Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Tekanan ti pasukan demonic nyaeta realitas hiji

Ayeuna abdi hoyong tega saksi kana awon Kuring geus ngalaman dina watesan tekanan ti pasukan demonic.

Tekanan ti pasukan demonic nyaeta realitas hiji.

Tekanan ti pasukan demonic mangrupakeun kanyataanana yen emanates ti dunya roh jahat. Kristen hirup, sakumaha Gusti kagungan kado assessment roh urang mindeng ngarasa tekanan ieu. I am pisan sénsitip dina sumanget abdi tur tiasa mere kasaksian kumaha kuring ngalaman fenomena ieu.


Av Sven Thomsson
måndag 9 december 2019 11:02

Tekanan ti pasukan demonic mangrupakeun kanyataanana yen emanates ti dunya roh jahat. Kristen hirup, sakumaha Gusti kagungan kado assessment roh urang mindeng ngarasa tekanan ieu. I am pisan sénsitip dina sumanget abdi tur tiasa mere kasaksian kumaha kuring ngalaman fenomena ieu.

Mun kuring balik kaluar on kota, Kuring papanggih hiji jalma anu ngabogaan tiis tur galak sumanget dina dirina. Saterusna kuring ngarasa kawas éta "puffs" najis ka abdi ti jalma éta.

sabalikna - lamun kuring papanggih hiji jalma kalawan softening a puffs aliran tina rasa amis tina baé.

gaya Demonic botol minuman keras

Kuring geus kadang Isro saluareun Systembolaget sarta dipikawanoh demonic gaya breather tina botol minuman keras. Kuring ogé nyaho tina kakuatan demonic tina haseup bako.

Lamun aya hiji elemen program nasty on pasukan impure TV puffs ngalawan kuring. Kituna kuring pernah goréng sarta destructive program.

Dina jadwal program laporan saméméh biasana jadi elemen anu bisa kotor jiwa abdi yen Isa dikumbah ku getih adi-Na. Kituna, abdi tutup panon kuring jeung tahan Ceuli nya ulah ningali jeung dédéngéan aranjeunna.

Kuring ngarasa musik heavy metal demonic, utamana lamun aya elemen satanic. Kuring pernah ngadengekeun "musik" misalna, alatan kuring ngarasa eta kitu nasty. Abdi teu ngalakukeun kawas musik batu sacara umum. Tapi geus overheard misalna tapi mun keukeuh eta.

maling sapédah

Sababaraha waktu ka tukang, kuring cicing dina tempat dimana maling sapedah éta on pindah. Kuring ieu rampok tina sapédah kuring, abdi kungsi nyetél luar harta dimana kuring cicing. Mun kuring apal neuleu, jalur sapedah di ieu dikonci, tapi ieu tetep dipaling.

Batur masihan kuring nu hint mun buka Rahayat Park, pikeun nu urang dipaké pikeun ninggalkeun bikes dipaling.

Kuring diturut Déwan jeung nyebut demi taman pikeun milarian sapédah kuring. Ku margi di sabudeureun pilari madhab. Hiburan The acara sempet réngsé sarta jalma nu ditinggalkeun taman, tapi kuring ngarasa kuat dina sumanget abdi yén pasukan roh jahat lingered. Kuring ngalaman hiji atmosfir eerie misalna.

Kuring pernah bakal bisa didatangan hiji acara bioskop, tari, olahraga acara atawa tempat hiburan lianna. Abdi ngalaman kotor sapertos na atmosfir nasty yén kuring teu endured janten aya.

Nu awon Kuring geus ngalaman

Ayeuna abdi hoyong tega saksi kana awon Kuring geus ngalaman dina watesan tekanan ti pasukan demonic. Kuring ngalaman luar na di Vasaloppet di Mora imah.

imah Vasaloppet urang éta bytardagar tina jarum Vasaloppet. Jalma dipaké pikeun diuk aya na bursa, dibeuli jeung ngajual aranjeunna. pamajikan kuring kungsi sababaraha yén Aisyah ieu bade ngajual, jadi kuring indit jeung nya ka imah Vasaloppet urang. Malah jadi urang nangtung di luar lawang ka kamar, kuring ngarasa jeung pamikiran, 'Naon hiji wanda nasty yén prevails dieu. "

Teras we indit kana vestibule, dimana eta dirasakeun najis, atmosfir nasty malah kuat.

Di basement éta kamar dimana jalma anu robah jarum maranéhanana anu linggih dina tabel maranéhanana. Urang indit ka handap aya na ragaji yen aya loba jalma aya anu hayang nempatkeun jarum maranéhanana.

pasukan Demonic bergegas nuju kuring

Nalika kami diasupkeun kamar plunged gaya demonic ngalawan kuring kalawan kakuatan pisan. Eta dirasakeun kawas jalma lalaki kuat urang kadorong kuring ka tukang. Kuring éta rék leungit kasaimbangan sarta ampir murag leuwih.

Tapi lajeng lengkah Roh Suci di kakuatan perkasa dina kuring, salaku counterweight ngalawan gaya demonic. Kuring ngarasa diangkat tur dibabawa ku Roh Suci.

dunya roh jahat

Urang anu disimpen boga dunya roh tarung ngalawan. kakuatan na anu nganggur maénkeun kalayan. Kuring geus bener geus bisa ngalaman. Anjeun kudu jadi ngeusi Roh Suci jeung hirup pikeun getih Yesus panyalindungan bisa dilestarikan.

Yesus geus dielehkeun kakawasaan jahat. Anjeunna geus triumphed na disarmed nu pamingpin ti kakaisaran jahat. Anjeunna geus ditumbuk sirah naga sarta dijieun kawasa Iblis pikeun nanaon. Aya pangandika Allah, anu strengthens kawani urang jeung brings kanyamanan:

"Barudak Dear, anjeun ti Allah sarta geus prevailed leuwih aranjeunna, pikeun anjeunna saha di aranjeun leuwih punjul ti anjeunna nu aya dina dunya" (1 Jn 4:. 4).

Publicerades måndag 9 december 2019 11:02:04 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Vad måste först ske innan Jesus kan komma tillbaka?


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 7 juli 2020 00:37
Be för mitt samtal med socialtjänsten idag! Be också att jag ska hitta och hinna lämna alla uppgifter till dem innan mötet! Be att Gud välsignar mig genom dem med mycket pengar! Jag ligger efter ekono

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp