Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

A mimiti anyar pikeun Apg29

Dina jangka waktu nu keur ulang 18 kuring mimiti lengkep dina situs populér!

Christer Åberg.

Christer Åberg, pangadeg Apg29 kalawan loka blog heubeul na sateuacan ieu remodeled.

Ayeuna kuring balikan deui Apg29 lengkep ditumpes! Ngan dina waktu keur ulang 18 taun Apg29 urang ngajalankeun loka anyar abdi! situs The antarana lengkep lemes sadaya artikel blog, komentar, requests shalat, sareng nu sanesna. Ku kituna ayeuna urang ngan kudu eusian!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 18 september 2019 20:53
Apg29

Christer Åberg

Taun ieu éta 18 taun saprak kuring dimimitian dina blog situs Apg29. Ngan dina jangka waktu nu keur ulang 18-taun kuring balikan deui Apg29. Sakabeh situs ieu transcoded tur lemes tina sagala rébuan artikel na komentar. Bönesidan oge kosong. situs dating bakal nuturkeun, mangka ditambahkeun dina engké. Alami KJV kalawan. 

situs ogé dipindahkeun ka parusahaan hosting nu sejen. Alesan keur peluncuran anyar ieu téh alatan jiwa béda. Leuwih taun aya loba payil dina server ngan iklas aya na littered. Kodeu dina website teuing heubeul jeung anu henteu kaduga. Sababaraha file gambar teu jalan. Atawa tuh sababaraha video YouTube study. Kiwari jadi saméméh, kacana bakal ditarjamahkeun kana 102 basa, tapi ayeuna éta bagian gedé kaca katutupan ku basa béda jeung teu saukur blog artikel. Dina prakték, eta bakal 103 situs web anyar.

The move mun parusahaan hosting nu sejen oge sabab teuing mahal pikeun kuring janten imah di server panungtungan. Kuring ngan saukur teu bisa nanggung eta. Jeung sababaraha hal kuring sangka moal digawé jadi ogé. harepan abdi anu kiwari eta bakal hadé.

harepan abdi mah kudu Iklan dina kaca. Sukses kieu kitu sakuduna ngamimitian geura-giru. Hoyong Ngaiklan? Mangga hayu atuh nyaho!

Kuring geus disandi pisan jeung mangrupakeun bit capé kiwari, tapi kuring boga ekspektasi agung naon anu bakal kajadian kiwari! situs The antarana lengkep lemes sadaya artikel blog, komentar, requests shalat, sareng nu sanesna. Ku kituna ayeuna urang ngan kudu eusian!

Christer Åberg

Kuring jiga nyetir dina situs blog ieu ngaranna Christer Åberg, dilahirkeun di 1964. Kuring ieu disimpen nalika kuring katampa Nabi Isa as Gusti abdi nalika abdi yuswa 20 taun dina taun 1984.

I am a duda saprak 2008. Kuring gaduh putri anu lahir taun 2006, kahayang, nu biasana disebut "Dessan", sarta putra di sawarga, Joel, anu maot taun 2008 heubeul ngan sababaraha jam. Sadaya ieu Anjeun bisa maca ngeunaan dina buku abdi The pangpanjangna wengi.

Kami ayeuna ogé dina perfecting buku anyar abdi The dihoyongkeun pas jadi dikaluarkeun. Ieu ngeunaan budak leutik mah dugi I ieu disimpen. Ieu bakal sahenteuna jadi profound salaku populér The pangpanjangna wengi.

Apg29

Sqjten Apg29 geus online saprak 2001 sarta 2007 blog cocog atuh on .. Ieu geus jadi konsép dina blogosphere jeung boga ratusan rébu kaca RSS sapoé. Geus malah geus sababaraha kali leuwih ti sajuta kaca RSS sapoé.

Ngaranna hartina Apg29 Rasul 29. Aya ukur 28 bab dina kitab Rasul dina Kitab Suci, tapi aranjeunna disebutkeun yen bab kaping 29 terus kiwari. 

visi abdi janten bagian tina sami mangsa kiwari sakumaha Yesus tuh ngaliwatan Roh Suci di Rasul. Ku kituna ngaran. 

Yesus

Kuring keur disetir mun ngahutbah ngeunaan Yesus jeung cara disimpen. Éta pisan sababna naha situs blog ieu aya. Bakal Kuring leumpang jauh ti ieu jadi leungiteun nu raison d'être.

Taun ieu éta 18 taun saprak kuring dimimitian Apg29. Jadi naon cocog sakumaha alus lamun teu lengkep ulang peluncuran situs blog?

Anjeun wilujeng sumping ka ngarojong Apg29 kado sukarela ka ulang th 18. rojongan anjeun diperlukeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu tilu cara:

Hatur nuhun!


Publicerades onsdag, 18 september 2019 20:53:23 +0200 i kategorin Info och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp