Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Sunatan anu tina euweuh pamakéan

Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. 

The Center Partéi hayang larangan sunat ibadah.

Gambar: dn.se.

sabtu minggu ieu, eta ieu mutuskeun dina pasamoan Center Partéi anu maranéhanana baris dianggo kana larangan teh sunat tina budak teu dipigawe alesan médis.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag 1 oktober 2019 11:27

Galata 6:15. Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa foreskin tina euweuh pamakéan, tapi hiji kreasi anyar.

The Center geus mutuskeun dina konférénsi katilu nya éta maranéhna rék larangan nu sunat tina budak. The kapamimpinan pihak anu dinyana yén nagara éta bakal katarima sakumaha pihak nu hayang larangan Yahudi jeung Islam.

Tapi nurutkeun Alkitab, jadi sunat nyaeta di euweuh pamakéan. Eta moal bisa nyimpen. Hijina hiji anu tiasa nyimpen téh Yesus Kristus.

The Center mutuskeun pikeun larangan

sabtu minggu ieu, eta ieu mutuskeun dina pasamoan Center Partéi anu maranéhanana baris dianggo kana larangan teh sunat tina budak teu dipigawe alesan médis. 

The kapamimpinan pihak teu hayang ieu, jeung pamimpin Center Partéi Annie Lööf ceuk afterward yén Aisyah regretted kaputusan.

Ayeuna datang ka sual, ogé dina Sedeng Partéi, anu geus nohonan di sababaraha minggu. Éta Anna AF Sillen jeung Maria Gilstig ti Sörmland geus dikintunkeun gerak ka larangan sunat jalu iwal éta alesan médis.

Tangtu, grup Yahudi jeung Muslim kesel, nu abdi tiasa ngartos, tapi nurutkeun Alkitab teu hemat sunat tapi ngeunaan anjeun kreasi anyar Kristus atanapi henteu. 

Sunatan ngaheéat moal

Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. Éta anjeunna anjeun kudu nampa lamun rék disimpen.

Alkitab nyebutkeun:

1Co 7:19. Sunatan hartina nanaon, sarta foreskin teu hartosna nanaon, tapi rada tetep nu nurut Allah.

Galata 5: 6 Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa nanaon foreskin, tapi iman digawé ngaliwatan cinta.

Galata 5:11. Na atuh, Dulur-dulur, upami abdi masih ngahutbah sunat, naha sangsara kuring masih kasusah? Mangka bakal Bojonggambir salib jauh.

Galata 6:12. Kabéh jalma anu hayang boga penampilan alus dina daging, aranjeunna compel anjeun jadi disunat ngan lantaran moal persecuted keur cross Kristus demi.

Galata 6:15. Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa foreskin tina euweuh pamakéan, tapi hiji kreasi anyar.

Kolosa 2:11. Dina anjeunna anjeun ogé disunat jeung sunat teu digawe jeung leungeun, tapi kalawan sunat Kristus urang, teras putting kaluar awak daging dosa urang.

Urang nempo yén Alkitab husus nyebutkeun anjeun teu bisa disimpen ku sunat, tapi kasalametan gumantung kana eta upami Anjeun gaduh Yesus atanapi henteu. 

kasalahan sunat

Tapi aya jalma dina Kitab Suci anu hayang maksakeun sunat mukmin. Pikeun maranéhna ngaku yén maranéhna teu bisa disimpen disebutkeun. Anjeun tiasa maca di Rasul 15: 1-2:

1. Na sababaraha lalaki lungsur ti Yudea jeung diajar baraya: Upami anjeun teu ngantep disunat nurutkeun kana adat Musa, maraneh teu bisa disimpen.

2. Lajeng aya jengkar kaayaan teu satuju, jeung Paul jeung Barnabas ngagaduhan kana sengketa serius sareng maranehna. Aranjeunna mutuskeun yen Paulus jeung Barnabas jeung sababaraha nu lianna di antarana bakal ngarambat nepi ka rasul jeung kokolot di Yerusalem ngeunaan masalah contentious ieu.

Bewara nu nyebutkeun "nu custom Musa" , teu "hukum Musa ..."  Sanggeus Rasul ngalaman Isro nepi ka Yerusalem, aranjeunna mutuskeun bareng jeung Roh Suci:

Tindakan 15: 28-29. Pikeun Roh Suci jeung kami geus mutuskeun teu iklas kana Anjeun beungbeurat henteu gede iwal ieu diperlukeun:

29. Éta kudu abstain tina naon anu berkurban ka brahala, sarta tina getih, sarta tina daging sato strangled ti immorality seksual. Lamun taliti konsultasi nuhun ieu anu anjeun lakukeun ka katuhu. Pamitan.

Ku sabab kitu urang nempo yén éta téh bid'ah anu kudu disunat bisa disimpen. Hiji-hijina jalan pikeun jadi disimpen geus narima Yesus Kristus sarta percanten anjeunna.

debat teu matak dipaliré

Tapi perdebatan pulitik di Swédia bisa jadi kitu bahya. Meureun waktu hareup maranéhna balik ngalawan hal krusial kasalametan nyata, kawas nu teu tiasa percanten ka Yesus, atawa nu teu bisa ngajarkeun barudak percaya ka Yesus, teras janten estu bahaya.

Hayu urang neneda keur Swédia jeung jalma na. Hayu urang neneda keur politikus urang ambéh maranéhanana teu nyandak kaputusan nu balik ngalawan Isa na Alkitab. Hayu urang neneda ka Gusti bakal dikirim mudik buruh kana panén diangkat jadi saksi sarta evangelize ngeunaan Yesus ku kituna masarakat bakal tiasa nampi anjeunna ambéh maranéhanana anu disimpen.


Publicerades tisdag 1 oktober 2019 11:27:38 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp