Surfar nu: 532 www.apg29.nu


Tredje kön - Förfallet i Sverige visar sig allt mer

Tredje kön - Förfallet i Sverige visar sig allt mer

Av HOLGER NILSSON.

Ett tredje kön! Förfallet i Sverige visar sig allt mer. En ny vansinnighet varslas det nu om.

Så kom nu härom dagen beskedet att man tänker införa ett tredje kön i Sverige. Hade det varit 1 april skulle man naturligtvis trott att det var ett aprilskämt, men nu presenterades det någon vecka innan det datumet.

Så tyvärr var det inte ett dåligt skämt – det var ytterligare ett steg i förfallet i det land som brukar benämnas världens mest sekulariserade land.

Till man och kvinna

Det är klart att just detta är en del av förklaringen, hade man fortfarande läst Bibeln så hade man kunnat läsa följande:

”Till man och kvinna skapade han dem. Han välsignade dem och gav dem namnet människa den dag de skapades.” 1 Mos. 5:2.

Så är verkligheten och så har den alltid varit genom historien. Att människan nu förkastar såväl Bibeln som den historiska verkligheten, gör bara att man ställer ut sig i en position som har allt förnuft emot sig.

Nu skall vi alltså få ett tredje kön, på pappret vill säga, för i verkligheten finns det inget sådant. Frågan är nu när vi får ett fjärde, femte kön och så vidare.

Den positionen är egentligen skamvrån, det är en skam att människor om berömmer sig av sitt förnuft hamnar där, det är inget som de har någon anledning att vara stolta över.

Dammluckan har öppnats

Nu skall vi alltså få ett tredje kön, på pappret vill säga, för i verkligheten finns det inget sådant. Frågan är nu när vi får ett fjärde, femte kön och så vidare. Frågan är full relevant, inget som vi driver med eller vill vara ironiska över.

Ett faktum är att dammluckan redan har öppnats och man talar nu om en mångfald av kön. Vi skall citera från en krönika skriven av Ann Heberlein. Rubriken över krönikan var: Hur många kön finns det i Sverige, 2018?

I inledningen av krönikan skriver Heberlein:

”Min bordskavaljer berättade, med viss förundran, att hans tonårige son kommit hem från skolan och berättat att det finns 747 kön. Jag hummade till svar, vis av erfarenhet efter tidigare diskussioner om just kön och könstillhörighet. Jag hade inte lust att förstöra en trevlig middag.”

747 kön

Det är tydligen att man i skolan hade fått lära sig att det finns 747 kön! Vi trodde man skulle få kunskap baserad på vetenskap och inte fantasier i skolan, men ack nej! Det är inte undra på att många inte vill sända sina barn till de kommunala skolorna utan vill välja kristna skolor.

Men sådan har nu man beslutat inte skall få startas. Vi förstår – man är väl rädd för att det kan leda till en massflykt från de kommunala skolorna när alltmer dårskap får presenteras där för dessa stackar elever.

Det är tydligen att man i skolan hade fått lära sig att det finns 747 kön! Vi trodde man skulle få kunskap baserad på vetenskap och inte fantasier i skolan, men ack nej!


HOLGER NILSSON

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 27 mars 2019 01:14 | #holger nilsson #tredje kön #hbtq #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

16 kommentarer

Calle 27/3-2019, 08:27

Sådant som mängder av olika kön är numera "världens visdom", däremot talet om korset och frälsningens väg anses som dårskap i denna världen, det är verkligen upp och ner, i första brevet till korinterna kap 1 vers 18 skriver Paulus, "talet om korset är en dårskap för dem som går förlorade, men för oss som är frälsta är det en Guds kraft"

Svara


Alf 27/3-2019, 09:33

Viktigt att vara ROTAD i Herren Jesus Kristus i dessa dagar av total villfarelse, förvirring och förtappelse. Dessa förvillelser är för oss kristna uppenbara, men samtidigt är det dem som är mindre uppenbara som är mest farliga.

Svara


SA 27/3-2019, 10:18

Det finns två kön , det går inte att ändra på, helt SJUKT , det dom håller på med 😖

Svara


Björn 27/3-2019, 11:06

Svar till Alf.

Det va intressant det sista du skrev där. Ang de mindre uppenbara som är mest farliga. Gör det gärna mer tydligt. För det vill jag gärna veta. Det finns så mycket som händer idag och man hinner knappt hänga med i svängarna. Det ena är ju värre än det andra. Det gäller verkligen att va uppmärksam som du skrev. Sånt som är helt galet märker man ju omgående. Men det finns absolut saker som är mer förrädiska och ser oskyldiga ut.

Svara


Björn 27/3-2019, 11:10

Kan man kanske få bli en liten söt gullig katt istället🐈😊😊😊. Skämtar lite nu.

Svara


Christer Åberg 27/3-2019, 14:13

Svar till Björn.

Kan man kanske få bli en liten söt gullig katt istället🐈😊😊😊. Skämtar lite nu.

Ditt skämt är tyvärr sant. Det finns de som tror att de är katter: https://www.apg29.nu/a/5vj

Svara


David 27/3-2019, 14:33

Det nya könet är endast för den som har både och mellan benen. (bara skoj det finns som tur är inte och kommer ej heller att finnas någon gång) Endast dagens politiker tror på det hjärntvättade av satan/antikrist själv.

Svara


Ann-Marie A. 27/3-2019, 14:57

Tråkigt nog föds det barn med missbildning, där läkare har svårt att säga vilket kön de har, fast det är ovanligt. De brukar kunna hjälpa dem med olika sorters behandlingar.

Människor blir ännu mer förvirrade av ett tredje kön. Bättre med stöttning så man kan må bra i sin roll som man eller kvinna.

Svara


Christer Åberg 27/3-2019, 15:02

Svar till Ann-Marie A..

Människor blir ännu mer förvirrade av ett tredje kön. Bättre med stöttning så man kan må bra i sin roll som man eller kvinna.

Sant.

Svara


Jean 27/3-2019, 20:00

Svar till Martin.

En stilla undran: Varför förfasar vi oss över hur de som inte tror som vi, lever? Vad förväntar vi oss? Och kan vi verkligen döma dem med samma måttstock som vi använder för våra egna troende liv?
En liten fundering till: Att ständigt lyfta fram hur eländigt och förfallet samhället är, vad gör det med oss? Blir vi hoppfulla? Modfällda? Vad är syftet?
Eller kan det vara så att vi känner oss lite lite bättre? Vi har ju hittat rätt. Har det rätt ställt med Gud. Är på den rätta vägen. Behöver vi ett dem, de ofrälsta för att känna ett tryggt vi, de frälsta?

Bra vinkel där Martin,

Dock skall vi komma ihåg vad Herren Jesus sa ,

Vi skall vara förståndiga och fortsätta att förkunna evangeliet med kraft och sanning till alla folk ..med kärlekton ,dock allvarligt menat om syndernas förlåtelse,omvändelse tron på den enda Vägen Sanningen o Livet ,för du vet broder det är det enda rätta..

Herren kommer snart och hämtar hem de sina/Halleluja

Mäniskan är hopplös utan Jesus Kristus..!

Paulus sa något extraordinärt och fantastisk i Rom 1:16

Jag skäms inte för evangeliet för det är Guds kraft till frälsning för var o en som tror ...

Alltså ,Paulus säger med andra ord att allt är hopplöst utan Jesus och alla mäniskor är hopplösa utan Kristus!

Vi behöver förmedla detta starkt och med Andens ledning

Fin kväll i Herren

Svara


David Ström 28/3-2019, 04:47

Att låta barn som känner sig som något annat få ta hormonsprutor och sedan operera om sig så att deras nya fysiska kön passa med hur de känner sig är helt fel och ett tecken i tiden. Får de frid sedan och slipper depressioner? De bör ju åtminstone vänta tills de är myndiga eller vuxna. Läste om en kvinnlig boxare som mötte en man som bytt kön i en match. Kvinnan blev sönderslagen och sa att hon aldrig känt att en motståndare slagit så hårt. Det är ju helt sjukt att inte idrottsvärlden inte förbjuder kampsportare att tävla med ett annat kön än det fysiska kön som producerar könsceller. Ska opererade män tävla mot kvinnor i sprint stavhopp fotboll? Det är en förvirrad tid.Håll fast vid bibeln. I begynnelsen skapade Gud himmel och jord.

Svara


JL 28/3-2019, 07:38

Svar till Martin.

En liten fundering till: Att ständigt lyfta fram hur eländigt och förfallet samhället är, vad gör det med oss? Blir vi hoppfulla? Modfällda? Vad är syftet?

Att stoppa huvudet i sanden, vad gör det med oss? Har vi inte gjort det allt för länge? Det finns krafter här i samhället som är ute efter att förgöra Sverige som land och Svenskarna som folk. Det är anledningen till dessa konstiga läggningar bland annat.

Ni tror väl på fullaste allvar väl inte att Saudiarabien har samma problem? Eller Kina?

Detta med postmarxismen är ett stridsmedel emot samhällen. Alltså en subversiv krigföring emot länder och folk. I detta fallet så krigar man emot det Europeiska samhället för att förstöra det och de håller på att lyckas. Ta er tid att lyssna på

https://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

Videon är från 1983, riktigt tråkig men är något som alla kristna skall se för att förstå vad som ligger bakom.

Svara


Erik S 28/3-2019, 12:38

Att Sverige på många områden är verkligt illa ute, är ingen överdrift. Det är möjligt att vi inte skulle "varna" om detta i tid och otid-men, samtidigt måste vi vara realister och tala om hur det verkligen förhåller sig. Är vi betjänta av att alla tiger och går omkring och låtsas som om allt är bra? Elefanten i rummet, ni vet. Som regeringen gör med invandrarfrågan, kriminaliteten, kaoset i skolan, äldrevården, sjukvården.

Verkligt allvarligt är det, när dessa influenser får fäste i våra församlingar; andra religioner, ockultism, könstillhörighet, radikalfeminism, abortfrågan.

Jag vet om en kristen läkarfamilj med 4 barn. Det ena barnet "känner sig inte hemma i sin kropp"/känner sig obekväm med sin nuvarande könstillhörighet". Och vad gör föräldrarna åt det? Jo, föräldrarna hjälper till och ger barnet hormonsprutor, för att ändra på könstillhörigheten. Och i ett senare skede är operation planerad, för att göra den definitiva ändringen av kön komplett!! Och detta är en kristen familj!! tillika läkare!!

Man blir verkligen både förvånad, ledsen och beklämd, ja man tror inte att det är sant i första skedet. Men så långt har vi alltså kommit, på den väg som bär bort från Gud! Man undrar i sitt stilla sinne, hur deras relation till Herren verkligen ser ut? Vi ska inte döma, det tillkommer Gud själv, men ändå. Det står tydligt "till man och kvinna skapade han oss".

Nog är det en allvarlig tid. Vi ser mer och mer att allt tyder på att vi närmar oss upplösningen av denna tidsålder. Måtte vi få nåd till att stå fasta och inte tappa focus på det viktigaste-Golgataverket!

MVH och Shalom

Svara


Björn 28/3-2019, 12:49

Svar till Christer Åberg.

Ja du vad ska man säga om det😊 tror faktiskt jag har sett det där tidigare. Tror för min egen del att det är demoniskt.

Svara


JL 28/3-2019, 15:31

Svar till Erik S.

Jag vet om en kristen läkarfamilj med 4 barn. Det ena barnet "känner sig inte hemma i sin kropp"/känner sig obekväm med sin nuvarande könstillhörighet". Och vad gör föräldrarna åt det? Jo, föräldrarna hjälper till och ger barnet hormonsprutor, för att ändra på könstillhörigheten. Och i ett senare skede är operation planerad, för att göra den definitiva ändringen av kön komplett!! Och detta är en kristen familj!! tillika läkare!!

Felet är ju att andra kristna inte hjälpt dessa kristna att förstå orsakerna. De är kristna och är därför måltavlor för postmarxismen. Ju fler kristna som blir homosexuella, binära eller bara helt enkelt mår dåligt, ju bättre går agendan. Unga Svenska kristna genomgår en total postmarxistisk hjärntvätt i skolan och det slutar i självförstörelse allt som oftast. Det är detta subversionen går ut på.

Agendan är alltså en ren och skär divide and conquer där man ger sig på de svagare först. När sedan de svagare är borta, så kan man gå nästa nivå tills dess att man kan göra ett fullt maktövertagande. Detta kommer i Sveriges fall ske inom 10 år och då kommer det bli hyfsat jobbigt att vara kristen kan jag lova.

Svara


Bengt 28/3-2019, 15:59

Det kan du nog ha rätt i björn

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 16:16

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp