Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Mun rék saksi ka Yesus on Apg29?

Nepikeun kasaksian anjeun, ditulis, video atawa file audio.

Ulah rék nyaritakeun ngeunaan Yesus ka jalma sejen? Dupi anjeun ngabejaan urang kumaha anjeun meunang disimpen? Teras Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta dina Apg29! 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 00:02

Hello!

Apg29 mangrupakeun loka blog anu testifies Yesus. objektif mangrupa lamun urang buka eta bakal tiasa diajar kumaha carana nampa Yesus tur disimpen.

Leuwih taun, loba geus katampa Yesus jeung geus disimpen anu geus dilongok situs blog Apg29.nu.

Bakal dipilampah kasalametan Yesus, obscured, teras teu eusian Apg29 fungsi sarta geus leungit na raison d'être. 

Saterusna, gaduh I evangelist abused pagawean kuring teu dipigawe naon geus paréntah Yesus kuring.

Kuring sorangan ieu disimpen ku nu kuring narima Yesus, lajeng, abdi sok geus ati nu kedah narima Yesus sakumaha Gusti bisa disimpen. Ieu naon Alkitab ogé ngajarkeun:

"Tapi saloba narima Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Ulah rék nyaritakeun ngeunaan Yesus ka jalma sejen? Dupi anjeun ngabejaan urang kumaha anjeun meunang disimpen? Teras Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta dina Apg29! 

Kirim surélék kasaksian anjeun ka kuring ngeunaan christer@apg29.nu . Mangga ngirim urang video nu kudu, atanapi link ka video anjeun geus boga dina web, kaasup YouTube. 

Sakali disatujuan, abdi bakal nyebarkeun eta. Jalma kudu ngadenge sarta baca ngeunaan kasaksian anjeun kumaha anjeun disimpen na patepung Gusti Yesus.

Bönesidan  geus ngajalankeun pikeun ampir minggu ayeuna na geus nu 147 bönämnen . Jalma anu nalangsara sarta kedah. Nepikeun bönämne Anjeun ogé. Aya loba anu nanya datang bönesidan.

Aya 13 artikel blog nu junun jadi diterbitkeun ti ulang peluncuran na geus aya geus 106 komentar. Mairan anjeun ogé!

Ngan apal mun anjeun mairan nu kudu aya Yesus dipuseurkeun sangkan anjeun teu nyegah batur kalawan comment anjeun ti narima Yesus. 

Nya kitu, kudu kalawan bönämnen. Ku kituna anjeun moal kalawan bönämnen Anjeun nyegah jalma kana narima Yesus tur disimpen.

tulus,

Christer Åberg


Publicerades onsdag, 25 september 2019 00:02:12 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 2 juni 2020 20:17
Be för mig och min familj. Herren vet vad det gäller. Hjälp oss gode Gud!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp