DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Coronaviruset

Tänk om coronavaccinet är från Gud

Om vaccinet är från djävulen motverkar han sig själv. 

Tänk om coronavaccinet är från Gud. 

Dessa kristna har alltså inte fått varningarna från Gud. Istället sprider de villoläror och märker inte att Jesus saknas totalt i allt detta. 

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
söndag 17 januari 2021 08:34

Coronavaccinet är från Gud

Det finns de som tror att Coronavaccinet är från djävulen, men tänk om det är från Gud? Blir människor skyddade från Covid-19 som tar vaccinet, då kan det knappast vara från djävulen eftersom han då skulle motverka sig själv.

Matt 12:26. Och om Satan driver ut Satan, har han kommit i strid mot sig själv. Hur kan då hans rike bestå?

Viruset är från djävulen

Om nåt är från djävulen så är det viruset, inte vaccinet.

Under många år har människor vaccinerat sig mot olika sjukdomar och sjukdomarna har utrotats. Vaccinen har alltså varit något gott, och vi vet att inget gott kommer från djävulen.

Olika konspirationsteorier

Det finns också de som säger att Coronavaccinet förändrar människans DNA så att människor slutar vara människor. Andra säger att det läggs GPS i vaccinet för att människor ska kunna spåras och övervakas. Ytterligare några går ut med att vaccinet kommer orsaka massdöd för att minska världens befolkning. En del går så långt och menar att vaccinet är Vilddjurets märke som Johannes profeterar om i Uppenbarelseboken 13.

Jag har märkt att kristna som varnar för vaccinet har fått sin information från olika konspirationsteorier av ofrälsta människor. Ibland kan det till och med vara människor som är besmittade av New Age och andra falska religioner och livsåskådningar.

Villoläror

Dessa kristna har alltså inte fått varningarna från Gud. Istället sprider de villoläror och märker inte att Jesus totalt saknas i allt detta. Vi ska vara upptagna med att berätta om frälsningen i Jesus. Sysslar vi med dessa konspirationsteorier missar vi Jesus.

Glömmer vi Jesus, då har djävulen verkligen lyckats i sitt uppsåt.

Christer Åberg


, #Coronaviruset #Coronavaccinet #Konspirationsteorier


151 kommentarer

2 3 4 »16

x
SAS svarar Lena
söndag, 17 januari 2021 13:44
Lena skrev:
Jag förtröstar på Herren Jesus Kristus. Vi lever i dom yttersta dagarna det syns tydligt i dag. Jag lever för Herren och dör för Herren. Var inte rädd du lilla hjord säger Herren.

Tack Lena för dessa ord

Jag litar på Herren

Svara

x
Daniel Ånséhn
söndag, 17 januari 2021 13:56

Det är fritt fram för varje kristen att välja om man vill vaccinera sug eller inte. Det är inte vaccinet som är frälsaren utan det är Jesus.

Avstår du vaccinet så gör du klokt, men tar du vaccinet så tro inte att vaccinet är frälsaren.

Man kan också ta vaccinet för att vara en förebild mot konspirationsteorierna!

Svara

x
Israelvänlig svarar SA
söndag, 17 januari 2021 14:03
SA skrev:
Inte mycket att diskutera om , att vaccin kommer från satan ... vad är det för något , vaccin harvalltid funnits , så tacksam , tänker på påssjuka mässling och röda hund , livsviktiga vaccin flr barn , det är människan som skapat vacccinet , ingen annan .

Det hemska vaccinet mot covid-19 är ifrån Satan! Har du inte uppmärksammat planläggningen från The New World Order? Coronapasset var konstruerat 2018 inom EU! Pandemilagen slår ut företag och skapar massarbetslöshet! Det handlar om kontroll där folket tvingas lyda! Avvikande uppfattningar accepteras inte! De har stängt av konton för kristna och andra som säger sanningen om det hemska vaccinet mot covid-19 och om vad pandemilagen leder fram till! Yttrandefriheten är borta och diktatur råder! Tidigare vaccin har varit bra som t ex mot tbc och polio! Men vaccinet mot svininfluensan var definitivt inte bra då det innehöll kvicksilver! Som du säkert känner till var det en hel del som fick narkolepsi! De drabbade har knappast fått någon ersättning alls!

Påssjuka, mässling och röda hund räknades som naturliga barnsjukdomar förr i tiden och det stärkte barnens immunförsvar! Idag diskuteras det runt om i världen bland småbarnsföräldrar varför sjukdomar som autism och adhd knappast existerade förr i tiden, men ökar kraftigt idag!

Samband mellan vaccin och psykiska och fysiska sjukdomar? Finns inget vetenskapligt belagt men alla bör kanske ställa sig frågan ändå och framförallt känna till att vetenskapen oftast inte tjänar folket utan istället sina egna ekonomiska intressen där läkemedelsindustrin är en av dessa!

Svara

x
Vanessa
söndag, 17 januari 2021 14:42

Nu länkas det till tveksamma och opålitliga foliehatt-sidor igen, hoppas Christer rensar upp!

Sluta försöka vilseleda oss frälsta!

Svara

x
Mikael
söndag, 17 januari 2021 15:01

DET FINNS INGEN som vet något om långtidseffekten av vaccinet.Vaccinet är ju av förståeliga skäl inte långtidstestat ännu.
Folk vill gärna tro att vaccinet är världens frälsning.Så att man kan stoppa detta virus som annars kommer att få apokalyptiska konsekvenser för samhället av globala mått.Utvecklingen däråt har redan börjat tyvärr.
VI ser redan nu att vaccinet inte har tillräcklig effekt.Effekten avtar och vaccinet måste tas om,biverkningar,smittas sprids även av vaccinerade o.s.v.
Är corona från Gud eller djävulen ?Är vaccinet från Gud eller djävulen?Nej jag skulle inte våga säga någonting på det, jag vet faktiskt inte.Är det någon som egentligen vet det i dessa yttersta tider?

Svara

x
SA
söndag, 17 januari 2021 15:09

Vaccin har alltid funnits , vad skulle det vara flr skillnad med covid vaccinet , kan någon svara på det ?

Svara

x
Lillibeth
söndag, 17 januari 2021 15:18

Långtidseffekterna av vaccinerna vet ingen, det är helt sant.
Det finns grupper av olika slag, som känner sig högst tveksamma att ta vaccinet.
Mycket pga att det inte testats tillräckligt och bl.a. pga effekterna av svininfluensa vaccinet.
Dessa grupper hängs då ut som konspiratoriska och det ena med det andra. Artikel har funnits i Expressen. Även en serie på SVT , vaccinationsmotståndarna eller liknande hette programmet. De frammålades som i stort sett idioter av programmakarna.
Ska människor inte få ifrågasätta eller säga sin åsikt utan att bli uthängda på det sättet???
Jag vill inte säga att de grupperna är kristna nödvändigtvis eller något annat heller för den delen, men jag tycker faktiskt det är en minst sagt orättfärdig behandling och dålig respekt för andra människors åsikter.
Sedan måste man veta vad som är vad. Oavsett, om man går emot etablissemanget blir man kallad foliehatt. På den biten kan det nog fortsätta att snurra på med diverse anklagelser på mot det ena eller det andra.

Svara

x
CK
söndag, 17 januari 2021 16:38

Om vaccinet är så bra varför kommer det hela tiden rapporter världen över om människor som har dött av det?
Och varför vägrar tusentals läkare och sjukskötare världen över att ta det?
Tänk lite!!

Svara

x
Mike77 svarar Israelvänlig
söndag, 17 januari 2021 16:50
Israelvänlig skrev:
13 israeler har fått ansiktsförlamning efter att ha tagit det hemska vaccinet mot covid-19!

https://bit.ly/2LEXK38

Vaccinet mot covid-19 skadar och dödar! Personer i Sverige som har dött omedelbart efter att ha tagit vaccinet är det tyst om! Tiffany Dover Pontes läkaren i USA som tog vaccinet framför kameran har ännu inte framträtt och hennes Facebook har inte uppdaterats efter det hemska hände! Varför tiger läkemedelsindustrin och massmedia? Om nu Tiffany Dover Pontes lever eller inga hemska skadeverkningar har inträffat så varför kommer inte detta fram? Vad är det de försöker dölja?

Coronapasset var kontruerat och klart inom EU redan 2018! Invigningen i London OS 2012 visar också att detta var planerat av The New World Order! Rockefeller har sagt att de sätter igång vid nästa stora kris! The New Word Order har satt igång nu! Det är absolut inga konspirationer!

Pandemilagen är införd vilket slår ut företag och skapar massarbetslöshet! Kyrkor kommer inte få öppna! Att ge vaccin som inte är långtidstestat och läkemedelsindustrin frånsäger sig allt ansvar borde få vem som helst att förstå att vaccinet mot covid-19 definitivt icke är från GUD! Några regioner i Sverige vägrar nu det hemska vaccinet mot covid-19 då läkemedelsindustrin frånsäger sig allt ansvar! Det hemska vaccinet mot covid-19 är ifrån Satan som själv gör sig till en ljusets ängel! Påven har uttalat sig att vaccinet är ljuset i mörkret, som borde få alla kristna att reagera på ett sådant hädiskt uttalande!

Det hemska vaccinet mot covid-19 är ett kraftigt försteg mot märket! Till alla kristna som är för det hemska vaccinet mot covid-19 säger jag eder att ni icke skall låta er bedras! Det som sker nu är bara början! Till alla icke troende säger jag att ni ska söka HERREN JESUS KRISTUS och ta emot HONOM till ert hjärta och bekänna HONOM som er personlige frälsare! Det är ett utmärkt tillfälle för alla kristna att förkunna evangelium då hela världen är nedstängd och avslöja mörkrets gärningar!

Jag och många fler därtill lyder GUD mer än myndigheter!

Amen

Föreslår att du börjar läsa Bibeln istället för att ägna tid åt diverse konspirationsteorier. Det är fler som dör av Coronaviruset än av vaccinet, så var vänlig som sluta sprida dina lögner här på apg29. Risken finns att människor tror på dessa lögner och avstår från att vaccinera sig. Förstår du inte att människor riskerar att dö pga att du sprider dessa konspirationsteorier.

Det är naturligtvis helt upp till var och en att välja om denne vill ta emot vaccinet eller inte. Vi har exempevis nästan utrotat mässlingen tack vare hög vaccinationsgrad mot detta. Är mässlingsvaccin också något som kommer från satan själv?

"Det hemska vaccinet mot covid-19 är ett kraftigt försteg mot märket!"

Nej, det är det inte alls. Med den logiken borde varje vaccin som tagits fram varit ett försteg mot märket. Återigen, läs Bibeln om vad den säger om vildjurets märke, så ser du klart att ett vaccin har ingenting med detta att göra.

"Det hemska vaccinet mot covid-19 är ifrån Satan som själv gör sig till en ljusets ängel!"

Om vaccinet skyddar mot covid-19 kan det inte komma från Satan. Läs Christers inlägg igen samt kolla vad Bibeln säger om Satan.

"Jag och många fler därtill lyder GUD mer än myndigheter!"

Att sprida lögner och falska påståenden är INTE att lyda Gud. Du behöver blir frälst och ta emot Jesus i ditt hjärta. Även de skrftlärda på Jesu tid ansåg sig lyda Gud även fast så inte var fallet.

Svara

x
Mikael
söndag, 17 januari 2021 16:51

Nu är det ju även så att det finns flera OLIKA sorters vacciner som tagits fram emot Covid.Dessa har olika tekniker.Endel kända andra mindre kända.Finns att läsa om på nätet om man förstår sig på det.Detta gör ju det hela ännu mer rörigt.För det står ju inte så värst mycket i media om vilka tekniker dom vaccinen som kommit ut hitills använder sig av.

Svara

2 3 4 »16

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Varför skedde terrordådet i Vetlanda?


DAGENS

Dagens datum

Vecka 9, söndag 7 mars 2021 kl. 04:07

Dagens bibelord

“[Lovsång till Herren för hans seger] HERRE, du är min Gud! Jag vill upphöja dig, jag vill prisa ditt namn, för du gör underbara ting, dina beslut från forna tider med trofasthet och sanning.” (Isaiah 25:1)

Dagens namn

Camilla

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Camilla. Har de inte tagit emot Jesus och blivit frälsta så ber jag dig att de ska göra det. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 5 mars 2021 18:21
Bed för min son på 10 år som inte vill äta riktig mat,säger att han inte tycker om fast han ej smakat.Mycket svårt o laga mat när han ej äter mycket av den mat vi lagar.Bed att han börjar äta bättre.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp