Surfar nu: 922 www.apg29.nu


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

Vid en bankkonferens i London sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London på tisdagskvällen att "Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", eftersom "Användningen av sedlar och mynt har minskat i flera år i Sverige, snabba mobilbetalningar och annan ny teknologi betyder att kontantanvändningen nu är närmast obetydlig."

Cecilia Skingsley påpekade att kontanter inte kommer att förbjudas, men "så få människor och företag kommer att använda dem bortom den tidsramen att de i praktiken kommer att vara oanvändbara".

Bibelns profetia uppfylls

Det är ju inte konstigt; bankerna och det politiska systemet har ju tvingat människor att använda kontantfria betalningsmodeller som kort, mobil och internetbank. När man kommer till vissa affärer och kiosker, ja till och med banker, så tar de inte emot kontanter. Man måste till exempel betala med kort.

Hur nära är vi inte den bibliska profetians uppfyllande i Uppenbarelseboken 13?

16. Och det får alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, till att ta emot ett märke på sin högra hand eller på sina pannor, 17. så att ingen ska kunna köpa eller sälja, utom den som har märket eller* vilddjurets namn eller dess namns tal. (Upp 13:16-17)

Det finns en trygghet

Finns det någon trygghet i tillvaron? Ja, det finns det. Den enda säkra tryggheten är hos Jesus Kristus. Har du ännu inte tagit emot Jesus, så gör det, innan det är försent! 

Ta emot Jesus idag så att du blir frälst och räddad för evigheten!


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 5 december 2018 18:34 | #profetia #tidstecken #kontantlösa samhället | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

21 kommentarer

JL Wed, 05 Dec 2018 22:11:44 +010

Nej, Sverige blir inte kontantfritt inom 3 år. Sverige går bankrutt inom 3 år.
Vidare, märkningen har inget att göra med kontanter. Det står ju att man får handla om man har vilddjurets namn.

Svara


Tomas N Wed, 05 Dec 2018 22:39:01 +010

Ja ,det är verkligen ett profetiskt skeende och som är mindre kul.

Ett kontantlöst samhälle är inte i sig något ont. Men med tanke på vilka kontrollmöjligheter som finns inom både det vår köpkraft och allt vi gör och tycker och i kombination med profetiorna om antikrist så ser det mörkt ut.

Det antikristliga tycker jag i alla avseenden vänder sig till att på alla sätt dra en gräns och införa nolltolerans mot allt som bibeln kallar synd och därefter erbjuda än "bättre "lösning än vad Gud gjorde när Han offrade sin Son.

I det monetära systemet lyfter man säkert fram det hemska i falskmynteri och pengatvätt som kriminella ägnar sig åt. Likadant är det med oönskade människor av vissa kategorier som inte accpteras och på olika sätt skall elimineras eller åsidosättas.

Gud ger frihet och syndare får genom nåd omvända sig om de vill. Oavsett hur vi lever får vi alla få en belöning eller betraffning efter slutsignalen.

Och det antikristliga kommer erbjuda till synes bättre och mera effektiva lösningar på människans olika brustenheter som är rotat i synd. Antikrist är totalitär och så kommer även detta systemet vara totalitärt vilket vi redan ser tecken på

Jag skulle också varna för teknik som överskrider gränser vad det gäller artificiellt liv och robotar. Guds har satt människan att råda över skapelsen och vi lever nu i dagar som liknar det som var på Noahs tid. Överträdelserna och gränserna suddas ut i stor skala där avancerad teknik är en del och som vi tyvärr blir fascinerade av

Svara


Nisse Wed, 05 Dec 2018 23:15:48 +010

Står det någonstans i Bibeln att samhället ska bli kontantlöst under antikrists välde? Jag tolkar det som märket är ett lojalitetsbevis som ger rätten att få handla, inte som att märket är det man betalar med. Sedan är förstås ett kontantlöst samhälle där varenda transaktion är spårbar och varenda människa märkt med fjärravlästa datachip önskedrömmen för en totalitär regim, men det är inte en nödvändighet för att Bibelns profetior ska gå i uppfyllelse. En tatuering man måste visa upp i kassan och betalning med vanliga mynt och sedlar borde räcka för att uppfylla profetian enligt min Bibel.

Svara


Johan Wed, 05 Dec 2018 23:17:03 +010

Först och främst hoppas jag att svenskarna ställer till med ett väldigt liv, för att stoppa detta så länge som möjligt.

När det väl införts, ty det lommer att införas förr eller senare, så behöver vi hitta ett alternativt betalningssystem utanför bankelitens elektroniska kontroll.

Någon som har ett förslag?

Svara


Niklas Jönsson Wed, 05 Dec 2018 23:40:21 +010

Snart maximalt övervakad!Jesus snälla hämta hem oss innan detta börjar,det vill vi inte vara med om.

Svara


Niklas Jönsson Wed, 05 Dec 2018 23:47:48 +010

svar till JL ja endast om man tar emot hans märke och vill hamna i helvetet men de som inte är intresserade av det utan vill hamna i paradiset istället hemma hos Jesus för dem är det färdig handlat & sålt för den delen också, oavsett vilka betalningssätt som det finns då.

Svara


Niklas Jönsson Thu, 06 Dec 2018 00:04:22 +010

svar till Johan Ett betalningssystem med Jesus som ett slags märke/ sedlar och mynt med Jesus på fram & baksidan

Svara


AnnMarie Thu, 06 Dec 2018 07:12:51 +010

Svar till Niklas Jönsson.

Låter ju fint men tror du hyran,elräkningen mm går att betala med detta mynt??

Svara


Rolf Thu, 06 Dec 2018 07:21:10 +010

Med kontantfrihet följer sårbarhet. Det digitala och kontantlösa samhället är ett hot inte en välsignelse för mänskligheten. En tidsinställd bomb vilket får samhället att sluta fungera den dag alla system kraschar och det kommer säkert att ske. Mot dumheten kämpar själva gudarna förgäves är en uttryck och inom digitaliseringen är Sverige i framkanten likt på många andra områden i vår tid vilket fått ett samhälle av ensamhet och avkristnande att konstrueras. En inriktning vilken skapats och är helt emot människans natur är individualismen och oberoendet något som gör människan ensam och gjort svenskarna till världens ensammaste folk ensamhushållen är störst här.

Själv är jag en som inte lämnar kontantsamhället förrän jag tvingas till det. Har dock blivit tvingad till att äga bankkort annars skulle jag inte kunnat få ut kontanter från min bank.

Svara


JL Thu, 06 Dec 2018 08:18:52 +010

Men snälla, tänk efter lite. Om Sverige drar in kontanterna, vad händer då? Jo, det kommer dyka upp dollar eller Euro. Det är fria fantasier att Sverige eller något annat land kommer bli kontantlöst. För de länder som stänger ner kontanterna får på en gång konkurrens från de länder som har kontanter.
Så här tolkar jag det som står i bibeln,
Ta märket i pannan = konvertera till odjuret. Det är en aktiv process där man avsäger sig att Jesus är Herre genom att den religion som konverterar till, säger att Jesus inte är Guds son utan en profet. En antikristlig religion
Ta märket på handen = Här avsäger sig man inte tron på Jesus, men gör inte Guds vilja. Alltså man hjälper aktivt odjuret till makten mot sina egna bröder. Alltså förräderi mot Gud. Det är dessa som skriker Herre Herre, men inte klarar av att göra faderns vilja.
Båda dessa handlingar kommer ge möjlighet att handla och leva under odjurets rike. De som inte kommer få handla, är de som är utstötta. Man kan redan idag se embryot till detta. Se på hur SD:are behandlas, de förlorar rättigheter och människor kan säga och göra nästan vad som helst emot dem utan något händer. Nu hävdar ju de flesta att det handlar om att de skulle vara nazister, vilket jag inte tror är anledningen. Anledningen till detta är ju att de är emot islam och globaliseringen/kommunimsen. De två odjuren i UPP

Svara


Niklas Jönsson Thu, 06 Dec 2018 08:35:22 +010

Svar till Ann Marie det var ju bara ett dumt svar på dum fråga som Johan kom med,det klart det inte finns något sätt/betalsystem som kan användas istället för det antikrist kommer att införa,det trodde jag du begrep själv men ack vad fel jag hade där.

Svara


nils Thu, 06 Dec 2018 09:17:15 +010

Helt rätt skrivet,att Bankerna har Tvingat oss tll att bli Kontantlösa.
Sedan får Vi Skulden att Kontanthandels har Minskat!!
Snart kommer nästa Tvångssteg: Att Vi Alla blir Tvingade att Märkas, likt Boskap för att kunna Överleva!
Vi lever redan nu i ett kommande Slav-Samhälle,där vi förlorar vår Frihet Alltmer.
Det blir precis som Jesus Kristus sagt i Bibeln redan för 2000-år sedan!
¤¤¤
Så mina bröder och systrar;"Res er upp,och Upplyft edra Huvuden,för er Förlossning nalkas," om än genom kommande Svåra tider!

Svara


Niklas Jönsson Thu, 06 Dec 2018 09:35:59 +010

svar till Nils Agenda 2030 under FN:s ledning som så sakte liga har börjat nu som vi mer och mer kommer att lägga märke till men som vi tyvärr inte kan göra någonting åt hur galet det än kommer att bli, men som Jesus kommer att rädda oss undan innan det går för långt.

Svara


AnnMarie Thu, 06 Dec 2018 13:40:06 +010

Svar till Niklas Jönsson. Det är ju möjligt att Johan ställde frågan på skoj vad vet jag?
Mycket konstigt ang det där med märket,köpa och sälja,inga kontanter mm har jag hört i alla fall

Svara


Tomas N Thu, 06 Dec 2018 13:45:08 +010

Det gäller att ha öppna ögon och se vad som pågår i världen. Profetiorna är lite svåra,men två saker går inte att missa. Och det är antikrist ,märket och konsekvenserna av att låta sig förledas. Det finns tveklöst en koppling till alla allvarliga varningar om Babylons fall och domen över Babylon.

Både Babylon och antikrist är kopplade till handel,varor och rikedomar. Det är också detta som använts under imerialism/kolonialism och nu inom globalisering/migration.

De politiska rörelserna som feminism,miljörörelsen,antirasism och alla etniskt grundade rörelser och allt uppror/normkritik går under den religiösa sfären eftersom det handlar om värdegrund.

Den antikristeliga religionen skulle jag säga är den#demokratiska värdegrunden" som man bygger på och som vi inte riktigt vet vart den är på väg. Det enda vi vet att den aldrig ifrågasätts och rättfärdigats som god genom att vara en motpol till det vi redan fastslagit som ont. Det som är ont vet vi genom vilka kategorier människor som inte har en del i denna nya värld utan redan"fått ut sin lön" enligt det nya prästerskapet

Den avancerade tekniken är ganska neutral i sig,men ger möjligheter till kontroll som inte är bra. Guds princip frihet under ansvar och att stå för konsekvenserna måste vara grunden i ett sunt samhälle. Nu har detta ersatts av kontroll och eliminering av "ondska"

Det pågår framför våra ögon. Vi skall överlämna hämnden åt Gud och ge av vårt överflöd till andra och utsträcka samma nåd som vi själva fått. Och leva livet i tacksamhet och glädje över det goda och kämpa den goda kampen.

Detta är nu utdaterat i den nya ordningens syn och balansen uppnås genom att alla skuld läggs på vissa grupper. Vi har sett det förr. Med kontroll så har man möjlighet att uppnå detta.

Läser man bibeln,så framgår det att Guds folk alltid prövas för ett större syfte. Vi skall dricka samma bägare som Jesus gjorde för att sedan belönas rikligen,det är Guds vilja.

Djävulen är vred och söker förldea så många han kan,men inget är omöjligt för den som tror. Jesus har redan segrat och det gäller att hålla fast vid Honom

Svara


Mikael Thu, 06 Dec 2018 23:20:00 +010

Det finns många fördelar med att kontanter försvinner.Rånrisken i butiker minskar.Svarta affärer blir svårare att genomföra e.t.c o.s.v.
Världen kommer inte att gå under den dagen pengarna försvinner.Vi är REDAN sårbara.Det räcker att elen går så fungerar inte samhållet längre.

Svara


Mikael Thu, 06 Dec 2018 23:23:20 +010

Betalar du dina räkningar på internetbanken har du ju redan bidragit till det kontantlösa samhället.

Svara


Mikael Thu, 06 Dec 2018 23:32:03 +010

Jobbar i bransch där en viss typ av människor(får inte nämna det här p.g.a att jag är då rasist) ALLTID ska betala med svarta pengar .Dom viftar med sina sedelbuntar o vill såklart slippa momsen.Min hederliga kristerliga själ gillar inte detta o jag mår illa av alla dessa lurendrejare o skattesmitare .

Men det äro klart allt verkar ju vara tillåtet i Sverige idag,för politikerna fuskar ju dom med .Har träffat helt makalösa människor som ser varenda tillfälle till att lura till sig maximalt med pengar på ohederligt vis.Jag mår verkligen illa av dessa människor.

Svara


Mikael Thu, 06 Dec 2018 23:33:53 +010

Det värsta är att jag är rädd att bli sådan själv.Gud rädda mig från denne onda värld

Svara


Niklas Jönsson Fri, 07 Dec 2018 08:58:13 +010

svar till Mikael,Gud kommer att rädda oss alla frälsta en vacker dag när hans tid är inne.Oklart när, men mycket snart!

Svara


Tomas N Fri, 07 Dec 2018 09:21:04 +010

Ekonomiska tillgångar är det som vi får som frukt av vårt arbete om vi är visa nog att inte slösa bort dem. Vare sig det är kopparplåtar,suld/silvermynt ,sedlar eller eloktroniska pengar. Höga skatter och börs/aktieras kan omintetgöra ens tillgångar,så man skall hellre samla skatter i homlen än på jorden,men vi måste ju leva och tänka på nästa generation.

Det som många av oss fruktar och som skett delvis tidigare och verkar ännu mera troligt nu framöver är att det kommer ett styre som anser sig ha mandat att frysa och ifrånta människor dess tillgångar. Det blir praktiskt sett mycket enkelt och incitamenten är stora då ju världen nu måste räddas och all ondska skall stävjas och elimineras. Vem som är god och ond bestämmer det nya prästerskapet

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 24, lördag 15 juni 2019 kl. 23:34

Jesus söker: Margit, Margot!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 15 juni 2019 15:12

Ber om hjälp i bön till Jesus att han gör min 42åriga dotter Rebecka helad ifrån cancer Hon har haft levercancer Spridit sig till lungorna Tar medicin nu Tack alla ni som ber Gud välsigna er alla

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp