Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Usum mimiti di Surga TV7: A nagara dilahirkeun di nyeri

"Lamun urang Israil geus Holocaust moal kajadian."

Usum mimiti: A nagara dilahirkeun di nyeri

Runtuyan mujijat Abad dikirim dina Surga TV7.

Tempo program mimiti "A nagara dilahirkeun di nyeri," na oge handap, dimana Minnie ogé milu.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 22 september 2019 15:11

Kristen Surga TV7 dimimitian ngirim deui mujijat Century. Aya total dalapan program anyar ngajéntrékeun kamajuan di Israil sanggeus nagara ieu nyatakeun di 1948 ka taun 1960-an ahir. 

Tempo program béntang musiman urang munggaran "A nagara dilahirkeun di nyeri," na oge handap, dimana Minnie ogé milu.

Dina bulan April 1944, Minnie kalawan kulawargana ku karéta ka Auschwitz. indungna, bapana jeung ganteng indit dina hiji arah, Minnie na dua sadulur nya di lianna. Mimitina mah ieu panungtungan waktu Minnie nempo kolotna.

Lajeng ngalaman Holocaust moal kajadian

Minnie nyebutkeun dina program:

"Lamun urang Israil geus Holocaust moal kajadian."

Awewe nu boga imah téh Ruben Agnarsson tina Surga TV7 na Max Federmann ti Dana Nasional Yahudi.


mujijat abad

Usum Mimitian 23/9: Episode 9: A nagara dilahirkeun di nyeri


Publicerades söndag, 22 september 2019 15:11:13 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 28 oktober 2020 21:53
Be för mina barn att de ska orka med efter den tragedi som drabbat oss. Jesus kom till var och en. Tack för att det finns människor som vill be för andra.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp