Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Therese Basourus Ivarsson Dina korsi payun - Diagnosis sareng MS salami 17 taun, dinten ieu sacara sehat sacara sehat

"Therese didiagnosis sareng Multiple Sclerosis, MS. Sértipikat médis nyatakeun henteu tiasa diubaran, tapi anjeunna ngalaman mujijat nalika Yesus nyageurkeun anjeunna."

Program Dina korsi payun ti Himlen TV7 sareng Per Åkvist.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 19 november 2020 14:29

Dina séri "Di korsi payun", Per Åkvist ngajemput jalma anu pikaresepeun dina mobil anu ngagumbirakeun sareng ngobrol sareng aranjeunna nalika nuju ngopi.

Carita kahirupan hiji jalma tiasa masihan kanyamanan sareng kakuatan pikeun batur sakurilingna. Tuturkeun nalika tamu anu béda-béda latar nyaritakeun pangalaman aranjeunna ngeunaan Gusti. Dimana tiasa aya paguneman anu langkung santai tibatan dina korsi payun?

Host Per Åkvist nyetir puteran dina mobil olahraga atanapi klasik Amérika kalayan tamu anyar unggal minggu!

Program mimiti

Tingali langkung seueur dina Himlen TV7


Publicerades torsdag, 19 november 2020 14:29:24 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jag är ej sjuk i Covid-19


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 24 november 2020 20:48
Be för mitt vänstra öga, att Gud helar.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp