1 022 online! | Sidvisningar idag: 128 505 | Igår: 192 297 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Svenska kyrkan bygger moské

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1454410839-svenska-kyrkan-moske.jpg

Svenska kyrkan samlar in pengar - för moskébygge!

Sedan ett antal år driver Svenska kyrkans församling i Nacka ett projekt för att bygga en moské i anslutning till den befintliga kyrkan i Fisksätra i Stockholm. 

Den planerade gemensamma byggnaden går under namnet ”Guds hus” och beräknas kosta 39 miljoner kronor, ett belopp som kyrkan nu försöker samla in via en stiftelse. 

Rent konkret är tanken att moskén ska byggas bredvid kyrkan och förenas med denna genom en gemensam inglasad foajé. 

Den tidigare biskopen i Karlstads stift, Bengt Wadensjö, menar att muslimer och kristna förenas i tanken att Gud är en och att projektet skulle innebära att ”världsfreden börjar i Fisksätra”.

Samma Gud?

Tanken med att "muslimer och kristna förenas i tanken att Gud är en" är falsk eftersom kristna och muslimer inte har samma gud! De kristnas Gud har sänt sin son till att rädda världen, medan islams gud Allah har ingen son som han kan rädda världen.

Världsfreden börjar?

Att ”världsfreden börjar i Fisksätra” är bara dumt. Har Waldensjö inte sett vad muslimer gör med kristna ute i världen? De förföljs, mördas, skymfas och halshuggs. De kristna är världens mest förföljda grupp.

Svenska kyrkan har glömt bort sin kallelse: Att vinna människor för Jesus Kristus!

Och därför behöver vi mer än någonsin berätta för människor om den sanne och bibliske Jesus så att människor får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta!

"Ekumenik" mellan olika religioner

Jag skrev om Guds hus-projektet redan 2008. Då skrev jag bland annat:

Som du ser så arbetas det inte bara med att ha "ekumenik" mellan olika kyrkor utan det arbetas också för att ha "ekumenik" mellan olika religioner.

I den sista tiden som vi nu lever i gäller för oss kristna att leva 100 procent för Jesus så att vi inte dras med i den förförelse som nu råder!

Vi lever i en allvarlig tid. Lev nära Jesus - då kommer du inte på fall!


Läs också: Svenska kyrkan samlar in pengar till en moské | apg29 | Källa: Svenska kyrkan samlar in pengar – för moskébygge

Den här artikeln har kommit till via ett mejltips.


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av tisdag 2 februari 2016 12:13 | #svenska+kyrkan #moské #fisksätra #stockholm #islam #kristendom #bengt+wadensjö | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


73 kommentarer

Mia

Detta tycker jag inte om.

Svara -   - 2/2-16 12:55 -


Sarah

Jesus hjälp oss. Vi ska älska människorna! :-) Men ge dem Jesus! ♡ Vår Herre och Gud ÄR Enda Vägen. Det finns ingen annan. Det förstår den som har läst koranskriften och sedan Bibeln. Jesus Hjälp oss Alla!

Svara -   - 2/2-16 12:57 -


Katrina

Fasta och be systrar och bröder!!! Gud hjälp oss!!!

Svara -   - 2/2-16 13:03 -


Andy Svensson

Jesus Jesus Sverige behöver upptäcka att du är vägen,sanningen och livet!

Svara -   - 2/2-16 13:29 -


Kurt von Rydh

Halleluja! Profetian uppfylls! Innan Jesus kommer så måste avfallet ske. Vi ska hålla oss fasta vid klippan Jesus Kristus och låta Guds vilja ske.

Svara -   - 2/2-16 13:37 -


Mario Joel

Islam krymper in sakta, men säkert i vårt samhälle. Snart kommer det att krylla av muslimska riksdagsledamöter i riksdag, och ni vet vad som kan hända.

Varför är vi kristna så passiva, blinda och naiva? Skulle muslimska myndigheter i Iran tillåta kristna byggande av en kyrka och en moské? Brukar muslimer säga att Allah är Jehovah?

VI MÅSTE VAKNA. SVERIGE BEHÖVER JESUS MER ÄN NÅGONSIN. VI MÅSTE UT FRÅN VÅRA BEKVÄMLIGHETER OCH PREDIKA OM JESUS KRISTUS ÖVERALLT I SVERIGE

Svara -   - 2/2-16 14:23 -


Peter Hall

Svar till Kurt von Rydh.

"Profetian uppfylls! Innan Jesus kommer så måste avfallet ske".

Du skriver detta i samband med artikeln om moskén, som skall byggas samman med en kyrka.

Om du menar allvar med att avfallet skulle vara, att kristendomen slår sig ihop med islam, så undrar jag, om inte islam i sig självt, var ett mycket större avfall och att detta inträffade redan i början på 600-talet.

Skriften säger, att vi inte skall gå ojämt sammanokade med dem som inte tror, ty vad gemenskap har Kristus med Beliar?

Tro här betyder tron på Kristus och hans lära. Islam har fullständigt omkullkastat frälsningsbudskapet och måste därför betraktas som Antikrist i egen hög person.

Profetian har alltså redan uppfyllts och det för hundratals år sedan.

Svara -   - 2/2-16 14:31 -


JL

Svenska kyrkan bygger odjurstempel. 380 kristna ledare skriver under lögner för att underlätta invasionen. Polisen har två olika lagar beroende härkomst. Det börjar hetta till nu vill jag säga.

Tappa inte modet när världsliga ledare sviker, utan håll ögonen på Jesus, vår enda riktiga ledare och behåll lojaliteten till Herren intakt.

Svara -   - 2/2-16 15:00 -


Kurt von Rydh

Svar till Peter Hall.

Ok då kan vi nog säga att avfallet skedde redan efter 100-300 år efter Kristus när ersättningsteologin och judehatet började blomma fullt ut.

Svara -   - 2/2-16 15:58 -


Gabriella

Ska bli intressant att se hur den homovurmande svenska kyrkan och homofientliga islam ska förenas. Någon som tror att det kommer att tillåtas hbtq-imamer? Tänkte väl det..

Svara -   - 2/2-16 16:01 -


Alice Braun

Informationen är felaktig, Christer Åberg, Svenska kyrkan bygger INTE Moské. Det är oerhört viktigt med rätt information i ett så uppenbart känsligt ämne. Om ni har några frågor så hör gärna av er till mig, kommunikatör i Nacka församling och Svenska kyrkan. Se även Guds Hus hemsida för korrekt information. www.gudshus.se Med vänliga hälsningar Alice Braun alice.braun@svenskakyrkan.se

Svara -   - 2/2-16 16:33 -


Kalle

Svar till Peter Hall.

Så att polyteister blev muslimer är avfallet? Jo tjena...

Svara -   - 2/2-16 16:45 -


Carl Dahlbäck

Guds Hus är ett fredsarbete mellan kristna och muslimer i Fisksätra. Vi är övertygade om att samverkan är vägen till fred och inte konfrontation och hämndaktioner. Vi vill göra det möjligt för allmänheten att bidra till detta fredsbygge genom insamlingen till utbyggnationen. Pax Salaam Shalom. Carl Dahlbäck, kyrkoherde Nacka församling

Svara -   - 2/2-16 16:49 -


Kristen

Folk har förlorat Guds fruktan

Svara -   - 2/2-16 17:27 -


David

Jag uppmuntrar alla att gå till denna hemsida.

http://www.fralsningfranhelvetet.blogspot.se

Svara -   - 2/2-16 17:28 -


Kristen

Svar till Peter Hall.

Men avfallet ska ju bli värre och värre. Många som kallar sig kristna måste tro på osund lära!

Svara -   - 2/2-16 17:31 -


Kristen

Svar till Kristen.

Idag ser vi massor av folk har byggt en uppfattning av vad det är att vara kristen i dagens samhälle, många av folks uppfattningar är helt obibliska.

Svara -   - 2/2-16 17:33 -


JL

Carl, du menar att om du bygger din Moské så slipper du hämndaktioner från islam när landet är konverterat?

Vi andra som inte har sålt oss så billigt får nog samverka på samma sätt som de gör i Syrien, Irak, Nigeria mfl.

Svara -   - 2/2-16 17:46 -


Mario Joel

Svar till Carl Dahlbäck.

Och du ska vara en kyrkoherde? Hur kan du vara så naiv och blåst? Inte ens Jesus kom med fred till världen, utan med svärd (Mattheus 10:34)

Här handlar det inte om ett fredsarbetet utan om att proklamera Jesus i detta land till varje pris. Vi ska ju vinna själar till Guds rike och inte blanda vår tro med andra. Vad har mörkret gemensamt med ljuset?

Omvända dig och vakna ur din andliga blindhet. Medan du söker fred med muslimer, så halshuggs och våldtas våra kristna bröder och systrar runt om i världen av muslimer.Rinkeby och Tensta invaderas av muslimer.

Och muslimer är här för att vinna mark och du talar om ett fredsarbetet.

Omvänd dig och jag ber att Gud ska öppna dina ögon så att du förstår hur arg och hämndlysten djävulen är mot detta land.

Svara -   - 2/2-16 17:53 -


ulf lennart

Svar till Carl Dahlbäck.

...samverkan aer vaegen till Antikrists Falska fred ja, men alls icke vaegen till Kristi Frid, utan vaegen till Helvetet.

Svara -   - 2/2-16 17:58 -


ulf lennart

Svar till Mario Joel.

instaemmer till fullo. VE dessa ulvar i faaraklaeder som tagit Full kontroll i Svenska Kyrkan. dom bryr sig inte ett smack om den Heliga Skriften, saeger att den aer ett hopkok av en samling gammla babyloniska myter.

Svara -   - 2/2-16 18:17 -


Erik S

Svar till Alice Braun.

Jag har läst eran info.om gudshus. So what? Ytterligare ett bevis på hur Svk förfallit från den rätta tron. Och nu desperat försöker "hitta på" nåt, för att om möjligen samla lite folk till sin kyrka. Man blir bedrövad, när man ser Svk tillstånd idag. Man har övergivit "sin första kärlek"-Upp.2. och man samlar lärare till sig allt eftersom det kliar dom i öronen. Svk består av/kommunister/kulturrelativister/homosexuella/hbtq/querfolk och rena ateister. Detta för att få popularitetspoäng hos media och politiker. Frågan är om inte en del av er t.o.m beundrar islam i all tysthet. Titta bara på vilka som syns och för debatten hos er; Jackelèn, Brunne, Hammar, Lindquist-Hotz, Klein m.fl Kan det bli annat än sorgligt? Hur vore det om kyrkan toge sin uppgift på allvar, och predikade evangeliet enligt Bibeln. Joh.3:16 är grunden. Ni ska predika, himmel-helvete-synd-nåd. Och andens nådegåvor. Er värdegrund säger inte mycket, "en enda Gud......." Ja, EN Gud-men inte samma Gud som islam. Islams Gud vill inte jag ha med att göra.Frågan är om islam ens är en religion-det kanske snarare är en ideologi. Vi behöver verkligen be för Svk. Det är inte mycket kvar av den Bibliska läran.

Svara -   - 2/2-16 19:02 -


Kristen

Svar till David.

Förlåt, men för mycket känner jag! Glöm inte även att tro utan handling är död, om man verkligen tror på Bibeln som Guds ord så följer handling, om man har Guds Ande i en, Gud välsigne dig.

Svara -   - 2/2-16 19:42 -


Kalle

Svar till Carl Dahlbäck.

Hur kan ni ens kalla något Guds hus om ni bygger det till Satan, eller Allah som muslimerna kallar honom?

Samverkan? Med djävulens barn? Till vad, antikrists falska fred?

2 kor 6:14ff

14 Gå inte som omaka par i ok med dem som inte tror. Vad har väl rättfärdighet med orättfärdighet att göra? Eller vad har ljus gemensamt med mörker? 15 Hur kan Kristus och Beliar komma överens? Eller vad kan den som tror dela med den som inte tror? 16 Vad kan ett Guds tempel ha för gemenskap med avgudarna? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo hos dem och vandra med dem, och jag skall vara deras Gud, och de skall vara mitt folk. 17 Därför säger Herren: Gå ut från dem och skilj er från dem och rör inte vid något orent. Då skall jag ta emot er, 18 och jag skall vara er Fader, och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, den Allsmäktige.

Svara -   - 2/2-16 19:46 -


Kalle

Svar till Alice Braun.

Var menar du med inte moské? Det första jag ser när jag kollar länken du klistrade in är att ni bygger en moské i anslutning till kyrkan.

Omvänd er och riv djävulstemplet!

Svara -   - 2/2-16 19:50 -


ulf lennart

Svar till Alice Braun.

aeven Du, du min Alice ....suck...suck...(Gustav Froeding)

Svara -   - 2/2-16 19:59 -


nils

Varför detta onödiga kyrkobygge? När SV-kyrkan och ISLAM anser sig hava samma GUD må de väl kunna SAMSAS i samma KYRKA? Vår ärkebiskop har också introducerat deras nya Troshälsning;"Allah Akbarh." Så vad kommer härnäst,efter Pride,Samkön.äktenskap ? Det blir en "religionsdialog," ett oskyldigt,smickrande ord för vad som troligen blir ett Andligt "SAMBOFÖRHÅLLANDE! Och detta mellan två DIAMETRALA ,MOTSATTA GUDAR;Jesus Kristus och ALLAH! Mellan LÖGNEN och SANNINGEN,mellan HATET och KÄRLEKEN,mellan DÖDEN och LIVET. Hur Blind får man vara,och detta som en HERRENS TJÄNARE? Men också Filadelfia tycks börja tänka i samma Spår efter vad vi hört. En "DIALOG för stadens framtid" kallas det.Det låter så Oskyldigt det med,men är säkert EN FÖRFÖRELSE FRÅN SATAN! Vi varken Reagerer eller Agerer tycks det,Utom här på APG.29.Tack GUD att ni alla finns! /nils

Svara -   - 2/2-16 19:59 -


Adrian

Svar till Kalle.

Haha, nej vi bygger inte en moské!! Går in i länken som Alice la. Vi bygger en moské :)

Svara -   - 2/2-16 20:18 -


Cilia

Svar till Adrian .

Ha ha!! :)

Svara -   - 2/2-16 20:46 -


Nowote

Undrar om det kommer att finnas någon frihet i de fridfulla gemensamma samlingarna, då det är tillåtet att t ex läsa Joh 14:6, och att även då berätta vad Jesus menar för alla närvarande, att ingen, inte ens muslimer kommer till himmelriket utan att ta emot vad Guds Son Jesus Kristus gjorde på Golgata kors?

Är det någon som läser och skriver här som tror på en sådan frihet framöver i dessa fredslokaler?

Mvh.

Svara -   - 2/2-16 20:55 -


Nina😄

Bjdia= Allvarligt

yawm wahid airrbb rieayatan haha alshshaeb = en dag ska Herren ta hand om detta folk

amul 'an tastayqiz qabl dhlk = hoppas de vaknar innan dess

shukraan lak yasawwie l'amanatk = tack Jesus för din trofasthet

Amin

Svara -   - 2/2-16 20:59 -


ulf lennart

ett Ljus i moerkret, en troest i bedrovelsen ... allt gaar fort nu .... JESUS kommer SNART

Svara -   - 2/2-16 22:35 -


Johan II

Det värsta är att jag inte längre reagerar på sådan information från Svenska kyrkan. Följande säger dom: – "Kärnverksamhet för kyrkan är ju ett fredsbudskap, att leva i frid och fred med alla människor av alla de slag, både troende och icke troende. Det måste ju vara en kärnverksamhet. Det är det vi både gör och planerar för. Goda religionsmöten, kan man säga. Men det här är ju inte bara ett hus för troende, utan ett hus för alla människor". Därigenom har man på ett sätt avsagt sig sin egen grund och hel förlorat kopplingen till missionskallelsen. Vem tjänar man då....

Svara -   - 2/2-16 22:41 -


Lars W

Såsom jag påpekat i andra kommentarer har flertalet kristna samfund i Sverige via Sveriges Kristna Råd förbundit sig att samarbeta med islam. Detta är väl en god början? SvK är bara ett av dessa samfund. Snart följer de andra efter. De blir nog lite yra i huvudet när de tvekar om de skall tillbe den romerske påven, den falske profeten Muhammed eller Israels levande Gud.

Svara -   - 2/2-16 23:48 -


Lars W

Svar till Lars W.

Equmeniakyrkan påbörjade resan mot Mecka och Rom för länge sedan.

http://blogg.klassiskbaptism.se/wp-content/uploads/2011/04/Stormuftin_Karin_webb.jpg

Svara -   - 2/2-16 23:56 -


Lars W

Att detta avgudatempel byggs just i Nacka är ingen överraskning. Bibelfokus skrev om detta för sju år sedan.

http://bibelfokus.se/node/171

Svara -   - 3/2-16 00:01 -


Kerstin

Detta är mycket Tragiskt.. Det e början på det som är profeterat i Bibeln. Så det måste ske.. Men mycket tragiskt för dem präster inom Svenska kyrkan som kommer dömas efter att ha vilselett sin församling i villoläror. Guds Straff blir hårt för dem om dem inte omvänder sig. Ja gick ur Svenska kyrkan förra året det känns fel att bidra med pengar till deras numera sk religion.. Vi får be för att en del av dem räddas bort från denna satans religion. Ser dem numera som vilken an an fallen religion som helst. Men det har ja gjort ett bra tag då dem ju viger homosexuella.. Ja kan bara be för dem 😥

Svara -   - 3/2-16 01:54 -


Anders

När ärkebiskopens val-ord var "Allahu akbar" Samma utryck som används i mördandet av kristna! Då ville jag inte vara med mer. Idiotin har uppenbarligen inga gränser. Dags att vissa med olika befattningar i kyrkan avsätts. Det är det minsta man kan kräva.

Svara -   - 3/2-16 11:02 -


ulf lennart

Svar till Anders.

svenne bryr sig inte om vare sig bibel eller koran. dom ar foer honom sagoboecker, saa det finns ingen graens hur laangt dessa Ulvar i faaraklaeder kan straecka sig i Haedelser.

Svara -   - 3/2-16 11:51 -


Gabriella

Svar till ulf lennart.

Svenne bryr sig bara om melodifestivalen, let's dance samt pridetåget som är en stor familjefest.

Svara -   - 3/2-16 12:18 -


Kurt von Rydh

Svar till Anders.

Jag gick ur svenska kyrkan i mitten av 90-talet när jag redan ansåg att det hade spårat ur. Tänk idag? 20år senare? Vilken smuts och avgudadyrkan! Plus jag har sparat 1000-tals kronor i skatteutgifter. Kommer ihåg att det kostade ca 100kr i rena pengar per månad att vara med på den tiden och då tjänade jag kanske 11000kr före skatt. Undrar vad det kostar idag att vara med och sponsra denna avgudadyrkan? Någon som vet?

Svara -   - 3/2-16 12:26 -


Roine

Svar till Kurt von Rydh.

Här kan du räkna ut din avgift!

http://www.kyrkoavgiftningen.se/Varfor#calc

Frid!

Svara -   - 3/2-16 12:39 -


Lasse

Svar till Kurt von Rydh.

90 öre per hundralapp kostar det i Nässjö i Stockholm 1,03 öre per hundring M.V.H.Lasse

Svara -   - 3/2-16 12:48 -


ulf lennart

Svar till Gabriella.

ja, sverige ar ett fullfjaedrat Sodom, bortom allt hopp om raeddning.

Svara -   - 3/2-16 13:15 -


Rolf Borgstrom

Åtgärden går väl ihop om vad Skriften/Bibeln, har att säga om de yttersta tiderna.

Svara -   - 3/2-16 13:44 -


Henrik Karlsson

Det går aldrig förena kristendomen och islam, lag och evangelium!

Svara -   - 3/2-16 14:30 -


Lasse

https://youtu.be/UBPBXB-jqTI sodom i sverige

Svara -   - 3/2-16 14:47 -


Syndaren

Detta bygge är ett satans tempel.Varför har det blivit så här?Dels för att dom kristna är så ljumna i sin tro och inte vittnar längre.Och det är allt färre kristna som lever helt överlåtna åt herren.Allvärldens synder nästlar in sig i församlingarna.Homosexuella präster,samboskap, dryckenskap o.s.v.Mycket av detta är fullt accepterat i många s.k kristna församlingar vilket är helt obegripligt.Sverige är 7 gånger värre än Sodom.Hur ska då straffet bli??

Svara -   - 3/2-16 16:38 -


armas

Fruktansvärt hur lång vi kommit

Svara -   - 3/2-16 17:43 -


Kristina

Det är inga Kristna som tror att vi har samma Gud. I deras Kyrka finns tydligen frälsta och ofrälsta.

Svara -   - 3/2-16 17:44 -


ulf lennart

Svar till Syndaren.

enligt profetissan i Kristineberg kommer Sverige att straffas 7 ggr. haardare aen andra laender. visst ser man tydligt att sverige hunnit laengst i avfall, ogudaktighet och haedelse.

Svara -   - 3/2-16 18:11 -


Anita Magnusson

Svar till Carl Dahlbäck.

Lite chockerande att läsa att du som kyrkoherde kan yttra dig så här. Vi söker INTE fred med Islam. Vad har gjort er så här blinda ? Tror ni stt skulle få bygga en kyrka vid deras moskéer? I deras land ? Kom inte och påstå att dom har samma Gud som vi , deras Gud har ingen son . Ni är så lurade av Satan. Ni vänder Gud , den levande Gud en ryggen och går ihop med en avgud allah. Skäms på er i er församling. Måtte Gud vara er nådig. Tack gode Gud att jag inte tillhör statskyrkan. Jag tillhör Jesus Kristus.

Svara -   - 3/2-16 21:36 -


ulf lennart

Svar till Anita Magnusson.

jag tror inte att Carl och maanga andra ledare i S.K bryr sig sa mycket om Bibeln. dom anvaender bara 'kyrkan' som en foedkrok och maktbas. maanga av dem har inte ens laest Skriften utan bara utlaeggningar fran Politiskt Korrekta Liberalteologer.

Svara -   - 3/2-16 22:20 -


jan corbett

Absolutely insane.

Svara -   - 4/2-16 00:03 -


Harriet Bouvin

Om det istället för ökad fiendeskap förhindrar en å annan halshuggning, är det inte värt det det då? Stiftelsens pengar tas ju dessutom inte ifrån av oss.

Svara -   - 4/2-16 01:04 -


Jeanette Aldén Wijk

Svar till Harriet Bouvin.

Jag tror inte, att muslimerna tar hänsyn till att vi bjuder in dom. Får de lillfingret, så tar de hela handen. Jesu Frid.

Svara -   - 4/2-16 01:17 -


Peter Hall

Svar till Kristen.

Jag menar, att "avfallet" inte beror på, att kristenheten underlåter att hålla Jesu bud, utan att en annnan gud Allah sätter sig i Guds tempel och utger sig för att vara den sanne Guden. 2Tess.2:4

Om det är så avgörande, att människan skall bli frälst, varför tillät då Gud, att en ny världsreligion uppstod?

Islam tillintetgjorde de hednareligioner "Det stora Babylon", som fanns i mellanöstern på Muhammeds tid. Upp.17:16-17 Islam orsakade även domen på Guds hus. 1Petr.4:17 Man hade att välja mellan halshuggning eller att bekänna Allah och hans profet. Bibeln talar om "den falske profeten". Upp.19:20

Kyrkans man, Carl Dahlbäck, har nog en poäng trots allt, då han säger att det gäller att hålla fred med muslimerna.

Om den muslimska menigheten i Sverige någonsin blir anhängare till IS, då skall nog politikerna vakna.

Svara -   - 4/2-16 09:38 -


Jonas

Tolkar det som att svenska kyrkan inte längre lägger någon vikt vid budorden längre, framförallt första budordet.

1. Du skall inga andra gudar hava vid sidan av mig

Svara -   - 6/2-16 16:25 -


maja

Glad att jag inte är medlem i Svenska kyrkan. Har mitt medlemskap i en frikyrka o en tro på att Jesus är enda vägen till frälsning!

Svara -   - 12/3-16 19:35 -


jimmy petersson

Ett hemskt svek gentemot svenskar och medlemmar i svenska kyrkan. vill aldrig ha något med äcklena att göra igen. USCH

Svara -   - 14/2-17 22:33 -


mathias petersson

Svar till Harriet Bouvin.

Dem ska inte få befinna sig i sverige. 99% av dem är direkt aggressiva genemot svenskar eller kristna. vad säger detta dig ? jo så fort dem är många så tar dem över, fattar inte att svenskar väljer att gräva sina egna gravar. är genomsnittssvensken så otroligt trög idag?

Svara -   - 14/2-17 22:36 -


Marie Johansson

I Falköping köpte svenska kyrkan in bönemattor för muslimer så de kunde be i kyrkan. Det är några år sen nu.

Svara -   - 15/2-17 19:36 -


Emiratus

Svar till mathias petersson.

"är genomsnittssvensken så otroligt trög idag?"

Nej, genomsnittssvensken agerar idag på samma sätt som när Nazityskland var som mest aktiva under 2:a världskriget.

Svensken ställde sig redan då på samma sida som Ondskan och gick inte i strid mot Nazisterna, som Danskar och Norrmän gjorde, utan man lät Nazisterna hämta järnmalm i Sverige för att tillverka vapen. Svenskarna hjälpte vare sig Danskar eller Norrmän.

Ränderna går aldrig ur en tiger, eftersom en svensk Tiger!

Svara -   - 15/2-17 20:39 -


UK 52 ,

Svar till jan corbett.

'ABSOLUTELY INSANE'

I N D E E D !

aer alla mentalsjukhus nedlagda i sverje?

eller aer kanske hela landet ett enda daarhus?

Svara -   - 15/2-17 20:49 -


Peter Hall

Svar till Emiratus.

Ränderna går aldrig ur en tiger, eftersom en svensk Tiger

Fyndigt svarat, men vi kan vara tacksamma, att tyskarna skonade vårt land från total förstörelse. Norrmännen insåg, att det var lönlöst att försöka hålla nazisterna ute. Likaså insåg danskarna detta. Kommer fienden, vifta med den vita flaggan och vänd andra kinden till. Då blir det minimal förstörelse. Sedan sköter nog vår Herre resten.

Hur hade världen sett ut om Hitler hade segrat? Herren förnedrade honom så till den milda grad, att Hitler jagade sig en kula för pannan.

Det blev pannkaka av hela "Das dritte Reich". Nu är tyskarna på banan igen, men betydligt klokare. De kommer aldrig att göra om detta igen. Det är min uppfattning. De har fått en annorlunda mentalitet i våra dagar. Gud bestämmer vilka själar som skall återfödas i varje folk. Därför kan han få sin mästarplan att bli framgångsrik, genom att ändra folks mentala inställning. Nu är det muslimernas tur. Gud vet att välja själar, som gagnar hans syften.

Svara -   - 16/2-17 16:55 -


UK 52 ,

Svar till Peter Hall.

du blandar in Reinkarnation,Hinduism i kristendomen. Litet Surdeg syrar hela degen.

Svara -   - 16/2-17 17:24 -


Peter Hall

Svar till UK 52 , .

Bäste broder

Jag blandar inte in Hinduism. Det vore mig främmande. Det är Jesus som avslöjar, att vi måste födas på nytt, om vi skall få se Guds rike.

Antingen omvänder du dig och föds på nytt av Gud och blir räddad till Himmelriket, eller så bidar du din tid. Gud ger dig en ny jordisk kropp när du åter föds på nytt [/f. Matt.19:28 Ps.82:6-7

Svara -   - 17/2-17 11:29 -


UK 52 ,

Svar till Peter Hall.

'maenniskan skall EN gaang doe, och sedan doemas'

att en maenniska foeds paa nytt innebaer att hennes ande,som var doed,aater faar liv, saa att Guds Ande kan ta sin boning i henne.

Svara -   - 17/2-17 12:38 -


Leif Boman

Svar till UK 52 , .

att en maenniska foeds paa nytt innebaer att hennes ande, som var doed, aater faar liv, saa att Guds Ande kan ta sin boning i henne.

Jag ser det "nog" snarare som så att det först är när Guds Ande tar Sin boning i människan som pånyttfödelsens mirakel sker, och man så blir till ett Guds barn!

Inte att man först får liv och sedan flyttar Gud in, nej det låter lite bakvänt!

Jesu frid..

Svara -   - 17/2-17 12:45 -


UK 52 ,

Svar till Peter Hall.

du aer inte en andlig, utan en Sjaelisk maenniska.

Svara -   - 17/2-17 12:45 -


Emiratus

Svar till Peter Hall.

Käre Peter,

Jag hoppas på att det du skriver är rätt, dvs att Tyskarna inte gör om samma "misstag" igen.

Kanske fick Hitler lite som han ville ändå till slut. Tyskland, Europas folkrikaste land, lokaliserat i EU´s centrum. De har en stark ekonomi och dikterar villkoren i EU.

Det bor fler Turkar i Berlin än i Ankara sägs det (men vet inte om det är sant)

Svara -   - 17/2-17 16:28 -


Peter Hall

Svar till UK 52 , .

du aer inte en andlig, utan en Sjaelisk maenniska.

Det var värst vilka stora ord du tar i din mun.

"Ty vilken människa vet vad som är i en människa, utom den människans egen ande?" 1Kor.2:11

Svara -   - 18/2-17 11:38 -


Peter Hall

Svar till UK 52 , .

maenniskan skall En gaang doe och sedan doemas
När Guds andar (änglar, den Högstes söner) ges en jordisk kropp och dör, så skall de därefter dömas. Varje gång en ande återföds, så blir den en ny människa som dör och sedan döms. Den som i jordelivet bekänt Jesus blir räddad, "frälst" från att återfödas.

Alltså varje ny människa skall en gång dö och sedan dömas. Men, om Gud inte är nöjd med leret, så formar han om det. Somt gör han till hedersamt bruk och somt till mindre hedersamt. Rom.9:18-21

Svara -   - 19/2-17 12:32 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?De utvalda

De utvalda - judarna.

Jesus talar om att änglarna ska samla hans utvalda då han kommer tillbaka, men vilka är hans utvalda?

0

Läs allt!


Icas julkalender med hijab

ICAs julkalender med hijab.

Bild: Icas julkalender. 

Ica har gjort en julkalender där bland annat en kvinna med hijab som sitter runt ett julbord.

6

Läs allt!


Gud kallas inte »han» i Svenska kyrkans nya handbok

Gud ska inte längre kallas han.

Bild: Fria Tider. 

Gud som »han» och »Herre» har strukits i Svenska kyrkans nya handbok. Därmed har Svenska kyrkan förnekat frälsningen i Jesus Kristus och hindrar då människor från att bli frälsta!

14

Läs allt!


Theo och hans vänner - Barnprogram på Himlen TV7

Följ med i den nya animerade serien på Himlen TV7! Tillsammans med Theo tas vi med in i Bibelteatern i skolådan och lär oss mer om Gud och Hans värld. Dessutom får vi följa med på roliga äventyr med mössen Luther och Benny.

0

Läs allt!


Avfall eller uppryckelse?

Av Mikael Walfridsson 

Avfall eller uppryckelse?

Vad menar egentligen Paulus när han undervisar om en bestämd händelse som ska ske precis före vedermödan? Och är ordet avfall en förfalskning från katolska kyrkan i sitt motstånd mot reformationen?

10

Läs allt!


Äntligen advent

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Jesus kommer snart tillbaka.

Det finns flera advent, eller flera steg i Jesus ankomst.

4

Läs allt!
Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

45

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, torsdag 23 november 2017 kl. 12:17

Jesus söker: Klemens!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

38

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 020 online! | Sidvisningar idag: 128 506 | Igår: 192 297 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp