353 online! | Sidvisningar idag: 29 198 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Två procent apokalyps

Rubrikerna säger apokalypsen närmar sig Det verkar vara med 666 procents säkerhet.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 5 februari 2018 18:02 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Hmm, jag tycker nog det börjar blåsa upp. Och sitta still i någon båt det gör man inte. Antingen fiskar man eller så håller man sig på land. Speciellt när det börja se mört ut på horisonten.

Tidigare har ju huspriserna hela tiden stigit, detta har ju bidragit till extremt stora reavinstskatter för staten. Om vi gör antagandet att nu huspriserna minskar kraftigt. Bör inte det innebära att staten får otroligt stora utgifter på reavinstförluster? Vad säger en banktjänsteman om den tanken?

Svara -   - 6/2-18 13:23 -


Katrina

Ja, börsen har ju gått upp i flera år nu, så en liten nergång är ju nästan att räkna med......du kan fynda i nergången om du hittar rätt aktier, så lycka till.

Svara -   - 6/2-18 15:12 -


Peter Hall

Svar till JL.

Jag är ingen bankman. Kan man överhuvudtaget göra förlustavdrag på en fastighetsförsäljning? Är det inte endast värdetillväxten som är intressant för staten?

Om det uppstår en förlust, så kan ju staten alltid hävda, att lite svinn får man räkna med. Man har ju dock haft nytta av att bo i huset och dessutom slitit på det.

Svara -   - 6/2-18 16:36 -


JL

Svar till Peter Hall.

Grundregeln är att man får dra av 30 procent av halva förlusten man gjort. Backar man en miljon, så blir det 150k alltså.

Även ifall man säljer sin bostad för samma som man köpte den, så går det att göra värdejusteringar för tex mäklararvode, samt renoveringar. Just renoveringsbiten är ju en perfekt fusk grej för fifflare. De behöver bara fixar fram kvitton från en likadan fifflare, så går de genast back på försäljningen. Och på så sätt då alltså får tillbaka på skatten. Tidigare har detta fungerat ganska hyggligt, men det var på den gamla goda tiden.

Svara -   - 6/2-18 17:43 -


Sam G Ö

Jaså, pengarna ligger kvar på banken till tusenårsriket? Vad finns det för bevis för det?

Svara -   - 6/2-18 19:22 -


Peter Hall

Svar till Sam G Ö.

Behöver vi pengarna i ett s.k. "tusenårsrike"? Med tanke på världshändelserna, så dröjer det inte så länge, förrän Guds rike kommer. Så, ja pengarna kommer att ligga kvar på banken, om det mot förmodan skulle bli en total ekonomisk kollaps i hela världen.

Det står skrivet: "och vad härligt och dyrbart folken hava skall man föra ditin. Upp.21:26

Jorden kommer inte att brinna upp, som en del förkunnar. 2Petr.3:7

Elden, som Bibeln talar om, är den som Gud skall låta falla ned från himlen för att förtära hans motståndare. Upp.20:9

Sedan kommer vi att leva lyckliga i alla våra dagar. Halleluja!

Svara -   - 7/2-18 11:28 -


DAVID WINTHER

Svar till JL.

Hej JL

Jag vet inte hur stor del av statskassan som är reavinstskatter på bostäder men jag gissar att det inte är så stor del. Reavinstförlusterna blir nog marginella hursomhelst då priserna stigit så mycket att även ett större fall inte skulle ta ut de senaste årens prishöjningar. Däremot sitter nog en och annan byggare och svettas nu. Men bor man i sin bostad och har rent mjöl i påsen så behöver man nog inte vara orolig. Spekulanter däremot kan få det jobbigt.

Svara -   - 7/2-18 12:34 -


JL

Du har rätt, totalt är det kanske 10% som är kaptialskattsinkomst för staten. Där ingår ju räntor, aktieförsäljningar och bostadsförsäljningar, så det är inte så stor del för staten.

Svara -   - 7/2-18 15:42 -


SAS

Investera i Guds rike inte i den här världen.

Svara -   - 7/2-18 17:44 -


SAS

Svar till Sam G Ö.

Ja rätt förvirrad video vill jag säga...

Svara -   - 7/2-18 17:45 -


JL

Svar till SAS.

Du verkar också förvirrad, såhär skrev du för ett tag sedan:

"Suck nu lämnar jag den här sidan.... Hur blind kan man vara när man gör reklam för SD. Har du Lars inte någon andlig insikt? Kanske du borde fördjupa dig mer i vad SD står för!"

Svara -   - 7/2-18 18:12 -


SAS

Svar till JL.

Ja man kan inte annat än bli förvirrad när man läser en del av det som skrivs här på Apg 29 🙂. Tyvärr råkar man ha en vana att logga in på den här sidan ibland, men man mår bättre att avstå. Ok JL jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag har gjort och trädet bär inte bra frukt. Ja så lite förvirrad måste man vara för att läsa den här bloggen 😁

Svara -   - 7/2-18 19:52 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag gjort och trädet bär inte bra frukt.

Det är tydligen rätt många, inte minst bland närvarande på denna blogg, som tycker det trädet bär god frukt. En frukt som smakar riktigt friskt och gott.

Utveckla gärna din åsikt om vad som är SD´s dåliga frukt, så vi kan avgöra om du har någon anledning att uttala dig som du gör.

Svara -   - 8/2-18 09:26 -


JL

Svar till SAS.

SD har faktiskt inte gjort något alls då de inte varit vid makten. Det är sossarna och moderaterna som har fixat biffen.

Men säg mig, vad skall man rösta på om man inte gillar islamisering, globalisering och kommunism då?

Svara -   - 8/2-18 10:12 -


vanessa

Svar till JL.

Ge din röst till Jesus! Den ende som har lösningen

Svara -   - 8/2-18 11:07 -


Peter Hall

Svar till Leif Svensson.

Nja, jag vet inte det. Står det inte att "det stora Babylon" är moder till skökorna och styggelserna på jorden? Upp.17:5

Vårt förstånd säger; tempeltärnor (prostituerade) och avgudar.

Nu hör det till saken, att det första åtagandet, som jihadisterna fick från Koranen, var att göra rent hus med skökan. Upp.17:16-17 Ingen avgudareligion där islam härskar har överlevt. Något ironiskt kan man tycka, då islam själv i den kristnes ögon kvalificerar sig som det största bedrägeriet någonsin på jorden.

Svara -   - 8/2-18 15:24 -


Sam G Ö

Svar till SAS.

Mycket förvirrad video skulle jag säga, men om jag var svensk medborgare skulle SD få min röst, för den skull är jag inte förvirrad!

Svara -   - 9/2-18 12:41 -


Jessica

Svar till vanessa.

Det har nog alla på den här sidan gjort. Men att rösta är både en rättighet och skyldighet. Tyvärr finns det inget Jesusparti.

Svara -   - 9/2-18 13:55 -


Jessica

Svar till Sam G Ö.

De får min röst för tredje gången i höst!

Svara -   - 9/2-18 15:51 -


Sam G Ö

Svar till Jessica.

Helt OK!

Svara -   - 10/2-18 10:37 -


vanessa

Svar till Jessica.

Jesuspartiet är Guds rike som inte är någon del av denna världen, enligt hans egna ord!

Svara -   - 10/2-18 17:10 -


Jessica

Svar till vanessa.

Ja det har du rätt i Vanessa! Jag har tillhört det partiet i 40 år! Men tyvärr finns det inget mänskligt parti med bara Jesus i centrum. Jag tycker personligen att vi som är troende också har en rättighet, men även skyldighet att rösta.Givetvis behöver vi be också. Men det ena utesluter inte det andra.

Svara -   - 10/2-18 18:39 -


Peter Hall

Svar till Jessica.

Bästa Jessica

Sedan när blev det en skyldighet att gå och rösta i Sverige? Det är helt och hållet upp till var och en. Hade du levt i något annat land i Europa, så hade du kanske varit tvungen att gå till vallokalen (Belgien?).

Lägg ditt liv i vår Faders händer och förlita dig inte på mänskliga regeringar. Jesu rike var inte av denna världen, så hoppas inte på att politiken skall lösa dina problem.

Svara -   - 11/2-18 10:47 -


vanessa

Svar till Peter Hall.

Politiken kan inte lösa våra problem - ENDAST JESUS!!!

Ge din röst till JESUS! lyd Gud mer än människor!
2 timoteusbrevet 3, från första versen och framåt.
Människor är ONDA och syndfulla!!! det kan ingen politiker ändra på! så länge folk inte följer det som vi hittar längre fram i 2 timoteusbrevet kapitel 3 så har djävulen fritt fram att dra i spakarna så att allt blir värre!
16 All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for instruction in righteousness:

17 That the man of God may be perfect, thoroughly furnished unto all good works.

Svara -   - 11/2-18 15:01 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

0

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

0

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

35

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 05:15

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 319 928 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 211 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp