1 029 online! | Sidvisningar idag: 235 478 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Två procent apokalyps

Rubrikerna säger apokalypsen närmar sig Det verkar vara med 666 procents säkerhet.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg mndag 5 februari 2018 18:02 | #david winther #börsen #ekonomi #apokalyps | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


26 kommentarer

JL

Hmm, jag tycker nog det börjar blåsa upp. Och sitta still i någon båt det gör man inte. Antingen fiskar man eller så håller man sig på land. Speciellt när det börja se mört ut på horisonten.

Tidigare har ju huspriserna hela tiden stigit, detta har ju bidragit till extremt stora reavinstskatter för staten. Om vi gör antagandet att nu huspriserna minskar kraftigt. Bör inte det innebära att staten får otroligt stora utgifter på reavinstförluster? Vad säger en banktjänsteman om den tanken?

Svara -   - 6/2-18 13:23 -


Katrina

Ja, börsen har ju gått upp i flera år nu, så en liten nergång är ju nästan att räkna med......du kan fynda i nergången om du hittar rätt aktier, så lycka till.

Svara -   - 6/2-18 15:12 -


Peter Hall

Svar till JL.

Jag är ingen bankman. Kan man överhuvudtaget göra förlustavdrag på en fastighetsförsäljning? Är det inte endast värdetillväxten som är intressant för staten?

Om det uppstår en förlust, så kan ju staten alltid hävda, att lite svinn får man räkna med. Man har ju dock haft nytta av att bo i huset och dessutom slitit på det.

Svara -   - 6/2-18 16:36 -


JL

Svar till Peter Hall.

Grundregeln är att man får dra av 30 procent av halva förlusten man gjort. Backar man en miljon, så blir det 150k alltså.

Även ifall man säljer sin bostad för samma som man köpte den, så går det att göra värdejusteringar för tex mäklararvode, samt renoveringar. Just renoveringsbiten är ju en perfekt fusk grej för fifflare. De behöver bara fixar fram kvitton från en likadan fifflare, så går de genast back på försäljningen. Och på så sätt då alltså får tillbaka på skatten. Tidigare har detta fungerat ganska hyggligt, men det var på den gamla goda tiden.

Svara -   - 6/2-18 17:43 -


Sam G Ö

Jaså, pengarna ligger kvar på banken till tusenårsriket? Vad finns det för bevis för det?

Svara -   - 6/2-18 19:22 -


Peter Hall

Svar till Sam G Ö.

Behöver vi pengarna i ett s.k. "tusenårsrike"? Med tanke på världshändelserna, så dröjer det inte så länge, förrän Guds rike kommer. Så, ja pengarna kommer att ligga kvar på banken, om det mot förmodan skulle bli en total ekonomisk kollaps i hela världen.

Det står skrivet: "och vad härligt och dyrbart folken hava skall man föra ditin. Upp.21:26

Jorden kommer inte att brinna upp, som en del förkunnar. 2Petr.3:7

Elden, som Bibeln talar om, är den som Gud skall låta falla ned från himlen för att förtära hans motståndare. Upp.20:9

Sedan kommer vi att leva lyckliga i alla våra dagar. Halleluja!

Svara -   - 7/2-18 11:28 -


DAVID WINTHER

Svar till JL.

Hej JL

Jag vet inte hur stor del av statskassan som är reavinstskatter på bostäder men jag gissar att det inte är så stor del. Reavinstförlusterna blir nog marginella hursomhelst då priserna stigit så mycket att även ett större fall inte skulle ta ut de senaste årens prishöjningar. Däremot sitter nog en och annan byggare och svettas nu. Men bor man i sin bostad och har rent mjöl i påsen så behöver man nog inte vara orolig. Spekulanter däremot kan få det jobbigt.

Svara -   - 7/2-18 12:34 -


JL

Du har rätt, totalt är det kanske 10% som är kaptialskattsinkomst för staten. Där ingår ju räntor, aktieförsäljningar och bostadsförsäljningar, så det är inte så stor del för staten.

Svara -   - 7/2-18 15:42 -


SAS

Investera i Guds rike inte i den här världen.

Svara -   - 7/2-18 17:44 -


SAS

Svar till Sam G Ö.

Ja rätt förvirrad video vill jag säga...

Svara -   - 7/2-18 17:45 -


JL

Svar till SAS.

Du verkar också förvirrad, såhär skrev du för ett tag sedan:

"Suck nu lämnar jag den här sidan.... Hur blind kan man vara när man gör reklam för SD. Har du Lars inte någon andlig insikt? Kanske du borde fördjupa dig mer i vad SD står för!"

Svara -   - 7/2-18 18:12 -


SAS

Svar till JL.

Ja man kan inte annat än bli förvirrad när man läser en del av det som skrivs här på Apg 29 🙂. Tyvärr råkar man ha en vana att logga in på den här sidan ibland, men man mår bättre att avstå. Ok JL jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag har gjort och trädet bär inte bra frukt. Ja så lite förvirrad måste man vara för att läsa den här bloggen 😁

Svara -   - 7/2-18 19:52 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag gjort och trädet bär inte bra frukt.

Det är tydligen rätt många, inte minst bland närvarande på denna blogg, som tycker det trädet bär god frukt. En frukt som smakar riktigt friskt och gott.

Utveckla gärna din åsikt om vad som är SD´s dåliga frukt, så vi kan avgöra om du har någon anledning att uttala dig som du gör.

Svara -   - 8/2-18 09:26 -


JL

Svar till SAS.

SD har faktiskt inte gjort något alls då de inte varit vid makten. Det är sossarna och moderaterna som har fixat biffen.

Men säg mig, vad skall man rösta på om man inte gillar islamisering, globalisering och kommunism då?

Svara -   - 8/2-18 10:12 -


vanessa

Svar till JL.

Ge din röst till Jesus! Den ende som har lösningen

Svara -   - 8/2-18 11:07 -


Leif Svensson

detta är blankarnas och penningmånglarnas paradis ! vid negativa nyheter om ekonomi-räntor etc så börsernas storblankare tjyv-lånar aktier miljoner...av andra sparare..ibland ur AP-fonder bla.Sedan vräks dessa ut i blanking när börsen rasar.Blankarna..börshajarna som styr dessa algoritm-datorer på börsen älskar dessa ras ! det är då de tjänar stora pengar vid de uppstudsar som kommer vid varje ras.De har också andra lotter som warrants optiuoner som löses ut.Dessa mammoniter älskar dessa ras presis som de älskar pengar som sin Mammon-gud och tillbedjan till Guldkalven ! De knäböjer framför mammon-tronen rent bildligt som världens börser faktiskt är.Småsparare blir blåsta på sina pengar och man vill skrämma skiten ur dessa...Så då ni set -4 procent vid dagsslut och bistra undergångsrubriker i tidningar o nyheter så 'är det blankarna .nakenblankarna som har blankat miljoner aktier för att framkalla ras ! de älskar dessa presis som Jokern i läderlappenfilmerna ! Ja de älskar allt vad penningguden mammon erbjuder...

Svara -   - 8/2-18 13:31 -


Leif Svensson

Vi måste komma ihåg att "börsen" är en del av det skökosystem som beskrives i Uppenbarelseboken ! Skökan som druckit sej berusad och som Jordens konungar och handelsmän horar med ! Tom kristna är djupt involverade i dyrkandet av Guldkalven.

Svara -   - 8/2-18 13:39 -


Peter Hall

Svar till Leif Svensson.

Nja, jag vet inte det. Står det inte att "det stora Babylon" är moder till skökorna och styggelserna på jorden? Upp.17:5

Vårt förstånd säger; tempeltärnor (prostituerade) och avgudar.

Nu hör det till saken, att det första åtagandet, som jihadisterna fick från Koranen, var att göra rent hus med skökan. Upp.17:16-17 Ingen avgudareligion där islam härskar har överlevt. Något ironiskt kan man tycka, då islam själv i den kristnes ögon kvalificerar sig som det största bedrägeriet någonsin på jorden.

Svara -   - 8/2-18 15:24 -


Sam G Ö

Svar till SAS.

Mycket förvirrad video skulle jag säga, men om jag var svensk medborgare skulle SD få min röst, för den skull är jag inte förvirrad!

Svara -   - 9/2-18 12:41 -


Jessica

Svar till vanessa.

Det har nog alla på den här sidan gjort. Men att rösta är både en rättighet och skyldighet. Tyvärr finns det inget Jesusparti.

Svara -   - 9/2-18 13:55 -


Jessica

Svar till Sam G Ö.

De får min röst för tredje gången i höst!

Svara -   - 9/2-18 15:51 -


Sam G Ö

Svar till Jessica.

Helt OK!

Svara -   - 10/2-18 10:37 -


vanessa

Svar till Jessica.

Jesuspartiet är Guds rike som inte är någon del av denna världen, enligt hans egna ord!

Svara -   - 10/2-18 17:10 -


Jessica

Svar till vanessa.

Ja det har du rätt i Vanessa! Jag har tillhört det partiet i 40 år! Men tyvärr finns det inget mänskligt parti med bara Jesus i centrum. Jag tycker personligen att vi som är troende också har en rättighet, men även skyldighet att rösta.Givetvis behöver vi be också. Men det ena utesluter inte det andra.

Svara -   - 10/2-18 18:39 -


Peter Hall

Svar till Jessica.

Bästa Jessica

Sedan när blev det en skyldighet att gå och rösta i Sverige? Det är helt och hållet upp till var och en. Hade du levt i något annat land i Europa, så hade du kanske varit tvungen att gå till vallokalen (Belgien?).

Lägg ditt liv i vår Faders händer och förlita dig inte på mänskliga regeringar. Jesu rike var inte av denna världen, så hoppas inte på att politiken skall lösa dina problem.

Svara -   - 11/2-18 10:47 -


vanessa

Svar till Peter Hall.

Politiken kan inte lösa våra problem - ENDAST JESUS!!!

Ge din röst till JESUS! lyd Gud mer än människor!
2 timoteusbrevet 3, från första versen och framåt.
Människor är ONDA och syndfulla!!! det kan ingen politiker ändra på! så länge folk inte följer det som vi hittar längre fram i 2 timoteusbrevet kapitel 3 så har djävulen fritt fram att dra i spakarna så att allt blir värre!
16 All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for instruction in righteousness:

17 That the man of God may be perfect, thoroughly furnished unto all good works.

Svara -   - 11/2-18 15:01 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

5

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

11

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

23

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

25

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

15

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

45

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Annons


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 23:50

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 867 929 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 361 kommentarer och 57 665 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp