DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

TV

Therese Basourus Ivarsson Dina korsi payun - Diagnosis sareng MS salami 17 taun, dinten ieu sacara sehat sacara sehat

"Therese didiagnosis sareng Multiple Sclerosis, MS. Sértipikat médis nyatakeun henteu tiasa diubaran, tapi anjeunna ngalaman mujijat nalika Yesus nyageurkeun anjeunna."

Program Dina korsi payun ti Himlen TV7 sareng Per Åkvist.

Av: Christer Åberg
torsdag 19 november 2020 14:29 📧

Dina séri "Di korsi payun", Per Åkvist ngajemput jalma anu pikaresepeun dina mobil anu ngagumbirakeun sareng ngobrol sareng aranjeunna nalika nuju ngopi.

Carita kahirupan hiji jalma tiasa masihan kanyamanan sareng kakuatan pikeun batur sakurilingna. Tuturkeun nalika tamu anu béda-béda latar nyaritakeun pangalaman aranjeunna ngeunaan Gusti. Dimana tiasa aya paguneman anu langkung santai tibatan dina korsi payun?

Host Per Åkvist nyetir puteran dina mobil olahraga atanapi klasik Amérika kalayan tamu anyar unggal minggu!

Program mimiti

Tingali langkung seueur dina Himlen TV7

Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube

Failed to load