Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

The bom téroris di 2019

336 Bom di 2019 di Swedia. Sabaraha sahijina anu dilumangsungkeun ku teroris? 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 december 2019 14:46

bom homemade

Alus nempokeun yén aya geus 236 ngabeledugna ka na kaasup November 30, 2019. Dina 2018 ieu 162 Bom sapanjang taun.

Saméméhna, granat leungeun, ayeuna dipake tinimbang bom homemade salaku pakarang konflik.

Bom pangbadagna

Dina Linköping, 7 Juni, 2019 blew up bom pangbadagna taun.

Muatan ngabeledug éta antara 15-20 kg. ledakan ieu jadi kuat yén sababaraha imah ruksak serius.

A belasan urang anu luka. Ieu hiji kaajaiban henteu salah ieu tiwas.

316 shootings sarta 38 maot

Dugi 15 Désémber taun ieu, aya geus 316 shootings sarta 38 urang geus tiwas. 2018 éta 306 thrusts sarta 45 tiwas.

leyuran

Hiji-hijina jalan pikeun nungkulan ieu nu urang meunang ngadangu ngeunaan Yesus ambéh maranéhanana bisa nampa Anjeunna sarta disimpen.

Urang kudu neneda yen Isa ngirim mudik buruh kana panen-Na.

Nalika urang nampi Isa janten ditebus sarta ngajanggélék.

Ku kituna dimana saméméh bade teror katuhu bakal aya karapihan.


Publicerades måndag, 30 december 2019 14:46:50 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 2 juli 2020 12:57
Snälla hjälp! Behöver Guds läkande hand över mig. Har problem med analklåda och sprickor snälla snälla be för mig!😭😭😭

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp