Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Naon sanctification?

Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!

Sanctification téh jadi leuwih kawas Yesus!

Sanctification nyaéta karya Gusti di urang anu percaya ka Yesus. Anjeunna hayang bentukna, nurture jeung transformasi kami.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 21 september 2019 17:41

Sanctification teh proses ku nu jalma anu disimpen liwat iman ka Yesus tos ka ngaronjatkeun kasucian, sareng kawas anjeunna. 

Sanctification dipigawé ku rahmat Alloh, jeung teu aya tinimbangan séjén ti yén éta téh daék, neneda, hina jeung bends, sarta boga hiji pikiran muka. 

Sanctification nyaéta karya Gusti di urang anu percaya ka Yesus. Anjeunna hayang bentukna, nurture jeung transformasi kami.

Daging "sanctification"

Kadé keur ngabedakeun antara sanctification mangrupa karya Allah kami, sarta consecration timer dipilih kajadian di daging. A consecration timer dipilih téh hijina agama anu nyugemakeun pikiran carnal na nyaeta tina euweuh pamakéan. Leres sanctification lumangsung dina Roh Suci.

Dina sanctification ngagabungkeun deui jeung Roh Suci eureun sinning jeung gantina do alus. Sanctification hartina teu normal pikeun Christian dilahirkeun-deui nepi ka poean bunuh dosa dihaja. 

Gusti hayang transformasi kami keur hirup beuki murni, leuwih alus sarta leuwih lovingly. Anjeunna hayang urang niru Yesus beuki loba. Teu yén urang kudu disimpen - tapi kusabab urang geus disimpen liwat iman ka Yesus. 

Kasalametan sarta sanctification

Lamun anjeun geus disimpen na leumpang kalayan Yesus bakal beuki loba gencatan lakukeun goréng teuing jeung hal anu henteu alus.

Kasalametan dimimitian ku narima Yesus. Ieu dimimitian moal kalawan sanctification. Tapi sanctification dimimitian sanggeus geus narima Yesus tur meunang disimpen.

Anjeun teu bisa nyalira sanctify Anjeun tur hirup beresih jeung cara ieu mudahan anjeun bakal disimpen, tapi sanctification nyaéta karya Allah urang anu geus disimpen, ngaliwatan iman ka Yesus.

Jalma anu disimpen liwat iman ka Yesus disebut dina suci Alkitab.

2 Cor 1: 1 . Paul, hiji Rasul ti Yesus Kristus ku wasiat Allah, sarta adi Timoteus, jeung garéja Allah nu di Corinth, sarta kalawan sagala wali [disimpen] anu dina sakabéhna hasil Achaia. 

Ayat Kitab Suci ngeunaan sanctification



sumber:


Publicerades lördag, 21 september 2019 17:41:49 +0200 i kategorin Undervisning och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp