DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Direkt från Apg29

Sunatan anu tina euweuh pamakéan

Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. 

Sunatan anu tina euweuh pamakéan

Gambar: dn.se.

sabtu minggu ieu, eta ieu mutuskeun dina pasamoan Center Partéi anu maranéhanana baris dianggo kana larangan teh sunat tina budak teu dipigawe alesan médis.

Av: Christer Åberg
tisdag 01 oktober 2019 11:27 📧

Galata 6:15. Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa foreskin tina euweuh pamakéan, tapi hiji kreasi anyar.

The Center geus mutuskeun dina konférénsi katilu nya éta maranéhna rék larangan nu sunat tina budak. The kapamimpinan pihak anu dinyana yén nagara éta bakal katarima sakumaha pihak nu hayang larangan Yahudi jeung Islam.

Tapi nurutkeun Alkitab, jadi sunat nyaeta di euweuh pamakéan. Eta moal bisa nyimpen. Hijina hiji anu tiasa nyimpen téh Yesus Kristus.

The Center mutuskeun pikeun larangan

sabtu minggu ieu, eta ieu mutuskeun dina pasamoan Center Partéi anu maranéhanana baris dianggo kana larangan teh sunat tina budak teu dipigawe alesan médis. 

The kapamimpinan pihak teu hayang ieu, jeung pamimpin Center Partéi Annie Lööf ceuk afterward yén Aisyah regretted kaputusan.

Ayeuna datang ka sual, ogé dina Sedeng Partéi, anu geus nohonan di sababaraha minggu. Éta Anna AF Sillen jeung Maria Gilstig ti Sörmland geus dikintunkeun gerak ka larangan sunat jalu iwal éta alesan médis.

Tangtu, grup Yahudi jeung Muslim kesel, nu abdi tiasa ngartos, tapi nurutkeun Alkitab teu hemat sunat tapi ngeunaan anjeun kreasi anyar Kristus atanapi henteu. 

Sunatan ngaheéat moal

Sunatan teu tiasa masihan kalahiran ka anjeun deui, tapi tiasa Yesus Kristus. Éta anjeunna anjeun kudu nampa lamun rék disimpen.

Alkitab nyebutkeun:

1Co 7:19. Sunatan hartina nanaon, sarta foreskin teu hartosna nanaon, tapi rada tetep nu nurut Allah.

Galata 5: 6 Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa nanaon foreskin, tapi iman digawé ngaliwatan cinta.

Galata 5:11. Na atuh, Dulur-dulur, upami abdi masih ngahutbah sunat, naha sangsara kuring masih kasusah? Mangka bakal Bojonggambir salib jauh.

Galata 6:12. Kabéh jalma anu hayang boga penampilan alus dina daging, aranjeunna compel anjeun jadi disunat ngan lantaran moal persecuted keur cross Kristus demi.

Galata 6:15. Pikeun di Kristus Yesus ngayakeun sunatan atawa foreskin tina euweuh pamakéan, tapi hiji kreasi anyar.

Kolosa 2:11. Dina anjeunna anjeun ogé disunat jeung sunat teu digawe jeung leungeun, tapi kalawan sunat Kristus urang, teras putting kaluar awak daging dosa urang.

Urang nempo yén Alkitab husus nyebutkeun anjeun teu bisa disimpen ku sunat, tapi kasalametan gumantung kana eta upami Anjeun gaduh Yesus atanapi henteu. 

kasalahan sunat

Tapi aya jalma dina Kitab Suci anu hayang maksakeun sunat mukmin. Pikeun maranéhna ngaku yén maranéhna teu bisa disimpen disebutkeun. Anjeun tiasa maca di Rasul 15: 1-2:

1. Na sababaraha lalaki lungsur ti Yudea jeung diajar baraya: Upami anjeun teu ngantep disunat nurutkeun kana adat Musa, maraneh teu bisa disimpen.

2. Lajeng aya jengkar kaayaan teu satuju, jeung Paul jeung Barnabas ngagaduhan kana sengketa serius sareng maranehna. Aranjeunna mutuskeun yen Paulus jeung Barnabas jeung sababaraha nu lianna di antarana bakal ngarambat nepi ka rasul jeung kokolot di Yerusalem ngeunaan masalah contentious ieu.

Bewara nu nyebutkeun "nu custom Musa" , teu "hukum Musa ..."  Sanggeus Rasul ngalaman Isro nepi ka Yerusalem, aranjeunna mutuskeun bareng jeung Roh Suci:

Tindakan 15: 28-29. Pikeun Roh Suci jeung kami geus mutuskeun teu iklas kana Anjeun beungbeurat henteu gede iwal ieu diperlukeun:

29. Éta kudu abstain tina naon anu berkurban ka brahala, sarta tina getih, sarta tina daging sato strangled ti immorality seksual. Lamun taliti konsultasi nuhun ieu anu anjeun lakukeun ka katuhu. Pamitan.

Ku sabab kitu urang nempo yén éta téh bid'ah anu kudu disunat bisa disimpen. Hiji-hijina jalan pikeun jadi disimpen geus narima Yesus Kristus sarta percanten anjeunna.

debat teu matak dipaliré

Tapi perdebatan pulitik di Swédia bisa jadi kitu bahya. Meureun waktu hareup maranéhna balik ngalawan hal krusial kasalametan nyata, kawas nu teu tiasa percanten ka Yesus, atawa nu teu bisa ngajarkeun barudak percaya ka Yesus, teras janten estu bahaya.

Hayu urang neneda keur Swédia jeung jalma na. Hayu urang neneda keur politikus urang ambéh maranéhanana teu nyandak kaputusan nu balik ngalawan Isa na Alkitab. Hayu urang neneda ka Gusti bakal dikirim mudik buruh kana panén diangkat jadi saksi sarta evangelize ngeunaan Yesus ku kituna masarakat bakal tiasa nampi anjeunna ambéh maranéhanana anu disimpen.

Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, söndag 16 maj 2021 kl. 05:13

Dagens bibelord

“Liksom du inte vet vart vinden far eller hur benen bildas i moderlivet, så förstår du inte heller Guds verk, hur han gör alltsammans.” (Ecclesiastes 11:5)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!



Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 15 maj 2021 19:47
Jesus, jag behöver ett arbete från augusti!

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp