930 online! | Sidvisningar idag: 154 137 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

The nubuat of Joel jeung meuncit darurat di halodo Swedia

Maca Surat ku Katty 

Korinta

Ieu maca Kitab Suci abdi. Nalika kuring sumping ka petikan ieu ti Joel 1: 17-19: 

si cikal geus garing dina clumps bumi, anu storehouses anu kapencil na garners kadaluarsa, for ira geus garing nepi. Kumaha humarurung teu sapi! Sapi herds ngumbara di sabudeureun, maranéhna manggihan aya gawé. Komo flocks domba binasa. Ka anjeun, Gusti, abdi nelepon, pikeun seuneu geus devoured pola barung dina padang, sarta seuneu teh kaduruk tangkal lapangan.

Joel 1: 17-19

Nalika kuring maca yen, abdi panginten para patani anu nampi meuncit sato maranéhanana! Urang anu hirup dina poé panungtungan - urang teu bisa malire!


Katty

maca surat


---
Catetan: Reader Surat, artikel na komentar nu ditulis ku jalma lian ti kuring, ( Christer Åberg, pangadeg Apg29 ), mungkin boga pendapat yen Abdi teu salawasna bagikeun. artikel abdi umumna unsigned.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 12 July 2018 17:19 | #läsarmejl #kattis #tidstecken #torkan | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


25 kommentarer

Nisse

Förr i tiden matade man djuren med lövsly i händelse av missväxt. Man torkade även lövsly och sparade till vintern istället för hö. Det skulle kunna lösa problemet, lövsly finns det gott om, kolla närmaste hygge eller kraftledning. Men sådant tycks vara glömt. Annars kunde man ha beordrat de horder av unga män som dräller på våra gator att skörda lövsly till djuren. Så gör de lite nytta för apanaget. Men det vore väl rasism, som allt annat när det gäller dem.

Svara -   - 12/7-18 20:01 -


Troende

Ja ! De var mycket intelligenta förr. Borde folk vara nu också. Jag har tänkt på våra skogar. Ta in djuren i närmaste skog. Varför satsa på nu onödiga fotbollsplaner av gräs ? Är inte nöden prio 1 just nu ? Gud har alltid en utväg om man vill ha Guds hjälp. Svar till Nisse.

Svara -   - 12/7-18 21:40 -


Leif Boman

Svar till Troende.

Jag håller med. Mycket som en gång i tiden var helt logiskt och givet har försvunnit i denna bekväma digitala och mekaniskt tekniskt förvirrade tidsålder.

Det kryllar av all slags information dagligen genom data, mobiler och tv, men vi glömmer ofta att skogen bara står där såsom ett smörgåsbord med alla dess läckerheter!

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 12/7-18 21:51 -


David Ström

Förr så hamlade man trädet Ask. Finns en gammal timmerlada hemmavid. Där ligger det kvar några gamla kärvar med lövsly. Hade man en fattigmans ko, alltså en get så var det nog inga större problem med fodret. De kan äta upp grannens spånskivor om de står framme. Men dagens kossor är ju inte vana att gå i skogen. Det är dessutom mekaniserad stordrift nästan utan anställda i dagens jordbruk. Skillnad mot förr när småbonden klarade sig på 30 kor. Vem ska hamla asken och vem ska asken binda? Förresten så har vi haft en förfärlig asksjuka för ett par år sedan, så träden är väl försvagade. Vi har ju en ny myndighet SMB. De får vara snabba om inte många lantbrukare ska lämna in och sälja av.

Svara -   - 12/7-18 23:38 -


Nisse

Svar till David Ström.

Ask var väl tacksamt eftersom det har stora blad som är lätta att repa av. Men det är ingen nödvändighet.

Vem ska hamla och binda? Senast jag såg mig om saknades inte daglediga i Sverige, tvärtom. Det som saknas är en fungerande nationell krishantering.

Svara -   - 13/7-18 00:13 -


Tom

Finns en hel del profetior som nämner hetta och torka. Denna värld kommer gå under pga hetta(vilken typ av hetta vet jag dock inte, varmt väder, kometnedslag, kärnvapenkrig?)

Hagelplågan som tydligen ska bli svår tyder ju på att nåt ska hända med klimatet(varmare=mer frekventa hagelstormar)

Tillbaks till djur som nödslaktas. Min släkt skördade vass och dylikt som växer runt sjöar när det var torrt

Industribonden har blivit lite bekväm men det är ju systemets fel som har tagit bort alla småbönder som visste hur man fixade mat även om gräset sinar

Svara -   - 13/7-18 00:26 -


Tom

Och givetvis borde alla som kan även de som går på bidrag ut och hjälpa till!

Svara -   - 13/7-18 00:29 -


Kalle

Jag tror det ska bli mer och värre innan det blir något.

Svara -   - 13/7-18 01:43 -


Lukas

Svar till Nisse.

Bra ide, t ex i nordstan i Göteborg hänger uppseendeväckande många unga män som ser ut att behöva sysselsättning. Men i Sverige måste man ha arbetstillstånd och anställning alt firma för att kunna jobba och det är väl inte så enkelt när man nyss kommit hit. Och så tar studier på SFI tid.

Svara -   - 13/7-18 07:23 -


JL

Svar till Lukas.

Du tror väl ändå inte att de skulle gått ut på åkern och harvat? De har full betalning från bönderna redan nu genom världens högsta skatter, inte undra på att bönderna går på knäna. De gjorde de innan torkan med, Sverige är inget snällt land för de som arbetar med händerna.

Svara -   - 13/7-18 07:42 -


Lena Henricson

Alla ni som har insikt och förstår hur krisen ska lösas: Kontakta LRF och andra myndigheter inklusive media och ge tips. Dessutom och inte minst viktigt att vi ber för situationen.

Svara -   - 13/7-18 08:01 -


Maria Eliasson

Jag ber redan för vårt land och för att det ska regna. Det är inte bara torkan utan vi har en verkligt stor kris i Sverige.

Svara -   - 13/7-18 09:05 -


Elisabeth

Svar till Nisse.

hörde på radion att de börjat med det nu. att ge dem löv m.m

Svara -   - 13/7-18 12:54 -


Troende

Svar till Kalle.

Tror att Gud talar genom detta. Både på två och tre sätt talar Gud, står det i Bibeln !

Svara -   - 13/7-18 14:09 -


Marita

Har inte Afrika också tider det inte regnar alls.

Svara -   - 13/7-18 15:56 -


Bengt

Tror du kan ha rätt troende

Svara -   - 13/7-18 16:28 -


Troende

Svara -   - 13/7-18 23:20 -


Troende

Mina syskon berättade att när de gick i skolan hade de "potatislov". Det skulle hjälpa bönder att plocka potatis. Under kriget var detta. Alla hjälpte till. Varför inte ordna något liknande med ungdomar nu ? Då känner de sig nyttiga ! Svar till Troende.

Svara -   - 13/7-18 23:26 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Marie

Svar till Marita.

Bodde i Nairobi. Där strövade kor på gator o bostads områden. Det var stads kör som de bara släpper ut på morgonen o som kommer hem på kvällen. De hittade lite att äta här o där.

Alla hus med trädgård har murar o höga stängsel, så där förstördes inget. Nairobi ligger på savannen..

I mombasa såg jag kamelerna gå lösa för att hitta föda.

Svara -   - 14/7-18 12:47 -


Olle Wahlqvist

Problemet är väl att ungdomar vill.inte arbeta med händerna idag.

Svara -   - 14/7-18 20:40 -


Anna Ivar

Svar till Olle Wahlqvist .

Hela samhällets uppbyggnad är byggt på mest socialistiskt tänkande. Barnen får inte baka i förskolorna längre. Bara pyssla och sjunga och leka. Skolans upplägg för inlärandet är inte byggt på praktisk utbildning. Vi fick lära hemkunskap i tvätt, strykning, städning, bakning, spädbarnsskötsel att sy och snickra.osv. Har man serverats och serveras allt på silverfat och inte fått lära sig jobba för mat och kläder så blir man inte bara lat utan uppgiven. Det ger stark självkänsla att göra rätt för sig.

Unga människor har många frågor inför livet oavsett vilket land man kommer ifrån. Går det vara lättjefull så frestas alla ibland att ta tillfället "att slippa undan". Fast många blir tvärtom. Tar på sig andras jobb. Fostran av barnen har staten fått ta över utan protester. Sedan ger man föräldrarna skulden så de lämnar ännu mer till statlig/kommunal fostran. Föräldrarna tappar självförtroendet för de har själva vuxit upp på dagis/förskola, skola och fritids. Utan föräldrarna.
Barnen och de unga mår inte bra idag. Känner sig svikna men vet inte varför för de har inte hört och sett något annat än att föräldrar ska gå iväg till jobbet och hört "Vi måste lämna dig till dagis/förskola . Vi kommer och hämtar dig om åtta timmar."
Barn och unga är bedragna. De som kommer från andra länder har sina olika bakgrunder. Ingen kan säga vad de kan och inte kan. Eller vill och inte vill. De är individer. Men med rätt bemötande och krav så tror jag man kan få många att finna glädje i att arbeta. Hopp och glädje plus disciplin och uppmuntran kommer man långt med. Men mycket av det saknas bland både vuxna, barn och unga idag.
Jesus har och är svaret och lösningen på alla livets problem. Men inte ens det erkänner man från politiskt håll trots att det varit tron på Ordet/Jesus som byggt Svenska samhället som, iallafall tidigare, setts som ett föredömligt land. Nu får vi skämmas för vårt Sverige där anarki och dekadens tar över medan många andra sliter för brödföda och till skatter som används felaktigt. Vi måste se till varje individ. Det gör Jesus.

Svara -   - 15/7-18 23:01 -


Troende

Även friska pensionärer i olika åldrar kan hjälpa ! Lön : Kaffe och smörgås..Svar till Tom.

Svara -   - 16/7-18 10:15 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Téks na poto ku Reine Jonsson 

Cuckoo ieu fed ku pipa Lark nambahan - Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Hiji Meadow sawawa Lark pipe eupan cuckoo a. 

Nalika gökägget diarsir kaluar cuckoo ngadorong kaluar miskin saeutik Lark na cuckoo chicks nu lajeng autocrats tur ni'mat hijina larch sababaraha urang. Aya sanggeus, anjeunna janten beuki loba tougher dina sayang teh ngalawan kolotna ngukut maranéhanana jeung stress pasangan terus jeung nya begging for deui dahareun.

2

Läs allt!


umbul bangga di Gothenburg dicandak ka handap pikeun Islam

Nancy Ajram

Gambar tina Youtube Nancy Ajram. 

Sabot superstar Arab Nancy Ajram sumping ka Gothenburg dipasang umbul bangga ka handap. Kusabab manehna nembongan 99 persén di dunya Muslim!

27

Läs allt!


Di dieu fashion kids anyar 'nu ngajadikeun sakabeh jaringan kulub

Maca Surat ku Katty 

kuda dicét

Gambar: Facebook. 

kids ieu perlu ngadangu ngeunaan Obrolan yen Isa ukur bisa manggihan iman dina kahirupan maranéhanana! Malah ngolesan sakabéh pony sombong jeung kelir béda! 

7

Läs allt!


Misi misionaris di Filipina dina bulan Séptember

Maca Surat ku Jorgen Milton 

Nalika kuring genep taun ka pengker nu mimiti ngadatangan Ati-jalma ti Filipina, teu bisa percaya cinta bakal dibere jalma ieu. 

5

Läs allt!


Lalaki, anjeun teu babi!

Mairan ku Katrina 

Lalaki, anjeun teu babi!

Gambar: Aftonbladet. 

Lalaki asalna ti babi, éta kudu bener sabab nyebutkeun di Aftonbladet.

4

Läs allt!


A glimpse kana tribulation nu

Ku Mikael Walfridsson 

Sundial di pasir

Lamun omongan Kami ngeunaan ngilu kuli, éta téh bener nu nyiapkeun sarta bewara ka nu mana Kitab Wahyu prédiksi. 

5

Läs allt!


100 mobil dibeuleum di sababaraha kota - nyinggung térorisme

kahuruan mobil di Gothenburg

Frölunda Torg di Gothenburg dina Senén peuting. Gambar: Zagros Hama. 

Mobil disetel dina seuneu di sababaraha tempat di daerah Gothenburg, tapi ogé di Trollhättan, Lysekil na Falkenberg. Ngeunaan 100 mobil geus dibeuleum di wewengkon.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Naha perlu nikah?

Naha balik meunang nikah?

Naha perlu nikah? Nyaeta ka gaduh sex atanapi anu aya Tujuan gedé?

15

Läs allt!


Anjing ngagaduhan iket - kapaksa asup tur bukti identitas

Hiji anjing narima pakét ti PostNord

Gambar: Aftonbladet. 

Anjing Chaya éta hiji pakét dina mail ti Inggris. Tapi mun meunang iket éta anjing sorangan kungsi meunangkeun éta, némbongkeun idéntifikasi jeung asup kalawan paw na nu kungsi warna kalawan Pad tinta.

30

Läs allt!


Lalaki, anjeun moal ucing!

ucing

Sababaraha taun ka tukang kuring nempo dina TV web Aftonbladet urang wanoja ngora anu mikir manéhna ucing. 

10

Läs allt!


Ulah ngahurungkeun deui Sodong

Sodong jeung Gomorrah

Pisan ieu disimpen ti kotana dosa Sodong nalika anjeunna diculik ku tentara. Tapi sanggeus Abram geus diintervensi na rescued Lot jeung kulawargana jeung jalma sabab balik ka kota dosa. sobat: Anjeun teu kudu ngaktipkeun deui Sodong sanggeus anjeun geus disimpen. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Kecap tina toko buku Kahirupan urang diimbuhan ku pustaka Katolik

Maca Surat ku Pelle Lindberg 

Taya dewa sejen ku Arne Imsen

Buku "No dewa sejen" geus dijual leuwih ti Kuring kungsi ngimpi. Édisi kahiji nyaeta ayeuna kaluar. 

39

Läs allt!


Anjeunna saw Stephen Hawking di naraka na setan serangan on pastor

Maca Surat ku Nils 

naraka

Isuk of 15 April 2018, abdi mimiti, Cesar Sandova Honduras, nyembah Pangeran na beurang. 12 kuring nempo Gusti mimiti némbongkeun kuring perkara anyar. Ngira yén Gusti bakal neruskeun némbongkeun leuwih ti Karajaan Sawarga, tapi teu kitu. Nalika Gusti nyandak roh abdi tina awak, tapi waktos ka tempat siksa.

146

Läs allt!


Naon Creator hébat kami boga!

Kudu ditempo! Lalajo video ieu luar biasa némbongkeun hébat sarta kuat Creator Allah!

3

Läs allt!


Annons


Naon ngajadikeun maling teh?

Tjiven

"Salaku anjeun bakal ngarti yén lamun nu boga imah terang lamun peuting maling datang, teras anjeunna bakal tetep jagjag teu ngijinan saha peupeus kana imahna."

8

Läs allt!


Dina lampu sumping homo teh kaluar

Dina lampu sumping kaluar

A poignant, pamikiran-provoking dokumenter dina Surga TV7, dimana professional babagi wawasan maranéhanana jeung urut homoseks ngabejaan ngeunaan diri, ngeunaan kabagjaan jeung duka na encounters-ngarobah hirup.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 17:20

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


pulitikus tur bapa barudak leutik ditahan di Libanon Swedia

Jibril MARAWGEH 

Pikeun ampir sabulan, Roni Doumit, hiji politikus Siria Christian Swedia sarta bapa barudak leutik, kungsi ditahan di Libanon anu jelas. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Konsékuansi kawin homo di Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Ningali dokumenter harrowing "The konsékuansi kawin homo di Massachusetts 'dina Surga TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg masih boast ngeunaan Yesus

Christer Åberg - The blogger anu boasts ngeunaan Yesus

Chris mangrupakeun blogger dipikawanoh diantara duanana Kristen jeung non-Kristen di Swédia. Anjeunna nawarkeun Yesus di respon kana masalah sosial sarta pribadi ayeuna. Awewe nu boga imah téh Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg di Apg29 TV

Christer Åberg di Apg29 TV.

Kalawan hartosna basajan Kuring geus dipigawé dina pangkeng abdi kana studio TV! Kumaha nu mungkin?

2

Läs allt!


Ayeuna anjeun gé ngadéngé! - Apg29 ku Christer Åberg

Ayeuna anjeun gé ngadéngé! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg maén jeung nyanyi jeung ngawangkong ngeunaan Yesus tur Apg29.nu.

0

Läs allt!


The gelap kareueus nu

The warni poék

Claphaminstitutets ngalaporkeun on sombong éta. 

Bangga showcases hiji dangong satuju kana narkoba, sadism, nyeri jeung prostitusi.

13

Läs allt!


A pandang lega

Maca Surat ku Daud B 

Timer centering éta da'wah ngerakeun of Yunus di Perjanjian Old. Anjeunna lolos panggero Allah, tapi robah pikiran na di tukang sanggeus rupa setbacks. ngewa na ti Allah éta ngeunaan anjeunna biaya hirupna. Tapi najan anjeunna tungtungna tuh naon Gusti paréntah Pangéran, jadi sikep nya timer dipuseurkeun.

9

Läs allt!


Aftonbladet appalled yen nikah teh rugbi of a lalaki sarta awéwé

Aftonbladet appalled yen nikah teh rugbi of a lalaki sarta awéwé

Gambar: Aftonbladet.se. 

"Kroasia, Bulgaria, Latvia, Lituania, Polandia, Slowakia jeung Makédonia mibanda malah konstitusi nu nangtukeun nikah salaku rugbi ti lalaki sarta awéwé, atawa wording konstitusional séjén nu nyegah nikah sarua-kelamin," nyerat Aftonbladet dina kaayaan sieun murni.

145

Läs allt!


Pikeun taat ka Yesus - Theo jeung babaturanana

Pikeun taat ka Yesus - Theo jeung babaturanana di Surga TV7.

4

Läs allt!


kahuruan judgment Swedia ngebom Allah?

A pesawat JAS geus dibom seuneu leuweung di Trängslet di Dalarna. 

22

Läs allt!


Éropa bakal nampa 159 juta migran ku 2025, nurutkeun laporan PBB

Krisis migran rencanana?

Gambar: voiceofeurope.com. 

Éropa bakal nampa 159 juta migran ku 2025. Ieu wangsit dina laporan PBB ti 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 023 804 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 783 bloggartiklar, 87 386 kommentarer och 57 682 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp