Surfar nu: 947 www.apg29.nu


Sverige måste ut ur EU

Läsarmejl Ulrik Petersson

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1440969721-sverige-ut-ur-eu.jpg

Svenska politiker har skrivit in EU-medlemskapet i grundlagen, vilket innebär att det krävs två mandat periods majoriteter för att ändra beslutet, innan man ens kan påbörja sitt utträde.

Sverige ska gå ut ur och lämna EU för det kostar Sverige 40 miljarder varje år. Det är bättre att satsa dessa pengar på fattiga länder och skola, vård och omsorg i Sverige.


Ulrik Petersson

Läsarmejl

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 30 augusti 2015 23:24 | #läsarmejl #eu #ulrik peterssson #politik | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

24 kommentarer

P I Persson 31/8-2015, 01:48

Självklart måste vi ut ur EU. Men medlemskapet står väl inte inskrivet i grundlagen ? Vi kan följa Storbritanniens exempel och kämpa fram en folkomröstning om medlemskapet.

Svara


Karl Håkan Sandell 31/8-2015, 08:05

Jag undrar om författaren till den här artikeln och alla påhejare av detta “Ut ur EU” har tänkt igenom alternativet. EU är ett fredsprojekt. Det är till för att vi inte skall göra upp våra konflikter med krig som vi gjorde under andra Världskriget. EU är också ett handelsprojekt. Det går ut på att de företag som finns inom EU skall ha en större marknad och därmed bättre förutsättning mot andra stora företag i världen. EU är ett samarbetsprojekt. I stället för att vi varje gång vi har ett behov av att samarbete skall bilda ett nytt organ har vi EU som tar alla frågor. Det är praktiskt. Jag kan förstå om man tycker att EU har blivit för överstatligt. Beslut tas på EU nivå som skulle kunna tas i enskilda länder. Och ofta då enligt mångas tycke fel beslut. Men då är det ju bättre att vi arbetar för att göra EU sunt. Att det inte skall vara Överstatligt på fel sätt. Att det inte skall ta fel beslut utan besluta det som är sunt och bra för alla etc. Ett kämpa för att vi inte skall ha något EU är ju att kämpa för att vi inte skall ha någon samordning i Europa. Europa skall vara Kaos. Och det vill vi inte ha. Och tanken att vid varje fråga som kommer upp bilda ett nytt samarbetsorgan håller inte. Det behövs ett EU men ett som tar rätt beslut på rätt nivå. Sedan vet jag att det finns de som hävdar att EU är det 10 statsförbund som finns i Upp 13. Och snart kommer det så vi måste skynda oss ut ur EU innan Antikrist kommer där. Men det är fel. 10 statsförbundet har redan varit. Det var under början av 1900 talet och var de kolonialmakter som behärskade hela världen då, och på den tiden hade vi Hitler, en bra kandidat till Antikrist, med sitt dödande av 6 miljoner Judar. Att det är så här det ser man på det tecken som skall följa de två vilddjuren, och där har vi vår TV, Vilddjurets bild, och vårt www, internet, Vilddjurets märke och 666. Och Vi har också Radion i Upp 13:5, en mun som talar stora ord. Den som vill läsa mer om det här kan det på: http://www.minjesus.blogspot.se/2015/06/profetiorna-gar-i-uppfyllelse-del-1.html . . Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


Karl Håkan Sandell 31/8-2015, 08:42

Ut ur Sverige De här som vurmar för att vi skall gå ut ur EU de borde i stället vurma för att vi går ut ur Sverige. Sverige har blivit Antikrists Andes högsäte i värden. Och ligger i stora delar och drar andra länder i Europa etc. efter sig. Det såg vi när Margot Wallström deklarerade detta skändliga beslut att Sverige står bakom att Araberna skall ha Jerusalem, Samarien och Judeen. Och efter följde flera andra länder. Vi ser det med Homofilerna. Sverige går först och så kommer andra. Vi kan se det i flera frågor. Det är alltså Sverige vi skall gå ur inte EU. Det är Sverige som ligger och drar övriga länder in i Antikrists Andas styre. Och därmed in i Förbannelsen, som vi ser runt omkring oss idag. Sedan vet inte jag heller hur vi går ur Sverige, men det vi kan göra är att förenas i Bön. En intensiv bön om hjälp i denna svåra tid som vi har idag. En bön om Klarsyn, så att vi ser vad som är Antikrists Anda och vad Gud vill att vi som Församling och Enskilda Kristna skall göra. Den som vill läsa mera om det här kan gå in på: http://www.minjesus.blogspot.se/2015/08/fundering-150820-ardet-antikrist-anda.html . . Karl Håkan www.minJesus.blogspot.se

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 09:43

Svar till Karl Håkan Sandell. Amen. FLY SODOM foerst och fraemst. kan man be foer sodomiter? hoppas paa vaeckelse? ja, jag vet, foer Gud aer Allt moejligt, men aer det Guds plan?

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 09:52

Svar till ulf lennart. jag tror ganska mye,mye paa profetissan i Kristineberg vars profetior hitintills varit slaaende. hon profeterade att Sverige skulle straffas 7-faldigt vaerre aen andra laender!

Svara


Leif Boman 31/8-2015, 09:54

Svar till Karl Håkan Sandell. Du har en poäng i det du säger om Sveriges tillstånd, däremot tror jag inte att EU:s så kallade fredsprojekt är något direkt gudomligt med alla dess blinda ledare. Det fredsprojektet kan bara sluta på ett sätt! Jesu frid......

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 10:06

Svar till ulf lennart. man har satt upp styggelser i sitt 'tempel'. med en aerkebiskopinna som voerdar muhammed, boegar och lesbiska som biskopar och praester.

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 10:12

Svar till ulf lennart. Andligt sett, saa aer EU ett ANTIKRISTprojekt. och det passar sodomsvennar som handen i handsken.

Svara


Karin 31/8-2015, 11:30

EU´s "Fredsprojekt" är ett djävulens bländverk. Den stora världsfreden är falsk, en antikrists lögn! Det är inte fred vi ska eftersträva utan FRID. Det finns ngn julsång som lyder "Julen är här och lyser frid på jorden..." Men det har falskeligen ändrats till "... och lyser fred på jorden". Frid ska det vara! Herren Jesu Kristi Frid!

Svara


P I Persson 31/8-2015, 12:16

Svar till Karl Håkan Sandell. Vi kunde väl handla, resa, leva i fred och samarbeta långt innan vi var med i EU ?

Svara


Christer Åberg 31/8-2015, 12:29

Svar till Karin . Jag visste inte att lögnen om att EU är ett "fredsprojekt" fortfarande lever kvar... Första gången jag stötte på den lögnaktiga propagandan, var i Rydaholms pingstkyrka på en pastorsdag, då två från KD propagerade för att vi skulle gå med i EG, (hette så innan det blev EU), och då påstod de att det det var ett "fredsprojekt".

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 16:00

det aer inom EUunited som Gud laater en stor karismatisk ledare och politiker uppstaa, som foer foersta och enda gaangen blir en Vaerldshaerskare i egentlig mening.

Svara


Eva 31/8-2015, 16:43

Margot Wallström verkar vara en farlig en

Svara


Eva 31/8-2015, 16:52

Sen vi fick en ny regering så har det brakat åt fel håll ordentligt. Ni tar ju ner Sverige i avgrunden. Ska ni inte vara ett gott föredöme för Sveriges befolkning? Ni smutsar ner Sverige och ni smutskastar Gud vår skapare. Ser ni inte vad som händer? Ser ni inte att vi är på väg ner i avgrunden? Ser ni inte det? Sover ni? Ni har ansvar för människorna här i Sverige. Sverige i dag är som SODOM och GOMORRA. En enda sörja som badar i smutsen och dyngan. Det var inte så här Gud hade tänkt med vår skapelse och vår värd. Gud gav oss 10 Guds bud. Om vi skulle tillämpa dom budorden så hade/ har det inte varit så här som det är i dag. KAOS

Svara


Eva 31/8-2015, 16:53

Varför får inte Sverige vara Sverige

Svara


Eva 31/8-2015, 16:57

Svar till P I Persson. Ja eller hur! Visst var det så.

Svara


ulf lennart 31/8-2015, 17:23

naer svenskarna i val foerkastade, och Bert foeraadde,gick bakom ryggen paa Ian Wachtmeister, som daa lade utav, foerstod jag att Serige var FOERLORAT. NU aer bara att vaenta, 'folk skall resa sig mot folk'. Folk oeversatt fraan grekiska betyder 'Etnisk grupp'.

Svara


Ihave2 1/9-2015, 00:19

Dem som älskar EU dem är rika, vår svenska politiker tycker om EU det är få som ogillar EU. Det är klart att dom har det så bra med EU, roligt! För dom. En politiker säger att man kan inte förbjuda fattigdomen, det är klar att man kan inte det för man själv är inte fattig eller man berör inte med fattigdomen el man känner inte fattigdomen. Jag vill förbjuda fattigdomen för att jag är fattig och känner hur är det att vara som fattig. EU är en rik stat den förbjuder inte fattigdomen och den tvingar leva människor i fattigdomen.

Svara


Bertil 1/9-2015, 09:34

De andra länderna i Europa och framför allt England har alltid hatat Tyskland från dag 1 av avundsjuka för att de är så energiska, arbetssamma och målinriktade. Europa har upplevt 3 stora krig inom 150 år. Första kriget 1870 anföll Frankrike under Napoleon den 3:e Tyskland, förlorade och fick avträda land. Första världskriget provocerades fram av en pakt mellan Ryssland, Frankrike och England i syfte att krossa Tyskland, ledde till vapenstillestånd och ekonomisk kollaps i Tyskland. Andra världskriget provocerades åter fram av Frankrike och England genom det omöjliga Versaillesfördraget i avsikt att krossa Tyskland, vilket nästan lyckades. Vi fick kalla kriget och DDR, kommunismens rätta ansikte visades. Men se på dagens Tyskland, EU's mest framgångsrika land och vår viktigaste handelspartner. Därifrån har vi fått vår protestantiska kyrka och lära, våra traditioner, vår bildning, vårt politiska partisystem, kindergarten, skolväsende, allt. Självfallet ska vi helhjärtat stödja Tysklands fredsprojekt EU och Euro för inte vill väl vi vända tillbaka till våra hedniska grundtraditioner eller det katolska gamla Sverige eller det feodala kunga-Sverige där vi alla fick stå med mössan i hand inför "överheten". Länge leve EU.

Svara


energiET 1/9-2015, 17:40

Jag håller med dej Bertil Tyskland har energi det kan man tala om, till exa andra världs kriget. Oj Oj vilket energi har dem haft.

Svara


Peter Hall 2/9-2015, 23:46

Svar till Ihave2. Någon har sagt, att fattigdom kan fördragas, om den delas av alla. Från begynnelsen var det också på det viset. Nu är inte människor lika, när det gäller strävan efter ett bättre liv. Således är vissa bättre skickade att slå sig fram i livet. Tack vare driftiga människor, så har även andra mindre företagsamma lyckats få det drägligare. Om inte framgångsrika människor tilläts berika sig på andras arbetsinsatser, så skulle alla vara lika fattiga. För du tänker väl inte, att hela kakan skall delas lika mellan ett lands medborgare? Då försvinner ju motivationen att vilja anstränga sig. Då blir det som i tidigare kommunistländer, sämre för de flesta. Det var en rik man, vilkens åkrar buro ymniga skördar. Han föreslog då, att man skulle låta riva ned ladorna och bygga upp större, så man kunde samla in allt och leva gott för lång tid. Då sade Gud till honom: "Du dåre, i denna natt skall din själ utkrävas av dig; vem skall då få allt det som du har samlat i förråd?" Så går det den som samlar skatter åt sig själv, men icke är rik inför Gud. Luk.12:16-22 Nåja, så illa har det väl inte gått för alla, som önskat bli rika.

Svara


energiET 3/9-2015, 23:51

Vi få väl se hur EU löser flyttingkatastrofen som stormar in just nu. Människor tar själv risken och flyr frivilligt och när dem riskerar dö då får Europa som ta skulden, Tidningar publiserar hjärtskärande bilder för oskildiga europa folk få dåliga samvete av det, "Europa det är ditt fel att dessa människor dör och du måste tar ansvar för vad du har gjort eller skäms" så ungefär . Det är satansk anklagelse för oskildiga människor som har inte gjort nåt.

Svara


Fredrik 19/7-2016, 23:57

Det är ju så att dom kan inte ändra i grundlagen på grund av detta som står i grundlagen. För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två beslut med likadant innehåll och att det hålls ett allmänt val mellan de två besluten. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter.

Svara


Ole Thronborg 22/4-2019, 10:23

Svar till Karl Håkan Sandell.

Att EU skulle träda in i ett Kaos om vi lämna EU. Vilka grunder bygger du det på? Jag kan hålla med om att EU startade en gång som ett fredsprojekt efter WWII. Sedan blev det handelsunion. Och nu har vi en överstatlig koloss som är totalt handlingsförlamad när det gäller. Vi såg det vid flyktingströmmen 2015, där man fortfarande inte kommit överens om de yttre gränserna utan diskuterar fortfarande om att skriva avtal med Algeriet Marocko mfl. länder.Detta visar med all tydlighet att EU INTE klarar mer än att bestämma vinklar på gurkor och byte av fiskekvoter i Östersjön mot Apelsinskördar i Spanien. Det går bara inte vilket varje sunt tänkande människa borde förstå.Ta bara detta med att komma överens om roamingavgifter för mobiltelefoni inom EU, det tog 22 år att komma överens om att du inte skall få en extra avgift varje gång du ringer utanför tex. Sverige, jag upprepar tjugotvå år.

Att komma överens om att det bara skall finnas en laddare med samma spänning och kontakt till alla elapparater som mobiler, tandborstar, mm. borde ju vara välkommet inte minst för miljön. Vem har inte en låda full med adapters och sladdar som aldrig passar. Man började med detta för 8 år sedan men det finns inte ens ett förslag framme än, kanske om 20 år?Vi lever i en snabb och föränderlig värld, då krävs det också korta och snabba beslutsvägar. Därför är det viktigt att fler länder lämnar EU för att de skall förstå att kolossen EU måste reformeras kraftigt om den överhuvudtaget skall finnas kvar.I annat fall kommer de bara att peta lite i populistiska frågor för att tillfälligt tillfredsställa folket. Tror någon på alvar att en EU politiker, Spindoctor, Lobbyist m.fl. slutar sitt välavlönade jobb utan strid? Knappast.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 22:37

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 19:26

Har ikväll bett till Gud att flera psykopater skall lämna mig ifred, och att allt ont de gjort mig och min syster m.fl. ska bli känt ,och att GODA människor ska hjälpa mig nu ! Allvarligt


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp