Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Naon anu lumangsung nepi ka awakna Musa urang?

Tapi naon anu lumangsung nepi ka awakna Musa urang sateuacan eta dikurebkeun? Kitab Suci nyebutkeun nanaon tentang eta? 

The Ten nurut.

Musa pamakaman éta henteu pamakaman biasa. Ieu Alloh nyalira anu dikubur anjeunna jeung salah teu weruh dimana anjeunna dikurebkeun.


Av Sven Thomsson
måndag 6 januari 2020 23:47

Musa éta nabi, kayaning pernah eksis pikeun manéhna. Anjeunna ngalaman hal teu saurang ogé saméméh atawa sanggeus anjeunna geus ngalaman Gusti spoke manéhna nyanghareupan kana raray "(5 MOS. 34:10).

Musa, hamba TUHAN "maot di tanah Moab sakumaha ceuk Gusti, sarta anjeunna dimakamkeun anjeunna dina lebak deukeut Bet Pegor Moab, tapi teu saurang ogé weruh ti tempat astana pasti (5 NUM 34:. 5-6).

Anjeunna lami saratus dua puluh taun nalika manéhna maot, tapi sanajan umur-Na, anjeunna sampurna sehat sarta kuat. Alkitab nyebutkeun:

"Eyesight Na teu impaired sarta anjeunna ngalaman teu leungit kakuatan na" (5 MOS 34:. 7).

Musa pamakaman éta henteu pamakaman biasa. Ieu Alloh nyalira anu dikubur anjeunna jeung salah teu weruh dimana anjeunna dikurebkeun.

Di hiji pamakaman biasa anjeun tiasa nyimpen hiji jalma maot di kubur a. Tapi sakumaha keur Musa Gusti nyandak ngurus eta, sarta euweuh salah ieu diwenangkeun uninga dimana atanapi kumaha kajadian.

Tapi naon anu lumangsung nepi ka awakna Musa urang sateuacan eta dikurebkeun? Kitab Suci nyebutkeun nanaon tentang eta? Dina Jude ayat 9, urang baca:

"... moal malah Michael wani nuduh setan atawa bohongan anjeunna nalika anjeunna perang kalayan anjeunna ngeunaan awak Musa. Anjeunna ngan ngomong, 'The Lord bakal ngahukum anjeun.' "

Gelut antara Michael jeung Iblis ngeunaan saha éta nu boga rightful awak Musa. Iblis ngaku yen, alatan manéhna hayang nempatkeun awak di alam kubur. Tapi Michael geus maréntahkeun. awakna Musa urang bakal balik ka sawarga.

Dina Ibrani. 2:14 mangrupakeun kecap anu metot dina konteks ieu:

"Kusabab éta barudak téh partakers tina daging jeung getih, anjeunna ogé anjeunna (Yesus) nyaeta sarupa bagian tina sami, keur anjeunna ku pupusna bakal nyieun anjeunna kakuatanana anu maot tadi di kakuatan-Na, nyaeta, Iblis".

Dina tarjamahan séjén nyebutkeun eta cara kieu:

"... ngaliwatan maot kumisan pati pangeran."

Pupusna téh hususna Iblis ketukan, jeung rea. Anjeunna anu ngabalukarkeun maot nu datang kana dunya sarta anjeunna hayang ngurus awakna jeung mawa ka alam kubur. Ku kituna éta awak Musa '.

Dina 1 Cor. 5 Paul speaks tina bentuk serius ngeunaan immorality seksual. Aya batur anu cicing bareng jeung pamajikan bapana. Rosululloh niatna condemns wickedness ieu sareng nyerat dina ayat 3-5:

"Abdi nu geus pasti bolos dina awak, tapi hadir dina sumanget, geus boga salaku sanajan kuring éta hadir, keur dikutuk jalma anu acted kitu.

Dina Gusti urang Yesus Kristus urang, anjeun jeung sumanget mah, datang bareng jeung kakuatan Gusti urang Yesus Kristus urang komunikasi istilah pikeun Iblis kanggo karuksakan daging, éta sumanget bisa disimpen di Gusti Yesus ".

Di dieu urang tingali yen Paul éta jeung Korinta bakal ninggalkeun jalma ieu mun Iblis "pikeun karuksakan daging".

Paul éta visioner jadi prophetic, anjeunna sanajan anjeunna bolos bisa ningali kumaha ieu jalan dina garéja jeung bubu judgment jalma anu kungsi komitmen kalakuan cucungah ieu sareng gelo ngarit nya di jalan paling dahsyat.


Publicerades måndag 6 januari 2020 23:47:56 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöten från min hemmastudio - Christer Åberg


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 7 augusti 2020 23:58
Be för vårt äktenskap och min man om frälsning sinnesändring och tro

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp