Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

transformasi Uppryckandets

Jelema nu geus maot Kristus bakal kaluar tina kuburan maranéhanana di gusti nu. Aranjeunna bakal robah jeung urang hirup.

Waktu Yesus dibawa ka imah jalma anu iman di anjeunna, maranéhna balik instan.

transformasi bakal pisan gancang. Ieu baris lumangsung "dina masihan, dina masihan". téks dasar dikedalkeun dina ayeuna "a atomo" nu ditarjamahkeun salaku "waktos indivisible," dina momen (a ofthalmú asak) "gancang ti panon tiasa ngacieupan".


Av Sven Thomsson
måndag, 30 september 2019 02:35
Läsarmejl

immensely

Urang anu yakin sarta ngalakukeun momen suka bungah dina lumangsung marengan jalma anu timbul robah. transformasi bakal lumangsung "dina masihan, dina momen, di gusti panungtungan." Paul nyerat ngeunaan ieu jeung urang baca dina KJV, 1 Korinta. 15: 51-53:

"Behold, abdi ngabejaan Anjeun misteri hiji: Kami teu wajib kabeh sare, tapi urang kudu sagala bisa robah, Dina momen, dina sakotéap panon di gusti panungtungan. Pikeun gusti bakal disada, maot bakal timbul sarta kami bakal robah. Pikeun corruptible ieu kudu pakéan sorangan jeung imperishable, sarta fana ieu kudu pakéan di kalanggengan ".

Lamun gusti panungtungan disada, éta sinyal anu maot teh bakal diangkat. Jelema nu geus maot Kristus bakal kaluar tina kuburan maranéhanana di gusti nu. Aranjeunna bakal robah jeung urang hirup.

transformasi bakal pisan gancang. Ieu baris lumangsung "dina masihan, dina masihan". téks dasar dikedalkeun dina ayeuna "a atomo" nu ditarjamahkeun salaku "waktos indivisible," dina momen (a ofthalmú asak) "gancang ti panon tiasa ngacieupan".

abode earthly kami

"Ieu corruptible" nujul kana jalma anu aya mayit, bari "nu maot" nujul kana jalma anu hirup. ? 2 Cor. 5: 1-5 mere jawaban:

"Tapi kami nyaho lamun Kemah anu mangrupa dwelling earthly kami direcah, sangkan boga gedong ti Allah, rumah tangga teu digawe jeung leungeun, langgeng dina langit. Pikeun di ieu kami Hhh teuing, tur longs bisa ditutupan ku habitation urang nu ti sawarga, keur sakali kami anu diasah di dinya kami henteu bakal kapanggih taranjang. Pikeun urang anu di tenda ieu groans sarta burdened, moal sabab urang hayang jadi unclothed, tapi dipakena leuwih, ku kituna fana nu bisa jadi swallowed up ku hirup. Tapi anjeunna anu geus disiapkeun kami pikeun ieu Allah, sakumaha jangji, manéhna ogé geus dibikeun kami Roh ".

A tenda téh rada lemah, a saheulaanan, abode samentara. Dina hirup ngeusi percobaan, urang Hhh na yearn keur waktu anu baris geura-giru jadi jero nalika Alloh nyimpen hiji tungtung ka hirup di dieu sarta ngadegkeun karajaan-Na.

transformasi ieu ogé disebutkeun dina Phil. 3: 20-21

"Tapi kawarganagaraan kami geus di sawarga, ti mana urang ogé await nu Jurusalamet, Gusti Yesus Kristus, anu wajib ngaganti awak vile urang, yén maranéhna bakal kawas awak glorious-Na, ku gaya jeung nu manehna geus bisa subdue sagala hal."

Urang sighs of longing bisa diasah dina awak celestial, nu kamulyaan awak Yesus urang. harepan urang geus ulah ngabogaan nempatkeun dipareuman jeung gantina meunang överkläda kami jeung kamulyaan awak. Jeung nu kahayang Allah geus disiapkeun pikeun urang. Nalika para wali dipakena dina kamulyaan awak, maranéhanana anu henteu mukmin janten taranjang jeung ka tega éra éta. Kusabab kami warga sawarga, awak urang glorious, anu costume nasional nu urang kudu nanggung di dunya sawarga.


Publicerades måndag, 30 september 2019 02:35:50 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp