200 online! | Sidvisningar idag: 21 060 | Igår: 172 883 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

Nanging ing perkembangané ngandika yen seda Desember 22, 2008. kuburan iku ing Jönköping ing Woodland Cemetery. Ing kuburan ana loro Coffins putih. A dodo gedhe, lan dodo cilik sing stands ing gedhe.

Yen acara iki, aku wis ditulis ing buku wengi paling dawa. Iku obah lan buku banget serem lan sedih, nanging nilai kanggo pangarep-arep padhang ing Gusti Yesus Kristus. Sampeyan isih bisa njaluk buku yen pengin supaya iku. Iku biaya 150 SEK. Iku supaya mirah aku entuk apa-apa ing. Buku menehi comfort lan dukungan lan nilai kanggo pangarep-arep ing Gusti Yesus Kristus. Sampeyan uga evangelisationsbok banget. Tuku dhewe utawa menehi kanggo wong minangka hadiah.

Kitab iki disebut paling dawa wengi amarga iku ing wayah wengi paling dawa taun lan wengi paling dawa kang urip.

Saka buku The Longest Night

kaca-kaca 101-103

Aku lungguh ing amben kita lan makarya ing situs blog. Iku ojo sewelas ing wengi. Ing ngajeng kula aku wis sijine laptop ing kayu-kayuan Tabel cilik sing bisa ambruk. Jejere kula punika bojoku kinasih karo amba padharan lan maca ing koran. Ing kamar sabanjuré kita kamar turu ana Dessan lan turu ing amben. Kabeh iki sepi, kabeh iki tentrem, lan kabeh iki nggoleki. Minangka nyedhaki Natal Aku kerjo karo Greetings Natal lan Taun Anyar ing pirang-pirang basa beda kaya aku wanted kanggo ing blog. Nalika aku iki digunakake ing dhaptar Marie lempitan munggah koran lan ngandika:

"Aku lunga munggah amben."

Marie ngorok lan saiki nalika dheweke ana akeh banget ngandhut, dheweke ngorok Samsaya Awon. Supaya ora kanggo disturb kula dheweke wanted kanggo pindhah menyang amben ing kamar liyane. Hukum wis disiapake ing Hal luwih gedhe Gamelan lan wis sijine ing amben jejere mejo. Nanging sakperangan alesan aku ora mikir Marie bakal pindhah menyang turu ing kamar beda wengi iki.

"Bisa ora tetep?" Aku takon dheweke. Nanging dheweke mekso dheweke wanted kanggo turu ing bale.

"Oke," Aku ngandika, "nanging nalika sampeyan pindhah menyang jedhing sampeyan bisa uga teka ing kanggo aku, supaya aku ora njagong kanggo dangu karo komputer '' Ya, aku bakal ngerti," dheweke ngandika, kiwa kamar lan ditutup lawang.

Aku terus kanggo nulis dhaptar sambungan bolongan Natal lan Taun Anyar aku panginten kanggo nerbitaké. Aku ora diwenehake sing sore tentrem iki ing wayahe rampung bakal rubah nalika lawang kamar turu dumadakan kabuka, mung sadurunge rolas ing wengi, lan Marie ngetik. Nalika aku kapandeng saka layar komputer lan weruh Marie, aku panginten oh uga, iku wektu kanggo mungkasi.

"Chris ..."

Punika bab pungkasan Absolute dheweke ngandika. Dheweke ngandika jeneng sandi karo muni banget maha, ing cara lanang lan ayu. Lan minangka dheweke crouched kanggo dicokot sethitik. Aku loro weruh lan ngerti dheweke ana ing pain.

"Apa wektu kanggo BB?" Aku takon, nalika aku isih kiwa karo laptop ing meja kayu cilik.

Dheweke ngandika soko meh inaudible kanggo kula aku ora bisa decipher lan crouched malah luwih, nerusake mbengkongaken ing pain. Aku jumeneng cepet, banjur menyang dheweke lan njupuk dheweke amarga dheweke ora bakal tiba menyang lantai. Aku mimpin dheweke kanggo sikil ing amben pindho lan diturokaké alon-alon mudhun ing sisih, nalika aku ing sirah diwiwiti kanggo katon kanggo telpon kanggo BB.

Nalika aku ngadeg ana ing sikil ing amben, ing ngarepe amben bayi kang aku lan Dessan wis sijine supaya dadi becik lan digawe Marie ngapusi tengen amben kita, aku ngatur kanggo ora katon kanggo nomer telpon ing memori kanggo supaya akeh detik nganti Marie dumadakan wiwit kumretek banget karo gurgling becik lan bubbling swara. Aku ora ngerti apa aku apa, nanging instinctively Aku panginten punika paling apik kanggo nyelehake munggah ing amben. Aku mbengkongaken nerusake, nyekel dheweke lan sijine iku. Banjur dheweke slid mudhun saka sikil ing amben menyang lantai nalika aku iki isih nyekeli dheweke ing kiyat.

Aku ora ngerti banjur, nanging ngendi Marie seda ing kiyat. Ing bab pungkasan dheweke ngandika ana jenengku, wiwit dheweke seda ing kiyat.


Kulawarga Åberg

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wayah wengi karo paling jam peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg Ing wengi paling dawa kang urip, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Siji wong wrote kanggo kula:

"Apa buku becik wis ditulis. Nalika aku miwiti maca iku aku ora bisa mungkasi. Aku iki supaya kena."

Ing wengi kang paling dawa

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké babagan search Christer Åberg kang kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa

kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider
menek trå'n.
Down teka udan
wisuh angga metu.
Up teka srengenge
garing kabeh udan.
Itsy Bitsy Spider
menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.


Ing wengi kang paling dawa saka Christer Åberg

nindakake

- Priksa rega!

150 SEK / saben

3 buku: 300 SEK

Free Shipping!

Swisha: 070 935 66 96

akun Bank: 8169 kanggo 5,303 725382-4

Paypal: https://www.paypal.me/apg29/

CATETAN: Ketik alamat!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !


About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.

Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:

Aku aran emosional uga dina iki, nanging acara ing wengi paling dawa bakal tansah teka karo kula. Nanging aku uga wrote ing buku: Tanpa Yesus, aku wis tau digawe iku.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 22 December 2018 03:01 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


1 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Inger Briselius

Varma tankar till dig och din dotter! /Inger

Svara -   - 22/12-18 21:19 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

9

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

1

Läs allt!


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

6

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

102

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!


Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

kontrol Antikristus ing China

kontrol Antikristus

Miturut Holger Nilsson Ana saiki kasunyatan ing China bisa mbokmenawa paling ora nggawa ing - iku sistem kontrol sing mbokmenawa oleh wis bisa mbayangno.

37

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Muslim di resiki munggah bengi taun baru nanging iki ora Islam

Muslim reresik

Gambar: svt.se. 

Muslim ngresiki munggah ing lurung-lurung Göteborg bengi Enggal kang wis boten apa karo Islam. Kesimpulan Aku kudu njupuk amarga wis tansah krungu "iki ora Islam" sawise terrorism Muslim getih - sanadyan Muhammad loro dhawuh lan digawa metu tumindak teroris ing jeneng Allah.

2

Läs allt!


kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

0

Läs allt!


Padha arep njajah Mars nanging ora lelungan menyang rembulan

Musk lan Mars

Gambar: di.se. 

perusahaan mobil listrik ngedegaken Tesla lan CEO Elon Musk planning kanggo ngirim wong liya kanggo Mars lan ngimpi koloni planet. 

29

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, torsdag 17 januari 2019 kl. 03:45

Jesus söker: Anton, Tony!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Homoseksualitas lan padha-jinis sesambetan - Stefan Gustavsson

Punapa Kitab Suci bab homoseksual? Alkitab teks lan pitakonan nyoto murup ing cara banget dhasar, ing kuliah apik banget dening Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Disimpen kanggo swarga

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation ora, wis tau lan ora bakal marriage

1495636808-lamb-brollop.jpg

Kanggo ngganti menyang partner ngandika marang nuroni saben liyane, iku padha karo sing sing nikah kanggo saben liyane. Nanging iki ora konsisten karo Kitab Suci.

4

Läs allt!


kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

2

Läs allt!


Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

0

Läs allt!


Ilegal kanggo nuduhake yen wong wadon padha nigas dening Muslim

Iku ilegal kanggo nuduhake bebener kanggo loro turis wadon ing Maroko padha nigas dening Hyang.

12

Läs allt!


Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Ana wong wadon loro pirang enom saka Skandinavia padha nigas dening Muslim nalika padha pasang kémah ing Maroko. Iku nyebut Rajapati wanita, aksi terorisme, kang mesthi iku, nanging istilah liyane akurat iku iku rojo pati Islam motivasi parane inspirasi dening Al Qur'an.

11

Läs allt!


Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

1

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

0

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 1: Nabi

Romawi

Miturut Hans Jansson , Uppsala  Pesen saka kertas iki bab pentinge ora mung krungu swarane, nanging uga nindakake apa iku mangkene. Iku durung Hérodès, raja-wilayah Palestina. Nanging, nglawan Gusti Allah lan padha mimpin mangkono kanggo matèni Yohanes Pembaptis, kang dadi swarane, ing urip kang.

2

Läs allt!


Ett barn blir oss fött - Hans namn är mäktig Gud

Hans namn är mäktig Gud

"Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste." (Jes 9:6.)

6

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 947 049 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 121 bloggartiklar, 93 174 kommentarer och 61 214 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp