Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök

Kasaksian: Kumaha carana abdi ngalaman baptisan Roh Suci

Abdi émut cenah, "ku baptisan Roh pikeun meunangkeun kakuatan."

Vattenfall.

Éta éndah bisa ngeusi Roh Suci. Anjeun ngarasa Roh salaku sumber nu gelembung di pedalaman, hiji sumber nu ngalir kalayan énergi jeung kabagjaan.   


Av Sven Thomsson
torsdag 3 oktober 2019 16:36
Läsarmejl

Kapan ieu mah hiji pangagem anyar, kuring dilongok rapat di chapel teu tebih ti kampung mah asal. Majelis sempet disebut evangelist ngora boga rapat dina saminggu. Anjeunna maén akordion nu, nyanyi jeung da'wah. Dina salah sahiji rapat, anjeunna dikaitkeun kana baptisan dina Roh Suci. Abdi émut cenah, "ku baptisan Roh pikeun meunangkeun kakuatan."

pangjurung

kasaksian Evangelist urang dimaksudkan yén kuring kungsi kahayang kuat bisa dibaptis di Roh Suci. Teu sangka: "Power anu ngan kumaha atuh kudu nungkulan craving nikotin abdi."

Nalika kuring datang ka imah sanggeus pasamoan, ieu poek, keur ieu di bulan Oktober. Nalika ieu waktos keur sésana wengi urang, kuring diuk dina sofa di kolot mah. Kolotna sarta duduluran kuring nya di kamar sejen, jadi kuring nyalira di dapur. The curtains teu pre-kabel keur jandela, tapi kuring bisa ningali kaluar kana peuting.

Kalawan longing hébat dina dada kuring, abdi nanya deui jeung deui - meureun keur satengah jam: "Sareng hormat Yesus, ngabaptis kuring di Roh Suci, jadi kuring boga kakawasaan." Kuring kokotéténgan nepi di langit wengi, nu ieu dotted kalayan awan. Ujug-ujug dibagikeun méga, sarta ngaliwatan loophole dina awan éta hiji lampu terang pisan. Ieu jadi caang jeung geulis di rohangan.

Saatos lilin nu, abdi nguping murmur, nu laun ngaronjat nepika ditiup kawas badai beurat.

Bari sora badai éta hiji surge perkasa daya ngaliwatan badan abdi, ti sirah nepi ka suku. Roh Suci ngajak ngilikan kuring sarta kuring ngarasa kawas tekanan dina dada. Kuring pohara sieun tina pangalaman kuat. Ku teu sangka kuring geus jadi sieun dina kahirupan mah.

alus pisan

Tapi bakal nalika Gusti asalna nutup. datangna suci ngandung harti yén anjeun téh terrified. Tapi sanggeus bari, hayu sieun jeung kuring ieu dieusi ku katengtreman alus pisan. Kuring teu diomongkeun di ibu lajeng tapi sumping engké.

Éta éndah bisa ngeusi Roh Suci. Anjeun ngarasa Roh salaku sumber nu gelembung di pedalaman, hiji sumber nu ngalir kalayan énergi jeung kabagjaan.   


Publicerades torsdag 3 oktober 2019 16:36:55 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Karana kacida mikaasihna Allah dunya yén Anjeunna masihan Na wungkul begotten Putra [Isa], mun Sarupaning satu anu believeth di anjeunna henteu kedah binasa tapi meunang hirup langgeng". - 3:16

"Tapi saloba  narima  Anjeunna [Yesus], ka aranjeunna Anjeunna masihan hak jadi barudak Allah, nepi ka aranjeunna anu percanten kana ngaranna." - John 1:12

"Éta lamun ngaku kalawan sungut anjeun yen Isa geus Gusti jeung percanten ka haté anjeun yen Allah diangkat anjeunna ti nu maraot, anjeun bakal disimpen." - Roma 10: 9

Rék meunang disimpen na neangan sagala dosa anjeun dihampura? Neneda doa ieu:

- Yesus, abdi nampi ayeuna tur ngaku maneh sakumaha Gusti. Kuring yakin yen Allah diangkat maneh ti nu maraot. Hatur nuhun nu kuring ayeuna keur disimpen. Hatur nuhun nu geus dihampura kuring jeung hatur nuhun anu Kami ayeuna anak Allah. Amin.

Anjeun nampi Isa di doa luhur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 15 oktober 2019 14:35
Gode Gud hjälp mig! Bilen står på verkstad, gör så att det inte blir så dyrt med att laga den. Jag är ju is torr behov av den, men har så dåligt ställt med ekonomin!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp