870 online! | Sidvisningar idag: 68 852 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Sverige är kontantlöst 2023

Forskning visar att sverige är kontantlöst 2023.

Om fem år är Sverige kontantlöst. Forskning från KTH och Handelshögskolan i Köpenhamn visar att Sverige är kontantlöst 2023.

Nu är det 97 procent av handlarna som tar emot kontanter, men det bara 18 procent av konsumenternas betalningar som sker i kontanter.  Så det är konsumenterna som driver på, menar forskaren Niklas Arvidsson till Computer Sweden.

Den kontantlösa konspirationen

För ett tag sedan lät jag publicera e-boken Den kontantlösa konspirationen på Apg29. Det är en väldigt intressant bok som verkligen belyser skeendet som vi nu lever i. Oftast tänker vi att det blir svårt att handla och sälja när Antikrists märke har blivit lanserad, vilket Uppenbarelseboken beskriver, men det är redan svårt nu.

Vi är i det kontantlösa samhället nu

Jag berättade för ett tag sedan om min dotter Desiré när hon skulle köpa ett mobil-skal i en Telia-butik, sträckte hon fram sedlar till säljaren för att betala. Men hans sa att de tar inte emot kontanter. 

Jag fick hjälpa henne genom att betala med mitt kort. Förutom att det är skrämmande att butiker inte tar emot kontanter tycker jag också att det var ett dåligt bemötande mot ett barn.

Bibeln talar om ett kontantlöst samhälle i Uppenbarelseboken 13, men vi är inte på väg in i det, utan vi är redan där.

Banker tar inte emot kontanter

Redan nu finns det banker och butiker som inte tar emot kontanter, ja, till och med inom vården. Det finns parkeringsautomater som inte tar emot kontanter, bussar och så vidare. 

Redan nu så är det svårt att handla om man bara har kontanter. Men jag har läst någonstans att det är olagligt att inte ta emot kontanter. Förr kunde affärer och kiosker vägra ta emot kortbetalningar, men nu vägrar de att ta emot kontanter!

Vi går raskt emot utvecklingen till Antikrists märke. När Antikrists märke är lanserat är det kontantlösa samhället fullbordat.

Sverige är kontantlöst 2023

Forskarna spår att Sverige är kontantlöst 2023. Då är jag 59 år gammal. Det blir mer och mer tydligt för mig att vi lever i den sista tiden och snart kommer Jesus och hämtar hem sitt folk – de frälsta som tror på honom.

Det är endast hos Jesus som frälsningen från vredesdomen finns. För utan honom klarar vi oss aldrig. Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Det är hög tid för dig att bli det nu!


Källa:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 10 oktober 2017 18:28 | #ekonomi #kontantlös #pengar #niklas arvidsson | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


38 kommentarer

Sanna

Dags att se ett annat land man kan bo i som är lite mer "efter" och inte är så "teknologi välutvecklad". Där man kan leva lite längre utan att bli tvingad till märket. Sverige är nästan näst efter Amerika med kontantlöshet.

Svara -   - 10/10-17 20:19 -


bengt

är det inte stor risk att det blir kontantlöst

ännu tidigare än 2023 ?

Svara -   - 10/10-17 20:22 -


Nisse

Är det kontantlösheten antikrists ondska består i? Tänk om antikrist framträder nästa vår och kräver att du ska ha hans märke för att kunna köpa och sälja (annars är det i lagligt), trots att kontanterna finns kvar? Det är möjligt att märket är en sorts implantat med betalkort, men det är också möjligt att det bara är ett märke som visar att du är lojal och att betalningar sköts på samma sätt som idag.

Svara -   - 10/10-17 21:15 -


Nisse

"Inte lagligt" skulle det stå

Svara -   - 10/10-17 21:16 -


Johan

Vi måste protestera mot detta!

Den dagen kontanter är borta, så är det antikristliga kontrollsamhällets grundsten på plats.

Vi får väl börja med byteshandel igen för att försöka att klara oss, när den kriminella bankeliten startar sitt mardrömssamhälle. Men det kommer att bli svåra tider.

Svara -   - 10/10-17 23:22 -


Mikael

Vad hjälprt protester??Guds ord kommer att uppfyllas ändå.O dessutom kommer inte kontanter försvinna helt ändå.I vissa områden i Sverige som man inte får säga högt här för då blir man kallad det ena o andra så handlas det mycket me svarta pengar.De e så att det finns grupper som älskar att handla med dessa svarta pengar o gör allt för att undvika betala skatter o moms.

Svara -   - 10/10-17 23:38 -


Niklas Jönsson

Jesus kommer att lösa detta problemet, han har en plan för hur han ska göra när den dagen kommer.

Svara -   - 11/10-17 00:36 -


David Ström

Man kanske fortfarande kan byta 15 hönor mot en spädgris. Är det inte märket vi ska vara uppmärksamma på. Finns många märken nu.

Svara -   - 11/10-17 04:24 -


bengt

då gäller det att man har 15 hönor

Svara -   - 11/10-17 08:34 -


Johan

Svar till Mikael.

Protester, eller bättre upp våra böner, kan ändra på skeendet så att det inte kommer i förtid. En folkstorm kan skjuta upp det, och varför skulle vi låta Sverige bli det första kontantlösa landet i världen? I synnerhet vi som är kristna ska ju inte lägga oss platt för fienden! Det tycker väl inte du heller?

Håller absolut med om att det som står profeterat i Bibeln kommer att ske. Det jag tror vi kan påverka dock, är nivån av svårigheter som fienden kommer att kunna skapa för oss innan uppryckelsen, och framförallt det som händer innan den 70:e årsveckan (populärt kallad vedermödan).

Svara -   - 11/10-17 09:14 -


Roine Öberg

Daniel 12

11 Från den tid då det dagliga offret blir avskaffat och förödelsens styggelse uppställd skall det gå 1 290 dagar. 12 Salig är den som håller ut och hinner fram till 1 335 dagar.

Upp 12

6 Och kvinnan flydde ut i öknen, där hon har en plats sig beredd av Gud, och där hon skulle få sitt uppehälle under ett tusen två hundra sextio dagar.

Om kvinnan = Bruden församlingen
Kan det ju handla om den sista tiden när antikrist härjar som värst på Jorden!
Och märket har blivit en realitet!
Förtrösta på Herren :-)
Guds frid!

Svara -   - 11/10-17 09:56 -


Per

Jag tror att kombinationen av total och centraliserad kontroll av alla pengar, med den kommande diktaturen på grund av klimathotet där allt i livet kommer att regleras, är en grundläggande del av antikrists snart kommande rike. Det handlar alltså inte bara om med vilket betalmedel vi kan köpa eller sälja, utan även om vad vi får köpa och sälja och även till och från vilka vi får köpa och sälja. Ex. kött kommer att förbjudas och vi kommer att tvingas att äta insekter och även artificiellt framställda livsmedel med mera.

Ett tydligt tecken på antikrists snara ankommande är att allting blir tvärtom, upp-å-ner. Frihet byts mot ofrihet, rätt vs. fel, gott vs. ont, bra vs. dåligt, sanning vs. lögn, o.s.v. Grundregeln är att antikrist konsekvent går emot Guds ord. Gud förklarade all mat för ren, då förbjuder antikrist mycket av den av Gud välsignade maten. Gud förbjuder sex utanför äktenskapet, då tillåter antikrist alla att ha sex med vad och vem och hur de vill.

Svara -   - 11/10-17 10:18 -


Bertil Rosenius

Svar till Nisse.

Ja, jag förstår inte kopplingen mellan betalmedel, och rätten att få handla! Bibel talar inte om betalmedel eller med vilket medel betalning skall ske. Den talar om huruvida vi får eller inte får idka handel - som säljare och som köpare. Medlen vi betalar med nämns inte. Det som nämns är att vi inte får handla utan märket.

Märket är inte medlet utan ett certifikat.

Svara -   - 11/10-17 10:26 -


Johanna

Jag tycker inte man ska oroa sig i onödan. Jag är rätt så nyfrälst och för några månader sedan så oroade jag mig så mycket och såg tecken överallt. Man mår inte bra av att gå och oroa sig. Bara förtrösta på Jesus. Det som står i skriften kommer hända ändå. Varför ska man streta emot. Jesus är min trygghet och jag litar på Gud. Jag ska hålla mig så positiv det bara går och vad som än händer. :) Jesus ser allt vad som händer och han överger oss aldrig och han lämnar inte sitt folk. Oss alltså.

Men tack för denna sida! Jag uppskattar att den finns.

Svara -   - 11/10-17 11:07 -


Sofia

Svar till Roine Öberg.

Kvinnan är en bild på Israel, inte församlingen.

Svara -   - 11/10-17 13:28 -


Rune Johansson

Det finns flera modeller för att bedöma vilka länder som kan anses använda minst kontanter. Resultaten mellan olika mätningar visar dock inte på några större avvikelser. Länken nedan visar den senaste beräkningen och är en av de bättre som jag sett.

https://ibsintelligence.com/worlds-cashless-countries/

Svara -   - 11/10-17 15:52 -


JL

Svar till Bertil Rosenius.

Håller med Bertil,

det står att vi inte skall kunna handla utan märket eller namnet på odjuret i bibeln. Det kan inte tolkas som att det är kontanter som avses utan själva rätten till att få handla.

Svara -   - 11/10-17 16:17 -


Roine Öberg

Svar till Sofia.

Församlingen är ju inympad i Israel så det är ju svårt att skilja dem åt?

Kvinnan i Upp12 är ju Maria men även en Profetisk bild på Guds folk, vad man nu än väljer att kalla oss som tillhör Gud.
Även Maria kan ses som en bild på oss Kristna, liksom Den Helige Ande befruktade Maria så har han på samma sätt befruktat oss och Jesus växer i oss så som han växte till i Marias kropp ,för att vi till slut skall förvandlas till Jesu likhet genom uppryckandet (förlossningen) :-)
Gud välsigne dig!

Svara -   - 11/10-17 16:55 -


Susse

Svar till Roine Öberg.

Bra beskrivet Roine!!

Ja ha drömt flera gr nu att ja e gravid o ska föda barn. . .

En dröm ja hade va att d va sabbat o ja va gravid i 8 veckan o nåt stod för dörren o ja skulle fly.

O på morgonen så slog ja upp Bibeln o läste Matteus 24 o spec detta

19 Och stackars de kvinnor som är gravida när denna tid kommer, och stackars dem som har spädbarn!

20 Be att ni inte behöver fly på vintern eller på sabbatsdagen,

21 för det kommer att bli en så svår förföljelse att världen aldrig varken förr eller senare har sett något liknande.

22 Ja, om dessa dagar inte förkortades skulle ingen människa bli räddad. Men för Guds utvalda folks skull ska dessa dagar förkortas.

Svara -   - 11/10-17 20:34 -


Susse

Svar till Roine Öberg.

Du beskrev ju typ oxå detta i d du skrev

Mark 3:31-35

Så kom­mo nu hans mo­der och hans bröder; och de stan­na­de däru­tanför och sände bud in till ho­nom för att kal­la ho­nom ut. Och myc­ket folk satt där om­kring ho­nom; och man sa­de till ho­nom: ”Se, din mo­der och di­na bröder stå häru­tanför och fråga ef­ter dig.” Då sva­ra­de han dem och sa­de: Vil­ken är min mo­der, och vil­ka äro mi­na bröder?” Och han såg sig om­kring på dem som sut­to där runt om­kring ho­nom, och han sa­de: ”Se här är min mo­der, och här äro mi­na bröder! Den som gör Guds vil­ja, den är min bro­der och min sys­ter och min mo­der.”

Svara -   - 11/10-17 21:09 -


AnnMarie

Ang märket

Om märket nu skulle vara RFID chippet (vilket jag tvivlar på)som gör att vi kan handla/köpa så undrar jag vem uppfann det eller i vilket land? Någon som vet?

Svara -   - 14/10-17 10:57 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Ja hittar inte just nu. Men ja hitta en blogg från en som inte e kristen som skriver om detta. Om att d e nån som tilomed ja fått fly redan för o inte bli chippad o så.. o att flera arbets platser ha chip tvång på sina arbetare o a du kan läsa sj om du orkar

http://fritt-uttryck.se/rfid-chip-framtidens-teknologin-eller-djavulens-tecken/

Svara -   - 14/10-17 11:21 -


bengt

vad hemskt med chiptvång.på.arbetet

Svara -   - 14/10-17 11:53 -


AnnMarie

Susse

Jag läste det du länkade till men jag finner inget vare sig där eller för övrigt vem eller var det först uppfanns.

Svara -   - 14/10-17 11:58 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Ja vet ja sa ju att ja hittar d inte

Svara -   - 14/10-17 12:03 -


Ankers

Jag tror att id06 som används som identifikation på byggarbetsplatser är ett av djävulens verktyg, jag vägrar att skaffa det trots att jag får dåligt med jobb på grund av det....!!

Svara -   - 14/10-17 12:59 -


AnnMarie

Ankers

Vad är id06?

Svara -   - 14/10-17 13:05 -


AnnMarie

Ankers

Jag googlade och fann det.Verkar vara någon typ av certifikat ser jag.

Svara -   - 14/10-17 13:09 -


Susse

Mystiskt .. de finns men ingen som vet var de kommer ifrån?? Eller?

Svara -   - 14/10-17 13:17 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Folk ville ju inte ens ha person nummer när de kom till.

Svara -   - 14/10-17 13:23 -


Mikael

Svar till Ankers.

Det var nytt,har aldrig tänkt den tanken.Tror iofs. inte att man mister sin frälsning för att man har ett id06 kort,men vad vet jag.Det är bara det att man kommer snart inte in på ett enda bygge längre om man inte har detta kortet med sig.

Svara -   - 14/10-17 15:20 -


Mikael

id06 är alltså ett plastkort med dina personuppgifter,man kan även lägga in annan info som utbildningar kurser behörigheter o.s.v.

På stora byggarbetsplatser är det ett krav att man ska identifiera sig med id06,om man ska in på bygget som hantverkare eller entreprenör.Då loggar man in /ut med kortet.Man kan öppna stänga dörrar grindar m.m med kortet.

Kortet kan även fungera som en s.k personalliggare.Skatteverket kräver att personal ska logga in/ut på stora byggarbetsplatser o dylikt för att förhindra svart arbetskraft.

Svara -   - 14/10-17 15:28 -


AnnMarie

Vi kanske ska vägra körkortet också 😀😃

Svara -   - 14/10-17 16:28 -


Susse

Svar till AnnMarie .

O tvättstuga brickan. O bankomat kortet! Portbrickan oxå.

Svara -   - 14/10-17 16:32 -


AnnMarie

Susse

Ja och våra pass.

Svara -   - 14/10-17 17:01 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Jaa! Allihop! De e så d blir när märket kommer!!

Svara -   - 14/10-17 17:12 -


Rune Johansson

Svar till AnnMarie

Vem som egentligen uppfann RFID är inte helt självklart. Utvecklingen startade under senare delen av WW2. Charles Walton var den förste som fick ett patent godkänt som handlar om utvecklingen av teknologin. Länken beskriver den historiska utvecklingen av RFID-teknologin. (tyvärr på engelska)

Idag finns det minst 20 000 personer som har något slag av RFID-inplantat men detta handlar INTE om det antikristliga ”märket”. Även om något slag av tatuering eller liknande eventuellt kan vara förknippat med ”märket” så är det viktigt att ha i minnet att ”märket” har en betydligt djupare och allvarligare innebörd. Det handlar om människors tillbedjan till en annan jesus, ett annat och förändrat gudsord och inte minst en trohet och en lojalitetsförklaring till vilddjuret.

http://www.rfidjournal.com/articles/view?1338

https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Walton_(inventor)

Svara -   - 14/10-17 17:26 -


AnnMarie

Rune Johansson

Tack för länkarna.Ska läsa då min man är hemma och jag kan få hjälp med översättning.(Min kunskap i det engelska språket sträcker sig i stort set inte längre än till turistengelska)

Ja märket har nog en djupare och allvarligare innebörd än detta chip.Man vet nog mycket väl om man tar emot det.För skulle detta vara märket så skulle det ju vara kört för de 20 000 människor som har det idag och det kan det ju knappast vara!

Svara -   - 14/10-17 18:13 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

11

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

4

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

35

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

33

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Annons


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 10:56

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

61

Läs allt!


Senaste kommentarer


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

97

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

19

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 993 261 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 156 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp