Surfar nu: 346 www.apg29.nu


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson 

Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

1. Massakern i Pittsburgh

En 46-årig man rusar in i en synagoga i Pittsburgh och skriker ”alla judar måste dö!” Han skjuter och dödar elva personer.

2. Louis Farrakhans nazistiska uttalanden

Under ett tal, som Louis Farrakhan, en amerikansk före detta ledare för ”Nation of Islam”, höll i Detroit, gick han emot dem som kallade honom judehatare. Louis uttalade sig –”sluta kalla mig en anti-semit, jag är en anti-termit” (insekt)

3. Flera hakkors på amerikanska universitet efter dådet i Pittsburgh

Efter dådet mot judarna i Pittsburgh, sågs hakkors på flera framträdande universitet i USA. På sociala media kunde man ta del av uttalanden som, ”låt oss grilla några judar i ugnen”, och ”varje gång jag läser om Hitler, blir jag kär igen”.

4. Labours ledare Jeremy Corbyn i Englands antisemitiska uttalanden

Jeremy Corbyn hamnade I blåsväder under 2018, då fortsatta beskyllningar kom fram om Corbyns antisemitiska hållningar. Partimedlemmar och företrädare för judiska organisationer gick till gemensam attack mot Labour och skrev om Corbyns såkallade förakt mot judar.

5. UNRWAs läroplan som tar bort Israels existens och betvivlar judarnas förintelse.

UNRWA, som är FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktningar, är påverkad och influerad av Hamas som kontrollerar UNRWA´s organisation, för att främja terrorism mot Israel och nedtrycka ”sionistiska hundar”.

6. Airbnb´s diskrimination mot judar i Judea och Samaria.

Airbnb, som är en online uthyrningsmarknad för uthyrning och bokning av privat boende, ger ingen möjlighet för att hyra hos privata judar i området Judea eller Samaria.

7. Germans Banks koppling till BDS Gruppen

I 2018, insisterade den tyska banken, att göra affärer med BDS, som är en rasistisk- och bojkottarrörelse mot judar.

8. Den amerikanska biskopen Gayle Harris falska anklagande om kräkningar

I ett tal, anklagade den amerikanska biskopen Gayle Harris, att han själv hade bevittnat hur ett 3-årigt arabiskt barn blev arresterad av en israelisk soldat, samt hur en 15 årig palestinskt barn blev skjuten i ryggen. Han erkände senare, att han endast hade ”hört talas” om dessa händelser.

9. Karolinskachef utreds för antisemitism

En chef på Karolinska anklagas för trakasserier av flera judiska läkare. Dessa judiska läkare påstår, att denne och andra judiska kollegor ska ha utsatts för antisemitism och att ledningen inte har gjort tillräckligt för att stoppa det här. Till exempel har läkaren under två år, inte fått lov till att operera inom sitt område.

10. Roger Waters använder sina konserter för att sprida antisemitiska hållningar.

Roger Waters antisemitiska hållningar och uttalanden har fått vissa till att reagera. Münchens borgmästare i Tyskland, har bland annat sagt, att ”han vill göra det klart och tydligt, att Rogers inte är välkommen i München, och något som inte kan diskuteras.

Onda andars källor

Den antisemitiska hållning vi möter i världen, har sitt ursprung ur onda andars källor. Allt detta pekar tillbaka på de löften och kallelse, som Herren har till Israel och det judiska folket. 

Antisionism och antisemitism är ett tidstecken i sig själv, och det lilla landet Israel kommer tyvärr inte få ro, förrän dess, att Herren själv stiger ner från himlen, för att regera och samla Israel under sina vingar. 

Vi som Guds folk, får inte glömma Herrens egendomsfolk. Vi får inte glömma Herrens väg och löften för det judiska folket. 

Vi vet, att en dag kommer slöjan att tas bort, och det judiska folket kommer att se, erkänna och ta emot Jesus Kristus som sin efterlängtade Messias.

Jesus kommer snart!


Källa:


MIKAEL WALFRIDSSON

denytterstatiden.blogspot.com/

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 12 januari 2019 02:46 | #israel #antisemetism #2018 #mikael walfridsson #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

35 kommentarer

Johan Löfgren 12/1-2019, 07:40

Wallström är högt upp på min lista!

Svara


Steven 12/1-2019, 09:35

Antisionism och antisemitism är ett tidstecken i sig själv, och det lilla landet Israel kommer tyvärr inte få ro, förrän dess, att Herren själv stiger ner från himlen, för att regera och samla Israel under sina vingar.

Det blir en falsk fred och många kommer bli förledda.

Svara


Sam G Ö 12/1-2019, 14:58

Israel och judafolket är Guds ögonsten, därför bör vi dagligen be om den Allsmäktiges beskydd över Israel. För mig personligen har Israel alltid varit intressant. Den långa vandringen av Poul Borchsenius bör varje kristen och Israelälskare läsa och förstå att den fasta kärnan inom Israel är att de aldrig släppt den Gud som en gång utvalde dem till sitt egendomsfolk. "Allt är i Guds hand. Bara inte fruktan för Gud", Så lyder en av Talmuds doktriner. Be och tala gott om judarna och Israel!

Svara


Calle 12/1-2019, 15:32

Anti-Israelism är ofta förklädd antisemitism.

Svara


Alf 12/1-2019, 17:42

Ja, det är mycket hets mot judarna...
Såg en intressant video för ett tag sedan om en invigning av altaret till det tredje "templet".
https://www.youtube.com/watch?v=H9c_l2s6Wk8
Tror det kan bli en falsk fred som Israel som sekulär stat kan ingå...men inget som kommer hålla.

Svara


Sam G Ö 13/1-2019, 14:30

Svar till Thomas.

Vad betyder 70 AD? Anno Domini? Jo Jesus grät över staden Jerusalem, men han försköt inte judarna och Israel! Och Jerusalem är fortfarande Israels huvudstad.

Svara


Martin 15/1-2019, 10:34

Israels avgående militäre befälhavare Gadi Eizenkot erkände i en intervju med Sunday Times nyligen att Israel i hemlighet har stöttat rebeller i Syrien med löner och vapen, inklusive Al Quada-affilierade grupper. Han säger: “We carried out thousands of attacks [in recent years] without taking responsibility and without asking for credit,”.

2014 sade Israels USA-ambassadör: "the lesser evil is the Sunnis over the Shias". ISIS är Sunni och Iran är Shia.

Välmenande kristna vill stödja staten Israel som man uppfattar som "Guds ögonsten". Men Israel stöttar islamistiska grupper som förföljer och dödar kristna. Hur kan ni som i vått och torrt alltid försvarar Israel blunda inför det här faktumet?

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-14/israels-top-commander-finally-admits-role-syrias-invisible-warhttps

Svara


Leif 15/1-2019, 11:34

Svar till Martin.

Israel gör inte rätt i allt, och det har inte med hur vi tycker eller ej att göra, de är ändå Guds ögonsten!

Det finns en plan som Gud har ämnat fullborda genom Israel och det kan ingen på något sätt hindra.

Gud utvalde från begynnelsen ett enda folk av många på denna planet för att genomföra Sin kärleksplan med människor. Han lät dem bli folket som fick lagen genom Mose. Denna fullkomliga lag kunde inte någon av Israels folk hålla, och i Nya Testamentet kan vi också läsa om meningen med Guds lag till Israels folk,, det var inte ens tänkt att de skulle kunna hålla denna lag utan istället ge insikt om att varje människa är en syndare som behöver Guds frälsning genom Sonen Jesus.

Ingen kan ju någonsin bli rättfärdig inför Gud genom laggärningar. Nej, lagen kan bara ge insikt om synd.

Romarbrevet 3:20

Detta var en del av Guds plan med Israel. Sedan föddes också Frälsaren genom Israels folk och Juda stam. Jesus dog och gav Sitt liv i Israels land och huvudstad Jerusalem, men!

Det var ju inte slut med Israel där även om flertalet Israeliter förkastade Guds Son här. Guds plan fortsätter med detta utvalda folk. Jesus skall också en dag inom snar framtid enligt Skriften komma tillbaka till just Israels land och folk. Han skall församla dem från hela världen till denna centrala plats enligt flera profetiska budskap i Bibeln, vilket vi redan sett och vet har varit i full gång det senaste seklet.

Nu väntar alltså Hans ankomst ca 2000 år senare till just samma plats igen från där Jesus for upp och lämnade Israels folk. Israels land existerade sedan Inte mer och folket spreds sedan utöver hela jorden, de blev ett hatat och förföljt folk lite överallt pga att man valt att vända Guds Son ryggen, men!

Så säger härskarornas Herre : ”Liksom jag planerade det onda över er, säger härskarornas Herre, och inte visade någon barmhärtighet när era förfäder provocerade min vrede, så har jag nu gjort en plan för att göra gott mot Jerusalem och judéerna. Var inte rädda!

Sakarja 8:14‭-‬15

Gud skall nu än en gång göra Israel till den plats i världen där Guds starka närvaro och Ord går ut överallt. Han skall frälsa återstoden av Israel när Han kommer för att visa Sig på oljeberget, då kommer Israels ögon att öppnas står det skrivet. Guds härlighet kommer att vila över denna "till en början lilla skara Israeliter" , och människor över hela världen som överlevt det förmodligen största kärnvapenkriget (harmagedon) någonsin kommer att längta efter att få se och höra dessa Andesmorda Israeliter.

Så säger härskarornas Herre : ”På den tiden ska tio män från alla språk och folk ta tag i en judes mantelflik och säga: ’Låt oss få följa med er, för vi har hört att Gud är med er.’ ”

Sakarja 8:23

Detta är Guds plan med Israel och därför har Gud befallt speciellt sitt folk att välsigna Jerusalem och Israel. Inte för att de gör allt rätt, utan för att Guds nåd kommer att göra detta utvalda folk och plats till världens centrum!

Jesu frid...

Svara


AnnMarie 15/1-2019, 12:36

Jag välsignar alltid mina barn och barnbarn.De gör inte alltid rätt de är inte frälsta men jag älskar dem mer än alla andra människor!!Så är det!!

Svara


Martin 15/1-2019, 16:44

Svar till Leif.

Du svarade i första stycket. Att Israel inte gör rätt i allt, men de är ändå Guds ögonsten. Sen kom en jättelång utläggning OT. Nåväl. Men om Israel skickar hjälpsändningar till Gaza (vilket de gör) fylls kommentatorsfälten av idel lovord över Israel, åh detta enastående Gudsfolk! Om Israel stöttar Jesushatande islamister (vilket de också gör) skyls detta undan med kommentarer likt din. Kristna Israelvänner använder alltså olika måttstockar, vilket är en form av lögn.

Svara


Leif 15/1-2019, 17:22

Svar till Martin.

Det var inte OT eftersom jag förklarar just det du ändå inte förstår!

Har Gud sagt att vi skall välsigna det Han har planerat och bestämt så är det extra speciellt oförståndigt att ifrågasätta och gå emot Honom när man samtidigt menar sig tillhöra Honom. 🙄

Svara


Leif 15/1-2019, 17:25

Svar till Martin.

Jag skyller heller inte undan något som du hittar på Martin, det är däremot fult!

Gör Israel fel så gör de, och givetvis får de också så som alla andra stå för det de gör ont som gott, men det förändrar inte Guds Ord och plan med Israels folk och land...

Svara


AnnMarie 15/1-2019, 17:36

Vad är det egentligen som Gud planerat som gör det så viktigt att tom de ledande i vårt land(icke frälsta)borde välsigna Israel och tala väl om dem??

Svara


Martin 15/1-2019, 17:54

Svar till Leif.

Det är som ni kopplar på autopiloten och blir Israel-zombies som inte läser kommentarerna utan bara kör på med era färdigskrivna svar. Vem har gått emot vem? Du menar att jag har gått emot Gud med nånting som jag har skrivit i mina två kommentarer? Citera isf Leif, det låter ju allvarligt.

Svara


Leif 15/1-2019, 20:19

Svar till AnnMarie.

Jag skrev ju redan nyss svar på det du återigen frågar.

Gud har sagt till oss att välsigna och inte förbanna, vi skall inte ens förbanna fiender. Det finns endast vissa områden där vi kan förbanna någon och det är när vissa fullständigt i högmod strider emot när man för Kristi skull försöker att ena, när någon endast i högmod håller på och fördärvar inom Guds kropp m.m. Det finns vissa gränser där Bibeln visar att vi kan förbanna istället för att välsigna.

Men, Israel som helhet har vi aldrig fått något mandat att förbanna utan alldeles tvärtom. Redan till Abraham sa Gud detta vilket vi vidare vet handlar om Isak och senare Jakob, han som fick namnet Israel. Vi vet att det var Israel som skulle få ett utlovat land och att det var genom detta folk alla folk skulle få frälsningens möjlighet m.m.

Jag ska välsigna dem som välsignar dig och förbanna dem som hädar dig. Genom dig ska alla jordens släkter bli välsignade.”

1 Moseboken 12:3

Att det här inte är klart hos många kristna förvånar mig även om jag hittills har sett det ena värre än det andra.

Sen är det ju också så att alla de nationer som kommer att gå emot detta land kommer att hamna i oerhört fördärv och död en dag, Bibeln varnar ju för det om och om igen, och ingen kristen vill väl sitt eget lands fördärv, eller?

Därför är det mycket bättre för också Sveriges ledning att redan nu bete sig hyfsat med respekt för det folk Gud en dag kommer att regera denna planet med istället för att följa strömmen som går emot harmagedon!

Försök att förstå!

Svara


Leif 15/1-2019, 20:25

Svar till Martin.

Det räcker med din fråga, "hur kan ni o.s.v..."

Du visar redan i den lilla frasen din fientliga inställning mot alla dem som vigt sina liv till att i vått och torrt följa Guds råd om att det alltid är bäst att välsigna det utvalda folket.

Svara


AnnMarie 15/1-2019, 21:23

Svar till Leif.

När ska Israels folk regera denna planet ?Finns Sveriges ledning här då mån tro?

Svara


Leif 15/1-2019, 21:53

Svar till AnnMarie.

Efter harmagedon kommer Jesus Kristus regera denna planet genom Israels folk.

Lycklig och helig är den som får vara med om den första uppståndelsen. Den andra döden har ingen makt över dem, utan de ska vara präster åt Gud och Kristus och regera med honom i tusen år.

Uppenbarelseboken 20:6

Detta handlar om tiden efter harmagedons förödelse.

Då kommer Israels folk vara Jesu kanaler uti denna värld.

Svara


Leif 15/1-2019, 22:11

Svar till AnnMarie.

Sveriges nation har nog försvunnit vid denna tidpunkt.

Svara


Martin 15/1-2019, 22:12

Svar till Leif.

Det räcker med din fråga, "hur kan ni o.s.v..."

Nej, det räcker inte. För att drämma till med:
Har Gud sagt att vi skall välsigna det Han har planerat och bestämt så är det extra speciellt oförståndigt att ifrågasätta och gå emot Honom när man samtidigt menar sig tillhöra Honom. 🙄
Är du riktigt frisk Leif?

Svara


Leif 15/1-2019, 22:15

Svar till Martin.

Om jag är frisk när jag väljer att välsigna det Gud vill att vi skall välsigna, ja det anser jag med stor övertygelse!

Svara


Martin 15/1-2019, 22:26

Svar till Leif.

Om jag är frisk när jag väljer att välsigna det Gud vill att vi skall välsigna

Nej, det var inte det saken gällde. Läs långsammare om det hjälper dig. Kanske kan du ta hjälp av nån. För så som du skriver får man inte uttrycka sig. Skäms!

Svara


Leif 15/1-2019, 22:47

Svar till Martin.

Att du ständigt inte verkar förstå vad jag säger utan misstolkar fullständigt kan jag tyvärr inte göra så mycket åt😪

Svara


Martin 15/1-2019, 22:50

Svar till Leif.

Då får du ett nytt försök. Vad i mina kommentarer motiverar detta:

Har Gud sagt att vi skall välsigna det Han har planerat och bestämt så är det extra speciellt oförståndigt att ifrågasätta och gå emot Honom när man samtidigt menar sig tillhöra Honom.

Visa mig var jag har ifrågasatt och gått emot Gud i mina kommentarer?

Svara


AnnMarie 15/1-2019, 23:19

Svar till Leif.

Ja så är det nog ??

Svara


Leif 15/1-2019, 23:48

Svar till Martin.

Att det finns sådana kristna som väljer att förkasta alla anklagelser mot Israel är inte alls konstigt. Israels folk blir ständigt attackerat av Palestinska bomber med omvärldens stöd. Det kryllar av lögner om att Israel skulle vara den aggressiva i detta fall.

Skulle någon annan nation varit utsatt för i snitt 70-talet bomber m.m om dagen, "som jag hörde för kanske ett eller något år sen" så hade man absolut riktat all sin militära styrka för att utplåna den nationen, men när det gäller Israel som istället för att utplåna t.o.m ställer sin sjukvård till hjälp för Palestinier så ljugs det i stort sett överallt om att Israel är den onda nationen.

När sedan t.o.m. s. k. kristna väljer att anklaga Israels folk så blir det ganska givet locket på mot den mesta av liknande kritik, och jag stödjer dem som väljer att göra så även om det givetvis finns brister.

Jag beklagar den sidan av kristenheten som tillsammans med övriga världen väljer att sprida kritiken mot Israel. Jag kan tyvärr inte heller lita på den negativa media som du klistrar in. Även om det skulle finnas någon gnutta sanning i det så gör det absolut ingen nytta att sprida det, utan tvärtom så ökar du med detta bara hatet mot Guds utvalda nation.

Försök att tona ner din aggressiva ton mot alla dem som älskar Israel så blir det behagligare för dig. Jag håller med dig om att det finns skygglappar på vissa håll, men förstår som sagt varför, och det gör absolut ingen nytta någonstans att du upprörs över detta.

Vi vet att den onde har som allra största mål att utrota Israel och alla övriga Guds barn. Därför blir det locket på mot dem som attackerar,man förknippar det helt enkelt med den ondes elaka förtal och vägrar lyssna till det.

Så ett tips broder. Välj hellre att be och välsigna dina kristna syskon, även om vissa har lite skygglappar på detta område, välsigna Jerusalem och Israel.

Det blir bättre så!

Och, låt inte denna diskussion uppröra dig mer, det är inte alls personligt menat från mig, utan låt oss älska varandra så som Herren råder oss till. Det jag började att svara på vår alltså inte endast med tanke på vad just du skrev, utan det var mer allmänt menat till alla dem som inte gillar Israels diverse svårare sidor... Hoppas att du kan förstå...

Jesu frid...

Svara


Martin 16/1-2019, 00:49

Svar till Leif.

Då så. Då var det utagerat. Bra Leif.

Vi släpper det nu. Men jag känner inte alls igen mig att jag skulle ha nåt hat mot det judiska folket. Det stämmer helt enkelt inte. Jag har ägnat mängder av timmar åt att läsa vad Bibeln har att säga om Israel-frågan och har inte landat i nån specifik slutsats. Men det gör mig inte till en fiende till Gud och Hans Plan, jag tror bara att Guds Plan är större än vad som vanligen presenteras. Det finns så otroligt mycket mer i den frågan. Och en dag kommer allt vävas ihop på ett fantastiskt sätt. Löftet som vandrade från Abraham till Isak till Jakob men sen inte till Juda utan till Josefs söner Efraim och Manasse. Och just Josefs söner, den kanske mest Kristus-like av Jakobs söner. Men spiran hamnade hos Juda. Och rikena som splittrades, Juda bestod men Nordriket upplöstes. Men Gud har lovat att samla alla stammar, inte bara Juda och Levi och Benjamin stam. Men de här frågorna är omöjliga att diskutera på ett sånt här forum där taggarna är så utåt för tolkningar som ligger i utkanten av den som är etablerad i Frikyrkan och den evangelikala kyrkan i stort. Som sagt, vi släpper det nu.

Svara


Leif 16/1-2019, 06:15

Svar till Martin.

Jag har heller inte alls trott att just du skulle ha något hat mot det judiska folket, så har jag absolut inte menat, och jag håller absolut med om att det inte är lätt att diskutera något på ett sånt här forum, mycket blir väldigt fel ofta!

Ja, Josef var en mycket stor och tydlig förebild för Jesus i vilket fall. Både det att han bildligt blev dödad och såld av sina egna, och sedan upphöjd till den högste.

Josef drömde att alla skulle buga för honom, men avundsjukan spred sig och istället ville dem göra sig av med honom. Allt detta är ju väldigt likt det som hände Jesus. Det blev väldigt mycket ilska och avundsjuka mot Jesus när Han börjar tala om att Han är Guds Son osv.

Ha en välsignad dag brorsan 😍

Svara


AnnMarie 16/1-2019, 08:21

Svar till Martin.

Du tror att Guds plan är större än vad som vanligen presenteras.Det tror jag också i varje fall vad det beträffar frälsningen men säger jag det så blir jag kallad universalist! (en del tror att jag menar att tom djävulen ska bli frälst)

Svara


Leif 16/1-2019, 10:18

Svar till AnnMarie.

(en del tror att jag menar att tom djävulen ska bli frälst)

Det är bra om du inte tror det eftersom det inte står så någonstans i Skriften, utan tvärtom! Men det finns ju de universalister som aldrig svarar när man ställer just den frågan, och likadant när jag ställer frågan om ordet "aions betydelse" som enligt vissa universalister då endast skall betyda "tidsålder." Men betyder det då verkligen också så när det gäller Bibelverserna som säger att Jesus är densamme i "aion" evighet? Eller! Är Jesus endast densamme igår och idag och till en begränsad tid?

Det har jag hittills inte fått svar på! 🤔

Svara


AnnMarie 16/1-2019, 10:36

Nu ställde ju jag en fråga till Martin men hur som helst ....Varför skulle inte Jesus vara den samme i alla tidsåldrar?Det tror jag.

Svara


Leif 16/1-2019, 13:06

Svar till AnnMarie.

Du antydde någon annan i inlägget till Martin och jag bara anade att det var en liten vink om mig.

Jag tror också att Jesus är densamme i all evighet, och då betyder ju just det grekiska ordet "aion" i all evighet!

Svara


Martin 16/1-2019, 13:51

Svar till AnnMarie.

Förlåt AnnMarie, jag uppfattade inte nån fråga. Bibeln är inte tom på hoppfulla bibelverser vad rör allas frälsning. "Men när allt har lagts under honom skall Sonen själv underordna sig den som har lagt allt under honom, så att Gud blir allt, överallt" (1 Kor 15:28). Bibeln är en bok av hopp. Men nån ondska kommer aldrig släppas in i Jesus Rike.

Jag gjorde misstaget en gång att avslöja mina synder för en "kristen" profil i bloggvärlden. Han använde det emot mig och hotade att avslöja dem. Då vet man att den människan inte tillhör vår Herre Jesus. Han tillhör djävulen. Men han har en pompös bekännelse, han säger att han tror på Bibeln som Guds ofelbara ord osv. Ändå tillhör han Satan.

Jesus kommer föra hem de sina, men de ogudaktiga, stolta onda människorna kommer inte släppas in. Och bland dem kommer finnas "kristna" som kommer gnissla tänder av rent ursinne. Och jag är glad för det. Jag vill inte dela evigheten med den personen jag berättade om. Himlen kommer vara ett vänligt ställe där ingen sätter sig själv först. Vi Där Herrens kärlek genomsyrar allt.

Svara


AnnMarie 16/1-2019, 15:32

Svar till Martin.

Vi tror nog rätt lika här vad jag förstår och ärligt talat har jag ibland snuddat vid tanken om att tillbringa evigheten med vissa kristna som jag har svårt för idag samtidigt som jag förstår att då ser vi alla klart och det är glömt samt förlåtet!

Svara


Martin 16/1-2019, 16:02

Det var likadant när Jesus gick på jorden. Det finns ingenting nytt under solen, suckar Predikaren.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 10:46

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp