Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Review: No dewa sejen

Christer Åberg reviewing Per-Arne Imsens buku kawentar No dewa lianna.

review ieu, kuring yakin penting, sabab ngarti kumaha Garéja Katolik Roma diwangun tur ngembangkeun sajarah lajeng ngartos oge kumaha Garéja Katolik Roma berpungsi sareng pamikiran kiwari.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 4 november 2019 18:21

Ayeuna tungtungna Kuring geus maca Per-Arne Imsens buku acclaimed No dewa lianna. Buku ieu diterbitkeun dina 2017 ku imah haji medarkeun na geus kaluar di dua edisi. Judul buku nu dicokot tina kahiji tina sapuluh nurut Allah dina Alkitab. Butuh up sajarahna sarta factually ngeunaan Garéja Katolik.

Thriller

Buku anu cukup kandel jeung kuring kungsi waktos teuas jadi meunang eta, tapi sanggeus kira 150 kaca nyandak eta dipareuman jeung Abdi kapanggih kumaha alus éta. Mangka éta kawas maca eta salaku Thriller nyata. Hal ieu diserat ogé sarta ngabogaan review sajarah teleb nyata carana Garéja Katolik tumuwuh kaluar tina urut Kakaisaran Romawi. 

review ieu, kuring yakin penting, sabab ngarti kumaha Garéja Katolik Roma diwangun tur ngembangkeun sajarah lajeng ngartos oge kumaha Garéja Katolik Roma berpungsi sareng pamikiran kiwari. Nalika kuring mikir jadi dadasar doctrinal.

Jigana buku kasebut faktual ditulis tur sabenerna loba kali, éta boga hiji pedaran obyektif ti Garéja Katolik. Butuh up fakta sajarah sarta ngabogaan loba rujukan. 

pangarang geus rengse pakasaban sterling maca ngaliwatan sagalana jadi manéhna ngabogaan yayasan padet mun nangtung dina. Kuring teu ngarti nu ieu panalungtikan geus dicokot sababaraha taun.

Ngarah ka Yesus

Sapanjang buku, ngarah Per-Arne Imsen Yesus. Ieu janten pisan liberating sareng nyaman. Jalma kudu Yesus sabab anjeunna teh ngan hiji anu tiasa nyimpen sareng ngabebaskeun. Ieu cukup mun boga iman basajan Yesus bisa disimpen. Gereja - sabaraha badag aranjeunna, moal bisa nyimpen.

Per-Arne Imsen nyaeta putra kawentar Maranataledaren Arne Imsen , sarta anjeunna ngajelaskeun sababaraha buku naon deui ieu kawas tumuwuh nepi di gerakan sarta hirup exuberant miboga iman.

buku geus papanggih jeung kritik ti sawatara suku, tapi Jigana rék hadé ngartos sajarah Garéja Katolik urang jeung di mana nangtung dinten, abdi nyarankeun Anjeun maca buku nu aya dewa sejen .

A stream tina kakuatan spiritual

Kadang-kadang nu bisa mikir yén éta ngan Garéja Katolik anu geus didominasi pikeun période lila di sajarah, sarta teu gerakan sejenna geus aya. Tapi sagala waktos luar (atawa malah jero) Garéja Katolik, aya geus revivals sahiji hadiah tina fitur dina kitab Rasul dina Kitab Suci. Tungtungna, abdi bakal disebatkeun mangrupakeun cutatan tina Pentecostal pelopor TB Barratt dina kaca 277 dina buku Per-Arne Imsens No dewa sejen:

TB Barratt wrote: "Cai mibanda ti waktos ti rasul geus aliran murni tina kakuatan spiritual, ti dina hiji arah ti di sejen tina:. Garéja Kristen, malah salila période na darkest na di kali susah tina kasusah Nalika gareja murag ka handap kana formulir kosong, tahayul, adat jeung kalemahan spiritual, ieu salawasna sababaraha anu diteundeun dina seuneu dina kakuatan dina sababaraha sudut Christendom maranéhanana éta sacara umum:. dicap salaku 'heretics' na jelema nu dikumpulkeun di sabudeureun éta disebut mazhab kawas Kristen munggaran (Rasul-rasul 24: 5-14).. Aya éta ogé mindeng diantara aranjeunna, jadi anu teu sagemblengna Apostolik, tapi Alloh nempo hate ikhlas tur lapar tur dikirim seuneu na diantara aranjeunna sarta madhab, dimana seuneu sampurna, eta tos kaluar sagampil kalangan Nasrani munggaran dina bisnis kuat pikeun Kristus ngaliwatan graces,Roh Suci masihan aranjeunna ".


Publicerades måndag 4 november 2019 18:21:03 +0100 i kategorin och i ämnena:


4 kommentarer


x
bo svensson
måndag 4 november 2019 19:28


DET ÄR EN BRA BOK SOM ALLA KRISTNA BEHÖVER LÄSA.

Svara

x
SA
måndag 4 november 2019 22:53

Har hört honom på kanal 10 , jättebra och boken oxå, behövs o vår tid 👍

Svara

x
Steven
tisdag 5 november 2019 18:36

Nu blir jag nyfiken att läsa den också.
Är intresserad av kyrkohistoria, speciellt under reformationen.
Tipsar om att läsa om Jan Hus, husiterna samt Komenius, Herrnhutarna, John Wesley.

Svara

x
Annie wahlberg
torsdag 7 november 2019 08:17

Ska försöka läsa boken, tack för tipset!

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 13 november 2019 18:37
Kan ni be för vår familj? Pappan utförsäkrad från F-kassan trots kronisk sjukdom. Jag mamman jobbar inte mycket pga ohälsa. Vi behöver matpengar och till räkningar.. Barn hemma.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp