525 online! | Sidvisningar idag: 20 813 | Igår: 162 847 |

www.apg29.nu

Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

En av Europas största moskeer invigdes nyligen i Tyskland. Turkiets president Recep Erdogan invigningstalade.

Megamoskén

Megamoskén har bland annat två 55 meter höga minareter och en stor kupol och 1200 personer ryms i den. Kostnaden beräknades till cirka 200 miljoner kronor. 

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

Diyanet bygger moskéer över världen

Den nya moskén i Tyskland i Köln har uppförts av och drivs av DITIB. Det är en turkisk paraplyorganisation som driver över 900 moskéer i Tyskland. Dessa moskéer är kopplade till den turkiska regeringens direktorat Diyanet, som även tillhandahåller imamer.

Enligt Diyanets egen hemsida har man slutfört moskébyggen i bland annat:

 • USA
 • Ryssland
 • Vitryssland
 • Tyskland
 • Somalia
 • Haiti
 • Kazakstan
 • Gaza

Nya moskéer byggs i bland annat:

 • Albanien 
 • Kirgizistan
 • Cypern
 • Djibouti
 • Storbritannien
 • Sverige

Diyanet har 30 moskéer i Danmark under namnet Dansk turkiska islamiska stiftelsen.

Planerade moskébyggen

Diyanet ska ha även byggt moskéer i:

 • Libanon
 • Mali
 • Filippinerna
 • Krim

Man planerar även att bygga moskéer i:

 • Kosovo
 • Chad
 • Elfenbenskusten
 • Venezuela
 • Mayuretanien
 • Niger med flera platser

Samtidigt som den turkiska regeringen bygger moskéer över hela världen, förtrycks kristna ortodoxa i Turkiet på olika sätt. 

Kära vänner, vi måste åter igen på nytt och frimodigt förkunna evangeliet om Jesus Kristus så att människor blir frälsta. Alldeles så många moskébyggen kan inte frälsa. Det är endast den uppstånden och levande personen Jesus Kristus som kan frälsa. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 11 oktober 2018 17:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lukas

Märkligt att Turkiets och Saudis moskebyggande tillåts fortsätta i väst. Alla förstår ju att båda är diktaturer som sprider en hårdför riktning av islam vilket kommer att skapa problem. Varför finns nästan inga kristna i Turkiet? Jo för att turkarna i samband med första världskriget utrotade och fördrev dem. Väst måste ta till sej sitt kristna arv och hjälpa kristna i t ex mellanöstern.

Svara -   - 11/10-18 18:59 -


Niklas Jönsson

Stoppa eländet! Nej tack till fler byggnadstillstånd för moskeer i Sverige,Fräls alla som bor i Sverige och alla nya som kommer till Sverige och bygg nya och eller större kyrkor vid behovför alla ny frälsta så alla får plats. Erdogan gå och lägg dig med din Allah. Jesus är den enda guden som ska hyllas och tillbes.

Svara -   - 11/10-18 19:08 -


Roger T. W.

Många turkiska kristna lämnade landet och blev gästarbetare i Europa. Hemma trivdes de inte. Jag blev dock väl mottagen när jag besökte landet och frågade om gamla kyrkor.

Saudiarabien bygger också moskéer, som sprider wahabismen och det är farligare. Gulen, som konkurrerade med Erdogan, stoppades i centralasien för att han var för radikal. Erdogan anklagar honom för kuppförsöket. Frågan är om Turkiet kan satsa så mycket pengar, eftersom ekonomin är svag.

Svara -   - 11/10-18 19:24 -


JL

Svar till Lukas.

Nja, det är inte märkligt egentligen. För de som har mammon som gud så räcker det med att sticka till lite pengar så ändrar de sin syn på verkligheten.

Att Väst måste försvara sitt arv är uppenbart och önskvärt. FN är köpt av globalister och islamister.

Svara -   - 11/10-18 19:35 -


Katrina

så de kan predika om ....

https://www.youtube.com/watch?v=cDpPDh0Y4gE&;feature=youtu.be

Svara -   - 11/10-18 21:28 -


Katrina

Svar till JL.

Och då gällde det första budet. De älskar mammon mer än Gud.

Svara -   - 11/10-18 22:25 -


Lena Henricson

👎😢. 🙏

Svara -   - 11/10-18 23:16 -


Rolf

Om Europa tillåter moskebyggen bör arabvärlden som motkompensation tillåta kyrkbyggen där. Annars bör moskebyggen stoppas. Tillåter vi deras tro här ska de tillåta kristendom där. Annars stopp för moskeer.

Svara -   - 12/10-18 08:43 -


Mikael W

Jag tycker det här är väldigt bra gjort av den Turkiska regeringen, som visar att dem trofast tar Islam på allvar. Muslimer kan man lita på!

När jag satte ut en förfrågan på den här Kristna bloggen (som har tusentals Kristna besökare varje dag) om någon ville hjälpa mig lite med att få ut Kristen litteratur till fattiga barn runtom i världen, så fanns ingen här som ens orkade skriva en kommentar. Detsamma gällde en förfrågan om att ge ut en Kristen broschyr till vuxna. Det som finns i hjärtat det talar munnen (eller det skriver man om på bloggen)

För att få Kristna att vakna upp ur sin djupa dvala så krävs kanske att Islam tar över Sverige och inför Sharialagar, och förhoppningsvis bygger en jättemoské just där du bor Så, för Svenska folkets bästa hoppas jag att Turkarna bygger miljoner moskéer i Sverige

http://www.kkc.n.nu/literature

Ps. Det hade kunnat varit många fler foton med många fler barn på den här sidan om du hade orkat lyfta lite på röven.....men än är det inte för sent....så kom igen nu och visa lite stake

Svara -   - 12/10-18 09:17 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Det kan finnas många anledningar varför just min organisation inte har fått pengar från Apg29 användare.

De ge tionde till församlingen och hjälper det fattiga i sin egen församling , är vana att stödja de projekt som de alltid har gjort. Sen har du skyldighet att försörja dina egna barn och hjälpa dina närmaste.

Så det finns inga pengar kvar att stödja flera projekt .

Svara -   - 12/10-18 10:12 -


Katrina

Svar till Katrina.

försörja sina egna barn ska det stå

Svara -   - 12/10-18 10:14 -


JL

Svar till Mikael W.

Mikael, du verkar vara lite bakom loftet. Hur kan du skriva att du anser att det är för folkets bästa att det skall byggas moskéer i Sverige?

Om man inte klarar av att hålla sitt eget kök rent, så åker man inte till andra sidan jorden och skall lära andra att rengöra kök.

Svara -   - 12/10-18 10:31 -


JL

Svar till Katrina.

Katarina, lite tankar kring varför jag inte skulle ge några pengar till ett sådant projekt. Det första som möter mig är en regnbåge, redan där får jag pridetankar. Vidare så har sådana projekt drivits av människor som har det som en affärsverksamhet, alltså lever på att människor skall skänka dem pengar. De gör det inte för Jesus, utan för mammon i så fall. Precis som jag när jag arbetar. En världslig sak.

Sedan, personligen är jag beskattad upp över öronen. Jag vill att mina egna barn skall få de pengar jag tjänar. Inte hamas, inte afganer, inte muslimer, inte sossar, inte alla andra jordens barn utan mina egna. För jag älskar dem mer än allt annat på jorden. Jag sliter som ett djur och alla andra får mina pengar och jag får inte ett skvatt för det. Det är alla möjliga skatter, sedan skall alla möjliga andra organisationer, kyrkor, försäkringar halvmaffia fack ha sina procent. Alla påpekar vilken dålig människa jag är när jag inte betalar dem( men inte du faktiskt och det skall du ha en eloge för). Myndigheter som behandlar mig som smuts och jag har inte samma förutsättningar att konkurrera för det är maffialiknande strukturer inkopplat. När man påtalar problemen så blir man en rättshaverist så klart.
Det är så illa att människor som kallar sig kristna, och får pengar från skatten som jag och min fru betalar, de arbetar svart med exakt samma medel som jag. Sedan går de till kyrkan och gapar högt och minsann stöder massor av projekt som skall kristna världen. Men på hemmaplan går deras egna minsta under. Så innan ni ger er ut och skall frälsa världen, se till att ni har något hållbart på hemmaplan först. Vi håller på att bli utrotade, era minsta. VI behöver er hjälp, inte alla andra. Inte invandrare, inte afganer, indier, utan VI era minsta. VI behöver inte mer skatter eller utgifter eller problem, för VI håller på att bli utrotade. Vi behöver hjälp mot de fariséer som intagit kyrkan.
https://fof.se/tidning/2018/8/artikel/farre-man-blir-pappor
Nu har ju jag barn, men jag vet ju vilken strid det varit för varje krona. SÅ, Gud med er, alla ni mina minsta bröder. Måtte de kristna vakna upp och stå på er sida, det som er Kung befallt.

Svara -   - 12/10-18 11:22 -


AnnMarie

Svar till JL.

Härligt att höra att du i första hand värnar om dina egna barn!Det gör jag också och precis dom dig älskar jag mina egna barn över allt annat på jorden.Det vore ju helt sjuk om man satte andra före sitt eget kött och blod.

Jag tillhör ju ingen församling hellet så tiondet + lite till ger jag till barnen och mina barnbarn som jag naturligtvis älskar lika mycket!

Svara -   - 12/10-18 11:41 -


Katrina

Svar till JL.

Ja, det är mycket dubbelmoral i vissa församlingar.

Och man ger brödet till främlingar, husets barn får äta smulorna som blir över.

GVD

Svara -   - 12/10-18 11:54 -


Katrina

Svar till AnnMarie.

Självklart värnar om mina egna barn först.

Svara -   - 12/10-18 12:54 -


Katrina

jag blev bort av nån anledning....förlåt

Svara -   - 12/10-18 12:55 -


Bengt

I Finland tackade man nej till Saudiarabien

Ville bygga en moské där

Det var bra gjort

Finns redan för många moskéer i vår värld

Svara -   - 12/10-18 13:28 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Vad är det för pengar du syftar på Katrina?

Guds rike byggs inte av pengar....

Svara -   - 12/10-18 16:16 -


David Ström

Det är rätt enkelt. Det står "Ni skall inga andra gudar hava jämte mig. 1951 skrevs lagen om religionsfrihet om och man fortsätter skriva om den. Från början var det bara svenska stadskyrkan som var godkänd. Sedan på mitten av 1800 talet så kunde kristna bilda friförsamlingar som jag förstått det. En så länga är Jesus i centrum. Man kan väl säga att främlingar med annan religion på allvar började ta sig till Sverige med start 1979. Då Kommer Khomeini tillbaka till Iran och många sekulära muslimer flyr sitt land. Många främlingar har vi tagit emot under åren. Sedan millennieskiftet många med helt annan Gud religion och kultur. Det var helt otänkbart förr i tiden. Ers Majestät konungen fick under det förra århundradet ett gäng kameler som gåva. Med kamelerna följde en kamelskötare som var muhammedan. Det gick inte för sig. Mannen blev tvångs döpt till namnet Nils efter mannen som fört honom hit. Ni skall inga andra gudar hava jämte mig borde väl tolkas som det tolkades förr. Främlingar ska räknas som en bland er, men det förutsätter väl att de konverterar och döper sig. I annat fall är det väl nationen som bryter mot det första budet. Lagen om religionsfrihet borde väl bara gälla kristendomen enligt min ringa mening. Scientologer Islam Hare Krishna Mormoner ingår inte i det första budet.

Svara -   - 12/10-18 16:51 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Om man går till sidan du hänvisar, så vill de ha donationer till deras skrifter, böcker mm

Svara -   - 12/10-18 16:56 -


Katrina

Svar till Mikael W.

bevis:

Distribution of donated kid-bibles to KKC kids in Tangub, Philippines

The bibles were donated ny an unknown person

The Christian gospel song books were a donation from Brother Leif Boman in SwedenThe

You can also contribute in distributing this little book, by a donation, or by helping us with translation to your language, or by distribution to kids where you live, so we together can spread the word of God to kids around the world. Contact Mikael

Detta är litet "finare" sätt att be om pengar.

Svara -   - 12/10-18 17:29 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Hehe.....ok....du hade väl lite rätt den gången Katrina....pyttelite rätt.... :)

Men Katarina, den Helige Ande måste alltid leda en Kristen verksamhet, och verksamheten skall ha sin fasta förankring hos Gud.....annars blir de flesta verksamheter, mer eller mindre, verkningslösa.....

.....man måste t.ex inte ha en sångbok när man sjunger.....men ibland underlättar det....men glöm bort pengar och materielka ting för ett ögonblick och be istället till Gud för en Kristen verksamhet du gillar..... det är då någonting händer....

Svara -   - 12/10-18 19:20 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Självklar förstår jag att utan donationer blir det ingen hjälp, det behövs pengar att bygga upp en versamhet, men jag svarade för en enkel förklaring varför folk inte hörde av sig.

så krångla inte till det

Svara -   - 12/10-18 19:28 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Du vet, Katrina, folk från hela världen hör av sig till mig hela tiden, och jag har aldrig klagat på vare sig det eller några donationer.

Det jag reagerar på är brist på engagemang när det gäller kommentarerna på den här bloggen för den här typen av verksamhet från Svenskar (Skaninaver)

Däremot, om en artikel handlar om sex/porr eller invandring.....ja då blir det fart på kommentarerna och fullt engagemang.

Det kan väl inte förhålla sig som så att dem som kommenterar här är rasister och ändock anser sig vara Kristna?

Rasism är inte förenligt med ett Kristet leverne

Svara -   - 12/10-18 19:42 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Ahaa...nu förstår vad du menade att man skulle skriva mer om arbetet och vara taksamma att människorna får evangeliet till sig, det är fint arbete.

Svara -   - 12/10-18 19:47 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Jag har inte alltid alla hästar i stallet, Katrina. Vad menade du nu?

Svara -   - 12/10-18 19:58 -


Katrina

Svar till Mikael W.

sortera dina hästar och läs igen, det är inget oklart i det jag skrev

Kortfattat : du tycker att vi borde skriva mer om det fina arbetet med att sprida evangeliet till alla. Varför skrev du inte det kort, så hade alla förstått dig rätt

Svara -   - 12/10-18 20:12 -


Niklas Jönsson

Svar till Mikael W. En del hästar är fortfarande ute på grönbete,HA HA HA bara lite skoj som jag bjuder på.

Svara -   - 12/10-18 20:12 -


Mikael W

Svar till Niklas Jönsson.

:)

Svara -   - 12/10-18 22:38 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Jag tror vi ligger väldigt långt ifrån varandra Katrina när det gäller förståelse. Du gör för många egenfundiga antaganden som saknar verklighetsförankring. Om du inte har något intresse för det missionsuppdrag Jesus gav oss så vet jag inte hur vi ska närma oss.

Berätta annars gärna hur du själv skulle göra för att sprida evangelium, om du nu har det intresset.......och om inte så förstår jag inte hur vi ska ha ett fruktsamt utbyte av den här dikusionen....gör du? Bättre jag får ta in hästen från grönbetet....

Svara -   - 12/10-18 23:02 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Bra att du hittat hästarna, så det är nog så att vi ligger allt långt ifrån varandra. En tanke du kunde ha seglat med Elida för Jesus från Göteborg till Herzliya.

Ha det gott. Klart slut.

Svara -   - 12/10-18 23:10 -


Troende

Svar till Rolf.

De ska inte byggas moskéer här i Norden. Vi ska INTE tillåta villoläror frodas. Vi ska ha politiker som lyder Bibelns lära, vare sig de tror på Gud eller säger sig inte göra det. Vi ska inte ifrågasätta SD mer nu. Vilka vill ha bort islam ? Jo SD. Vilka vill skicka tillbaka utlänningar till de grannländer som har stor möjlighet att hjälpa dem ? Jo SD. Vilka vill behålla Kristendom i Norden ? Jo SD. Vilka står mest rakryggade och visar kärlek till Sverige och Nordens länder och vilka vill ge utlänningar hjälp till självhjälp ? Jo SD. Ta bort villoläran islam, och lär människor Bibeln istället. Nu måste vi sova här, godnatt !

Svara -   - 13/10-18 03:58 -


Troende

Svar till Lena Henricson.

🙏 🇸🇪🙏🙏🙏🙏

Svara -   - 13/10-18 04:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven sluter avtal om världsreligion

Påven sluter avtal om en världsreligion

Av MIKAEL WALFRIDSSON 

På samma sätt som Guds församling håller på att göra sig klar till Jesu återkomst, gör slökokyrkan det också. 

7

Läs allt!


IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

14

Läs allt!


Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

58

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

110

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

42

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

28

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

3

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Vecka 08, fredag 22 februari 2019 kl. 03:22

Jesus söker: Pia!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud. - Joh 1:12-13"

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp