Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

KJV

KJV kiwari boga ramatloka sorangan: bibelonline.se

KJV.

Kuring geus baca KJV tur ngemutan yén éta téh undoubtedly nu pangalusna panarjamahan Vérsi Swedia tina Kitab Suci!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 7 november 2019 18:19

KJV - SRB nt buku GT kiwari boga sorangan ramatloka, bibelonline.se . Di dieu anjeun bisa neangan teks Alkitab, nyalin téks rék sareng nu sanesna.

Baca ogé:

Didatangan ogé:

www.bibel.se - KJV

kuring nyarankeun

Kuring geus baca KJV tur ngemutan yén éta téh undoubtedly nu pangalusna panarjamahan Vérsi Swedia tina Kitab Suci !

Kuring kacida nyarankeun dulur maca KJV nu. Aya panarjamahan Vérsi Alkitab nu tiasa dipercanten tur anu mere iman Pirman Allah!

KJV nyerat dina bibel.se ramatloka na:

Gusti parantos dilestarikan Kecap na

tarjamahan leuwih anyar kayaning Alkitab 2000 jeung Swédia Rahayat Alkitab ieu dumasar kana hiji téks dasar anyar nu sumping dina 1970-an. The béda téks dasar anyar tina téks dasar heubeul ngeunaan 3300 tempat di Perjanjian Anyar.

Kami méré ngabela Swedia KJV yén kami lengket téks dasar nu heubeul dipaké ku urang Kristen sapanjang jaman Kristen. Simkuring yakin yén Gusti geus diteundeun Kecap-Na.

Sacara internasional ogé membela dina téks Britania Alkitab Society Trinitarian Alkitab Society, ditampa, anu méré kaluar James Vérsi Raja di Inggris. Di AS, diantara ormas lianna ngeunaan Amérika Jalan of Kahirupan sarta The Dean Burgon Society.

[...]

The Swedia KJV kieu téks dasar heubeul

Kusabab urang heubeul Swedia Reformasi Alkitab, Charles urang Garéja Alkitab, pisan satia dituturkeun dina téks ditampa, kami geus mutuskeun pikeun ningali balik Alkitab heubeul ieu sareng kahayang kalawan pitulung Gusti urang mastikeun yén nagara éta bakal hirup dina dina costume basa kontemporer. Dina sababaraha kali nalika béda Garéja Alkitab Charles urang ti téks Katarima salaku urang kudu kalayan bantuan ahli pangaweruh Yunani ditarjamahkeun kana téks ditarima langsung. Ieu hartosna yén KJV nyaéta téks tarjamah satia dasar tina téks ditampa sarta dina kaayaan nu bisa milih pilihan interpretasi béda, urang kudu, sabab aturan dipilih takbir kapanggih dina Charles urang Garéja Alkitab. KJV Perjanjian Anyar nyaéta sahingga tarjamahan modern tina aslina téks Katarima Yunani bari eta oge harita Charles urang Garéja Alkitab. Sajaba ti éta, tarjamah Inggris Raja James Vérsi exerted pangaruh hébat dina karya nu Perjanjian Anyar. Saha who wants to manggihan hiji sarimbag Swedia sahiji Raja James Vérsi ogé kedah milih KJV, sakumaha tarjamahan ieu satia nuturkeun téks Yunani aslina.

Méméh Apg29 kagungan Perjanjian Anyar ti KJV, tapi sabab kiwari boga ramatloka sorangan sangkan kuring ningali anjeun aya!


Publicerades torsdag 7 november 2019 18:19:57 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu - Live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 21 september 2020 17:35
Jesus hela mig ifrån de otäcka minnena. Sudda ut dom helt så dom inte kan skada mer. Ta bort dom. Hela mitt inre efter allt det som hänt.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp