623 online! | Sidvisningar idag: 36 070 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


The nubuat of Joel jeung meuncit darurat di halodo Swedia

Maca Surat ku Katty 

Korinta

Ieu maca Kitab Suci abdi. Nalika kuring sumping ka petikan ieu ti Joel 1: 17-19: 

si cikal geus garing dina clumps bumi, anu storehouses anu kapencil na garners kadaluarsa, for ira geus garing nepi. Kumaha humarurung teu sapi! Sapi herds ngumbara di sabudeureun, maranéhna manggihan aya gawé. Komo flocks domba binasa. Ka anjeun, Gusti, abdi nelepon, pikeun seuneu geus devoured pola barung dina padang, sarta seuneu teh kaduruk tangkal lapangan.

Joel 1: 17-19

Nalika kuring maca yen, abdi panginten para patani anu nampi meuncit sato maranéhanana! Urang anu hirup dina poé panungtungan - urang teu bisa malire!


Katty

maca surat


---
Catetan: Reader Surat, artikel na komentar nu ditulis ku jalma lian ti kuring, ( Christer Åberg, pangadeg Apg29 ), mungkin boga pendapat yen Abdi teu salawasna bagikeun. artikel abdi umumna unsigned.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 12 July 2018 17:19 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


25 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Nisse

Förr i tiden matade man djuren med lövsly i händelse av missväxt. Man torkade även lövsly och sparade till vintern istället för hö. Det skulle kunna lösa problemet, lövsly finns det gott om, kolla närmaste hygge eller kraftledning. Men sådant tycks vara glömt. Annars kunde man ha beordrat de horder av unga män som dräller på våra gator att skörda lövsly till djuren. Så gör de lite nytta för apanaget. Men det vore väl rasism, som allt annat när det gäller dem.

Svara -   - 12/7-18 20:01 -


Troende

Ja ! De var mycket intelligenta förr. Borde folk vara nu också. Jag har tänkt på våra skogar. Ta in djuren i närmaste skog. Varför satsa på nu onödiga fotbollsplaner av gräs ? Är inte nöden prio 1 just nu ? Gud har alltid en utväg om man vill ha Guds hjälp. Svar till Nisse.

Svara -   - 12/7-18 21:40 -


Leif Boman

Svar till Troende.

Jag håller med. Mycket som en gång i tiden var helt logiskt och givet har försvunnit i denna bekväma digitala och mekaniskt tekniskt förvirrade tidsålder.

Det kryllar av all slags information dagligen genom data, mobiler och tv, men vi glömmer ofta att skogen bara står där såsom ett smörgåsbord med alla dess läckerheter!

Jesu Kristi frid...

Svara -   - 12/7-18 21:51 -


David Ström

Förr så hamlade man trädet Ask. Finns en gammal timmerlada hemmavid. Där ligger det kvar några gamla kärvar med lövsly. Hade man en fattigmans ko, alltså en get så var det nog inga större problem med fodret. De kan äta upp grannens spånskivor om de står framme. Men dagens kossor är ju inte vana att gå i skogen. Det är dessutom mekaniserad stordrift nästan utan anställda i dagens jordbruk. Skillnad mot förr när småbonden klarade sig på 30 kor. Vem ska hamla asken och vem ska asken binda? Förresten så har vi haft en förfärlig asksjuka för ett par år sedan, så träden är väl försvagade. Vi har ju en ny myndighet SMB. De får vara snabba om inte många lantbrukare ska lämna in och sälja av.

Svara -   - 12/7-18 23:38 -


Nisse

Svar till David Ström.

Ask var väl tacksamt eftersom det har stora blad som är lätta att repa av. Men det är ingen nödvändighet.

Vem ska hamla och binda? Senast jag såg mig om saknades inte daglediga i Sverige, tvärtom. Det som saknas är en fungerande nationell krishantering.

Svara -   - 13/7-18 00:13 -


Tom

Finns en hel del profetior som nämner hetta och torka. Denna värld kommer gå under pga hetta(vilken typ av hetta vet jag dock inte, varmt väder, kometnedslag, kärnvapenkrig?)

Hagelplågan som tydligen ska bli svår tyder ju på att nåt ska hända med klimatet(varmare=mer frekventa hagelstormar)

Tillbaks till djur som nödslaktas. Min släkt skördade vass och dylikt som växer runt sjöar när det var torrt

Industribonden har blivit lite bekväm men det är ju systemets fel som har tagit bort alla småbönder som visste hur man fixade mat även om gräset sinar

Svara -   - 13/7-18 00:26 -


Tom

Och givetvis borde alla som kan även de som går på bidrag ut och hjälpa till!

Svara -   - 13/7-18 00:29 -


Kalle

Jag tror det ska bli mer och värre innan det blir något.

Svara -   - 13/7-18 01:43 -


Lukas

Svar till Nisse.

Bra ide, t ex i nordstan i Göteborg hänger uppseendeväckande många unga män som ser ut att behöva sysselsättning. Men i Sverige måste man ha arbetstillstånd och anställning alt firma för att kunna jobba och det är väl inte så enkelt när man nyss kommit hit. Och så tar studier på SFI tid.

Svara -   - 13/7-18 07:23 -


JL

Svar till Lukas.

Du tror väl ändå inte att de skulle gått ut på åkern och harvat? De har full betalning från bönderna redan nu genom världens högsta skatter, inte undra på att bönderna går på knäna. De gjorde de innan torkan med, Sverige är inget snällt land för de som arbetar med händerna.

Svara -   - 13/7-18 07:42 -


Lena Henricson

Alla ni som har insikt och förstår hur krisen ska lösas: Kontakta LRF och andra myndigheter inklusive media och ge tips. Dessutom och inte minst viktigt att vi ber för situationen.

Svara -   - 13/7-18 08:01 -


Maria Eliasson

Jag ber redan för vårt land och för att det ska regna. Det är inte bara torkan utan vi har en verkligt stor kris i Sverige.

Svara -   - 13/7-18 09:05 -


Elisabeth

Svar till Nisse.

hörde på radion att de börjat med det nu. att ge dem löv m.m

Svara -   - 13/7-18 12:54 -


Troende

Svar till Kalle.

Tror att Gud talar genom detta. Både på två och tre sätt talar Gud, står det i Bibeln !

Svara -   - 13/7-18 14:09 -


Marita

Har inte Afrika också tider det inte regnar alls.

Svara -   - 13/7-18 15:56 -


Bengt

Tror du kan ha rätt troende

Svara -   - 13/7-18 16:28 -


Troende

Svara -   - 13/7-18 23:20 -


Troende

Mina syskon berättade att när de gick i skolan hade de "potatislov". Det skulle hjälpa bönder att plocka potatis. Under kriget var detta. Alla hjälpte till. Varför inte ordna något liknande med ungdomar nu ? Då känner de sig nyttiga ! Svar till Troende.

Svara -   - 13/7-18 23:26 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Anita MT

Gå i bön för höst och vårregn, Mycket snö och normalkalla vintrar. Sol och varmt under sommaren

Svara -   - 14/7-18 09:30 -


Marie

Svar till Marita.

Bodde i Nairobi. Där strövade kor på gator o bostads områden. Det var stads kör som de bara släpper ut på morgonen o som kommer hem på kvällen. De hittade lite att äta här o där.

Alla hus med trädgård har murar o höga stängsel, så där förstördes inget. Nairobi ligger på savannen..

I mombasa såg jag kamelerna gå lösa för att hitta föda.

Svara -   - 14/7-18 12:47 -


Olle Wahlqvist

Problemet är väl att ungdomar vill.inte arbeta med händerna idag.

Svara -   - 14/7-18 20:40 -


Anna Ivar

Svar till Olle Wahlqvist .

Hela samhällets uppbyggnad är byggt på mest socialistiskt tänkande. Barnen får inte baka i förskolorna längre. Bara pyssla och sjunga och leka. Skolans upplägg för inlärandet är inte byggt på praktisk utbildning. Vi fick lära hemkunskap i tvätt, strykning, städning, bakning, spädbarnsskötsel att sy och snickra.osv. Har man serverats och serveras allt på silverfat och inte fått lära sig jobba för mat och kläder så blir man inte bara lat utan uppgiven. Det ger stark självkänsla att göra rätt för sig.

Unga människor har många frågor inför livet oavsett vilket land man kommer ifrån. Går det vara lättjefull så frestas alla ibland att ta tillfället "att slippa undan". Fast många blir tvärtom. Tar på sig andras jobb. Fostran av barnen har staten fått ta över utan protester. Sedan ger man föräldrarna skulden så de lämnar ännu mer till statlig/kommunal fostran. Föräldrarna tappar självförtroendet för de har själva vuxit upp på dagis/förskola, skola och fritids. Utan föräldrarna.
Barnen och de unga mår inte bra idag. Känner sig svikna men vet inte varför för de har inte hört och sett något annat än att föräldrar ska gå iväg till jobbet och hört "Vi måste lämna dig till dagis/förskola . Vi kommer och hämtar dig om åtta timmar."
Barn och unga är bedragna. De som kommer från andra länder har sina olika bakgrunder. Ingen kan säga vad de kan och inte kan. Eller vill och inte vill. De är individer. Men med rätt bemötande och krav så tror jag man kan få många att finna glädje i att arbeta. Hopp och glädje plus disciplin och uppmuntran kommer man långt med. Men mycket av det saknas bland både vuxna, barn och unga idag.
Jesus har och är svaret och lösningen på alla livets problem. Men inte ens det erkänner man från politiskt håll trots att det varit tron på Ordet/Jesus som byggt Svenska samhället som, iallafall tidigare, setts som ett föredömligt land. Nu får vi skämmas för vårt Sverige där anarki och dekadens tar över medan många andra sliter för brödföda och till skatter som används felaktigt. Vi måste se till varje individ. Det gör Jesus.

Svara -   - 15/7-18 23:01 -


Troende

Även friska pensionärer i olika åldrar kan hjälpa ! Lön : Kaffe och smörgås..Svar till Tom.

Svara -   - 16/7-18 10:15 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australia sadar Yerusalem salaku ibukota Israél

Australia sadar Yerusalem salaku ibukota Israél

Gambar: sverigesradio.se. 

Ku Holger Nilsson Australia kiwari ngakuan Yerusalem salaku ibukota Israél.

4

Läs allt!


44 maot di shootings jadi jauh taun ieu di Swédia

Pidtol

Sajauh ieu th aya geus 44 shootings fatal di Swédia. Catetan ti taun ka tukang kalawan 43 maot téh perangna. 

7

Läs allt!


Garéja Buku Panduan ngaruksak silaturahim Alkitabiah kana hubungan homo

gayäktenskap

The Buku Panduan garéja anyar ngaruksak carita Alkitabiah ngawengku homoseksualitas di bagian on pertikahan. Aranjeunna ngaku yén silaturahim antara Daud jeung Yonatan jeung Ruth na Naomi ngeunaan hubungan homo.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Dupi urang ngartos tanda?

tanda

Ku Mikael Walfridsson Ku diajar tanda tina kali, urang bisa dipastikeun ngeunaan, éta urang cicing dina parantosan hareup. Naon lajeng teh karakter nu penting pisan keur urang uninga sarta ngarasakeun kali urang hirup di? 

11

Läs allt!


Anjeun wani pikir?

Maca Surat ku Daud B 

1

Läs allt!


AI - kecerdasan jieunan - minuhan Alkitab 2000 taun ka pengker

Maca Surat ku Nils 

AI - AKAL jieunan

Eta ayeuna lumangsung di speed breakneck nyaeta AI, intelegensi jieunan (kecerdasan jieunan), sarta geus dimekarkeun diomongkeun jeung pamikiran robot. Nyerat henteu ieu nyingsieunan, tapi anu kami bisa ngawujudkeun sabaraha jauh deui 2.000 taun ka pengker Alkitab diprediksi kamajuan téhnologis geus, sangkan boga hak keur nandaan waktu!

19

Läs allt!


pakta khianat PBB ieu disatujuan kamari

pasatujuan migrasi PBB ngawenangkeun imigrasi bébas

Photo: waktos Free. 

Kamari ieu disatujuan Imigrasi Pakta PBB nu, prinsipna mah, muka watesna maranéhanana pikeun imigrasi gratis. Tapi salaku banquet Nobel prevailed kamari ngiles kontrak PBB sajarahna parna dina noise media.

43

Läs allt!


A visi buah ahir tina tangkal pangaweruh

tangkal pangaweruh

Maca Surat ku Nils

Ieu bisa disada gloomy, tapi ieu teh sareng kontémporér neneng karakter The kami maca ngeunaan dina visi ieu sareng dina Kitab Suci, jeung kudu nyieun urang katuhu ka Alih Time!

12

Läs allt!


Crucify, crucify anjeunna!

Cross reconciles lalaki sareng Allah

Maca Surat ku Daud B Undoubtedly, mobs shouting:! Crucify, crucify, anu pengikut Yesus jeung naon Yesus nangtung pikeun. Aranjeunna lajeng bakal leungit alesan nya éta maranéhna teu sadar maranéhna anu shooting diri di kaka.

11

Läs allt!


Islam sumebar kaluar kalayan bantuan Garéja Swedia

Christer Åberg mana ngaliwatan sababaraha warta topical. Teu aya ragu eta kami keur hirup di poé panungtungan mun anjeun nyandak sababaraha warta ieu.

52

Läs allt!


kiamat Jalma

Ku Holger Nilsson 

kiamat Jalma

Jeung éksprési luhur, salah sahiji bisa nelepon sagala jalma anu mikir yén jaman geus deukeut tur nu nyandak konsékuansi tina eta.

32

Läs allt!


Tilu langit dina Alkitab

Tilu langit dina Alkitab

Dina ayat mimiti Alkitab eta nyebutkeun dina téks aslina yen Allah nyiptakeun langit jeung bumi. Alloh nyiptakeun langit beuki.

1

Läs allt!


Swédia tunai bébas dina tilu nepi ka lima taun - nubuat Alkitab kaeusi

cashless

"Swedia meureun bakal 'cashless' dina tilu nepi ka lima taun", ceuk Wakil Gubernur Cecilia Skingsley dina konferensi perbankan di London.

24

Läs allt!


Yesus geus datangna sarta baris datangna deui

Advent

Kami ngantosan Yesus kadua datang, moal kahiji. Jeung datangna ieu moal bisa keur panjang. Tapi lamun Yesus asalna deui ka cords, anjeunna kudu mibanda hal anu anjeunna henteu kahiji wayah éta manéhna datang. Sugan aya nu apal naon eta tiasa for teu nanaon?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sakali disimpen, salawasna disimpen?

Maca Surat ku Nils

Kalvanistpstorn pendeta John Loopez dibere ku PANGERAN ningali kumaha palsu doktrin ieu.

52

Läs allt!


Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Photo: Express. 

Alaska geus katandangan dua lini pohara kuat. Mana ogé lamun geus nyatakeun hiji darurat bencana. Yesus nyarita ngeunaan lini badag keur lumangsung. Hayu urang neneda keur nalika pencét.

12

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nubuat tina Suka bungah jeung Great Tribulation

roket

The prophesies Alkitab yen hiji waktu bakal suka bungah dina lumangsung sarta disimpen balik kana kamar bari tribulation nu aya dina kamajuan di Bumi.

3

Läs allt!


Manehna teh dina aktipitas kalawan chandelier a

Amanda, 34, anu kalibet kana chandelier dirina

Photo: Express. 

Amanda Liberty geus kalibet ka chandelier yén Aisyah "mikanyaah ka cium na cuddle kalawan".

17

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 04:02

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16saluran TV Kristen di Swedia

TV Kristen di Swedia

Aya loba Swedia saluran TV Christian alus di Swédia. Duanana leumpang dina satelit, kabel na Web teh! Ieu mangrupa daptar sadaya saluran.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Taya ka ngantep dina poék

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

Lampu di gelap

Dina jasa teureuh abdi ka Allah lajeng, éta geus ngeunaan kaayaan beuki serius mana duanana awak kuring jeung jiwa kuring di bahaya. ancaman pati ti neo-Nazi sabab kuring nangtung nepi na nyumput pangungsi, deukeut pisan thread jeung sexkriminalitetens gelap ngaliwatan kasus monitoring, besvärjd na ditantang pikeun tanding spiritual tina occultists.

74

Läs allt!


69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

Gambar: Poé. 

The Emile Ratelband 69 taun heubeul di Walanda rék meunang umur Hard légal maranéhanana 49 taun.

13

Läs allt!


"Yesus Kristus disimpen kuring ti 27 taun homoseksualitas"

kasaksian kuat Daud ngeunaan kumaha anjeunna meunang disimpen na disimpen ku Yesus 27 taun homoseksualitas. téks Swedia. 

- My name is Daud, Kami heubeul 44 taun, sarta ieu téh kasaksian tina carana Yesus disimpen kuring ti dua puluh tujuh taun homoseksualitas. Kuring nyarita sunda.

11

Läs allt!


Troendedöparna sampurna, drowned na dipancung

Loba jelema nu geus ngalaman kasusah, dipenjara na ditelasan anu geus latihan di Alkitabiah mukmin-baptisan ku immersion.

14

Läs allt!


Baptisan: Dimana, nalika jeung kumaha

Baptisan dina laut

Di dieu kuring masihan anjeun sababaraha Kitab Suci jelas dina baptisan ieu rengse, lamun eta geus rengse tur kumaha.

4

Läs allt!


Teh Allah Alkitab sarua Allah Qur'an urang?

"Jalma anu ngaku cinta, ngahargaan sarta nyembah ka Allah, teu di kanyataan yén maranéhanana teu cinta, ngahargaan jeung ibadah Yesus."

5

Läs allt!


Anjeunna nikah hologram Hatsune Miku

Nikah hologram na

Akihiko Kondo nyepeng versi wayang tina hologram Hatsune Miku anu anjeunna nikah. Gambar Sumber: Facebook.

Hiji lalaki 35 taun heubeul di Jepang geus nikah hologrom a. kawinan ngarugikeun 160.000 crowns. A boneka ngalambangkeun program komputer bikang.

19

Läs allt!


Sawarga TV7 consecrated di Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin na Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg sarta Presiden Martti Ojares, manajer channel Daniela Persin na Christer Åberg.

Kuring diondang kana lawang studio saluran televisi Christian Surga TV7 di Uppsala.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


meunangna triple dunya-bersejarah Yesus

Maca Surat ku Nils 

Yesus triple meunangna dunya-bersejarah, kado Allah ka sadaya jalma di dunya. Yen Yesus Kristus tuh ngaliwatan panebusan Nya éta hiji Triple meunangna unprecedented! tantangan ieu 3 wewengkon béda éta Anjeunna sateuacan Gusti hakim pang luhur na sateuacan: The dunya roh kudu meunang.

5

Läs allt!


taneuh datar téh unscriptural

taneuh datar téh unscriptural

Lamun maca Kitab Suci, anjeun jelas bisa nempo yén bumi téh buleud. Lamun bumi teu buleud lajeng Yesus bakal dicandak tuntas salah kaprah lamun manéhna nyebutkeun yén éta téh duanana beurang jeung peuting di Bumi, nalika anjeunna nyangking ngarep sagala disimpen ka sawarga.

23

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 569 338 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 327 kommentarer och 60 511 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp