Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Ku kituna kuring nepikeun pondok greenscreenen jeung sato

Batur ditanya lamun anjing kuring, teu, ayeuna teh dijieun kalayan layar héjo!

The kabin tina sato.

Kalawan téhnologi layar héjo tambah sababaraha gambar sareng video, abdi geus ka imah ieu ku sato.

Kalawan layar héjo sarta alat-alat nu kawilang basajan, anjeun dasarna dibere nanaon. Baca di dieu kumaha atuh ruang video hirup jeung sasatoan. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 10 februari 2020 17:17

Surélék:

Hello, hatur nuhun kanggo getol gawe maneh unggal poe. Hiji hamba leres anu sow siki. Ku kituna abdi hoyong hatur nuhun.
Saterusna kuring heran, kumaha anjeun meunang kmu cozy backgrounds ieu? Kawas sharply jeung pondok jeung sato! Cai mibanda ogé layar héjo, tapi kumaha carana mésér backgrounds misalna?
Hatur nuhun sadaya eusina.

program haratis

Kuring ngagunakeun program haratis disebut NB-studio . Kalawan eta maneh bisa ngirim langsung tur nganggo fungsi layar héjo .

Tembok tukangeun kuring ieu ditutupan ku kaen héjo.


Ningali layar téh héjo nalika aya gambar nu study kalawan bantuan komputer.

Éta saeutik tricky nyaeta kumaha carana ngeset lampu, kasaimbangan bodas tur paparan, tapi maneh kudu nyobaan hal kaluar.

Pikeun ngarekam sora, kuring ngagunakeun mikropon USB alus.

Hirup dina sababaraha channel sakaligus

Kuring disiarkeun langsung di sababaraha channel sakaligus. Ka ieu, kuring nganggo layanan web restream.io nu bisa ngarugikeun pamanggih gede.

Ku kituna kuring nepikeun pondok greenscreenen jeung sato


Sarta di dieu meureun nya ngagunakeun layar héjo sarta téhnologi komputer modern .

Pondok jeung sato I make sababaraha gambar jeung video.

Gambar kuring pamakéan:

Gambar ieu bisa didownload haratis ti pixabay.com , sajaba bentang usum nu Kuring geus difoto.

Video kuring make:

Di handap ieu mangrupakeun video youtube nu pamaké geus dibéré idin pikeun ngagunakeun kalawan bébas. Aranjeunna biasana nulis lamun anjeun bisa make eta atanapi henteu. Lajeng aya pasti loba online nu bisa diundeur haratis, sajaba hargana éta.

Naha keur kuring ngalakonan ieu?

Kusabab kuring hayang nyebarkeun injil Yesus Kristus, Putra Allah. The program geus jadi malah leuwih ajaran basajan Yesus jeung katerangan jelas ngeunaan kumaha carana nampa Yesus Kristus sarta jadi disimpen.

Ieu tujuan sakabeh Apg29. Yén jalma sakuduna meunang Injil sakumaha basajan sabisa dibere misah ambéh maranéhanana bisa nampa Yesus.

Mangga nyebarkeun Apg29 sareng video ieu ka saloba mungkin. Hayu aranjeunna ngadéngé pesen basajan Gusti Yesus Kristus ngarah teuing boga kasempetan pikeun nampa Anjeunna sarta disimpen.


Publicerades måndag, 10 februari 2020 17:17:39 +0100 i kategorin TV och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.