Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Teu Kristen henteu counterweight ngalawan jahat di masarakat?

Penguasa geus kapaksa nutup bui, komo bui RIVA, jalma geus kolot ku Yesus robah kahirupan maranéhanana.

Nalayan tahan baki.


Av Sven Thomsson
torsdag, 19 september 2019 19:13
Läsarmejl
Urang shudder nalika urang diuk di hareup TV susunan tur tingal sakabeh kekerasan, sadaya debauchery nu, kajahatan jeung saterusna. Lamun urang nempo perang kalawan gambar banda jeung jalma nangis di duka keur baraya ditelasan ngaluarkeun getih nyaho kami meureun karunya keur momen. Simkuring ngomong, "Oh, kumaha dahsyat, dahsyat" lamun urang ningali na ngadangu warta dahsyat ieu.

Tapi éta sakabéh komitmen urang ngahontal? Urang ngantep Sunan Gunung Djati jadi wareg jeung eta? Naon urang Kristen jadi counterbalance kana sagala Dedemit?

Kuring geus uninga nagara mana Roh Allah éta ngeunaan kajadian. Dimana urang fasted, wept na ngajerit ka Alloh pikeun kakuatan revival. Gusti uninga doa maranéhanana sarta katempo lawon maranéhanana sarta dikirim ka revival perkasa.

Roh Suci geus digarap sangkan powerfully nu teu ukur "jalma santun biasa" geus disimpen, tapi ogé drunkards, addicts ubar na penjahat.

Kasalametan anu jadi dipindahkeun di jero sahiji jalma miskin, maranehna jadi lengkep bébas tina duanana vices jeung kajahatan.

Penguasa geus kapaksa nutup bui, komo bui RIVA, jalma geus kolot ku Yesus robah kahirupan maranéhanana.

Tapi naon urang teu nyaman Kristen di Swedia? Naha urang hirup supados urang tiasa ngabentuk counterweight ngalawan dosa na jahat? Shrugging kami ngan dina taktak bari sanggeus kami geus katempo unit henteu resep dina "Laporan" jeung "Ayeuna"?

Urang bajoang di doa ngalawan sagala jahat, dosa jeung defilement yén abound di nagara ieu? Urang rela berkorban Sunan Gunung Djati di bönekampen pikeun ngahontal hiji urutan béda mahluk. Urang kudu ngarti yen Allah hayang urang bisa "watchmen dina tembok"

Dina Ezek. 13: 5 urang manggihan ieu kecap serius sarta nangtang:

"Anjeun teu Isro nepi kana sela, ngayakeun diwangun dina pager hirup keur Israil, supaya eta geus bisa nangtung dina perangna dina dinten ti PANGERAN."

Simkuring oge maca dina Ezekiel. 22:30:

"Kuring neangan di antarana, anu sakuduna nyieun nepi pager hirup, sarta nangtung dina sela saméméh kuring keur darat, nu teu kedah numpes eta; tapi kapanggih nanaon. "

Kuring henteu weruh Pangeran, Allah bisa mundur, tapi sabenerna Sigana kitu nalika anjeunna dibéré nyebutkeun, "tapi kapanggih nanaon." Naon tragedi! Gusti ekspektasi kami ngaradeg tur meunang aub. Anjeunna manggih batur di Swedia? No, teu! Paling Kristen saré demi lukewarm jero sare.

Aya ampir euweuh hiji anu bakal "nangtung dina celah" dina mertahankeun fatherland goréng kami jeung jalma urang. tanggung jawab rests beurat dina urang Kristen. Urang kedah ngalakukeun sakumaha Ibrahim. Anjeunna "sumping ngadeukeutan ka Allah" nalika manehna nanya nu Sodong bakal disimpen.

Eta nyebutkeun yen di awal ayat 2 dina tembang pamujaan heubeul ku Lars Linderot:

"The halangan seueur, nu resisting jiwa abdi. Iblis teu Grace Anjeun indulge. String up sateuacanna tina naon bae anu bakal ngahalangan ogé anjeun. Abandon sumur di dunya.



Publicerades torsdag, 19 september 2019 19:13:46 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp