Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Adina Zipporah jeung visi Rachael ngeunaan suka bungah

"Kunaon anjeun, naha buru maneh ulah evangelism? Teu Dupi anjeun ningali? Aya henteu anu leuwih waktos!"

Siki dandelion

Sagalana seemed janten normal, taya spoke atawa diajarkeun tentang suka bungah dina. Sarerea seemed preoccupied kalawan nyawa sorangan. Lajeng dumadakan aya suka bungah.


Av Nils
söndag, 15 december 2019 00:57

Kuring nanya, sarta nalika urang ménta sumping nalika Gusti Yesus Kristus, sarta malaikat countless di rohangan. Bari Michael jeung Jibril, sarta aranjeunna diaspal cara pikeun kamulyaan Raja nalika Anjeunna sumping. Yesus éta pisan sedih. Anjeunna ngajerit sarta nembongkeun kuring kumaha ieu lumangsung di langit dua poé ka tukang.

Alloh lajeng masihan hiji urutan ka Malaikat niupan nu gusti panungtungan. Nalika Malaikat pikeun niup ragaji Yesus di bumi. Anjeunna saw fornication, zinah, jahat, jalma teu boga perhatian ka Allah.

Waktu Yesus ningali éta, anjeunna bergegas kaki Rama urang, murag ka handap tur dimimitian nangis, sarta ménta deui waktos na ngomong:

"Éta keur teu siap!"

Yesus ngajerit pisan, sarta Rama jadi ruku ngaliwatan dunya, tapi ngadawuh:

"Waktu geus datangna!"

Anjeunna bosen postponing.

Tapi bapa nyarios ka Malaikat:

"Engke!"

Malaikat teu niup tarompet, tapi tetep dina posisi sarua. Yesus lajeng ngadawuh, anu sakuduna geus nyokot tempat dua poé saméméhna. Yesus ngajerit na ngomong:

"Jenis haté do aranjeunna geus? Batu hate? Upama Kuring kungsi anjog dua poé saméméhna, loba geus ditinggalkeun, ogé sababaraha anggota kulawarga Anjeun. Dinten bakal janten dinten di tribulation hébat".

Cenah,

"Barudak O abdi, datang ka kuring ayeuna. The tribulation hébat bakal jadi dahsyat. Kuring jangji moal ninggalkeun atawa forsake maneh, tapi naha geus ditinggalkeun abdi? Abdi pines haté pikeun barudak abdi geus ninggalkeun kuring!"

Tercinta, tadi peuting kuring kadatangan suka bungah dina. Kuring nempo bumi ieu pisan sibuk ku kagiatan. Ieu nu sagalana bakal neruskeun sabab geus sagala sapanjang. Kuring kokotéténgan lalaunan leumpang ka handap jalan urang, seneng mun kuring nyawang tukangeun abdi, Yesus. Cenah,

"Kunaon anjeun, naha buru maneh ulah evangelism? Teu Dupi anjeun ningali? Aya henteu anu leuwih waktos!"

Sagalana seemed janten normal, taya spoke atawa diajarkeun tentang suka bungah dina. Sarerea seemed preoccupied kalawan nyawa sorangan. Lajeng dumadakan aya suka bungah.

Kuring nempo yén kajadian dina Minggu, jeung loba anu ditinggalkeun balik. Dina garéja mana mung pendeta jeung pamajikanana ditarik nepi, maranéhanana éta hijina satia. kakandungan maternal ngaleungit, tapi aranjeunna tetep.

Lajeng kuring nempo Kristen anu mikir éta satia, tapi anu ditinggalkeun, jeung maranéhna kungsi roll nu dosa maranéhanana anu dirékam. Kuring nempo hiji pendeta nu éta aya lamun manehna narima roll dosa anu disababkeun yén manéhna tetep. Anjeunna mimiti ngagorowok:

"Oh no. Ooh!"

"Ku sabab eta jadi maraneh oge siap: keur dina sajam kayaning maraneh teu mikir, Putra Manusa datang!" Mateus 24: 44

"Inget Lot hustru.den anu neangan mangtaun hirupna bakal leungit éta, tapi sakur leungiteun hirupna bakal simpen eta!" Lk.17: 32, 33

Publicerades söndag, 15 december 2019 00:57:16 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp