794 online! | Sidvisningar idag: 118 137 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

Vid en bankkonferens i London sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London på tisdagskvällen att "Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", eftersom "Användningen av sedlar och mynt har minskat i flera år i Sverige, snabba mobilbetalningar och annan ny teknologi betyder att kontantanvändningen nu är närmast obetydlig."

Cecilia Skingsley påpekade att kontanter inte kommer att förbjudas, men "så få människor och företag kommer att använda dem bortom den tidsramen att de i praktiken kommer att vara oanvändbara".

Bibelns profetia uppfylls

Det är ju inte konstigt; bankerna och det politiska systemet har ju tvingat människor att använda kontantfria betalningsmodeller som kort, mobil och internetbank. När man kommer till vissa affärer och kiosker, ja till och med banker, så tar de inte emot kontanter. Man måste till exempel betala med kort.

Hur nära är vi inte den bibliska profetians uppfyllande i Uppenbarelseboken 13?

16. Och det får alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, till att ta emot ett märke på sin högra hand eller på sina pannor, 17. så att ingen ska kunna köpa eller sälja, utom den som har märket eller* vilddjurets namn eller dess namns tal. (Upp 13:16-17)

Det finns en trygghet

Finns det någon trygghet i tillvaron? Ja, det finns det. Den enda säkra tryggheten är hos Jesus Kristus. Har du ännu inte tagit emot Jesus, så gör det, innan det är försent! 

Ta emot Jesus idag så att du blir frälst och räddad för evigheten!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 5 december 2018 18:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Anja

Usch och fy för kontantfritt !

Svara -   - 5/12-18 19:58 -


Anja

Usch och fy för kontantfritt !

Svara -   - 5/12-18 19:58 -


JL

Nej, Sverige blir inte kontantfritt inom 3 år. Sverige går bankrutt inom 3 år.

Vidare, märkningen har inget att göra med kontanter. Det står ju att man får handla om man har vilddjurets namn.

Svara -   - 5/12-18 22:11 -


Tomas N

Ja ,det är verkligen ett profetiskt skeende och som är mindre kul.

Ett kontantlöst samhälle är inte i sig något ont. Men med tanke på vilka kontrollmöjligheter som finns inom både det vår köpkraft och allt vi gör och tycker och i kombination med profetiorna om antikrist så ser det mörkt ut.

Det antikristliga tycker jag i alla avseenden vänder sig till att på alla sätt dra en gräns och införa nolltolerans mot allt som bibeln kallar synd och därefter erbjuda än "bättre "lösning än vad Gud gjorde när Han offrade sin Son.

I det monetära systemet lyfter man säkert fram det hemska i falskmynteri och pengatvätt som kriminella ägnar sig åt. Likadant är det med oönskade människor av vissa kategorier som inte accpteras och på olika sätt skall elimineras eller åsidosättas.

Gud ger frihet och syndare får genom nåd omvända sig om de vill. Oavsett hur vi lever får vi alla få en belöning eller betraffning efter slutsignalen.

Och det antikristliga kommer erbjuda till synes bättre och mera effektiva lösningar på människans olika brustenheter som är rotat i synd. Antikrist är totalitär och så kommer även detta systemet vara totalitärt vilket vi redan ser tecken på

Jag skulle också varna för teknik som överskrider gränser vad det gäller artificiellt liv och robotar. Guds har satt människan att råda över skapelsen och vi lever nu i dagar som liknar det som var på Noahs tid. Överträdelserna och gränserna suddas ut i stor skala där avancerad teknik är en del och som vi tyvärr blir fascinerade av

Svara -   - 5/12-18 22:39 -


Nisse

Står det någonstans i Bibeln att samhället ska bli kontantlöst under antikrists välde? Jag tolkar det som märket är ett lojalitetsbevis som ger rätten att få handla, inte som att märket är det man betalar med. Sedan är förstås ett kontantlöst samhälle där varenda transaktion är spårbar och varenda människa märkt med fjärravlästa datachip önskedrömmen för en totalitär regim, men det är inte en nödvändighet för att Bibelns profetior ska gå i uppfyllelse. En tatuering man måste visa upp i kassan och betalning med vanliga mynt och sedlar borde räcka för att uppfylla profetian enligt min Bibel.

Svara -   - 5/12-18 23:15 -


Johan

Först och främst hoppas jag att svenskarna ställer till med ett väldigt liv, för att stoppa detta så länge som möjligt.

När det väl införts, ty det lommer att införas förr eller senare, så behöver vi hitta ett alternativt betalningssystem utanför bankelitens elektroniska kontroll.

Någon som har ett förslag?

Svara -   - 5/12-18 23:17 -


Niklas Jönsson

Snart maximalt övervakad!Jesus snälla hämta hem oss innan detta börjar,det vill vi inte vara med om.

Svara -   - 5/12-18 23:40 -


Niklas Jönsson

svar till JL ja endast om man tar emot hans märke och vill hamna i helvetet men de som inte är intresserade av det utan vill hamna i paradiset istället hemma hos Jesus för dem är det färdig handlat & sålt för den delen också, oavsett vilka betalningssätt som det finns då.

Svara -   - 5/12-18 23:47 -


Niklas Jönsson

svar till Johan Ett betalningssystem med Jesus som ett slags märke/ sedlar och mynt med Jesus på fram & baksidan

Svara -   - 6/12-18 00:04 -


Thomas

Den profetian har ständigt blivit uppfylld sedan Johannes tid. Redan i det första århundradet förbjuds de kristna att köpa och sälja pga sin tro. Samma sak nu, tänk bara på de två barnmorskorna som förvissades från sverje pga att de inte vill ta "vilddjurets märke" och slakta de nyfödda. Försök undervisa sann kristen tro för barnen i skolan så får ni själva uppleva profetian i era egna liv!

Svara -   - 6/12-18 00:53 -


AnnMarie

Svar till Niklas Jönsson.

Låter ju fint men tror du hyran,elräkningen mm går att betala med detta mynt??

Svara -   - 6/12-18 07:12 -


Rolf

Med kontantfrihet följer sårbarhet. Det digitala och kontantlösa samhället är ett hot inte en välsignelse för mänskligheten. En tidsinställd bomb vilket får samhället att sluta fungera den dag alla system kraschar och det kommer säkert att ske. Mot dumheten kämpar själva gudarna förgäves är en uttryck och inom digitaliseringen är Sverige i framkanten likt på många andra områden i vår tid vilket fått ett samhälle av ensamhet och avkristnande att konstrueras. En inriktning vilken skapats och är helt emot människans natur är individualismen och oberoendet något som gör människan ensam och gjort svenskarna till världens ensammaste folk ensamhushållen är störst här.

Själv är jag en som inte lämnar kontantsamhället förrän jag tvingas till det. Har dock blivit tvingad till att äga bankkort annars skulle jag inte kunnat få ut kontanter från min bank.

Svara -   - 6/12-18 07:21 -


JL

Men snälla, tänk efter lite. Om Sverige drar in kontanterna, vad händer då? Jo, det kommer dyka upp dollar eller Euro. Det är fria fantasier att Sverige eller något annat land kommer bli kontantlöst. För de länder som stänger ner kontanterna får på en gång konkurrens från de länder som har kontanter.

Så här tolkar jag det som står i bibeln,
Ta märket i pannan = konvertera till odjuret. Det är en aktiv process där man avsäger sig att Jesus är Herre genom att den religion som konverterar till, säger att Jesus inte är Guds son utan en profet. En antikristlig religion
Ta märket på handen = Här avsäger sig man inte tron på Jesus, men gör inte Guds vilja. Alltså man hjälper aktivt odjuret till makten mot sina egna bröder. Alltså förräderi mot Gud. Det är dessa som skriker Herre Herre, men inte klarar av att göra faderns vilja.
Båda dessa handlingar kommer ge möjlighet att handla och leva under odjurets rike. De som inte kommer få handla, är de som är utstötta. Man kan redan idag se embryot till detta. Se på hur SD:are behandlas, de förlorar rättigheter och människor kan säga och göra nästan vad som helst emot dem utan något händer. Nu hävdar ju de flesta att det handlar om att de skulle vara nazister, vilket jag inte tror är anledningen. Anledningen till detta är ju att de är emot islam och globaliseringen/kommunimsen. De två odjuren i UPP

Svara -   - 6/12-18 08:18 -


Niklas Jönsson

Svar till Ann Marie det var ju bara ett dumt svar på dum fråga som Johan kom med,det klart det inte finns något sätt/betalsystem som kan användas istället för det antikrist kommer att införa,det trodde jag du begrep själv men ack vad fel jag hade där.

Svara -   - 6/12-18 08:35 -


nils

Helt rätt skrivet,att Bankerna har Tvingat oss tll att bli Kontantlösa.

Sedan får Vi Skulden att Kontanthandels har Minskat!!
Snart kommer nästa Tvångssteg: Att Vi Alla blir Tvingade att Märkas, likt Boskap för att kunna Överleva!
Vi lever redan nu i ett kommande Slav-Samhälle,där vi förlorar vår Frihet Alltmer.
Det blir precis som Jesus Kristus sagt i Bibeln redan för 2000-år sedan!
¤¤¤
Så mina bröder och systrar;"Res er upp,och Upplyft edra Huvuden,för er Förlossning nalkas," om än genom kommande Svåra tider!

Svara -   - 6/12-18 09:17 -


Niklas Jönsson

svar till Nils Agenda 2030 under FN:s ledning som så sakte liga har börjat nu som vi mer och mer kommer att lägga märke till men som vi tyvärr inte kan göra någonting åt hur galet det än kommer att bli, men som Jesus kommer att rädda oss undan innan det går för långt.

Svara -   - 6/12-18 09:35 -


AnnMarie

Svar till Niklas Jönsson.

Det är ju möjligt att Johan ställde frågan på skoj vad vet jag?

Mycket konstigt ang det där med märket,köpa och sälja,inga kontanter mm har jag hört i alla fall

Svara -   - 6/12-18 13:40 -


Tomas N

Det gäller att ha öppna ögon och se vad som pågår i världen. Profetiorna är lite svåra,men två saker går inte att missa. Och det är antikrist ,märket och konsekvenserna av att låta sig förledas. Det finns tveklöst en koppling till alla allvarliga varningar om Babylons fall och domen över Babylon.

Både Babylon och antikrist är kopplade till handel,varor och rikedomar. Det är också detta som använts under imerialism/kolonialism och nu inom globalisering/migration.

De politiska rörelserna som feminism,miljörörelsen,antirasism och alla etniskt grundade rörelser och allt uppror/normkritik går under den religiösa sfären eftersom det handlar om värdegrund.

Den antikristeliga religionen skulle jag säga är den#demokratiska värdegrunden" som man bygger på och som vi inte riktigt vet vart den är på väg. Det enda vi vet att den aldrig ifrågasätts och rättfärdigats som god genom att vara en motpol till det vi redan fastslagit som ont. Det som är ont vet vi genom vilka kategorier människor som inte har en del i denna nya värld utan redan"fått ut sin lön" enligt det nya prästerskapet

Den avancerade tekniken är ganska neutral i sig,men ger möjligheter till kontroll som inte är bra. Guds princip frihet under ansvar och att stå för konsekvenserna måste vara grunden i ett sunt samhälle. Nu har detta ersatts av kontroll och eliminering av "ondska"

Det pågår framför våra ögon. Vi skall överlämna hämnden åt Gud och ge av vårt överflöd till andra och utsträcka samma nåd som vi själva fått. Och leva livet i tacksamhet och glädje över det goda och kämpa den goda kampen.

Detta är nu utdaterat i den nya ordningens syn och balansen uppnås genom att alla skuld läggs på vissa grupper. Vi har sett det förr. Med kontroll så har man möjlighet att uppnå detta.

Läser man bibeln,så framgår det att Guds folk alltid prövas för ett större syfte. Vi skall dricka samma bägare som Jesus gjorde för att sedan belönas rikligen,det är Guds vilja.

Djävulen är vred och söker förldea så många han kan,men inget är omöjligt för den som tror. Jesus har redan segrat och det gäller att hålla fast vid Honom

Svara -   - 6/12-18 13:45 -


Mikael

Det finns många fördelar med att kontanter försvinner.Rånrisken i butiker minskar.Svarta affärer blir svårare att genomföra e.t.c o.s.v.
Världen kommer inte att gå under den dagen pengarna försvinner.Vi är REDAN sårbara.Det räcker att elen går så fungerar inte samhållet längre.

Svara -   - 6/12-18 23:20 -


Mikael

Betalar du dina räkningar på internetbanken har du ju redan bidragit till det kontantlösa samhället.

Svara -   - 6/12-18 23:23 -


Mikael

Jobbar i bransch där en viss typ av människor(får inte nämna det här p.g.a att jag är då rasist) ALLTID ska betala med svarta pengar .Dom viftar med sina sedelbuntar o vill såklart slippa momsen.Min hederliga kristerliga själ gillar inte detta o jag mår illa av alla dessa lurendrejare o skattesmitare .

Men det äro klart allt verkar ju vara tillåtet i Sverige idag,för politikerna fuskar ju dom med .Har träffat helt makalösa människor som ser varenda tillfälle till att lura till sig maximalt med pengar på ohederligt vis.Jag mår verkligen illa av dessa människor.

Svara -   - 6/12-18 23:32 -


Mikael

Det värsta är att jag är rädd att bli sådan själv.Gud rädda mig från denne onda värld

Svara -   - 6/12-18 23:33 -


Niklas Jönsson

svar till Mikael,Gud kommer att rädda oss alla frälsta en vacker dag när hans tid är inne.Oklart när, men mycket snart!

Svara -   - 7/12-18 08:58 -


Tomas N

Ekonomiska tillgångar är det som vi får som frukt av vårt arbete om vi är visa nog att inte slösa bort dem. Vare sig det är kopparplåtar,suld/silvermynt ,sedlar eller eloktroniska pengar. Höga skatter och börs/aktieras kan omintetgöra ens tillgångar,så man skall hellre samla skatter i homlen än på jorden,men vi måste ju leva och tänka på nästa generation.

Det som många av oss fruktar och som skett delvis tidigare och verkar ännu mera troligt nu framöver är att det kommer ett styre som anser sig ha mandat att frysa och ifrånta människor dess tillgångar. Det blir praktiskt sett mycket enkelt och incitamenten är stora då ju världen nu måste räddas och all ondska skall stävjas och elimineras. Vem som är god och ond bestämmer det nya prästerskapet

Svara -   - 7/12-18 09:21 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

12

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

12

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

47

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 15:10

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 651 404 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 340 kommentarer och 60 515 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp