Surfar nu: 661 www.apg29.nu


Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

Nanging ing perkembangané ngandika yen seda Desember 22, 2008. kuburan iku ing Jönköping ing Woodland Cemetery. Ing kuburan ana loro Coffins putih. A dodo gedhe, lan dodo cilik sing stands ing gedhe.

Yen acara iki, aku wis ditulis ing buku wengi paling dawa. Iku obah lan buku banget serem lan sedih, nanging nilai kanggo pangarep-arep padhang ing Gusti Yesus Kristus. Sampeyan isih bisa njaluk buku yen pengin supaya iku. Iku biaya 150 SEK. Iku supaya mirah aku entuk apa-apa ing. Buku menehi comfort lan dukungan lan nilai kanggo pangarep-arep ing Gusti Yesus Kristus. Sampeyan uga evangelisationsbok banget. Tuku dhewe utawa menehi kanggo wong minangka hadiah.

Kitab iki disebut paling dawa wengi amarga iku ing wayah wengi paling dawa taun lan wengi paling dawa kang urip.

Saka buku The Longest Night

kaca-kaca 101-103

Aku lungguh ing amben kita lan makarya ing situs blog. Iku ojo sewelas ing wengi. Ing ngajeng kula aku wis sijine laptop ing kayu-kayuan Tabel cilik sing bisa ambruk. Jejere kula punika bojoku kinasih karo amba padharan lan maca ing koran. Ing kamar sabanjuré kita kamar turu ana Dessan lan turu ing amben. Kabeh iki sepi, kabeh iki tentrem, lan kabeh iki nggoleki. Minangka nyedhaki Natal Aku kerjo karo Greetings Natal lan Taun Anyar ing pirang-pirang basa beda kaya aku wanted kanggo ing blog. Nalika aku iki digunakake ing dhaptar Marie lempitan munggah koran lan ngandika:

"Aku lunga munggah amben."

Marie ngorok lan saiki nalika dheweke ana akeh banget ngandhut, dheweke ngorok Samsaya Awon. Supaya ora kanggo disturb kula dheweke wanted kanggo pindhah menyang amben ing kamar liyane. Hukum wis disiapake ing Hal luwih gedhe Gamelan lan wis sijine ing amben jejere mejo. Nanging sakperangan alesan aku ora mikir Marie bakal pindhah menyang turu ing kamar beda wengi iki.

"Bisa ora tetep?" Aku takon dheweke. Nanging dheweke mekso dheweke wanted kanggo turu ing bale.

"Oke," Aku ngandika, "nanging nalika sampeyan pindhah menyang jedhing sampeyan bisa uga teka ing kanggo aku, supaya aku ora njagong kanggo dangu karo komputer '' Ya, aku bakal ngerti," dheweke ngandika, kiwa kamar lan ditutup lawang.

Aku terus kanggo nulis dhaptar sambungan bolongan Natal lan Taun Anyar aku panginten kanggo nerbitaké. Aku ora diwenehake sing sore tentrem iki ing wayahe rampung bakal rubah nalika lawang kamar turu dumadakan kabuka, mung sadurunge rolas ing wengi, lan Marie ngetik. Nalika aku kapandeng saka layar komputer lan weruh Marie, aku panginten oh uga, iku wektu kanggo mungkasi.

"Chris ..."

Punika bab pungkasan Absolute dheweke ngandika. Dheweke ngandika jeneng sandi karo muni banget maha, ing cara lanang lan ayu. Lan minangka dheweke crouched kanggo dicokot sethitik. Aku loro weruh lan ngerti dheweke ana ing pain.

"Apa wektu kanggo BB?" Aku takon, nalika aku isih kiwa karo laptop ing meja kayu cilik.

Dheweke ngandika soko meh inaudible kanggo kula aku ora bisa decipher lan crouched malah luwih, nerusake mbengkongaken ing pain. Aku jumeneng cepet, banjur menyang dheweke lan njupuk dheweke amarga dheweke ora bakal tiba menyang lantai. Aku mimpin dheweke kanggo sikil ing amben pindho lan diturokaké alon-alon mudhun ing sisih, nalika aku ing sirah diwiwiti kanggo katon kanggo telpon kanggo BB.

Nalika aku ngadeg ana ing sikil ing amben, ing ngarepe amben bayi kang aku lan Dessan wis sijine supaya dadi becik lan digawe Marie ngapusi tengen amben kita, aku ngatur kanggo ora katon kanggo nomer telpon ing memori kanggo supaya akeh detik nganti Marie dumadakan wiwit kumretek banget karo gurgling becik lan bubbling swara. Aku ora ngerti apa aku apa, nanging instinctively Aku panginten punika paling apik kanggo nyelehake munggah ing amben. Aku mbengkongaken nerusake, nyekel dheweke lan sijine iku. Banjur dheweke slid mudhun saka sikil ing amben menyang lantai nalika aku iki isih nyekeli dheweke ing kiyat.

Aku ora ngerti banjur, nanging ngendi Marie seda ing kiyat. Ing bab pungkasan dheweke ngandika ana jenengku, wiwit dheweke seda ing kiyat.


Kulawarga Åberg

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wayah wengi karo paling jam peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg Ing wengi paling dawa kang urip, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Crita bener saka losses unimaginable lan menang iku kabeh.

Akeh wong sing wis krungu lan sekseni carane banget mrihatinake padha wis nalika padha maca buku, ing wengi kang paling dawa. Siji wong wrote kanggo kula:

"Apa buku becik wis ditulis. Nalika aku miwiti maca iku aku ora bisa mungkasi. Aku iki supaya kena."

Ing wengi kang paling dawa

Ing wayah wengi saka 22 Desember, ing wengi jam paling peteng ing 2008, ciloko Christer Åberg urip kang paling dawa lan peteng wengi, nalika iku ana banget traumatik lan ora kaduga kélangan setengah kulawarga.

Kita tindakake iman siji wong kang unwavering, lan iman lan dateng ing panuntuning Gusti Allah lan Care nalika uga mengkono lan dumadakan pamisah donya.

Kitab uga crita katresnan panas diriwayataké babagan search Christer Åberg kang kanggo Gusti Allah, kang kepinginan kanggo katresnan urip-long lan ngimpi siji dina pungkasanipun aran saestu tresna lan dikarepake.


STORY OF Spider Saka NIGHT paling dawa

kaca-kaca 132-133

Nalika sapisanan ana nggegirisi. Aku urip ing kejut amba lan ora ngerti carane nangani kahanan, utawa iya aku ngerti carane aku bakal menehi hasil karo putri sing mung sesambat lan sesambat lan sesambat ...

Aku wis rampung apa Imam wis menehi saran kula nalika aku takon apa aku ngomong kanggo Dessan:

"Ngomong persis kaya iku. Sampeyan ora bisa nglindhungi anak saka kasunyatan."

Aku marang Dessan ibu sing mati, dheweke ana ing swarga karo Gusti Yésus lan ora bakal teka ngarep maneh. Nalika anak ing taman kanak-kanak mengko takon dheweke panggone ibune, dheweke mangsuli:

"Dheweke mati lan karo Gusti Yesus ing swarga."

Nanging saiki mung sesambat lan aku sesambat. Deweke inconsolable lan aku ora ngerti apa aku apa karo aku. Aku lunga menyang kamar karo Dessan ing kiyat. Dheweke sesambat lan lay karo pasuryan marang Pundhak.

"Apa aku sing soko kanggo sampeyan?" Aku takon dheweke.

"Ya," aku mangsuli karo swara anak nyusahake kang.

Aku sumurup Dessan disenengi singing becik Alleluia manggon ing kula. Dheweke digunakake kanggo tansah pengin sing nalika aku takon dheweke yen aku bisa sing apa-apa. Dheweke disebut iku ora kanggo Alleluia manggon ing kula, nanging dheweke tansah ngandika, "memuji sampeyan." Sanalika dheweke digunakake kanggo ngomong "memuji sampeyan" Aku sumurup tengen adoh apa song kang temenan. Aku ketemu aku ing lagu. Iku cocog loro kanggo wong diwasa lan anak.

Apa ngirim aku sing? "Aku takon Dessan, yakin dheweke wanted kula kanggo sing mung song sing.

Nanging kanggo sandi surprise, ngandika Dessan nangis rampung:

"Spider!"

Spider? Itsy Bitsy Spider? "Iku ora malah song Kristen. Nanging aku sang iku kanggo putri, nalika aku karo dheweke ing penyelundupan Ivar apartemen gedhe.

Itsy Bitsy Spider
menek trå'n.
Down teka udan
wisuh angga metu.
Up teka srengenge
garing kabeh udan.
Itsy Bitsy Spider
menek munggah maneh.

Iki cukup khutbah kula. Nalika aku sang song supaya dicet kedadean karo Spider ing atine. Aku weruh carane wong berjuang kanggo menek munggah kumpulan. Nanging dumadakan ing bilai. udan teka lan sakabeheng adoh angga. Nanging banjur teka Ajaib - Ajaib! Srengenge wungu lan pepe munggah kabeh udan dadi angga njupuk wani, lan bisa miwiti kanggo menek maneh.

Kajaba iku, ing Dessan lan aku nandhang saka bilai, nanging srengenge, Gusti Yesus bakal munggah lan menehi kita wani anyar, supaya karo ditahan kuwat anyar maneh kanggo menek bali munggah.

Sawise aku wis nembangaké iki sesambat Dessan maneh.


Ing wengi kang paling dawa saka Christer Åberg

nindakake

- Priksa rega!

150 SEK / saben

3 buku: 300 SEK

Free Shipping!

Swisha: 070 935 66 96

akun Bank: 8169 kanggo 5,303 725382-4

Paypal: https://www.paypal.me/apg29/

CATETAN: Ketik alamat!

Kitab njupuk sepuluh sasi kanggo nulis, nanging gampang banget kanggo maca lan cocok kanggo loro wong enom lan tuwa, lan uga minangka hadiah utawa evangelisationsbok !


About Christer Åberg

Christer Åberg manggon ing Meadow, near Nassjo karo putri kepinginan. Kanggo akèh taun, piyambakipun mbukak salah siji blog pribadi paling gedhéwww.apg29.nu . Dheweke uga dianggo minangka evangelist lan melu karo singing, musik lan khotbah ing rapat-rapat ing saindhenging negara.

Kitab iki diterbitake ing Semnos Penerbit.


Maca uga:

Aku aran emosional uga dina iki, nanging acara ing wengi paling dawa bakal tansah teka karo kula. Nanging aku uga wrote ing buku: Tanpa Yesus, aku wis tau digawe iku.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

2 kommentarer

Inger Briselius Sat, 22 Dec 2018 21:19:27 +010

Varma tankar till dig och din dotter! /Inger

Svara


Jesus dotter Mon, 21 Jan 2019 08:32:24 +010

Hej Christer!

Jag födde min lille son Marcus den 21 dec 2008 på Ryhov, den dagen du var där med din fru och din son. Jag blev väldigt ledsen när jag läste om den tragedi som drabbade din familj. Samma dag som jag var otrolig glad att jag fick min son hade du sorg, förlorade fru och lille sonen Joel dagen efter. Men ära till Jesus som har gett dig styrka att stå på benen igen och fortsätta vittna om honom. Tack Jesus och Gud välsigna dig Christer och välsigna Desire’.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 24, söndag 16 juni 2019 kl. 20:54

Jesus söker: Axel, Axelina!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 16 juni 2019 19:20

Ber för en familjesituation. Ber för både frid och god ekonomi.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp