993 online! | Sidvisningar idag: 161 562 | Igår: 185 081 |

www.apg29.nu


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

En av Europas största moskeer invigdes nyligen i Tyskland. Turkiets president Recep Erdogan invigningstalade.

Megamoskén

Megamoskén har bland annat två 55 meter höga minareter och en stor kupol och 1200 personer ryms i den. Kostnaden beräknades till cirka 200 miljoner kronor. 

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

Diyanet bygger moskéer över världen

Den nya moskén i Tyskland i Köln har uppförts av och drivs av DITIB. Det är en turkisk paraplyorganisation som driver över 900 moskéer i Tyskland. Dessa moskéer är kopplade till den turkiska regeringens direktorat Diyanet, som även tillhandahåller imamer.

Enligt Diyanets egen hemsida har man slutfört moskébyggen i bland annat:

 • USA
 • Ryssland
 • Vitryssland
 • Tyskland
 • Somalia
 • Haiti
 • Kazakstan
 • Gaza

Nya moskéer byggs i bland annat:

 • Albanien 
 • Kirgizistan
 • Cypern
 • Djibouti
 • Storbritannien
 • Sverige

Diyanet har 30 moskéer i Danmark under namnet Dansk turkiska islamiska stiftelsen.

Planerade moskébyggen

Diyanet ska ha även byggt moskéer i:

 • Libanon
 • Mali
 • Filippinerna
 • Krim

Man planerar även att bygga moskéer i:

 • Kosovo
 • Chad
 • Elfenbenskusten
 • Venezuela
 • Mayuretanien
 • Niger med flera platser

Samtidigt som den turkiska regeringen bygger moskéer över hela världen, förtrycks kristna ortodoxa i Turkiet på olika sätt. 

Kära vänner, vi måste åter igen på nytt och frimodigt förkunna evangeliet om Jesus Kristus så att människor blir frälsta. Alldeles så många moskébyggen kan inte frälsa. Det är endast den uppstånden och levande personen Jesus Kristus som kan frälsa. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 11 oktober 2018 17:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lukas

Märkligt att Turkiets och Saudis moskebyggande tillåts fortsätta i väst. Alla förstår ju att båda är diktaturer som sprider en hårdför riktning av islam vilket kommer att skapa problem. Varför finns nästan inga kristna i Turkiet? Jo för att turkarna i samband med första världskriget utrotade och fördrev dem. Väst måste ta till sej sitt kristna arv och hjälpa kristna i t ex mellanöstern.

Svara -   - 11/10-18 18:59 -


Niklas Jönsson

Stoppa eländet! Nej tack till fler byggnadstillstånd för moskeer i Sverige,Fräls alla som bor i Sverige och alla nya som kommer till Sverige och bygg nya och eller större kyrkor vid behovför alla ny frälsta så alla får plats. Erdogan gå och lägg dig med din Allah. Jesus är den enda guden som ska hyllas och tillbes.

Svara -   - 11/10-18 19:08 -


Roger T. W.

Många turkiska kristna lämnade landet och blev gästarbetare i Europa. Hemma trivdes de inte. Jag blev dock väl mottagen när jag besökte landet och frågade om gamla kyrkor.

Saudiarabien bygger också moskéer, som sprider wahabismen och det är farligare. Gulen, som konkurrerade med Erdogan, stoppades i centralasien för att han var för radikal. Erdogan anklagar honom för kuppförsöket. Frågan är om Turkiet kan satsa så mycket pengar, eftersom ekonomin är svag.

Svara -   - 11/10-18 19:24 -


JL

Svar till Lukas.

Nja, det är inte märkligt egentligen. För de som har mammon som gud så räcker det med att sticka till lite pengar så ändrar de sin syn på verkligheten.

Att Väst måste försvara sitt arv är uppenbart och önskvärt. FN är köpt av globalister och islamister.

Svara -   - 11/10-18 19:35 -


Katrina

så de kan predika om ....

https://www.youtube.com/watch?v=cDpPDh0Y4gE&;feature=youtu.be

Svara -   - 11/10-18 21:28 -


Katrina

Svar till JL.

Och då gällde det första budet. De älskar mammon mer än Gud.

Svara -   - 11/10-18 22:25 -


Lena Henricson

👎😢. 🙏

Svara -   - 11/10-18 23:16 -


Rolf

Om Europa tillåter moskebyggen bör arabvärlden som motkompensation tillåta kyrkbyggen där. Annars bör moskebyggen stoppas. Tillåter vi deras tro här ska de tillåta kristendom där. Annars stopp för moskeer.

Svara -   - 12/10-18 08:43 -


Mikael W

Jag tycker det här är väldigt bra gjort av den Turkiska regeringen, som visar att dem trofast tar Islam på allvar. Muslimer kan man lita på!

När jag satte ut en förfrågan på den här Kristna bloggen (som har tusentals Kristna besökare varje dag) om någon ville hjälpa mig lite med att få ut Kristen litteratur till fattiga barn runtom i världen, så fanns ingen här som ens orkade skriva en kommentar. Detsamma gällde en förfrågan om att ge ut en Kristen broschyr till vuxna. Det som finns i hjärtat det talar munnen (eller det skriver man om på bloggen)

För att få Kristna att vakna upp ur sin djupa dvala så krävs kanske att Islam tar över Sverige och inför Sharialagar, och förhoppningsvis bygger en jättemoské just där du bor Så, för Svenska folkets bästa hoppas jag att Turkarna bygger miljoner moskéer i Sverige

http://www.kkc.n.nu/literature

Ps. Det hade kunnat varit många fler foton med många fler barn på den här sidan om du hade orkat lyfta lite på röven.....men än är det inte för sent....så kom igen nu och visa lite stake

Svara -   - 12/10-18 09:17 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Det kan finnas många anledningar varför just min organisation inte har fått pengar från Apg29 användare.

De ge tionde till församlingen och hjälper det fattiga i sin egen församling , är vana att stödja de projekt som de alltid har gjort. Sen har du skyldighet att försörja dina egna barn och hjälpa dina närmaste.

Så det finns inga pengar kvar att stödja flera projekt .

Svara -   - 12/10-18 10:12 -


Katrina

Svar till Katrina.

försörja sina egna barn ska det stå

Svara -   - 12/10-18 10:14 -


JL

Svar till Mikael W.

Mikael, du verkar vara lite bakom loftet. Hur kan du skriva att du anser att det är för folkets bästa att det skall byggas moskéer i Sverige?

Om man inte klarar av att hålla sitt eget kök rent, så åker man inte till andra sidan jorden och skall lära andra att rengöra kök.

Svara -   - 12/10-18 10:31 -


JL

Svar till Katrina.

Katarina, lite tankar kring varför jag inte skulle ge några pengar till ett sådant projekt. Det första som möter mig är en regnbåge, redan där får jag pridetankar. Vidare så har sådana projekt drivits av människor som har det som en affärsverksamhet, alltså lever på att människor skall skänka dem pengar. De gör det inte för Jesus, utan för mammon i så fall. Precis som jag när jag arbetar. En världslig sak.

Sedan, personligen är jag beskattad upp över öronen. Jag vill att mina egna barn skall få de pengar jag tjänar. Inte hamas, inte afganer, inte muslimer, inte sossar, inte alla andra jordens barn utan mina egna. För jag älskar dem mer än allt annat på jorden. Jag sliter som ett djur och alla andra får mina pengar och jag får inte ett skvatt för det. Det är alla möjliga skatter, sedan skall alla möjliga andra organisationer, kyrkor, försäkringar halvmaffia fack ha sina procent. Alla påpekar vilken dålig människa jag är när jag inte betalar dem( men inte du faktiskt och det skall du ha en eloge för). Myndigheter som behandlar mig som smuts och jag har inte samma förutsättningar att konkurrera för det är maffialiknande strukturer inkopplat. När man påtalar problemen så blir man en rättshaverist så klart.
Det är så illa att människor som kallar sig kristna, och får pengar från skatten som jag och min fru betalar, de arbetar svart med exakt samma medel som jag. Sedan går de till kyrkan och gapar högt och minsann stöder massor av projekt som skall kristna världen. Men på hemmaplan går deras egna minsta under. Så innan ni ger er ut och skall frälsa världen, se till att ni har något hållbart på hemmaplan först. Vi håller på att bli utrotade, era minsta. VI behöver er hjälp, inte alla andra. Inte invandrare, inte afganer, indier, utan VI era minsta. VI behöver inte mer skatter eller utgifter eller problem, för VI håller på att bli utrotade. Vi behöver hjälp mot de fariséer som intagit kyrkan.
https://fof.se/tidning/2018/8/artikel/farre-man-blir-pappor
Nu har ju jag barn, men jag vet ju vilken strid det varit för varje krona. SÅ, Gud med er, alla ni mina minsta bröder. Måtte de kristna vakna upp och stå på er sida, det som er Kung befallt.

Svara -   - 12/10-18 11:22 -


AnnMarie

Svar till JL.

Härligt att höra att du i första hand värnar om dina egna barn!Det gör jag också och precis dom dig älskar jag mina egna barn över allt annat på jorden.Det vore ju helt sjuk om man satte andra före sitt eget kött och blod.

Jag tillhör ju ingen församling hellet så tiondet + lite till ger jag till barnen och mina barnbarn som jag naturligtvis älskar lika mycket!

Svara -   - 12/10-18 11:41 -


Katrina

Svar till JL.

Ja, det är mycket dubbelmoral i vissa församlingar.

Och man ger brödet till främlingar, husets barn får äta smulorna som blir över.

GVD

Svara -   - 12/10-18 11:54 -


Katrina

Svar till AnnMarie.

Självklart värnar om mina egna barn först.

Svara -   - 12/10-18 12:54 -


Katrina

jag blev bort av nån anledning....förlåt

Svara -   - 12/10-18 12:55 -


Bengt

I Finland tackade man nej till Saudiarabien

Ville bygga en moské där

Det var bra gjort

Finns redan för många moskéer i vår värld

Svara -   - 12/10-18 13:28 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Vad är det för pengar du syftar på Katrina?

Guds rike byggs inte av pengar....

Svara -   - 12/10-18 16:16 -


David Ström

Det är rätt enkelt. Det står "Ni skall inga andra gudar hava jämte mig. 1951 skrevs lagen om religionsfrihet om och man fortsätter skriva om den. Från början var det bara svenska stadskyrkan som var godkänd. Sedan på mitten av 1800 talet så kunde kristna bilda friförsamlingar som jag förstått det. En så länga är Jesus i centrum. Man kan väl säga att främlingar med annan religion på allvar började ta sig till Sverige med start 1979. Då Kommer Khomeini tillbaka till Iran och många sekulära muslimer flyr sitt land. Många främlingar har vi tagit emot under åren. Sedan millennieskiftet många med helt annan Gud religion och kultur. Det var helt otänkbart förr i tiden. Ers Majestät konungen fick under det förra århundradet ett gäng kameler som gåva. Med kamelerna följde en kamelskötare som var muhammedan. Det gick inte för sig. Mannen blev tvångs döpt till namnet Nils efter mannen som fört honom hit. Ni skall inga andra gudar hava jämte mig borde väl tolkas som det tolkades förr. Främlingar ska räknas som en bland er, men det förutsätter väl att de konverterar och döper sig. I annat fall är det väl nationen som bryter mot det första budet. Lagen om religionsfrihet borde väl bara gälla kristendomen enligt min ringa mening. Scientologer Islam Hare Krishna Mormoner ingår inte i det första budet.

Svara -   - 12/10-18 16:51 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Om man går till sidan du hänvisar, så vill de ha donationer till deras skrifter, böcker mm

Svara -   - 12/10-18 16:56 -


Katrina

Svar till Mikael W.

bevis:

Distribution of donated kid-bibles to KKC kids in Tangub, Philippines

The bibles were donated ny an unknown person

The Christian gospel song books were a donation from Brother Leif Boman in SwedenThe

You can also contribute in distributing this little book, by a donation, or by helping us with translation to your language, or by distribution to kids where you live, so we together can spread the word of God to kids around the world. Contact Mikael

Detta är litet "finare" sätt att be om pengar.

Svara -   - 12/10-18 17:29 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Hehe.....ok....du hade väl lite rätt den gången Katrina....pyttelite rätt.... :)

Men Katarina, den Helige Ande måste alltid leda en Kristen verksamhet, och verksamheten skall ha sin fasta förankring hos Gud.....annars blir de flesta verksamheter, mer eller mindre, verkningslösa.....

.....man måste t.ex inte ha en sångbok när man sjunger.....men ibland underlättar det....men glöm bort pengar och materielka ting för ett ögonblick och be istället till Gud för en Kristen verksamhet du gillar..... det är då någonting händer....

Svara -   - 12/10-18 19:20 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Självklar förstår jag att utan donationer blir det ingen hjälp, det behövs pengar att bygga upp en versamhet, men jag svarade för en enkel förklaring varför folk inte hörde av sig.

så krångla inte till det

Svara -   - 12/10-18 19:28 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Du vet, Katrina, folk från hela världen hör av sig till mig hela tiden, och jag har aldrig klagat på vare sig det eller några donationer.

Det jag reagerar på är brist på engagemang när det gäller kommentarerna på den här bloggen för den här typen av verksamhet från Svenskar (Skaninaver)

Däremot, om en artikel handlar om sex/porr eller invandring.....ja då blir det fart på kommentarerna och fullt engagemang.

Det kan väl inte förhålla sig som så att dem som kommenterar här är rasister och ändock anser sig vara Kristna?

Rasism är inte förenligt med ett Kristet leverne

Svara -   - 12/10-18 19:42 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Ahaa...nu förstår vad du menade att man skulle skriva mer om arbetet och vara taksamma att människorna får evangeliet till sig, det är fint arbete.

Svara -   - 12/10-18 19:47 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Jag har inte alltid alla hästar i stallet, Katrina. Vad menade du nu?

Svara -   - 12/10-18 19:58 -


Katrina

Svar till Mikael W.

sortera dina hästar och läs igen, det är inget oklart i det jag skrev

Kortfattat : du tycker att vi borde skriva mer om det fina arbetet med att sprida evangeliet till alla. Varför skrev du inte det kort, så hade alla förstått dig rätt

Svara -   - 12/10-18 20:12 -


Niklas Jönsson

Svar till Mikael W. En del hästar är fortfarande ute på grönbete,HA HA HA bara lite skoj som jag bjuder på.

Svara -   - 12/10-18 20:12 -


Mikael W

Svar till Niklas Jönsson.

:)

Svara -   - 12/10-18 22:38 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Jag tror vi ligger väldigt långt ifrån varandra Katrina när det gäller förståelse. Du gör för många egenfundiga antaganden som saknar verklighetsförankring. Om du inte har något intresse för det missionsuppdrag Jesus gav oss så vet jag inte hur vi ska närma oss.

Berätta annars gärna hur du själv skulle göra för att sprida evangelium, om du nu har det intresset.......och om inte så förstår jag inte hur vi ska ha ett fruktsamt utbyte av den här dikusionen....gör du? Bättre jag får ta in hästen från grönbetet....

Svara -   - 12/10-18 23:02 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Bra att du hittat hästarna, så det är nog så att vi ligger allt långt ifrån varandra. En tanke du kunde ha seglat med Elida för Jesus från Göteborg till Herzliya.

Ha det gott. Klart slut.

Svara -   - 12/10-18 23:10 -


Troende

Svar till Rolf.

De ska inte byggas moskéer här i Norden. Vi ska INTE tillåta villoläror frodas. Vi ska ha politiker som lyder Bibelns lära, vare sig de tror på Gud eller säger sig inte göra det. Vi ska inte ifrågasätta SD mer nu. Vilka vill ha bort islam ? Jo SD. Vilka vill skicka tillbaka utlänningar till de grannländer som har stor möjlighet att hjälpa dem ? Jo SD. Vilka vill behålla Kristendom i Norden ? Jo SD. Vilka står mest rakryggade och visar kärlek till Sverige och Nordens länder och vilka vill ge utlänningar hjälp till självhjälp ? Jo SD. Ta bort villoläran islam, och lär människor Bibeln istället. Nu måste vi sova här, godnatt !

Svara -   - 13/10-18 03:58 -


Troende

Svar till Lena Henricson.

🙏 🇸🇪🙏🙏🙏🙏

Svara -   - 13/10-18 04:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

3

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

14

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

9

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

22

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

42

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

51

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, lördag 15 december 2018 kl. 19:38

Jesus söker: Gottfrid!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 495 254 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 059 bloggartiklar, 92 305 kommentarer och 60 506 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp