683 online! | Sidvisningar idag: 190 402 | Igår: 216 459 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


The nubuat of Joel jeung meuncit darurat di halodo Swedia

Maca Surat ku Katty 

Korinta

Ieu maca Kitab Suci abdi. Nalika kuring sumping ka petikan ieu ti Joel 1: 17-19: 

si cikal geus garing dina clumps bumi, anu storehouses anu kapencil na garners kadaluarsa, for ira geus garing nepi. Kumaha humarurung teu sapi! Sapi herds ngumbara di sabudeureun, maranéhna manggihan aya gawé. Komo flocks domba binasa. Ka anjeun, Gusti, abdi nelepon, pikeun seuneu geus devoured pola barung dina padang, sarta seuneu teh kaduruk tangkal lapangan.

Joel 1: 17-19

Nalika kuring maca yen, abdi panginten para patani anu nampi meuncit sato maranéhanana! Urang anu hirup dina poé panungtungan - urang teu bisa malire!


Katty

maca surat


---
Catetan: Reader Surat, artikel na komentar nu ditulis ku jalma lian ti kuring, ( Christer Åberg, pangadeg Apg29 ), mungkin boga pendapat yen Abdi teu salawasna bagikeun. artikel abdi umumna unsigned.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 12 July 2018 17:19 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


25 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Nisse

Förr i tiden matade man djuren med lövsly i händelse av missväxt. Man torkade även lövsly och sparade till vintern istället för hö. Det skulle kunna lösa problemet, lövsly finns det gott om, kolla närmaste hygge eller kraftledning. Men sådant tycks vara glömt. Annars kunde man ha beordrat de horder av unga män som dräller på våra gator att skörda lövsly till djuren. Så gör de lite nytta för apanaget. Men det vore väl rasism, som allt annat när det gäller dem.

Svara -   - 12/7-18 20:01 -


Troende

Ja ! De var mycket intelligenta förr. Borde folk vara nu också. Jag har tänkt på våra skogar. Ta in djuren i närmaste skog. Varför satsa på nu onödiga fotbollsplaner av gräs ? Är inte nöden prio 1 just nu ? Gud har alltid en utväg om man vill ha Guds hjälp. Svar till Nisse.

Svara -   - 12/7-18 21:40 -


Leif Boman

Svar till Troende.

Jag håller med. Mycket som en gång i tiden var helt logiskt och givet har försvunnit i denna bekväma digitala och mekaniskt tekniskt förvirrade tidsålder.

Det kryllar av all slags information dagligen genom data, mobiler och tv, men vi glömmer ofta att skogen bara står där såsom ett smörgåsbord med alla dess läckerheter!

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 12/7-18 21:51 -


David Ström

Förr så hamlade man trädet Ask. Finns en gammal timmerlada hemmavid. Där ligger det kvar några gamla kärvar med lövsly. Hade man en fattigmans ko, alltså en get så var det nog inga större problem med fodret. De kan äta upp grannens spånskivor om de står framme. Men dagens kossor är ju inte vana att gå i skogen. Det är dessutom mekaniserad stordrift nästan utan anställda i dagens jordbruk. Skillnad mot förr när småbonden klarade sig på 30 kor. Vem ska hamla asken och vem ska asken binda? Förresten så har vi haft en förfärlig asksjuka för ett par år sedan, så träden är väl försvagade. Vi har ju en ny myndighet SMB. De får vara snabba om inte många lantbrukare ska lämna in och sälja av.

Svara -   - 12/7-18 23:38 -


Nisse

Svar till David Ström.

Ask var väl tacksamt eftersom det har stora blad som är lätta att repa av. Men det är ingen nödvändighet.

Vem ska hamla och binda? Senast jag såg mig om saknades inte daglediga i Sverige, tvärtom. Det som saknas är en fungerande nationell krishantering.

Svara -   - 13/7-18 00:13 -


Tom

Finns en hel del profetior som nämner hetta och torka. Denna värld kommer gå under pga hetta(vilken typ av hetta vet jag dock inte, varmt väder, kometnedslag, kärnvapenkrig?)

Hagelplågan som tydligen ska bli svår tyder ju på att nåt ska hända med klimatet(varmare=mer frekventa hagelstormar)

Tillbaks till djur som nödslaktas. Min släkt skördade vass och dylikt som växer runt sjöar när det var torrt

Industribonden har blivit lite bekväm men det är ju systemets fel som har tagit bort alla småbönder som visste hur man fixade mat även om gräset sinar

Svara -   - 13/7-18 00:26 -


Tom

Och givetvis borde alla som kan även de som går på bidrag ut och hjälpa till!

Svara -   - 13/7-18 00:29 -


Kalle

Jag tror det ska bli mer och värre innan det blir något.

Svara -   - 13/7-18 01:43 -


Lukas

Svar till Nisse.

Bra ide, t ex i nordstan i Göteborg hänger uppseendeväckande många unga män som ser ut att behöva sysselsättning. Men i Sverige måste man ha arbetstillstånd och anställning alt firma för att kunna jobba och det är väl inte så enkelt när man nyss kommit hit. Och så tar studier på SFI tid.

Svara -   - 13/7-18 07:23 -


JL

Svar till Lukas.

Du tror väl ändå inte att de skulle gått ut på åkern och harvat? De har full betalning från bönderna redan nu genom världens högsta skatter, inte undra på att bönderna går på knäna. De gjorde de innan torkan med, Sverige är inget snällt land för de som arbetar med händerna.

Svara -   - 13/7-18 07:42 -


Lena Henricson

Alla ni som har insikt och förstår hur krisen ska lösas: Kontakta LRF och andra myndigheter inklusive media och ge tips. Dessutom och inte minst viktigt att vi ber för situationen.

Svara -   - 13/7-18 08:01 -


Maria Eliasson

Jag ber redan för vårt land och för att det ska regna. Det är inte bara torkan utan vi har en verkligt stor kris i Sverige.

Svara -   - 13/7-18 09:05 -


Elisabeth

Svar till Nisse.

hörde på radion att de börjat med det nu. att ge dem löv m.m

Svara -   - 13/7-18 12:54 -


Troende

Svar till Kalle.

Tror att Gud talar genom detta. Både på två och tre sätt talar Gud, står det i Bibeln !

Svara -   - 13/7-18 14:09 -


Marita

Har inte Afrika också tider det inte regnar alls.

Svara -   - 13/7-18 15:56 -


Bengt

Tror du kan ha rätt troende

Svara -   - 13/7-18 16:28 -


Troende

Svara -   - 13/7-18 23:20 -


Troende

Mina syskon berättade att när de gick i skolan hade de "potatislov". Det skulle hjälpa bönder att plocka potatis. Under kriget var detta. Alla hjälpte till. Varför inte ordna något liknande med ungdomar nu ? Då känner de sig nyttiga ! Svar till Troende.

Svara -   - 13/7-18 23:26 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Marie

Svar till Marita.

Bodde i Nairobi. Där strövade kor på gator o bostads områden. Det var stads kör som de bara släpper ut på morgonen o som kommer hem på kvällen. De hittade lite att äta här o där.

Alla hus med trädgård har murar o höga stängsel, så där förstördes inget. Nairobi ligger på savannen..

I mombasa såg jag kamelerna gå lösa för att hitta föda.

Svara -   - 14/7-18 12:47 -


Olle Wahlqvist

Problemet är väl att ungdomar vill.inte arbeta med händerna idag.

Svara -   - 14/7-18 20:40 -


Anna Ivar

Svar till Olle Wahlqvist .

Hela samhällets uppbyggnad är byggt på mest socialistiskt tänkande. Barnen får inte baka i förskolorna längre. Bara pyssla och sjunga och leka. Skolans upplägg för inlärandet är inte byggt på praktisk utbildning. Vi fick lära hemkunskap i tvätt, strykning, städning, bakning, spädbarnsskötsel att sy och snickra.osv. Har man serverats och serveras allt på silverfat och inte fått lära sig jobba för mat och kläder så blir man inte bara lat utan uppgiven. Det ger stark självkänsla att göra rätt för sig.

Unga människor har många frågor inför livet oavsett vilket land man kommer ifrån. Går det vara lättjefull så frestas alla ibland att ta tillfället "att slippa undan". Fast många blir tvärtom. Tar på sig andras jobb. Fostran av barnen har staten fått ta över utan protester. Sedan ger man föräldrarna skulden så de lämnar ännu mer till statlig/kommunal fostran. Föräldrarna tappar självförtroendet för de har själva vuxit upp på dagis/förskola, skola och fritids. Utan föräldrarna.
Barnen och de unga mår inte bra idag. Känner sig svikna men vet inte varför för de har inte hört och sett något annat än att föräldrar ska gå iväg till jobbet och hört "Vi måste lämna dig till dagis/förskola . Vi kommer och hämtar dig om åtta timmar."
Barn och unga är bedragna. De som kommer från andra länder har sina olika bakgrunder. Ingen kan säga vad de kan och inte kan. Eller vill och inte vill. De är individer. Men med rätt bemötande och krav så tror jag man kan få många att finna glädje i att arbeta. Hopp och glädje plus disciplin och uppmuntran kommer man långt med. Men mycket av det saknas bland både vuxna, barn och unga idag.
Jesus har och är svaret och lösningen på alla livets problem. Men inte ens det erkänner man från politiskt håll trots att det varit tron på Ordet/Jesus som byggt Svenska samhället som, iallafall tidigare, setts som ett föredömligt land. Nu får vi skämmas för vårt Sverige där anarki och dekadens tar över medan många andra sliter för brödföda och till skatter som används felaktigt. Vi måste se till varje individ. Det gör Jesus.

Svara -   - 15/7-18 23:01 -


Troende

Även friska pensionärer i olika åldrar kan hjälpa ! Lön : Kaffe och smörgås..Svar till Tom.

Svara -   - 16/7-18 10:15 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

0

Läs allt!


panen

Ku Tage Bergman 

panen

Tage Bergman babagi pikiran metot ngeunaan kali panén béda nu urang tingali dina Kitab Suci. panén waktos ieu ngawangkong dina waktos anu sareng nalika urang bisa ngaharepkeun yén suka bungah tina Majelis lumangsung.

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Firstfruits

Ku Tage Bergman 

Firstfruits

Lamun bakal suka bungah di? Moal eta jadi saméméh atawa sanggeus tribulation nu? Aya loba pikiran ngeunaan eta, jeung opini beda lega. Urang balik deui jeung deui kana kitab suci anu loba sigana hese ngarti. Gantina, bisa kasampak di imagery euyeub tina Alkitab dina subjek nu méré jawaban jelas. Simkuring teu ngarti dasar tina kecap prophetic lajeng urang teu tiasa leres ngartos beuki hésé naksir konteks.

2

Läs allt!


Homo eureun peal

bel

The homo urut profil SVT Pekka Heino ciri pikeun complainant kontinyu halted bells garéja ringing on Kungsholmen di Stockholm. 

0

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


The suka bungah, Dajjal jeung Great Tribulation Gampang ngarti lamun percanten Alkitab

Ascension

Jalma anu kudu terus balik ngalawan ieu, anjeun bisa ngalakukeun hal eta mana sejenna, tapi teu didieu on Apg29. Kuring nampa euweuh agendas sorangan teu megat di heresies of Apg29!

10

Läs allt!


Propaganda globalisasi Schematic pamaréntah ramah di Swedia

Maca Surat ku AJ 

Ieu metot, ayeuna ngalir dina koran Metro kaluar jeung pesen (kaca hareup, tambah sumebar pinuh) ka élmuwan pulitik anu nyebutkeun yen Annie Lööf bisa meunangkeun usaha hareup pikeun ngabentuk pamaréntah sarta jadi Perdana Mentri Swédia.

16

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


parusahaan televisi Kristen panggedena di dunya invests di TBN Countries di Stockaryd

TBN Countries di Stockaryd

Ti Saptu, 7 Juli, 2018 ayeuna nembongan Media House Friends, anu dimimitian TV2020 nu lajeng janten Lifely Channel, handapeun brand TBN Countries.

0

Läs allt!


kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

Mun kuring ngartos eta neuleu, éta rajapati lamun maéhan batur unplanned, bari rajapati ieu rencanana. Kusabab abortions tata, éta aya sia tapi rajapati!

6

Läs allt!


Elida didatangan Israel

Swédia Elida, solidaritas sailing keur minoritas Kristen sarta hijina démokrasi di Wétan Tengah, anjog ka Israél.

2

Läs allt!


Turki anu investasi ratusan jutaan kana ngawangun masjid sakuliah dunya

Moske

Pamarentah Turki anu belanja ratusan jutaan kana ngawangun masjid di hiji gol jangka panjang nyebarkeun Islam di sakuliah dunya. 

34

Läs allt!


Jilbab keur barudak dijual

ranté department store Britania sells jilbab keur barudak ngora

Britania ranté department store Marks & Spencer pasar a barnhijab cocog pikeun olds 6-8 taun.

24

Läs allt!


Nalika dihukum naraka?

Dimana wae kuring lahir, jadi ieu maturan kasalametan dibikeun kuring. Kuring teu disimpen sabab kuring lahir di "nagara Kristen", tapi kusabab Yesus ditéang kuring!

2

Läs allt!


Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Gambar: dagen.se.

Hello kampak! Kusabab nalika tuh ka trik Yesus?

6

Läs allt!


suka bungah di - rahayu harepan!

suka bungah di - rahayu harepan!

"Suka bungah nyaéta transformasi tina pangalaman mu'min hirup nalika Gusti kabukti deui meunang mu'min ka sawarga. Jalma lajeng bakal ngalaman bisa robah, tanpa ngalaman maot. "

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Kamarana Sadérék mun leungit hiji naraka abadi?

7

Läs allt!


Mastaka, mindfulness na yoga anu agama Wétan

Ku Holger Nilsson

Dina loba majalah, komo dina koran, aya horoscopes. Kumaha serius pencét tiasa nyebarkeun nanaon sakumaha curiga can tangtu jadi questioned.

7

Läs allt!


Dina 10 Désémber nyerat nagara anggota PBB dina imigrasi bébas

Dina 10 Désémber dicitak hiji dokumen keur PBB nu dasarna muka up kanggo imigrasi gratis.

41

Läs allt!


nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania. sabtu minggu ieu, sora nagara enya atawa henteu ngarobih Konstitusi sahingga ngan nikah kedah janten rugbi antara hiji lalaki jeung hiji awewe.

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, fredag 19 oktober 2018 kl. 19:13

Jesus söker: Tore, Tor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Senaste kommentarer


Roh Suci geus dihapus ti bumi di suka bungah dina

Mairan ku LelFA 

Tarompet di suka bungah

Ngeunaan éta sawala ngeunaan anu "bisa nungkulan." Cikan nempo téks dasar koinegrekiska.

56

Läs allt!


Naon globalism

Mairan ku LelFA 

Naon globalism téh

Globalism téh saukur mangrupa serangan dina sagala aspék identitas hiji bangsa urang ngalakukeun, jeung EU geus organisasi utamina - sahenteuna sacara politis. 

54

Läs allt!


Yahudi di Tel Aviv ngimpi suka bungah

suka bungah

"Kuring ngimpi yén trumpets ditiup, sarta kuring ngajalankeun kana panto hareup jeung awas. Rébuan jalma ti bangsa Israil keur digambar up liwat méga jeung nu ngagem robes bodas jeung splits langit jeung Malaikat Jibril di sawarga luhur jeung niupan tarompet a ".

24

Läs allt!


The dihoyongkeun bagian welas

ceuli

Carita ngareureuwas ngembang nepi di padesaan ku kulawarga piara.

14

Läs allt!


Gening Malle Lindberg 89 taun

Dinten teh evangelist legendaris Malle Lindberg 89 taun! Anjeunna ngalahir 290,929th Malle gening!

11

Läs allt!


400 urang tiwas ku gempa sarta tsunami di Indonésia

Ampir 400 urang tiwas ku hiji gempa sarta tsunami saterusna di Pulo Sulawesi di Indonesia. Ngeunaan saloba tatu sarta loba leungit. 

3

Läs allt!


anggota Annie Lööf Komisi Trilateral secretive

Komisi trilateral

Dinten mangka Partéi Héjo Birger Schlaug na Malou Lindholm sahiji pamimpin Center Partéi Annie Lööf mangrupakeun anggota organisasi elit globalist rusiah, Komisi Trilateral. 

205

Läs allt!


Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Gambar: vn.se. 

Janten pamingpin Center Partéi Annie Lööf diondang kana pasamoan Bilderberg dina 2017 yén Aisyah bakal jadi Swedia perdana mentri hareup?

21

Läs allt!


gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

Hiji mojang 8 taun heubeul Muslim maot dina wengi pernikahan maranéhanana di Yaman! 

32

Läs allt!


Daun geus fallen - bakal aya revival a ayeuna?

Daun geus fallen

Stefan Löfven éta isuk ieu milih kaluar salaku perdana menteri. Naon anu lumangsung ayeuna, tur naon kajadian di Swedia? Baris jalma balikkeun ka Allah? Bakal aya jadi revival a?

35

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 245 016 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 959 bloggartiklar, 90 946 kommentarer och 59 072 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp