Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Program Dina korsi payun sukses panempo

- Serial ieu sanés ngeunaan ngagambar jalma kana saluran tapi ka Yesus, saur Per Åkvist.

Dina korsi payun.

Gambar: Dunya ayeuna.

Kasuksésan séri program Himlen TV7 dina korsi payun parantos langsung.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 15 november 2020 20:16

Suksés panempo

Kuring janten bagian tina program munggaran dina inisiatif penginjilan Himlen TV7 Di korsi payun. Sajauh ieu, 22 program parantos dirékam, sareng salian ti program kuring, hiji deui program parantos ditingalikeun. Dina program éta, Faisal Alami diwawancara, anu dina halaman program dijelaskeun salaku tilas " raja narkoba di Lidingö ". Kasuksésan program ieu parantos langsung.

"Program éta parantos ngeunaan jalma sanés nalika ngeunaan nonton. Bahkan ngeunaan program pang populerna kami dugi ka ayeuna, Israel News, anu disiarkeun unggal wengi," saur Per Åkvist.

Usap cimata

Serial "Di korsi payun" parantos dihasilkeun ku penginjil saluran TV Per Åkvist. Salami saparapat jam, anjeunna numpak mobil mewah anu diinjeum sareng ngobrol sareng panumpang anu ngabagi kasaksian sareng ngadorong do'a.

"Kuring kedah lirén sareng garingkeun cimata kuring nalika rékaman. Maka éta mangrupikeun kabungah anu hébat pikeun ngadangu jalma-jalma nyarioskeun ngeunaan waktos anu ngarobah kahirupan sareng Yesus," saur Per Åkvist.

Dua program parantos disiarkeun dugi ka ayeuna

Dunya ayeuna nyerat :

Tamu dina dua épisode anu parantos disiarkeun dugi ka ayeuna nyaéta blogger Christer Åberg sareng Faisal Alami, anu dina halaman program dijelaskeun salaku tilas "raja narkoba di Lidingö".

Faisal Alami | Dina korsi payun (tukang ubar anu mendakan perdamaian sareng Gusti)

"Faisal mangrupikeun raja narkoba di Lidingö sareng maréntah kalayan sieun. Nalika kahirupan mimiti turun, anjeunna bunuh diri sateuacan Raja Isa."

Christer Åberg | Dina korsi payun (Leungit dua anggota kulawarga tapi mendakan jalan deui kabagjaan)

"Hiji-hijina hal anu dibawa nyaéta Yesus. Christer Åberg parantos ngalaman ieu ngalangkungan tantangan anu sesah dina kahirupan. Christer mangrupikeun blogger sareng panulis sareng ngajalankeun apg29.nu, diantarana."

Parangkat penginjilan

Himlen TV7 ngaharepkeun yén jamaah sareng individu bakal nganut program salaku pakakas dina da'wah aranjeunna. Ayeuna, pikiran berkembang kumaha panempo kedah tiasa kéngingkeun alkitab atanapi bahan tindak lanjut anu sanés, nyerat dunya ayeuna.

Lalajo program anu bakal datang dina Himlen TV7 .


Publicerades söndag, 15 november 2020 20:16:43 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Coronan sprider sig i Småland


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 25 november 2020 10:41
Be för mina två katter, mest för Findus som jag tror har problem med hälsan. Bondkatter som jag har adopterat i vuxen ålder. Vet ej ålder, bakgrund. Har ingen försäkring för dem. Ej råd med veterinär.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp