Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 509 www.apg29.nu


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

kelas iki Piece saka kelas konco sakelas sandi lawas sing aku nalika aku lunga ing sekolah Torpa. Padha rampung ing tengah bangunan sekolah dhuwur nalika aku rampung ing secara harfiah ing pojoking bangunan oblong. Kanggo kanggo kelas lawas, aku menyang separo ing dalan dawa lan banjur nguripake ing sisih tengen. Iku kedaden sing aku supaya sok. 

Siji wusana, aku ketemu Kristen, iku wong sing aku kedaden menyang perang karo shooting sekolah, sawetara taun sadurungé. Aku ora ngelingi apa kita ngedika babagan nanging amicably. Utomo kita ngedika ana antarane akeh mahasiswa liyane ing recess ing bangku, lockers sekolah lan Jaket bakal dumadakan girl teka nganti aku lan ngandika:

"Duwe ora padusan sembarang ing ngarep supaya sampeyan bisa wisuh rambute greasy Panjenengan?" 

Aku cingak lan ora ngerti apa ngomong, dadi mung meneng. Kristen ora ngerti apa kang bakal ngomong yen dheweké nyoba kanggo grin apologetically mati. Wiwit girl sarujuk. Aku ora ngerti sing aku iki, nanging banget nglarani kanggo kula. 

Babras, awit Aku iki kesurupan lemak lan rambute greasy. Obat iku, aku sumurup aku kudu ne liyane utawa ing paling wisuh iku luwih asring, nanging aku ora ana kanggo ibu angkate sandi. Sanalika aku wanted kanggo njupuk padusan utawa wisuh rambute aku ora njaluk iku. Aku nandhang ing ngarep amarga aku ora bisa njupuk padusan lan aku iki kesurupan ing sekolah amarga aku wis lumaku watara karo rambute greasy sandi. Aku kaget lan felt ala iku lan dadi malah liyane boten mesthi lan nandhang sungkowo ing sandi wis kurang ajining dhiri. 

Mbok iku prilaku ibu angkate sandi opsykologiska latar miskin dheweke. Dheweke wis sinau kanggo nyimpen ing kabeh. pikiran mlarat iki bakal lunga karo dheweke kanggo akèh taun, malah nalika dheweke ana uga mati musna. Dheweke diijini déwé ora duwe apa-apa, nanging banjur bab sandhangan worn lan lawas. Dheweke wis luwih saka saged tuku soko anyar lan seger, nanging dheweke ora tau nindakake. 

Utawa ana prilaku dheweke wedi rama angkate sandi. Aku ora ngerti, nanging dheweke wis kanggo akèh taun wis banget katelukake dening wong. Dheweke kadhangkala ngomong iku unflattering bab bojone kanggo kita anak nalika iya ora krungu. 

Nalika aku mikir bab iku, kang iku ora kaya bab dheweke, nanging ing tangan liyane, ngandika ing umum tau apa-apa. Anadene, kang bisa lunga nang endi wae karo mobil. ibu angkate Kula tau sumurup kono ana utawa durung. Yen dheweke ngeluh kanggo kita anak, nanging ora tau ngandika iku langsung marang. Aku tau weruh wong loro mau alesan, nanging prilaku iki ana gangguan utama. Komunikasi antarane wong-wong mau rampung mati, lan ana iki aku tansaya munggah karo. Sampeyan tau ngedika kanggo saben liyane.

rama angkate Kula garang pipa, kang wus rampung saka umur patbelas, nanging wis ora ana masalah karo booze. Iku vodka lan gendul omben-omben liyane ing beting ing Pantry ing, nanging ora tau ngunjuk piyambak saking wong, nanging mung sapisan ing padha tamu ing ngarep kang ana schnapps sethitik.

Nanging saiki bali menyang rambute greasy sandi. Aku iki Angker dening iki nanging ora ngerti carane kanggo mrantasi. Ing wektu sing lanang sing rambute maneh sethitik, kang aku. Aku wanted rambute liwat kuping supaya padha ora bakal katon. Aku luwih saka sapisan wis bullied kanggo gadhah gedhe lan njulur kuping minangka "comrades" padha napuk ing saka konco karo driji supaya padha cetha abang. Nanging amarga rambute dadi greasy lan lemak supaya ora cantik, nanging Hung lank lan nyenengake mudhun lan sak kuping. Oh aku iki kesurupan rambute lank sandi!

Nalika dadi adhem menyang pojok tiba wiwit vokal Jerman ing sekolah. A boy and girl. Padha langkah ing bis ing mandeg kanggo kula. Padha sandhangan sethitik beda saka kita Swedes kaya aku ngeweruhi mau. cah wadon wis dawa, braids nggoleki, lan bocah wis kathok cendhak sanadyan cuaca iki njupuk adhem. Nanging malah padha wanted kanggo njagong bebarengan boy karo rambute greasy lank ing bis sekolah. Aku elinga yen kursi jejere kula punika kosong nanging padha lungguh ing mburi bis. Aku panginten iku amarga aku iki nggoda supaya padha ora bakal teka ing tim karo mih lan piyambak bullied. 

Nalika aku rampung kelas enem, aku ratings lousy. Aku tau ngatur kanggo nindakake uga ing sekolah Torpa amarga aku iki dadi cowed lan bullied. kapercayan iki ora mung dianakake mudhun kanggo sepatu, nanging ora ana. Amarga aku bisa njaluk adoh saka bullies sandi, aku nang kelas beda ing sekolah ngendi padha maca jangkah liyane leisurely sethitik. Banjur tindak banget uga kanggo kula. Aku tak ing banget uga ing kelas lan ora ana konco sakelas sing bullied kula. Kabeh padha kanca, malah yen lagi ora socialized karo sawetara utawa tak ngerti wong. 

Kita uga wis sawetara pengungsi ing kelas kang ora dadi umum ing wektu. Salah Libanon, kang ana rong taun lawas tinimbang liyane saka kita, salah siji saka Turki lan salah siji saka Yunani. Ana ora masalah karo wong-wong mau lan padha nggoda utawa sapa. 

Nalika aku mengko bakal mungkasi ing SMA kelas 9, aku sing paling apik ing kelas lan wis 4.7 ing rata-rata. Ing wektu sing padha ukuran limang titik ing sekolah. Salah ana ing paling awon, nalika Panggonan angka paling.

Senajan ora ana siji ing kelas sing bullied kula supaya ana mahasiswa saka kelas liyane sing nindakake iku. Stefan, lanang blonde rickety dawa, kang dijupuk ing tugas usil kula. Panjenenganipun saged surak-surak taunts ing kula supaya kabeh siswa sak bisa krungu. Iku ngremehake lan wadhi. Aku ora ngerti apa kang ditindakake. Mung dadi. Punika kathah lan aku presented dhewe ing. Aku saka wayahe pisanan thukul munggah ing aku ora ngerti apa-apa liya. 

Sawise aku sekolah rampung, kang bisa kanggo terus lan usil kula Bareng weruh kula ngendi wae. Aku tau mangertos apa kang lakunipun supaya. 

Aku duwe ing gesang kawula padha karo pangertèn miskin arah. Ing salah siji titik sawise dina olahraga diatur dening sekolah aku durung golek dalan bali menyang sekolah ngendi bis bakal pindhah. 

Nalika aku kesasar ing dalan aku ketemu sawetara mahasiswa saka sekolah sing mlaku-mlaku. Aku mutusaké kanggo takon kanggo pituduh. Padha kudu wis ngeweruhi carane ilang lan yakin aku kapandeng. Meh langsung padha wiwit nggodha lan usil kula amarga aku ora bisa dadi cara. Padha disebut kula "limp" kang padha uga ngajak kula ing mangsa sekolah. 

Nanging wong-wong nuding tho metu rktingen tengen sing aku kanggo njaluk bantuan kanggo sekolah. Aku ora ngerti apa wong bakal Pick ing Aku, awit Aku durung nemokake. Aku sumurup mau meh. 


FOLLOW MY Serial ing undesired
Part 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   

serial Iki crita urip saka kanak-kanak terus. Aku pitutur marang wuda lan candidly. A akèh aku wis tau ngomong marang kowé bab sadurungé. Sawetara jeneng ing crita sing lamunan.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

5 kommentarer

Per Wed, 06 Feb 2019 23:25:40 +010

Jag vet inte varför han gjorde så

Jag känner igen mig i att vara som en "magnet" och känner hur ondskan manifesteras i olika helt okända människor och liksom automatiskt pendlar in och "ser" sårbara mig.

18 Om världen hatar eder, så betänken att hon har hatat mig förr än eder. 19 Voren I av världen, så älskade ju världen vad henne tillhörde; men eftersom I icke ären av världen, utan av mig haven blivit utvalda och tagna ut ur världen, därför hatar världen eder. 20 Kommen ihåg det ord som jag sade till eder: ’Tjänaren är icke förmer än sin herre.’ Hava de förföljt mig, så skola de ock förfölja eder; hava de hållit mitt ord, så skola de ock hålla edert. 21 Men allt detta skola de göra mot eder för mitt namns skull, eftersom de icke känna honom som har sänt mig. 22 Hade jag icke kommit och talat till dem, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de ingen ursäkt för sin synd. 23 Den som hatar mig, han hatar ock min Fader. 24 Hade jag icke bland dem gjort sådana gärningar, som ingen annan har gjort, så skulle de icke hava haft synd; men nu hava de sett dem, och hava likväl hatat både mig och min Fader. 25 Men det ordet skulle ju fullbordas, som är skrivet i deras lag: ’De hava hatat mig utan sak.’

26 Dock, när Hjälparen kommer, som jag skall sända eder ifrån Fadern, sanningens Ande, som utgår ifrån Fadern, då skall han vittna om mig. 27 Också I kunnen vittna, eftersom I haven varit med mig från begynnelsen.”

Johannes 15:18-27

Det tidigare bibelstycket ger i alla fall mig svaret på varför "de" ser oss som byte.

Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna.

Efesierbrevet 6:12

Svara


Johanna Thu, 07 Feb 2019 08:14:43 +010

Vilket bra betyg du hade när du slutade 9:an😊. 4,7 det är inte illa det. Skulle du inte ta och plugga vidare, det är aldrig försent att göra det. Du har ju verkligen kapacitet till det.

Svara


Bengt Thu, 07 Feb 2019 12:29:30 +010

Är du också rödhårig Christer ?

Svara


Christer Åberg Thu, 07 Feb 2019 14:45:25 +010

Svar till Bengt.

Nej. Cendrefärgat.

Svara


Bengt Thu, 07 Feb 2019 17:08:15 +010

Jag har inte så mycket hår kvar längre

Men jag blir ju snart 57

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 13, måndag 25 mars 2019 kl. 18:54

Jesus söker: Marie bebådelsedag!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 25 mars 2019 13:26

Jesus, jag ber om förlåtelse för allt fel jag har gjort. Du vet allt. Du är Gud. Du sade; Jag ÄR
Jesus, Jag ber om hjälp, från andra människor som står dig nära som verkligen vill hjälpa.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp