Surfar nu: 422 www.apg29.nu


Sapuluh taun ka pengker Marie pamajikan kuring jeung anak kami Joel maot

Sapuluh taun ka tukang, dina Désémber 21 ditelasan pamajikan kuring ngan méméh pukul 12 peuting sarta putra nyförlöste kami Joel maot saprak satengah kaliwat opat dina isuk 22 Désémber.

Tapi dina nisan nu nyebutkeun yen duanana tiwas Désémber 22 2008. kubur The aya dina Jönköping di Woodland Kuburan. Dina kubur aya dua coffins bodas. A dada badag, sarta dada leutik nu nangtung dina badag.

Mun acara ieu, Kuring geus ditulis dina kitab peuting pangpanjangna. Ieu mangrupakeun pindah jeung buku pisan dramatis sarta hanjelu, tapi nunjuk ka harepan caang ka Yesus Kristus. Anjeun masih bisa meunang buku teh lamun hoyong mesen eta. Éta waragad 150 SEK. Éta kitu mirah sangkan kuring earn nanaon dina eta. buku méré kanyamanan sarta dorongan sarta titik mun miharep ka Yesus Kristus. Ieu oge hiji evangelisationsbok alus teuing. Dibeuli keur diri atanapi masihan ka batur saperti kado hiji.

buku ieu disebut nu pangpanjangna wengi sabab éta peuting pangpanjangna taun jeung wengi pangpanjangna tina hirup kuring.

Ti buku The pangpanjangna Peuting

Kaca 101-103

Kuring diuk di ranjang urang jeung dikeureuyeuh situs blog abdi. Ieu satengah kaliwat sabelas peuting. Di hareupeun kuring mah geus nempatkeun laptop abdi dina méja kai leutik nu bisa ambruk. Gigireun kuring éta pamajikan abdi tercinta kalawan beuteung badag nya jeung maca dina koran anu. Di kamar gigireun pangkeng kami éta Dessan na angon dina ranjang-Na. Sagalana éta sepi, sagalana éta damai, sarta sagalana éta rupa. Salaku eta ditilik hiji natal I digarap ku salam Natal jeung Taun Baru di loba basa béda saperti Kuring hayang di blog abdi. Nalika kuring ieu dipake dina daptar abdi Marie narilep up koran sarta ngadawuh:

"Kuring balik nepi ka ranjang."

Marie snoring tur kiwari nalika manéhna beurat hamil, nya snoring goréng. Dina raraga teu ngaganggu kuring manehna hayang buka ranjang di kamar sejen. Hukum tadi disiapkeun dina Hal gedé halus sarta sempet nempatkeun dina ranjang gigireun meja teh. Tapi pikeun sababaraha alesan kuring henteu nganggap Marie bakal buka sare di kamar béda wengi ieu.

"Teu Dupi anjeun cicing?" Kuring nanya ka dirina. Tapi manehna maksa yén Aisyah hayang bobo di aula.

"Oké," ceuk kuring, "tapi mun anjeun balik ka kamar mandi anjeun bisa ogé datangna ka kuring sangkan eta kuring teu diuk pikeun lila jeung komputer '' Sumuhun, abdi gé teu yén," manehna ngomong, ninggalkeun kamar tur ditutup nu panto.

Kuring terus nulis daftar mah koneksi liang Natal jeung Taun Baru mah pamikiran nyebarkeun. Kuring éta lain nunjukkeun yen malem damai ieu masihan sagemblengna bakal robah nalika panto pangkeng dumadakan dibuka, ngan méméh pukul dua belas peuting, sarta Marie diasupkeun. Nalika kuring kokotéténgan up ti layar komputer jeung nempo Marie, Teu sangka aduh ogé, ieu waktu keur eureun.

"Chris ..."

Ieu hal panungtungan mutlak manéhna ceuk. Manehna ngomong ngaran kuring ku nada pisan asih, dina cara hipu tur geulis. Tur jadi manehna crouched for saeutik saeutik. Kuring duanana saw sarta terang yén manéhna di nyeri.

"Dupi éta waktu keur BB?" Kuring nanya, bari kuring ieu masih ditinggalkeun jeung laptop dina méja kai leutik.

Manehna ngomong hal ampir inaudible ka abdi yén kuring teu bisa decipher na crouched malah leuwih lengkep, maju ngagulung dina nyeri. Kuring nangtung nepi gancang, indit nepi ka dirina sarta ngajak nya kusabab manehna moal bakal tumiba ka lantai. Kuring dipingpin nya suku tina ranjang ganda jeung neundeun nya gently handap di sisi, sedengkeun Abdi di sirah kuring dimimitian kasampak keur telepon kana BB.

Salaku I nangtung aya di suku ranjang, hareupeun ranjang orok urang mah jeung Dessan kungsi nempatkeun dina urutan jadi nice jeung dijieun Marie bohong sakuliah ranjang urang, kuring junun henteu néangan sagala nomer telepon dina mémori kuring keur jadi loba detik dugi Marie dumadakan mimiti meletok niatna ku gurgling nasty na bubbling sora. Kuring teu bener nyaho naon anu kuring ngalakukeun tapi instinctively Teu sangka ieu pangalusna pikeun nyimpen nya nepi kana ranjang. Kuring ngagulung ka hareup, ngahontal nya jeung nempatkeun dirina nepi. Lajeng baé slid handap ti suku ranjang ka lantai bari I ieu masih nyekel nya di leungeun abdi.

Kuring teu ngarti eta lajeng, tapi dimana Marie maot dina leungeun kuring. Hal panungtungan manéhna ceuk éta ngaran kuring, saprak manehna maot dina leungeun kuring.


Kulawarga Åberg

Dina wengi Désémber 22 peuting kalayan paling jam poék dina 2008, miboga Christer Åberg The wengi pangpanjangna hirupna, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana.

Loba jalma geus ngadéngé sarta disaksian kumaha niatna prihatin aranjeunna geus nalika aranjeunna baca buku, peuting pangpanjangna. Hiji jalma wrote ka abdi:

"Naon hiji buku nice tos ditulis. Nalika kuring dimimitian maca eta kuring bisa teu eureun. Kuring ieu jadi keuna".

Peuting pangpanjangna

Dina wengi Désémber 22 peuting jeung jam paling poék dina 2008, miboga Christer Åberg hirupna urang pangpanjangna sarta darkest wengi, nalika anjeunna anu pohara traumatis jeung kaduga leungiteun satengah kulawargana.

Urang tuturkeun iman hiji lalaki urang unwavering, sarta iman sarta percaya dina hidayah Allah jeung miara nalika unthinkable kajadian sarta ujug-ujug beulah dunya-Na.

Buku oge carita cinta panas diriwayatkan ngeunaan pilarian Christer Åberg pikeun Allah, kahayang na keur cinta lila hirup-na ngimpi-Na hiji poe tungtungna ngarasa sabenerna dipikacinta tur dipikahayang.


Carita lancah ti peuting pangpanjangna

Kaca 132-133

Pertama kali éta pikareueuseun. Kuring cicing dina shock badag tur teu nyaho kumaha carana ngadamel kaayaan, atawa nyiksa kuring nyaho kumaha bakal nungkulan putri abdi anu ngan ceurik sarta ceurik sarta ceurik ...

Kuring sempet dipigawé kahayang imam sempet disarankan kuring keur nalika kuring ditanya naon Abdi ngomong ka Dessan:

"Bejakeun kuring persis sakumaha anu kasebut. Anjeun teu bisa ngajaga barudak ti kanyataan."

Ku kituna kuring bébéja Dessan mom anu maot, éta manéhna di sawarga jeung Yesus jeung pernah bakal datang imah deui. Nalika anak di TK engké ménta nya mana indungna éta, manéhna ngawaler:

"Manehna teh maot na geus jeung Yesus di sawarga."

Tapi kiwari ngan ceurik sarta manehna ngajerit. Biasana ieu inconsolable sarta kuring henteu terang naon anu kuring ngalakukeun jeung kuring sorangan. Ku margi kana rohangan kalawan Dessan di leungeun abdi. Manehna ngajerit jeung iklas jeung beungeutna ngalawan taktak kuring.

"Wajib kuring nyanyi hal pikeun anjeun?" Kuring nanya ka dirina.

"Leres," manehna ngawaler kalayan sora anak pinalangsaeun urang.

Kuring terang Dessan liked nyanyi nice Alleluia anjeun hirup di kuring. Manehna dipaké pikeun salawasna hayang nu nalika kuring nanya nya lamun kuring bisa nyanyi nanaon. Manehna disebut teu keur Alleluia anjeun hirup di kuring, tapi manehna sok nyarios, "muji anjeun." Pas manehna dipaké pikeun nyebutkeun "muji anjeun" Kuring terang katuhu jauh naon lagu manehna dimaksudkan. Kuring kapanggih sorangan dina lagu. Ieu cocog duanana for geus dewasa sarta barudak.

Kumaha atuh nyanyi? "Kuring nanya ka Dessan, yakin yén Aisyah miharep kuring nyanyi ngan lagu éta.

Tapi mun heran kuring, ceuk Dessan nangis réngsé:

"Lancah!"

The lancah? Itsy Bitsy lancah? "Ieu mah malah hiji lagu Kristen. Tapi kuring nyanyi eta pikeun putri abdi, samentara ieu kuring jeung nya di leungeun abdi Ivar susun badag.

Itsy Bitsy lancah
nanjak trå'n.
Handap datang hujan
ngumbah lancah nu kaluar.
Nepi sumping panonpoé
tegalan nepi sadaya hujan.
Itsy Bitsy lancah
nanjak nepi deui.

Ieu cukup khutbah ka kuring. Nalika kuring nyanyi lagu jadi dicét kajadian jeung lancah dina pikiran kuring. Kuring nempo kumaha anjeunna Cut Nyak Dien nanjak nepi benang. Tapi ujug-ujug bencana. hujan sumping sarta dikumbah jauh lancah nu. Tapi lajeng sumping mujijat anu - mujijat nu! panonpoé acuk na garing nepi sadaya hujan sangkan lancah nu nyandak kawani, tur bisa ngawitan nanjak deui.

Nya kitu, anu Dessan na I ngalaman ti musibah, tapi panonpoé, Yesus meunang nepi jeung mere kami wani anyar, ku kituna jeung kuat nahan anyar deui nanjak deui nepi.

Saatos Kuring kungsi ditembangkeun lagu ieu ngajerit Dessan euweuh.


Peuting pangpanjangna di Christer Åberg

nyusun

- Mariksa hargana!

150 SEK / tiap

3 buku: 300 SEK

Bébas pengiriman barang!

Swisha: 070 935 66 96

Rekening Bank: 8169 nepi 5,303 725382-4

Paypal: https://www.paypal.me/apg29/

CATETAN: Lebetkeun alamat anjeun!

Buku nyandak sapuluh bulan nulis, tapi pisan gampang maca na nya cocog pikeun duanana jalma ngora jeung leuwih kolot, sarta ogé salaku kado atawa evangelisationsbok !


Ngeunaan Christer Åberg

Christer Åberg cicing di Meadow, deukeut Nässjö kalayan putri nya kahayang. Salila sababaraha taun anjeunna tos ngajalankeun salah sahiji situs blog pribadi panggedénawww.apg29.nu . Anjeunna ogé gawéna saperti hiji evangelist na aub kalawan nyanyi, musik jeung da'wah dina rapat di sabudeureun nagara.

buku anu dicitak dina Semnos penerbit.


Baca ogé:

Kuring ngarasa emotionally ogé kiwari, tapi kajadian nu wengi pangpanjangna bakal salawasna datang jeung kuring. Tapi sakumaha Abdi ogé nulis dina kitab: Tanpa Yesus, Abdi pernah boga supir eta.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

2 kommentarer

Inger Briselius 22/12-2018, 22:09

Varma tankar till dig och din dotter! /Inger

Svara


Jesus dotter 21/1-2019, 09:22

Hej Christer!

Jag födde min lille son Marcus den 21 dec 2008 på Ryhov, den dagen du var där med din fru och din son. Jag blev väldigt ledsen när jag läste om den tragedi som drabbade din familj. Samma dag som jag var otrolig glad att jag fick min son hade du sorg, förlorade fru och lille sonen Joel dagen efter. Men ära till Jesus som har gett dig styrka att stå på benen igen och fortsätta vittna om honom. Tack Jesus och Gud välsigna dig Christer och välsigna Desire’.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, fredag 19 juli 2019 kl. 04:19

Jesus söker: Sara!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 19 juli 2019 00:06

Jag önskar och ber att det ska bli helat mellan oss syskon (4 st) och att vi ska få en kärlek till varandra och förlåtelse mellan oss. För Gud är ingenting omöjligt.

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp