Surfar nu: 684 www.apg29.nu

Svensk muslim: Döda svenskar


Bild: Den svenske IS-terroristen och muslimske predikanten Michael Skråmo på Facebook.

- Varje god muslim har en skyldighet att döda svenskar och andra "otrogna". Då säkras en plats i paradiset, säger den svenske muslimske predikanten och terroristen Michael Skråmo.

Den muslimske svenske predikanten Michael Skråmo uppmanar på Facebook: 

Michael Skråmo är uppvuxen i Göteborg och konverterade till islam för cirka tio år sedan. Han kallas också för Abdul Samad al Swed eller Abo Ibrahim al Swedi.

Tog med sin familj till Syrien

I höstas tog han med sig sin fru och deras fyra små barn och reste till Syrien för att kriga för den muslimska terrorrörelsen Islamiska staten, IS.

Michael Skråmo uppmanar också till mord på konstnären Lars Vilks.

“Döda Lars Vilks snälla någon.” 

[...] 

“Den som dödar en kafir [otrogen] kommer aldrig få samma plats som han i helvetet. Rädda dig själv från narr [helvetets eld] genom att döda en kafir.”

Föreläsare hos föreningen Sveriges förenade muslimer

Enligt bloggaren och journalisten Per Gudmundson har Michael Skråmo varit föreläsare hos föreningen Sveriges förenade muslimer som för ett tag sedan fick ett statsbidrag på 300 000 kronor för att bekämpa “intolerans”.

År 2009 bjöds terroristen Michael Skråmo in till SVT:s "Debatt" som expert på "islamofobi". Han ville då bekämpa en "rasistisk bild av muslimer som skäggiga män med AK-47:or", vilket han då påstod var en "okunskap om islam".

Islam kan inte frälsa

Islam kan inte frälsa. Det kan endast Jesus Kristus. Därför måste vi förkunna Jesus för människor så att de också får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta. Det är endast hos Jesus som räddningen finns!

Ta emot Jesus idag innan det är försent!


Källa: gudmundson: "Börja göra bomber från simpla grejer från ica eller coop" | Skattepengar till IS-propaganda | SvD | IS-jihadist uppmanar till mord på svenskar | Fria Tider | Svensk IS-terrorist uppmanar till mord på svenskar « Avpixlat

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 12 juni 2015 19:52 | #michael skråmo #terrorism #is #isis #islamiska staten #syrien #krig #terror #islam #muslim #abdul samad al swed #abo ibrahim al swedi | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

14 kommentarer

Johan 13/6-2015, 00:44

Varför släpper vi in människor, som fått terroristutbildning utomlands, i Sverige? Har denne djävul, varit och krigat med IS, så borde hans svenska medborgarskap, vara förbrukat för alltid! Har någon väl åkt ner till IS, så har denne gjort sitt val och bör få stå för det! Fatta att snart kommer människor i Sverige att dö, p g a terroristattentat, utförda av dessa djävulens verktyg, som tllåts att återvända. Vem tar då ansvaret för mesig, eftergiven korkad politik som lett till en sådan katastrof?

Svara


nils 13/6-2015, 09:06

Här är ytterligare en klar Bekännelse att ISLAM ÄR TERRORISM,om du ej vetat det förr!--Tänker på Bush som efter W.T.Centers kollaps deklarerade att"Islam är fredens religion!!"--De talar om sin föreställning om ett "paradis".Man undrar hur är då deras "paradis",fullt med mördare som dödat oskyldiga,hatat Judar o kristna,förtrycker kvinnor,tar små BARN till hustru mm.--Ett "paradis" där de skall i otukt har 72-jungfrur,får dricka vin obegränsat,allt en enda föreställning om köttslig förnöjelse.--Vilket BEDRÄGERI o LÖGN FRÅN LÖGNENS FADER,DJÄVULEN! Hur kan en FRISK, SUND VARELSE tro något sådant??

Svara


lasse s 13/6-2015, 10:13

Utvisning med omedelbar verkan, är inte detta anstiftan till mord.hade det varit i ett annat land hade han varit inspärrad nu

Svara


free 14/6-2015, 11:05

Han är en lat svensk som inte vill jobba och betala skatt som alla andra muslimska is fulingar, det är klart dom har inte tid eftersom de ber fem gånger i dan med ett tom hjarta och hjärna som robotar utan känslor och kör hela kroppen som en gympa pass och fyser på varandras ansiken men men fattar inte jag hur den där svensken insprierar av dem och deras gymnastisk kulltur.

Svara


Birgitta 15/6-2015, 16:04

Svar till nils. ISLAM är INTE Terrorism, dra INTE alla över en kam. Det tycks som många, alltför många tycks mena att alla precis alla muslimer är terrorister., För att vissa är det,Måste inte alla vara det. Tänk på detta. Skrämselpropaganda hjälper ingen,använd sunda förnuftet.

Svara


Leif Boman 15/6-2015, 17:49

Svar till Birgitta. Vi skall absolut inte dra alla muslimer över en kam, helt rätt Birgitta, men det är en viss skillnad på att dra alla muslimer över en kam och att förkasta islam. Islam i grund och botten är en ren och ondskefull religion. Vi måste kunna skilja på religion och människor! Jesu frid....

Svara


Leif Boman 15/6-2015, 18:01

Svar till Leif Boman. Menar förstås inte att islam är en ren religion utan en rakt igenom ondskefull religion.... Jesus däremot är rakt igenom god.... Jesu frid....

Svara


Andy Svensson 16/6-2015, 09:44

Sanningen är att Jesus lever och är Herre! Från och med den 18/6-17/7 kommer muslimerna ha sin ramadan månad. Under dessa 30 dagar uppmanas vi kristna att be för muslimvärlden vi är kallade till att älska muslimerna men inte religionen Islam. Läs mer https://www.open-doors.se/engagera_dig/be_varje_dag/30dagar/

Svara


Peter Hall 17/6-2015, 00:25

Svar till Andy Svensson. Andy "Vi är kallade till att älska muslimerna". Det är sant, eftersom Jesus säger, att vi skall älska våra fiender och be för dem som förföljer oss. Det är en vacker tanke, men kan en kristen verkligen leva upp till detta bud? Vet du vad Gud har i beredskap åt dem som tillber "Vilddjuret"? Upp.14:9-12 Om straffet redan är bestämt för sådana människor, hur mycket har då Gud själv älskat dem? Är det rimligt av Gud, att begära mer av människan än av sig själv? Om någon ser på islam med oblida ögon, är då inte risken stor, att man av ren självbevarelsedrift intar en reserverad hållning även till dess utövare?

Svara


Leif Boman 17/6-2015, 02:14

Svar till Peter Hall. Lite mystiska tankegångar kan jag tycka? Det Jesus manar oss till är inte endast några vackra tankar utan en andlig strid! Skall vi strunta i att göra som Jesus önskar, att be för de som förföljer oss bara för att vi till fullo inte alltid klarar av det, eller vad menar du? Och Gud har väl aldrig begärt mer av någon än Sig själv? Gud älskar alla människor, även de som förlöjligar och hånar Honom. Han gav Sitt liv för de som dödade Honom. Poängen i att be för de som förföljer oss är ändå den att däri ligger kraften till seger! När vi ber för de som förföljer oss så går Guds rike framåt, vilket förstås sällan kan uppfattas med det köttsliga sinnet. Jesus sade, (Luk 23:34) Men Jesus sade: "Far, förlåt dem, för de vet inte vad de gör." Det är nog smidigast att göra som Han önskar, utan att krångla till det allt för mycket! Då blir det bäst resultat. Jesu frid....

Svara


Andy Svensson 17/6-2015, 08:20

Svar till Peter Hall. I vår egen förmåga och kraft kan vi inte älska våra fiender jag vet det så väll av egen erfarenhet. Gud sände oss hjälparen den helige ande och han verkar i vår vilja så det blir möjligt. Det är inte bara en vacker tanke Peter utan ett val och beslut som vi Kristna är kallade till dvs älska våra fiender. Jag vet vad Gud har i beredskap för dem som inte vill förlåta andras synder. Guds ord är tydligt älska dina fiender. Men det är omöjligt i egen kraft och styrka.

Svara


Peter Hall 17/6-2015, 17:35

Svar till Andy Svensson. Andy Bra skrivet, tycker jag. Att en icke troende skulle kunna älska sina fiender begär jag inte. Det torde nog vara en omöjlighet. Men, menar du, att har man den helige Ande, så älskar man sina fiender utan förbehåll. Känner du, att du skulle kunna älska din fiende, om du nu händelsevis skulle ha någon. Vi, som säger oss vara kristna, skall ju hålla oss väl med alla människor, så långt det på oss ankommer. Men, hur tacklar man problemet med uppmaningar ur Koranen till muslimen, att han skall döda judar, kristna och övriga otrogna? Skall vi låta oss föras bort som offerlamm och slaktas, likt vår Herre Jesus? Om vi ber för dessa islamister, skulle det ha någon som helst inverkan på den högste, att vilja ändra deras sinnelag? Nej, knappast. De är ju redan under den ondes påverkan. Denne Guds bandhund, som tillåts löpa så långt linan räcker. Varför tillät Gud överhuvudtaget djävulen att förvilla människorna med islam? Först tillåter alltså Gud denna mordiska religion att få fotfäste i världen och sedan uppmanar han oss att älska dem som vill döda oss. Jag hoppas att vår Fader har en god anledning till sitt handlande. Ja, jag vet, att djävulen har utmanat den sanne Guden, om vem som kan få störst tillbedjan av människorna. Och för tillfället verkar det, som om djävulen har ett visst övertag. Han har ju påstått, att makten över världen har överlämnats åt honom. Luk.4:6 Men inte länge till. Även Jesus säger: "Mig är given all makt i himmelen och på jorden." Matt.28:18 Jag bekänner mig till Jesus Kristus. Han kommer att föra striden fram till seger.

Svara


Andy Svensson 17/6-2015, 20:10

Svar till Peter Hall. Tack Peter för ditt svar och uppmuntran. Vi kommer hela tiden att möta på människor som utsätter oss för olika saker och därmed sätt vår tro på prov samt kärlek. Att förlåta är inget som sker med automatik, det kan ibland vara en lång process som kan ta tid. Jag har fått förlåta och älska mina fiender i livet. Så jag skriver av egen erfarenhet här. Jesus själv offrade sitt liv på korset för oss. Våra liv tillhör Jesus Kristus och Bibeln säger vi är korsfästa med honom. Han lever i oss. Vårt kött vill hämnas och göra uppror mot Guds vilja. Med Guds hjälp och kraft vinner vi seger. Idag gör Gud stora ting i Muslimvärlden, många muslimer kommer till tro på Jesus. Gud förmår frälsa vem som helst. Jag är ett levande vittnesbörd på det. Vi förstår inte all ondska som sker Peter det är svårt att ta in eller hur? Att älska i en ond fallen värld är inte så lätt. Må Gud hjälpa oss genom sin ande att leva ut som Kristusbrev.

Svara


Peter Hall 18/6-2015, 21:59

Svar till Andy Svensson. Andy Jag ser, att du är ett Guds barn. Vi älskar ju Jesus. Trevlig midsommar Peter Hall

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 04:21

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 25 augusti 2019 01:10

De känns som ja inte lever så länge till. Vill ni be att ja får kontakt med min syster att hon omvänder sig o öppnar sitt hjärta för mig. Saknar henne så mycket att ja blivit svårt sjuk. Hjälp mig Gud


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp