Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Alkitab nyebutkeun yen Yesus boga bulu pondok?

Mindeng digambarkeun Yesus kalawan buuk panjang, tapi éta bener ngeunaan Kitab Suci?

Yesus boga buuk panjang atawa pondok?

Clipboard kumaha sababaraha seniman pikir ngeunaan kumaha Isa Sigana mah.

Kuring boga baca pisan online naha Yesus boga buuk panjang atawa pondok. Sigana nu masalah ieu geus padamelan pisan loba alatan aya loba ditulis ngeunaan ieu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 18 november 2019 23:57

gaduh beards

"Kuring masihan deui ka jalma anu ngéléhkeun kuring na pipi kuring ka jalma anu ditarik kaluar janggot kuring. Kuring nyumput teu raray abdi tina éra na spitting "- Yesaya 50:. 6.

Dina pilem na on Gambar digambarkeun Yesus kalawan buuk panjang jeung beards. Yén manéhna ngabogaan janggot sareng Alkitab sabab nyebutkeun yen aranjeunna "ditarik kaluar janggot kuring." Kecap tina Kitab Suci anu disebutkeun hiji nubuat Yesus 'penderitaan sarta Crucifixion. Tapi geus dianggap yén anjeunna bakal gaduh bulu panjang?

Gaduh bulu pondok

Kiwari éta nowhere dina Alkitab ngeunaan Yesus panjang bulu tapi aya kitab suci nu nunjukkeun yen Isa boga bulu pondok. Paul nyerat yén éta téh mangrupa éra pikeun lalaki ka gaduh bulu panjang. 

Atawa teu diajar pisan alam anjeun yén éta téh mangrupa éra pikeun lalaki anu lamun manehna boga buuk panjang? - 1 Cor. 11:14.

Nazarites

Tapi aya jalma anu nya Nazarites nu tadi bulu panjang. Nazarites éta, contona, Simpson jeung Yahya Baptis.

"Tapi malaikat Pangeran nembongan ka awéwé jeung ngomong ka dirina:". Behold, anjeun mandul jeung teu dibikeun kalahiran pikeun sagala barudak, tapi maneh kudu nyusun tur tega putra [Simpson] Ayeuna pastikeun anjeun teu nginum anggur atawa inuman kuat na teu dahar nanaon najis. keur behold, anjeun wajib nyusun tur tega putra, sarta kana sirah na euweuh agul wajib datang, pikeun budak nu wajib janten Nazarite ka Allah tina kandungan. Anjeunna baris dimimitian dina nyalametkeun urang Israil ti leungeun tina Philistines ". - Hakim 13: 3-5 

Pikeun anjeunna [Yahya Baptis] bakal hébat saméméh Pangéran. Anggur jeung inuman kuat manehna teu kudu inuman, jeung ti rahim, anjeunna bakal ngeusi Roh Suci. - Lukas. 1:15.

Sajaba ti buuk panjang na tadi Simpson ogé tujuh braids. 

DOM 16:13: "ceuk Delilah mun Samson," Nepi ka ayeuna maneh geus deceived kuring jeung ngabohong ka kuring. Ayeuna ngawartosan cara dasi Anjeun nepi "Cenah ka dirina:". Muhun, lamun ninun tujuh ngonci tina sirah kuring jeung Lungsi kana kaen Anjeun "".

A Nazarite tadi kaasup moal minum anggur. Tapi Yesus teu a Nazarite sabab manéhna nginum anggur sahingga urang ngartos yen anjeunna teu gaduh bulu panjang.

"Putra Manusa [Isa] sumping, sarta anjeunna eats sarta inuman, jeung anjeun nyebutkeun:! Behold, a glutton na drunkard a, babaturan publicans na sinners" - Lukas 7:34

Ortodoks Yahudi

Kuring boga baca pisan online naha Yesus boga buuk panjang atawa pondok. Sigana nu masalah ieu geus padamelan pisan loba alatan aya loba ditulis ngeunaan ieu.

Dina pilarian abdi on bersih gaduh I kapanggih hiji halaman anu nyebutkeun yen Yesus éta cut sakumaha Ortodoks lalaki Yahudi kiwari.

"Ulah motong buuk dina sisi sirah anjeun atanapi klip kaluar edges of janggot Anjeun." (3 MOS 19.27)

Dina 3 Kajadian, Allah ngutus para imam, sarta lalaki individu di masarakat kumaha maranéhna bakal miara janggot jeung bulu-Na. Kituna percaya yén Yesus ogé dituturkeun ieu. Tapi didieu Jigana maca teuing.

Janten kawas urang manusa

Taya, anjeunna katingali kawas Yahudi di dinya mana dina waktu éta. Anjeunna teu boga penampilan protruding. Ieu sabenerna dina Alkitab yen anjeunna "janten kawas manusa" (Pilipi 2: 7).

... nu, nalika anjeunna di formulir Allah, henteu hal eta salaku harta looted janten sarua jeung Allah, tapi masihan dirina nepi, tur ngajak kana bentuk hamba, sarta janten kawas urang manusa. - Pilipi 2: 6-7.

Anjeunna kungsi penampilan normal, nu urang ngartos salaku Yudas nu ngahianat betrayed anjeunna ku ciuman salaku tanda yén prajurit bakal nyaho saha Yesus éta yén maranéhna bakal Resort ka.

Mat 26:48: betrayer sempet dibikeun aranjeunna tanda a, nyebutkeun, "Saha kuring cium, anjeunna aya, gripping anjeunna".

Sanajan Yesus kokotéténgan kawas hiji lalaki biasa, bisa caang sulpat na liwat mana eta tuh di hiji wanci.

"Jeung anjeunna transfigured sateuacan aranjeunna: shone beungeutna kawas panonpoé, sarta garments na janten bodas salaku caang." - Mateus 17: 2

Yesus digambarkeun

Aya hiji tempat dina Alkitab sabenerna ngajelaskeun Yesus, tapi moal panjang na. Ieu nalika Yesus risen ieu wangsit ka Rosululloh John on Patmos.

Na sirah na bulu na éta bodas kawas wol, sakumaha bodas salaku salju, jeung panon-Na nya salaku seuneu tina seuneu. - Up 1:14.

Kumaha anjeun ngakuan Yesus

Tapi teu ku sabab Yesus panjang bulu nu ngadamel lamun urang mikawanoh Yesus atanapi henteu. Éta leungeun sårmärkta Na. 

Tomas teu ngomong "Kuring bakal ningali Yesus, buuk panjang, Jigana," tapi "Lamun kuring teu meunang ningali ka prints tina kuku di leungeun-Na sarta lengket ramo kuring kana prints tina kuku sarta lengket leungeun kuring kana sisi-Na, Jigana moal "(Yohanes 20:25).

Saha eta anu sok jadi Yesus, lila-haired atanapi pondok-haired, anjeun bisa nangtukeun lamun éta bener Yesus ku ningali lamun manehna boga liang kuku di leungeun-Na. 


Publicerades måndag, 18 november 2019 23:57:00 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Terrordåd i Nice - Allahu akbar?


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 30 oktober 2020 12:28
Be för en före detta satanist att han visar empati till andra och nu kristen, tror inte att gåvan han har är från gud då han ser saker i bilder I huvudet som stämmer och inte stämmer,

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp