Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

 Hiji poé kuring sadar yen PANGERAN geus sabenerna risen jeung Tien Juara Calvary. 

Kasaksian: Kumaha carana abdi ieu disimpen

Gusti terang naon anu Anjeunna nyandak kuring. Anjeunna hayu atuh baca tur ngartos keterbatasan sains. Hiji poé kuring sadar yen PANGERAN geus sabenerna risen jeung Tien Juara Calvary. 


Av Roger T. W.
fredag, 27 september 2019 17:37
Läsarmejl

Grandma masihan abdi iman budak leutik, tapi urang pernah indit ka garéja. Konfirmasi éta endah, tapi ieu mah katuhu. Kuring maca sababaraha teologi, tapi virrade. 

Gusti terang naon anu Anjeunna nyandak kuring. Anjeunna hayu atuh baca tur ngartos keterbatasan sains. Hiji poé kuring sadar yen PANGERAN geus sabenerna risen jeung Tien Juara Calvary. 

kaleresan ditembus fool abdi, sarta abdi dibaptis. Kristen di kota ieu pitulung hébat. Nalen jeung leutik éta titik caang.

Eta ngarah ka imah dibagi, éta teu bisa dijieun nalika pecut véna tina kénca, tapi ogé nepi ka sababaraha baraya anu disimpen. Sedih jeung kabagjaan. revival nu hadir kalawan sedih tur bungah, salaku pendeta Pentecostal ceuk sakumaha anjeunna iklas on deathbed Na.

Gusti teu butuh urang dina cara nu sarua, sabab urang kudu pangabutuh béda. Chris sings lagu heubeul geulis tur nyarita ka jantung. Sababaraha preachers nyarita Pirman Allah sajati. Sababaraha pagers diajar Alkitab intensif. Sababaraha, kawas abdi, kedah cocog kana loba ngobrol ilmiah.

Gusti dimimitian ti handap mun anjeunna jalan. Kuring na budak leutik batur 'éta uih kalawan beatings jeung kasangsaraan. A berkah di nyamur. Gusti uninga ka budak nangis mana Ismail ieu dialungkeun handapeun rungkun a.

Teu kabeh nu barudak tina sababaraha generasi Kristen, tapi aya urang Kristen satia di kulawarga kuring dina 1800s. Tujuh pastor Baptis indit ka Amerika Serikat jeung salah maot salaku misionaris di Kongo. 

Lajeng nyandak waktos anyar leuwih. Lajeng diintervensi Gusti nu urang bakal datangna katuhu.



Publicerades fredag, 27 september 2019 17:37:17 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 16 oktober 2019 00:18
Be för mig imorgon får jag reda på om jag har cancer Tack

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp