Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Pendeta doa serius éta teu lucu

Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 7 oktober 2019 13:33

kangker

Dinten na média sosial nyebarkeun surfing mobile teh pendeta urang bari anjeunna mingpin jamaah di doa. Kuring nulis nanaon tentang eta sabab Teu sangka menteri nu bisa maca bönämne hiji bari anjeunna ngado'a. Pisan leres. Dinten nyerat dina artikel anyar:

- Aya sobat menteri ti Ohio anu pamajikan boga kanker, nyebutkeun Perry Batu.

- Kuring ngajemput telepon ka Messa anjeunna.

Kitu jawaban na ka sadaya jalma anu ngira yén kaayaan éta pikaseurieun nya éta aya hal pikaseurieun pisan ku eta.

- Anjeun dijieun fun anjeun di expense kuring pikeun pendeta anu pamajikan tadi kanker.

si pendeta ngécéskeun dina video YouTube anyar.

Kadang-kadang urang kudu manggihan hal på¨varför lumangsung teu luncat kana conclusions. Ieu bisa jadi teu jadi sigana janten.

poé meureun kedah ngahaturkeun?

kabiasaan Unsportsmanlike

Kadangkala kacida geus kajadian nu urang sabudeureun kuring geus outburst ngan nu Kuring geus ari di cellphone abdi. Eta geus kajadian dua kali yen bakal meunang kana mobil. Lajeng abdi surfed moal malah jeung mobile atawa melong kana eta. Ieu cukup éta mah di dinya lajeng aranjeunna menyimpulkan yén bakal internetan atawa lalajo eta. 

Naon éta alatan kuring henteu weruh, tapi kuring nyangka aranjeunna timburu kusabab blog abdi situs Apg29. Salian ngajaga di kabaran ku jalma Kuring make handphone kuring pikeun ngapdet jeung karya dina situs blog abdi. Salah sahijina lajeng dipénta apology, anu séjén henteu.

Ayeuna anjeun teu butuh jadi timburu. Anjeun oge bisa ngamimitian blog sarta nyebarkeun Injil glorious Yesus Kristus!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 13:33:13 +0200 i kategorin TV och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 19 januari 2020 04:28
Peter är nu sökt av Gud Bed för honom Tack 🙏

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp