Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Prophesies Asterix dina 2017 ngeunaan coronavirus?

Dina buku komik Asterix jeung lomba badag ti 2017 dipikawanoh salaku salah sahiji kontestan kanggo coronavirus nu.

Asterix jeung lomba badag.

Photo: Ti album Asterix jeung lomba badag.

Salah sahiji kontestan di buku komik Asterix jeung lomba badag nu diterbitkeun di 2017 di Swedia disebutna ngan coronavirus, komo "The Great Coronavirus," na pembantunya na disebut Bacillus.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 22 mars 2020 23:10

Gambar tina Asterix jeung lomba badag.

"The hébat Coronavirus"

Salah sahiji kontestan di buku komik Asterix jeung lomba badag nu diterbitkeun di 2017 di Swedia disebutna ngan coronavirus, komo "The Great Coronavirus," na pembantunya na disebut Bacillus.

Ieu écés bercanda tapi bisa jadi teu langsung senang kiwari, tinangtu naon anu lumangsung di dunya dina kasempetan anu coronavirus Covid-19.


Ti buku komik Asterix jeung lomba badag.

Nubuat?

Kuring geus teu baca sakabeh serielabumet, tapi ngan sumping kana kontak sareng sababaraha gambar ti web.

Tapi jujur ​​ulah mikir yén éta téh nubuat atawa prediksi of coronavirus Covid-19 yén geus pencét dunya dina 2020.

kulawarga Coronavirus

Covid-19 milik kulawarga coronavirus, jadi coronavirus Tangtosna, ieu dipikawanoh dina 2017, nalika album runtuyan panyipta joked ngeunaan eta.

Tapi dibere kaayaan kiwari, teu aneh mun ngomong sahenteuna startled nalika salah encounters séri.


Panutup Asterix jeung lomba badag.

Yesus bore sicknesses kami

The karakter dina Asterix jeung lomba badag disebut "The Great Coronavirus" jeung anjeun bisa pikir yén coronavirus Covid-19 nyaéta badag, nu prinsipna bisa Cicing turun hiji sakabéh dunya.

Ieu ukur nagara Afrika nu sigana jadi luput ti éta. tapi coronavirus nu teu hébat! Aya virus leutik - hiji virus kawih - kawas Yesus lila pisan geus dielehkeun dina cross of Calvary!

Nalika Yesus pupus dina cross anjeunna bore, iwal dosa urang, malah panyakit urang! Dina disalib, Yesus dielehkeun Iblis tur sagala setan-Na.

Yesus geus risen ti nu maraot jeung kahirupan kiwari. Ayeuna aya kasalametan sarta penyembuhan dina ngaranna!

nampi Isa

Dupi anjeun nampi Isa? Anjeun disimpen? Geus waktuna tinggi pikeun anjeun meunang ayeuna lamun henteu.

Nampi Isa dinten sakumaha Gusti dina kahirupan anjeun sarta percaya yen Tuhan diangkat anjeunna ti nu maraot. Satuluyna anjeun bakal disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura!


Publicerades söndag, 22 mars 2020 23:10:24 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 27 november 2020 10:36
Jesus, när jag går in på apg29 så känner jag att den är hemsk, många kristna behandlar varandra illa. Tråkigt, dessutom hånas denna sida av icke kristna, jag kan inte klandra dem, Bed för alla. Amen!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp