957 online! | Sidvisningar idag: 185 398 | Igår: 216 328 |

www.apg29.nu


TV4 chipmärkte handen i direktsändning

Av: Guld, rökelse och myrra


Bild: 666: djävulens och Antikrists märke.

Det är oroväckande att man nu sätter in chip på människor i TV 4 nu på morgonen (kl 7:50). Man ser det som ett bekvämt tekniskt framsteg. 

TV4-anställda Sara lät chipmärka sin hand i direktsänt morgonprogram. Vilket, om något, kontrakt har hon nu skrivit under på?

Kommer fler personal ta chippet? Ja! Programledare Peter tog det också!

Upp 13

16 Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.


Av: Guld, rökelse och myrra
margalits.wordpress.com


Källa: Idag ger man chip i morgontv (4:an) i högra handen


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 11 december 2014 01:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

lasse s

När chippet kommer har vi ingen åtkomst till bankkontot eller pengarna vi har dom blir ogiltiga då.blir väldigt svårt för oss som inte tar märket vi blir hemlösa hungriga och förföljda.men den som tar märket går evigt förlorad.........

Svara -   - 24/5-15 09:37 -


nils

Frid Lasse!Tror ej vi skall oroa oss för chipmärkningen.Det är först vid A-krist FRAMTRÄDANDE som alla FÖRMÅS taga märket,dvs,det blir BLIGATORISKT!--Enl.2Tess.2:6-8 måste först Hindret för A-krists framträdande skaffas ur vägen.Det finns bara en andlig kraft som kan hindra A-krists ande,och det är D.H.Ande.Den anden fanns redan på Jesu tid,1Joh.4:2-3.--Hindret är D.H.Ande som bor i de troende.Det måste då vara vid UPPRYCKELSEN, när Jesus hämtar sin BRUD som hindret för A-krist tas bort!!--.Men vi som genom Guds ord känner till det slutliga syftet med Chipet,även om det nu i sin begynnelse verkar berättigat,BÖR NEKA ATT TAGA CHIP:et.--Detta kommer att innebära det slutliga UPPRORET MOT GUD OCH KRISTUS för mänskligheten!!

Svara -   - 24/5-15 12:51 -


elizabeth nilzén

hej. det var inte satansmärket som var med i tv. ni skrämmer upp folk. videon med tv4 deltagarna som fick chippet var en annan sak. inte satansmärket

fridshälsningar liz

Svara -   - 24/5-15 21:12 -


nils

Svar till elizabeth nilzén.

Frid elisabeth!-Hörde om en troende i USA som tagit Chipet, men då upplevde att gemenskapen med HERREN FÖRSVANN!--Han bad då en Herrens tjänare om förbön.När han då i bön sökte ledning,sade Herren att "mannen redan gjort sitt val!"--Förebedjaren blev skakad,så han bad en annan bedjare att också bedja för mannen.Också den bedjaren fick samma svar av Herren,"att han hade gjort sitt val!"Försent!--Må vi lyda GUDS VARNINGAR I SITT ORD!-MVH.nils

Svara -   - 24/5-15 22:27 -


monica brennevann handeland

Skummel utvikling vi går i møte.

Svara -   - 25/5-15 01:24 -


elizabeth nilzén

hj nils. tack för svar. ja usa har en helt annan syn på religiösa saker. men när herren talar gör han det. inte att glömma att det finns människor som är fanatiker och så var det nog i detta fallet

men jag ändå påpeka att det var INTE satansmärket de lade in. kan du förstå det? jag skickar gärna videon till dig. bli inte sur på mig. vi är herrens tjänare båda.

dessutom skulle inte jag vilja att ngn går in och öppnar min dörr med min pinkod då nyckklar mm skulle tas bort. förstå du skillnaden? här handlar det om teknik, inte vad bibeln säger. kram E ps. det är otäckt ändå

Svara -   - 25/5-15 18:50 -


nils

Svar till elizabeth nilzén.

Guds frid Elisabeth!-Enl Upp.13 är det först vid A-krists FRAMTRÄDANDE som Chip-märket bli OBLIGATORISKT.--Det är DÅ den falske "profeten" förmår ALLA att taga märket,v16--Det finns idag tom.pastorer som tagit Chip-et och visar upp och tom.rekommenderar det i USA!--Men jag har även hört troende som tagit Chip-et,och därefter sagt de förlorat kontakten med Herren!!--Vad skall man då tro?--Det kan vara att en troende som känner till Guds varning,har ett ansvar att ej FRESTA honom genom att ändå taga ett Chip!!--Därför skall vi TROENDE VARNA ANDRA;OCH EJ SJÄLVA ACCEPTERA NÅGON CHIPMÄRKNING!!--Chipet kommer att bli som frukten på KUNSKAPENS TRÄD I EDEN.GUD VARNADE MEN ,GAV ADAM FRIHET ATT VÄLJA!!--Likaså kommer det att bli för mänskligheten nu i ÄNDENS TID,säger GUDS ORD!--MVH.nils

Svara -   - 27/5-15 08:24 -


christina

Svar till nils.

jag håller med dig fullkomligt nils!!! inget att tveka om, bibeln talat starkt om detta märke om någon tar detta chip märke som betyder antikrist kontroll märker över människor, som en dag vill bli kallad som gud själv. Jesus säger i sitt ord tydligt om någon tar detta märke kommer inte in i himlen. för det är antikrist märke som ordet säger sig själv mot Kristus,,,

Svara -   - 27/5-15 15:58 -


Nils

Det FÖRSÅTLIGA i all slags BEDRÄGERI,är just att det sker så oskyldigt,och här introduceras succesivt!--Detta med Chip-märkning är nu ett ytterligare Tekninskt Framsteg som lockar alla.--Det introduceras som en ID-säkerhet,en smart "dörröppnare",enkelhet vid inpassering mm.--Och att det finner berättigande,i de VARDAGLIGA BEHOVEN,innebär att när det sedan blir OBLIGATORISKT,är det REDAN ACCEPTERAT,och SJÄLVKLART!--Vill EJ kalla det för satansmärket,men av GUDS ORD VET VI ATT SÅ KOMMER DET ATT BLI!--Om nu alla och envar, nu tar ett Chip-märke,kanske det ej SENARE KRÄVS ETT STÄLLNINGSTAGANDE? Vad vet du och jag?-För en TROENDE som känner till Guds klara varning i Upp.boken.13,syns det mig vara ATT FRESTA GUD om man ändå NU VILL TAGA ETT SÅDANT CHIP!--Kom ihåg att satan är en LÖGNARE och en BEDRAGARE från Begynnelsen,och här ser sin STORA CHANS att leva upp till detta!! Mvh.nils

Svara -   - 3/8-15 19:18 -


christina

Svar till nils.

ja, bibeln talar verkligen starkt om detta.det är bra förklarat nils. många idag blundar ser inte vad vi lever för tid. låt oss ta detta på allvar!!!!!

JESUS KOMMER SNART!!!!!!

Svara -   - 3/8-15 20:44 -


Eva

Svar till lasse s.

Men Lasse har du glömt bort att vi har en stor Gud som lovat att vara med oss alla dagar intill tidens ände. Gud hjälper oss hela vägen hem till himmelen det har han lovat oss😀👍🏻

Svara -   - 3/8-15 22:29 -


robin

Varför är alla så förvånade i kommentatorsfältet? Det står ju att detta ska ske? Låt de ske, det måste ske.... som med jesus, det måste ske!

Svara -   - 15/1-16 20:44 -


George

Svar till christina.

Amen kom herre Jesus

Svara -   - 26/2-18 01:36 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

2

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

19

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

18

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 19 november 2018 kl. 22:31

Jesus söker: Elisabet, Lisbet!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!


Församlingar firar Halloween med zombier och dansande skelett

Av Mikael Walfridsson 

Halloween i kyrkan

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden är från en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen.

24

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 876 373 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 018 bloggartiklar, 91 657 kommentarer och 59 932 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp