Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Tujuh léngkah dina jalur iman

Hambalan munggaran anjeun dina jalur iman.


Christer ĹbergAv Christer Ĺberg
torsdag 3 oktober 2019 18:47

artikel ieu ditulis pikeun maranéhanana anu geus narima Yesus kukituna disimpen. 

perkenalan

Pikeun dimimitian ku, abdi hoyong congratulate Anjeun nu geus narima Yesus tur meunang disimpen! Ieu hal pangalusna nu bisa lumangsung nepi ka lalaki wae. Ayeuna dimimitian hiji kahirupan fabulous anyar keur anjeun kalawan Yesus Kristus.

Malah perjalanan pangpanjangna dimimitian kalawan undak, ceuk batur. Ieu hal penting lamun datang ka iman walk. Pikeun ayeuna mah anjeun disimpen na bade sawarga, ieu teu hartosna nu ayeuna pinuh dimekarkeun dina realm iman. Tapi ayeuna eta kabeh dimimitian. Ayeuna anjeun bisa ngamekarkeun tur diajar nyaho Yesus sanajan leuwih.

Mikir bayi teh: Geus teu anjeunna ogé pinuh dimekarkeun? Anjeunna teu bisa ngawitan ngajalankeun, luncat, tarian jeung ngajalankeun mobil lomba katuhu jauh? Taya, tapi lamun manehna nu diwenangkeun tumuwuh, mimitian practicing kitu meureun manehna bisa ngajalankeun mobil lomba nalika éta waktu pikeun manéhna.

brosur leutik ieu kedah ngeunaan léngkah munggaran anjeun dina jalur iman. Anjeun teu pinuh dimekarkeun sabab ayeuna dilahirkeun di Kristus. Ieu bisa lumangsung ka anjeun, kawas anak ragrag ka handap tur hits anjeun. Anjeun gagal. Tapi ulah nyerah. Meunang nepi na buka on kalawan Yesus dina jalur iman!

Christer Ĺberg


Hambalan munggaran

Kasalametan!

hambalan kahiji anjeun geus dicokot. Anu mun anjeun ditanya Yesus datang kana haté anjeun.

Dina Rum surah 10 na ayat 9 nyebutkeun kieu:

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen."

Kecap disimpen saukur hartina "disimpen"! Teu hartosna anu sipatna sumanget, getol jeung sumanget dina nanaon. Nalika kuring narima Yesus, abdi ieu ngan saukur disimpen - disimpen!

Disimpen - tina naon? Anjeun cageur, diantara lain perkara, tina dosa ti keur leungit ka naraka abadi!

Bisa disimpen, salah kudu ngaku kalawan tarik kalawan sungut yen Isa geus Gusti tur percaya yen Tuhan diangkat Yesus tina maot. Lamun minuhan dua sarat ieu, anjeun bakal nyaho kalawan 100% kapastian nu ayeuna disimpen. Kumaha anjeun tiasa terang yen? Muhun, sabab Alkitab nyebutkeun kitu! Kadé percanten Alkitab lamun datang ka hal kawas ieu. Anjeun pernah bisa balik ku naon perasaan nyebutkeun. Parasaan bisa hiji poé nyebutkeun, "Oh, kumaha éndah yén Kuring keur disimpen," na poe kadua, meureun anjeun teu bener ngarasa yen anjeun disimpen. eta

teu ngeunaan "ngarasakeun" tapi naon Alkitab sabenerna nyebutkeun! Dupi anjeun lengket kalayan aturan basajan ieu mangka baris buka ogé pikeun anjeun dina jalur iman.

Dina iman hiking, anjeun bisa sapatemon rupa setbacks. Lajeng hal anu penting pikeun lengket Yesus. Upami Sadérék nu, éta bakal balik jalan jeung iman janten kuat.

Aya dua rupa jalma lamun percobaan sarta tribulations. Salah sahijina kabur ti Yesus. Kaduana ngungsi ka Yesus. Teu nu kabur jauh ti Isa sarta ragrag jauh tina iman. Dimana tinimbang kabur ka Yesus sarta jadi kuat dina iman.

Nalika orok bakal diajar leumpang, manehna baris gagal. Anjeunna bakal tumiba jeung settle. Tapi anjeunna tetep bakal nekad, meunang nepi na cobaan deui. aturan ieu penting ka anjeun. Eta meureun nu digolongkeun dina jalur iman. Ulah ngabohong aya na éta dejected. Meunang nepi, ménta ka Allah ampun sarta ngaléngkah kalawan Yesus.

Salaku pangagem anyar jeung anjeun gaduh pasti sababaraha hal jeung bagasi nya éta henteu alus. Dina hal ieu, eta bakal katuhu kabeh. Anjeun kudu nuturkeun Yesus jeung leumpang kalayan Anjeunna. Hal anu teu alus dina bagasi Anjeun anjeunna bakal ngabantu anjeun meunang leupas tina nalika éta waktu. Sagalana henteu lebi ilang sakaligus mun anjeun katampa Yesus sarta disimpen tapi bakal ngaleungit ku waktu. Ieu ieu nu keur kecap sejen disebut sanctification.

Kuring ogé rék nyebut di konteks ieu nu eta pisan umum pikeun mu'min anyar sooner atanapi engké bakal meunang serangan ragu hefty. Sumuhun, teu ngan biasa, tapi sok jadi! Eta meureun mimiti, éta bisa datangna engké, tapi bakal!

Dina serangan mamang ieu bakal tungtungna lamun kami neruskeun nuturkeun Isa atanapi balik ka hirup heubeul nya. Lamun anjeun milih Yesus sakumaha iman janten kuat tur steadfast!

Lengkah kadua

Mimitian tuang!

anak bakal maot mun anjeunna teu meunang dahareun. Dina cara nu sarua éta sareng anjeun. Anjeun peryogi dahareun spiritual. Ulah anjeun teu meunang eta, anjeun bakal jadi malnourished sacara rohani sarta ahirna maot rohani di iman anjeun.

Kumaha anjeun meunang dahareun? Anjeun tiasa meunangkeun kadaharan dina cara béda. Diantara hal séjén, anjeun tiasa tuang diri. Anjeun ngalakukeun ieu ku cara maca Kitab Suci. Mun anjeun anyar maca Kitab Suci, abdi nyarankeun pikeun ngamimitian dina Perjanjian Anyar (nu ngarupakeun bagian séjén tina Kitab Suci), sarta maca dina Injil Tandaan. Ieu keur ngamimitian. Lajeng, tangtosna, neruskeun maca sakabéh Alkitab.

Aya jalma anu coba maca Kitab Suci tina panutup nutupan. Salaku pangagem anyar, ieu téh hésé do. Mangga baca terus surah tina Perjanjian Old (nu ngarupakeun bagian mimiti Alkitab), sarta dina Perjanjian Anyar unggal poe. Lajeng anjeun bakal nempo yén iman anjeun bakal tumuwuh.

Anjeun oge bisa meunangkeun kadaharan ku keur dilayanan! Naon anjeun meunang ku akang ka garéja Kristen anu preaches sagala Kecap Alloh jeung Yesus Alkitabiah! Kuring nyarankeun Anjeun ngahubungan gareja di locality dimana anjeun cicing. Anjeun moal buka gareja jadi abdi tiasa janten senang pikeun mantuan Anjeun sareng kontak eta. Atawa, lamun giliran Kristen disimpen anu nu dipercanten. Ku kituna, anjeunna pasti bisa mantuan anjeun.

Kumaha anjeun nyaho mun Majelis boga hak diajar? - ngaku Gusti Yesus, Anjeun teu kudu jadi rusuh.

Tahap katilu

Mimitian sholat!

Na kuring hartosna yén anjeun bébas kalawan sungut anjeun Yesus. Yesus geus disimpen maneh na manehna

hoyong gaduh ukhuwah sareng anjeun. Anjeunna hayang ngobrol jeung maneh na anjeun meunang ngobrol ka manéhna. Ieu penting.

Lamun cinta batur, eusina tangtu teu nyieun usaha ngobrol jeung jalma éta. Dina cara nu sarua éta kalayan Yesus. Anjeun teu kedah galur atawa tegangan sagala otot ibadah. Taya, ieu alam. Ngobrol manehna unggal poe. Ucapkeun yen Anjeun gaduh eta sarta méakkeun waktu jeung manehna. Yén manéhna diaku.

Abdi teu tiasa nyandak nepi tuntas dina sagala Rahasia solat di dieu, tapi abdi hoyong ajak anjeun kalayan hiji hal: Allah hayang anjeun neneda. Anjeunna nyaéta panggero ieu sababaraha kali dina Alkitab.

Dina ieu bab 21 na ayat 22 Yesus nyebutkeun ieu dina Injil Mateus:

"Naon bae nu menta di doa maneh wajib gaduh, anjeun pikir".

Yesus nyebutkeun, teras di dieu anjeun bisa meunang jawaban kana doa ngeunaan nanaon menta!

Anjeun tiasa neneda ka Yesus, tapi Yesus ogé nyorong solat langsung ka Rama dina ngaran Yesus. Salaku jangji jawaban ka solat! jangji sapertos ieu, Yesus nyebutkeun di John surah 16 na ayat 23:

"Dina dinten nu moal menta kuring ngeunaan nanaon. Amin, amin, abdi nyebutkeun ka anjeun: Naon bae nu menta Rama dina ngaran kuring, anjeunna bakal masihan anjeun ".

Ulah hilap ka alhamdulillah yén anjeunna geus disimpen anjeun. Masihan nuhun pikeun naon geus dipigawé Yesus keur anjeun. Yen anjeunna pupus tur ieu resurrected. Yén manéhna téh hirup kiwari sarta yén manéhna geus dihampura sagala dosa anjeun. mangka

ieu téh nyata keur anjeun jeung iman anjeun janten kuat.

Lamun kudu menta? Jawaban anjeun meunang Alkitab dina munggaran Tesalonika surah 5 na ayat 17:

"Neneda incessantly".

Tahap kaopat

Dibaptis!

Dina Rasul surah 2 na ayat 38 Peter responds jalma naon anu maranehna ngalakukeun:

"Peter ngawaler, 'tobat tur jadi dibaptis dina ngaran Yesus Kristus ku kituna dosa anjeun bisa jadi dihampura. Sarta maraneh bakal nampa Roh Suci saperti kado hiji. ' "

Sarerea lajeng bakal tobat, sareng sadayana anu dibaptis. Pirman Allah nyebutkeun kudu ngantep diri jadi dibaptis. Lamun anjeun ngalampahkeun ieu, anjeun ogé boga jangji: nyadiakeun anjeun kalawan Roh Suci saperti kado! Dina Kitab Suci kali kaasup kasalametan tilu perkara ieu: tobat, baptisan sarta Roh Suci saperti kado hiji.

Anjeun kudu ngantep diri jadi dibaptis dina ngaran Yesus Kristus. Anjeun ngabaptis thee teu di mana wae ngaran garéja, tapi aya dina nami Yesus. Jeung anjeun dibaptis atawa nanaon pribadi, tapi éta kénéh ka Yesus.

Anjeun dibaptis ku keur sagemblengna immersed di cai lajeng up deui sakumaha Alkitab nyebutkeun di Rum surah 6 na ayat 3-4:

"Teu nyaho yen sakabéh urang anu geus dibaptis kana Kristus Yesus anu dibaptis kana pupusna? Ku kituna kami ku baptisan kana maot: dikubur kalawan anjeunna, urang teuing bisa hirup hiji kahirupan anyar, sakumaha Al Masih ieu diangkat ti nu maraot ku kamulyaan Rama ".

Baptisan mangrupakeun syahadat lingkungan nu ayeuna anjeun milik Yesus. Anjeun dibaptis kana Yesus Kristus, jeung salawasna milik anjeunna! Baptisan mangrupakeun tanda yén kiwari geus repented ka Allah.

Dina Tandaan surah 16 na ayat 16, Yesus nyebutkeun:

"Saha percaya eta wawaran sarta dibaptis bakal disimpen, tapi sakur henteu percanten bakal dikutuk".

Tahap kalima

Jadi dibaptis di Roh!

Nampi Roh Suci saperti kado! hambalan ieu kuring geus keuna kana. Anjeun peryogi kakuatan pikeun hirup salaku Kristen na ngalakukeun naon Yesus geus paréntah anjeun. Anjeun ogé bakal butuh pitulung dina leumpang poean Anjeun sareng Yesus.

John surah 14 na ayat 16-17, Yesus nyebutkeun kieu:

"Jeung Kuring baris ngadoa Rama, sarta anjeunna wajib masihan anjeun Comforter sejen, yen anjeunna bisa abide sareng anjeun, Roh bebeneran, saha dunya teu bisa nampa. Pikeun dunya nilik anjeunna atawa weruh anjeunna. Anjeun terang anjeunna, sabab anjeunna tetep sareng anjeun tur bakal di anjeun. "

Didieu deui nyebutkeun yen dunya teu bisa nampa comforter, tapi eta ngidinan Anjeun pikeun percaya ka Yesus. Roh Suci anu kado nu nampa ku iman. Dina cara nu sami nu ditampi Yesus!

Sakali anjeun tos nampi Roh Suci sangkan anjeun bisa mimitian diomongkeun di ibu sakumaha eta nyebutkeun di Rasul surah 2 na ayat 4:

"Jeung maranéhanana kabéh ngeusi Roh Suci jeung mimitian nyarita kalawan ibu sejen, sakumaha Roh masihan aranjeunna utterance".

Kabéh anu ngeusi Roh Suci jeung mimitian nyarita sakabeh basa. Ibu nyebutkeun nguap dina Kitab Suci. Contona, di Rasul bab kasapuluh dina ayat 45 jeung 46:

"Sadaya Yahudi satia anu sumping kalawan Peter éta astonished

yén kado Roh Suci urang ieu dituang kaluar dina kapir ogé. Pikeun maranéhna ngadéngé éta nyarita kalawan ibu na praising Allah. "

Dina Rasul surah 1 jeung ayat 8, Yesus nyebutkeun:

"Tapi lamun Roh Suci asalna kana anjeun, sarta maraneh bakal jadi saksi kuring di Yerusalem jeung di sakabéh Yudea jeung Samaria, sarta ka bumi."

Lengkah kagenep

Mere kasaksian Yesus!

Ngabejaan batur ngeunaan iman anjeun ka Yesus Kristus. Ulah nyimpen ka diri. Anjeun geus disimpen, dihampura jeung meunangkeun hirup langgeng. Hayu batur ogé ngalaman hal anu sarua.

Dina Rasul surah 4 na ayat 20 nyebutkeun syahadat endah ieu:

"Urang, pikeun bagian urang teu bisa nyarita naon kami geus katempo sarta uninga".

Pikeun ngabejaan jalma séjén ngeunaan Isa teh pangalusna sarta paling éféktif jalan ka timer tumuwuh sarta jadi kuat dina iman maranéhanana.

Lajeng Saul, engké ngaranna Paul, ieu disimpen, manéhna langsung mimitian mere kasaksian jeung ngabejaan aranjeunna ngeunaan Yesus. Salaku konsekuensi ieu, anjeunna ngagaduhan kakuatan leuwih. Anjeun tiasa maca di Rasul surah 9 jeung ayat 22:

"Tapi Saul janten langkung sarta kakuatan leuwih, sarta Yahudi anu cicing di Damaskus, sakumaha anjeunna dibuktikeun yen Isa teh Al Masih."

Ulah jadi isin Yesus. Lamun anjeun nangtung pikeun aqidah anjeun, jalma kudu hormat keur anjeun. Anjeun geus kaeusi ku Yesus.

"Kanggo naon haté geus pinuh, sungut speaks".

Yesus Ieu nyebutkeun dina Lukas surah kagenep di ayat 45. Lamun hal éta kami di-peminat sahiji sapertos maén bal, sangkan boga masalah ngawangkong ngeunaan eta babaturan urang. Urang ulah sagala cara sangkan usaha. Ieu ngan ngalir di. Ayeuna, tangtu, Isa robah kahirupan urang. teu kudu urang ngabejaan ngeunaan anjeunna pikeun urang lianna?

Lengkah katujuh

Tahan kana ka Yesus!

Naon kajadian: Tahan kana ka Yesus! Ulah ngantep nanaon meunang anjeun ninggalkeun manehna. Anjeunna hal pangalusna nu geus lumangsung ka anjeun!

Dupi anjeun lengket kalayan Yesus dugi pisan tungtung, anjeun bakal meunang Li vets makuta dina Surga! Yesus Ieu nyebutkeun di Wahyu 3 na ayat 11:

"Kuring bakal geura-giru. Tahan naon gaduh, jadi teu saurang ogé bakal nyandak makuta Anjeun. "

Kabéh tujuh léngkah ieu ngan awal. Ieu tempat eta kajadian:

- walk kalawan Yesus geus dimimitian!



Christer Ĺberg

www.apg29.nu


Publicerades torsdag 3 oktober 2019 18:47:29 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet pĺ Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon fĺr jag reda pĺ om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa pĺ Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp