DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

Läsarmejl

Trycket från demoniska krafter är en verklighet

Av: Sven Thomsson
måndag 9 december 2019 11:02

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Trycket från demoniska krafter är en verklighet

Trycket från demoniska krafter är en verklighet, som emanerar från den onda andevärlden. Levande kristna, som av Herren fått andebedömningens gåva får ofta känna av detta tryck. Jag är väldigt känslig i min ande och kan vittna om hur jag upplever detta fenomen.

Trycket från demoniska krafter är en verklighet, som emanerar från den onda andevärlden. Levande kristna, som av Herren fått andebedömningens gåva får ofta känna av detta tryck. Jag är väldigt känslig i min ande och kan vittna om hur jag upplever detta fenomen.

Om jag går ute på stan kan jag möta en person som har en kall och hård ande inom sig. Då känner jag att det liksom ”pustar” orent mot mig från den personen.

Motsatt – om jag möter en person med en mjuk ande pustar det en ström av ljuvlighet från den personen.

Demonisk kraft från spritflaskorna

Jag har ibland gått förbi Systembolaget och känt demonisk kraft pusta ut från spritflaskorna. Jag känner också av demonisk kraft i tobaksrök.

När det förekommer snuskiga programinslag på TV pustar orena krafter mot mig. Därför ser jag aldrig på dåliga och destruktiva program.

I programtablåerna före Rapport brukar det förekomma inslag som skulle kunna smutsa ner min själ som Jesus tvättat med sitt dyra blod. Därför blundar jag och håller för öronen för att slippa se och höra dessa.

Jag upplever hårdrockmusik demonisk, särskilt när det förekommer sataniska inslag. Jag lyssnar aldrig på sådan ”musik”, för jag upplever den så otäck. Jag tycker inte om rockmusik över huvud taget. Men har råkat höra sådan utan att önska det.

Cykeltjuvar

För en tid sedan bodde jag på en plats där cykeltjuvar var i farten. Jag blev bestulen på min cykel, som jag hade ställt upp utanför fastigheten där jag bodde. Om jag inte minns fel, var cykeln låst, men blev ändå stulen.

Någon gav mig tipset att gå till Folkets park, för där brukade folk lämna stulna cyklar.

Jag lydde rådet och gick till parken för att söka min cykel. Jag gick runt och letade över allt. Nöjestillställningarna var slut och folk hade lämnat parken, men jag kände starkt i min ande att de onda andemakterna dröjde sig kvar. Jag upplevde en så kuslig stämning.

Jag skulle aldrig kunna besöka en biograf, dansstillställning, sportevenemang eller något annat nöjesetablissemang. Jag skulle uppleva en sån oren och otäck atmosfär att jag inte härdade ut att vara där.

Det värsta jag varit med om

Nu vill jag vittna om det värsta jag varit med om i fråga om tryck från demoniska krafter. Det upplevde jag utanför och i Vasaloppets hus i Mora.

I Vasaloppets hus förekom bytardagar av vasaloppsnålar. Folk brukade sitta där och byta, köpa och sälja sådana . Min fru hade några som hon tänkte sälja, så jag följde med henne till Vasaloppets hus. Redan när vi stod utanför ingången till lokalen kände jag och tänkte: ”Men vilken otäck stämning det råder här.”

Sedan gick vi in i vestibulen och där kändes den orena, otäcka atmosfären ännu starkare.

I källarvåningen fanns ett rum, där de som bytte nålar satt vid sina bord. Vi gick ned dit och såg att det var mycket folk där, som ville omsätta sina nålar.

Demoniska krafter störtade mot mig

När vi kom in i rummet störtade de demoniska krafterna mot mig med enorm styrka. Det kändes som att en kraftig mansperson knuffade mig baklänges. Jag var nära att tappa balansen och var nära att falla omkull.

Men sedan steg den helige Ande med mäktig kraft upp inom mig, som en motvikt mot de demoniska krafterna. Jag kände mig lyft och buren av den helige Ande.

Ond andevärld

Vi som är frälsta har en ond andevärld att kämpa mot. Dess krafter är inget att leka med. Det har jag verkligen fått erfara. Det gäller att vara fylld av den helige Ande och leva under Jesu blods beskydd för att bli bevarad.

Jesus har besegrat ondskans makt. Han har triumferat och avväpnat furstarna i ondskans rike. Han har krossat ormens huvud och gjort djävulens makt om intet. Det finns ett Guds ord, som stärker vårt mod och ger tröst:

”Kära barn, ni är från Gud och har segrat över dem, för han som är i er är större än den som är i världen” (1 Joh. 4:4).

Sven Thomsson

#Sven Thomsson #DemonerANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 29, lördag 24 juli 2021 kl. 18:31

Dagens bibelord

“Det går väl för den som är barmhärtig och lånar ut, som sköter sina saker med rättfärdighet.” (Psalm 112:5)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 24 juli 2021 11:40
Tack, gode Gud för vad du redan har gjort för mig, men Herre, jag behöver Dig hela tiden !


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp