Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The pendeta doa serius éta teu lucu

Koran dinten teh tuh nu senang nu pendeta nu maca telepon bari anjeunna sholat.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 7 oktober 2019 13:33

kangker

Dinten na média sosial nyebarkeun surfing mobile teh pendeta urang bari anjeunna mingpin jamaah di doa. Kuring nulis nanaon tentang eta sabab Teu sangka menteri nu bisa maca bönämne hiji bari anjeunna ngado'a. Pisan leres. Dinten nyerat dina artikel anyar:

- Aya sobat menteri ti Ohio anu pamajikan boga kanker, nyebutkeun Perry Batu.

- Kuring ngajemput telepon ka Messa anjeunna.

Kitu jawaban na ka sadaya jalma anu ngira yén kaayaan éta pikaseurieun nya éta aya hal pikaseurieun pisan ku eta.

- Anjeun dijieun fun anjeun di expense kuring pikeun pendeta anu pamajikan tadi kanker.

si pendeta ngécéskeun dina video YouTube anyar.

Kadang-kadang urang kudu manggihan hal på¨varför lumangsung teu luncat kana conclusions. Ieu bisa jadi teu jadi sigana janten.

poé meureun kedah ngahaturkeun?

kabiasaan Unsportsmanlike

Kadangkala kacida geus kajadian nu urang sabudeureun kuring geus outburst ngan nu Kuring geus ari di cellphone abdi. Eta geus kajadian dua kali yen bakal meunang kana mobil. Lajeng abdi surfed moal malah jeung mobile atawa melong kana eta. Ieu cukup éta mah di dinya lajeng aranjeunna menyimpulkan yén bakal internetan atawa lalajo eta. 

Naon éta alatan kuring henteu weruh, tapi kuring nyangka aranjeunna timburu kusabab blog abdi situs Apg29. Salian ngajaga di kabaran ku jalma Kuring make handphone kuring pikeun ngapdet jeung karya dina situs blog abdi. Salah sahijina lajeng dipénta apology, anu séjén henteu.

Ayeuna anjeun teu butuh jadi timburu. Anjeun oge bisa ngamimitian blog sarta nyebarkeun Injil glorious Yesus Kristus!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 13:33:13 +0200 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Den brinnande sjön


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 01:58
Herre jag ber, låt den unge mannen återkomma. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp