879 online! | Sidvisningar idag: 225 175 | Igår: 273 665 |

www.apg29.nu

Annons


Om Christer Åberg Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Sveriges framtid blir annorlunda

Av Holger Nilsson 


Sverige genomgår en förändrings process som kommer att skapa ett annat Sverige än det vi har haft och varit vana vid.

Sverige har gjort en beundransvärd insats för att hjälpa flyktingar. I förhållande till sin befolkning har inget land i Europa gjort en så stor insats.

Vad vi också skall vara medvetna om, är att detta kommer att innebära ett förändrat Sverige, något som vi måste acceptera. Hur skall vi hantera det nya Sverige? Ska vi slå vakt om vårt fosterland?

En som ställt frågan om Sverige och framtiden är den tidigare chefredaktören för Dagens Nyheter, Hans Bergström. Han gjorde det i tidningen Neo 2015. Rubriken för artikeln löd:

Ska Sverige finnas?

Bergström skriver: ”Rubrikens fråga kan synas omotiverad. Ingen säger öppet att den svenska nationalstaten är illegitim och bör avvecklas. Likväl är det tankebanan bakom den präglande svenska migrationspolitiken. Den erkänner inte grunderna för nationalstaten, att ett folk av medborgare bildar ett demos med en balans av rättigheter och skyldigheter samt ett historiskt arv på ett bestämt territorium.”

Bergström skriver om det historiska arvet. I detta ingår den kristna tron som vårt land och lagar varit uppbyggt på.

Under de senaste årtiondena har i Sverige gjorts mycket, nästan allt, för att förtränga och motarbeta den kristna tron. Detta kommer att visa sig bli förödande. 

Ett land som inte inser det andliga behovet kommer att få se människor ge sig hän till allt från ren hedendom, New Age och andra religioner med islam i spetsen.

Det kommer att leda till att man vill införa sharialagar, vilket redan mer eller mindre praktiseras i invandrartäta områden. Vad det innebär kommer att innebära ett obehagligt uppvaknande. Tanken på hur Sveriges land såg ut då man hade morgonandakter och kristendomsundervisning i skolorna kommer att framstå som en stor idyll i jämförelse vad vi nu kommer att få se av hot och våld.

Men som den av människor i Sverige, förkastade Bibeln säger: ”Vad man sår får man också skörda”. Gal.6:7.


Holger Nilsson

www.flammor.com


Skriv ut

 
Publicerat av måndag 17 april 2017 14:10 | #flammor #holger+nilsson #sverige #mångkulturellt | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


19 kommentarer

Israelsdotter

TÄNK på barnens framtid. Och agera innan de är försenat.

Svara -   - 17/4-17 15:31 -


Emiratus

...men käre Holger, är inte fotot i ditt insändarmejl rasistiskt?

Man kan ju se svenska flaggan....med ett kors på....

Svara -   - 17/4-17 16:00 -


Johan

Artikelcitat:

"Sverige har gjort en beundransvärd insats för att hjälpa flyktingar."

Jag håller alls inte med om detta!

Sveriges kristendoms- & Sverigefientliga politikerkår har förrått den svenska befolkningen, genom att släppa in mängder muslimska invandrare som vill ha sharialagar, och som kommer att bli ett ännu större problem för oss i framtiden. Det är inte möjligt att integrera dessa, eftersom de inte vill!

Jag håller också med Sd, när de säger att hade vi velat hjälpa så många som möjligt, så hade våra pengar räckt ca. 10 gånger längre, om vi satsat på att hjälpa folk i närområdena istället.

Shariatroende muslimer är våra fiender, och kommer att förfölja, våldta och döda oss, i ännu större grad i framtiden!

Även om inte naiva svenskar ser dem som fiender, så ser se oss som sina fiender och de kallar oss för "otrogna". Därför får de också våldta och döda oss.

Det är bara att läsa koranen, samt kolla på vad shariatroende ISIS, Al Qaida, Boko Haram, Hamas, al Shabab etc. håller på med. Läs även historia, så får ni se att dessa grupper opererar precis på samma sätt som islam gjorde historiskt, då se intog arabvärlden, MÖ, Nordafrika, Turkiet och delar av Europa.

Vakna nu!

Svara -   - 17/4-17 16:03 -


Nisse

Den dagen rättsväsendet inte hinner bekämpa brotten utan förövaren går fri kommer laglösheten att ta över. Den dagen är inte långt borta. Då kommer folket att jubla över ett märke på handen att verifiera betalningar med, så att man slipper bli rånad, och den som motsätter sig kommer att ses som en bundsförvant till de kriminella medan de med märket är de som vill upprätthålla lag och ordning. Vägen till helvetet är stensatt med goda föresatser.

Svara -   - 17/4-17 17:21 -


Mattias

Det kan vara detta som behövs för att Sveriges kristna ska få en riktig "kick in the ass" och börja evangelisera bland sitt folk.

Svara -   - 17/4-17 18:02 -


Michael Häggqvist

Svar till Mattias.

Men folk bryr sig ju inte. Kommmer någon och evangeliserar så rycker de på axlarna....

2030 är Islam större än kristendomen....

Svara -   - 17/4-17 18:29 -


Nisse

Svar till Michael Häggqvist.

Islam är redan minst tio gånger större än kristendomen i Sverige. Högt räknat finns kanske 125000 kristna mot över 1,25 miljoner muslimer.

Svara -   - 17/4-17 18:43 -


Mattias

Svar till Michael Häggqvist.

Jag är säker på att evangelisation sker i så väldigt liten omfattning än så länge och därför ser vi inga resultat. Det måste till kärvare tider först tydligen.

Svara -   - 17/4-17 18:45 -


Kalle

Svar till Michael Häggqvist.

Det är världens lockelser som är för stora. Det var inte för inte som Jesus sa att det är svårt för den som är rik att komma in i himmelriket.

Svara -   - 17/4-17 20:44 -


Svenne

Svar till Mattias.

Jag håller med dig, Mattias. Evangelisation förekommer i mycket begränsad omfattning i Sverige. Sveriges kristna sover och bryr sig inte särskilt mycket om evangelisation. I stället är det islamisterna som kommit för att missionera i Sverige.

Islam utbreder sig allt mer i vårt land och dess anhängare får allt större inflytande. De bygger moskéer överallt med hjälp av våra skattemedel. De kommer in i riksdag, landsting och kommunfullmäktige. Risken är överhängande, att de kommer att styra Sverige.

Imamerna uppmanar islamska kvinnor att föda många barn, som ska bli missionärer för Islam. Ju fler islamisterna blir, ju större inflytande får de.

Svara -   - 17/4-17 20:53 -


JL

"Sverige har gjort en beundransvärd insats för att hjälpa flyktingar. I förhållande till sin befolkning har inget land i Europa gjort en så stor insats"

Vilken insats? Alltså, det dör kristna överallt, men det är inte de som kommer. Istället kommer det vapenföra afghaner av manligt kön som blir pastorernas dröm på direkten.
Detta är ingen slump. Islam har för länge sedan infiltrerat statsapparaten och makten i Sverige. Människor är totalt hjärntvättade efter ganska lång tid av propaganda. Vidare, andelen konstiga sjukdomar som drabbar kristna ter sig för mig onaturligt hög. Har vi att göra med odjuret, så förs nog kriget på alla fronter.

Svara -   - 17/4-17 21:00 -


Nisse

Svar till Mattias.

Eller också har vi en förutfattad åsikt om vad evangelisation är och hur det ska gå till. Ska man kunna leda en människa rätt måste man börja med att möta människan där han/hon är. Det är svårt att omvända sig om man inte har en aning om vad det är man ska omvända sig till. Det räcker inte att "få höra talas om Jesus" som det brukade heta. Svensken är fullständigt impregnerat i kritiskt tänkande och har en mycket ofullständig och i de flesta fall kraftigt negativ bild av vad kristen tro är, därför är omvändelse anno 2017 i de flesta fall en längre process än omvändelse anno 1956.

Svara -   - 17/4-17 21:09 -


Mattias

Svar till Nisse.

Det här kan man prata väldigt mycket om. Exempelvis lydnad, att göra det man ska göra och inte glida undan och skylla på omständigheter mm mm osv osv.

En annan aspekt på det hela är teologiskt, måste en människa tro på Jesus för att inte gå evigt förlorad ? osv osv

Vad är min roll i detta ? Vem bland de kristna ska göra vad ? osv osv

Svara -   - 17/4-17 22:43 -


Svenne

Vi kristna måste uppleva ett andligt uppvaknande bland oss. Vi behöver förstå hur allvarligt läget är på grund av främmande religioners inflytande i vårt land och gripas av nöd inför situationen.

Vi måste avstå från bekvämlighet och gå in i allvarlig bön och söka Herren för att situationen ska förändras. Ingenting kan ske av sig självt och om vi inte har någon vilja eller ambition kan inte Herren göra något heller. Han tvingar oss inte in i bönekampen, utan vi måste av egen vilja gå in i den.

Jag tror, att det bara är bön, överlåtelse och helgelse hos oss frälsta som kan åstadkomma en förändring.

Svara -   - 18/4-17 08:54 -


Israelsdotter

https://m.youtube.com/watch?v=ANGM2mcl5X4

Svara -   - 18/4-17 12:23 -


Erik S

Ja vårt land kommer aldrig mer bli sig likt-bara att konstatera och vänja sig vid det. Tyvärr har våra politiker, med eu i ryggen, valt att släppa in massor av islams förespråkare. Vi binder ris åt egen rygg. Men naiva politiker, som inte har någon Biblisk grund att stå på, har ingen susning vad dom ställer till-förrän det är för sent. Och för sent är det tyvärr redan. Sossarna och deras anhang vill ju nu återigen, höja invandringen!! Vi närmar oss "point zero", när vi har regelrätta gatustrider i våra städer. Stackars våra ungdomar som växer upp nu! Må Herren vara med dom.

Men det värsta är att, -som några påpekat i kommentarer-många av våra s.k ledare i kyrkor och samfund, tycker detta är alldeles utmärkt. Man ser chansen till evangelisation. Gott så, men, ett stort men. Vad händer med alla som inte möter Messias till frälsning? Dom flesta kommer inte göra det-tyvärr (förlåt min otro)

Många samlas i "ghetton" där helt andra lagar råder. Shariapoliser/domstolar dyker upp. Många blir radikaliserade, gängkriminalitet m.m Inte ens polis kan åka in.

Vad säger våra kyrkoledare om denna utveckling? Vad säger dom om alla som rånas? Vad säger dom till alla tjejer och kvinnor som trakasseras sexuellt eller våldtas? Vad jag har hört, har ingen av dom kommenterat detta. Dom borde skämmas. Varför inte gå ut och be alla brottsoffer om ursäkt! Eftersom dom är så positiva till muslimsk invandring (framförallt) så borde dom ta sitt ansvar. Och åtminstone förklara varför-eller är dom för fega för det? Det här är allvarligt och det är dags att tala klarspråk. Detta plus en hel del annat av onda makter som har fått grepp om församlingar/kyrkor, då måste man inse, att något särskilt måste till, för att få ett andligt genombrott.(vi har ockultism, New Age, flörtande med KK, osund ekumenik m.m) Men i sista tiden ska det bli så här allvarligt.

Många ledare i kyrkor/församlingar idag, har vänt den Bibliska sanningen ryggen. Man väljer ut det "som passar in" att tala om. Resten bortser man från. Är det underligt att det blir som det är nu?

Herr Stefan Svärd och de 380 pastorer kan gå ut och förklara en hel del. Det är dom skyldiga dom kristna-och andra också, kanske ännu mer. Men det är nog inget man kan förvänta sig. Det är lättare att "tala om evangelisation". Det är inte många som jag har förtroende för idag, av våra s.k kyrkoledare. Tyvärr.

Om någon nu tagit illa upp, ber jag om ursäkt. Men man måste skriva ibland vad man upplever. Ofta är verkligheten ganska tuff.

Guds Frid till er alla.

Svara -   - 18/4-17 13:38 -


Harald

Har slutat gå till min kyrka eftersom de har tagit emot en massa sk ensamkommande Afghaner där. De låtsas bli kristna för o få stanna här.

Svara -   - 18/4-17 21:35 -


Christer Åberg

Svar till Harald.

Har slutat gå till min kyrka eftersom de har tagit emot en massa sk ensamkommande Afghaner där. De låtsas bli kristna för o få stanna här.

Naturligtvis ska vi ta emot människor. Om vi inte tar emot människor har vi problem. Vi ska ta emot människor men inte de falska religionerna som de kan ha med sig.

Svara -   - 18/4-17 21:43 -


Hans

Svar till Christer Åberg.

Se Kairodeklarationen.

Svara -   - 19/4-17 00:34 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Munkfors Sverige

Nu är vi på väg till Munkfors Sverige efter har varit i Norge. Klockan 18 Ikväll blir det möte i församlingshemmet. 

0

Läs allt!


Sellbakk ikväll 18.00

Nu är vi på väg till Sellbakk i Norge. Vi ska gästa Pingstkyrkan i Sellbakk klockan 18.00.

1

Läs allt!


Moské på svenskt frimärke

Moské ges ut som motiv på ett svenskt frimärke av konstnären Lars Lerin. 

22

Läs allt!


Tista Senter, Halden i Norge

Vi befinner nu oss i staden Halden i Norge. Vi gästar i Pingstekirken Salen. Strax ska vi spela och sjunga i Tista Senter som är ett Köpcentrum. Ikväll och i morgon har vi möten i pingstkyrkan.

1

Läs allt!


”Fotknöls-kristendom”

Läsarmejl av Svenne

Kristna människor ser ut att ha olika behov, när det gäller det andliga. Somliga vill ha mer av Gud, somliga vill ha mindre och en del verkar inte vilja ha något alls.

7

Läs allt!


Demonisk ögontatuering

Bild: Eskilstuna-Kuriren. 

Eskilstuna-Kuriren berättar om en man som har tatuerat sina ögonvitor svarta. 

10

Läs allt!


Ron Wyatt: Guds sista budskap till mänskligheten

Läsarmejl av nils

I augusti 1978 gick amatörarkeologen Ron Wyatt, längs Gordons Golgataplats i Jerusalem med en myndighetsperson. Utan varning pekade hans hand på en plats och sa, "Det är Jeremias grotta och Förbundsarken är därinne."

63

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Därför säger jag: »Se, jag kommer; i bokrullen är skrivet vad jag skall göra.” (Psalm 40:8)

Vecka 42, söndag 22 oktober 2017 kl. 21:19

Jesus söker: Marika, Marita!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


På väg till Norge efter ett möte i Sverige

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Propagandan för polygami har nu startat i Sverige

Bild: Svt.se. 

Det har pågått propaganda för olika samlevnadsformer mot kärnfamiljen. Och nu har nästa steg kommit: Propagandan för polygami har nu startat i Sverige.

16

Läs allt!


Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bombdåd mot Helsingborgs polishus - möjlig terrorattack

Bild: Svt.se. 

Polishuset i Helsingborg utsattes under onsdagen för ett bombdåd. "En möjlig terrorattack", säger terrorexperten Magnus Ranstorp. 

10

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

879 online! | Sidvisningar idag: 225 175 | Igår: 273 665 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp