859 online! | Sidvisningar idag: 93 443 | Igår: 224 249 |

www.apg29.nu


Två procent apokalyps

Rubrikerna säger apokalypsen närmar sig Det verkar vara med 666 procents säkerhet.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 5 februari 2018 18:02 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Hmm, jag tycker nog det börjar blåsa upp. Och sitta still i någon båt det gör man inte. Antingen fiskar man eller så håller man sig på land. Speciellt när det börja se mört ut på horisonten.

Tidigare har ju huspriserna hela tiden stigit, detta har ju bidragit till extremt stora reavinstskatter för staten. Om vi gör antagandet att nu huspriserna minskar kraftigt. Bör inte det innebära att staten får otroligt stora utgifter på reavinstförluster? Vad säger en banktjänsteman om den tanken?

Svara -   - 6/2-18 13:23 -


Katrina

Ja, börsen har ju gått upp i flera år nu, så en liten nergång är ju nästan att räkna med......du kan fynda i nergången om du hittar rätt aktier, så lycka till.

Svara -   - 6/2-18 15:12 -


Peter Hall

Svar till JL.

Jag är ingen bankman. Kan man överhuvudtaget göra förlustavdrag på en fastighetsförsäljning? Är det inte endast värdetillväxten som är intressant för staten?

Om det uppstår en förlust, så kan ju staten alltid hävda, att lite svinn får man räkna med. Man har ju dock haft nytta av att bo i huset och dessutom slitit på det.

Svara -   - 6/2-18 16:36 -


JL

Svar till Peter Hall.

Grundregeln är att man får dra av 30 procent av halva förlusten man gjort. Backar man en miljon, så blir det 150k alltså.

Även ifall man säljer sin bostad för samma som man köpte den, så går det att göra värdejusteringar för tex mäklararvode, samt renoveringar. Just renoveringsbiten är ju en perfekt fusk grej för fifflare. De behöver bara fixar fram kvitton från en likadan fifflare, så går de genast back på försäljningen. Och på så sätt då alltså får tillbaka på skatten. Tidigare har detta fungerat ganska hyggligt, men det var på den gamla goda tiden.

Svara -   - 6/2-18 17:43 -


Sam G Ö

Jaså, pengarna ligger kvar på banken till tusenårsriket? Vad finns det för bevis för det?

Svara -   - 6/2-18 19:22 -


Peter Hall

Svar till Sam G Ö.

Behöver vi pengarna i ett s.k. "tusenårsrike"? Med tanke på världshändelserna, så dröjer det inte så länge, förrän Guds rike kommer. Så, ja pengarna kommer att ligga kvar på banken, om det mot förmodan skulle bli en total ekonomisk kollaps i hela världen.

Det står skrivet: "och vad härligt och dyrbart folken hava skall man föra ditin. Upp.21:26

Jorden kommer inte att brinna upp, som en del förkunnar. 2Petr.3:7

Elden, som Bibeln talar om, är den som Gud skall låta falla ned från himlen för att förtära hans motståndare. Upp.20:9

Sedan kommer vi att leva lyckliga i alla våra dagar. Halleluja!

Svara -   - 7/2-18 11:28 -


DAVID WINTHER

Svar till JL.

Hej JL

Jag vet inte hur stor del av statskassan som är reavinstskatter på bostäder men jag gissar att det inte är så stor del. Reavinstförlusterna blir nog marginella hursomhelst då priserna stigit så mycket att även ett större fall inte skulle ta ut de senaste årens prishöjningar. Däremot sitter nog en och annan byggare och svettas nu. Men bor man i sin bostad och har rent mjöl i påsen så behöver man nog inte vara orolig. Spekulanter däremot kan få det jobbigt.

Svara -   - 7/2-18 12:34 -


JL

Du har rätt, totalt är det kanske 10% som är kaptialskattsinkomst för staten. Där ingår ju räntor, aktieförsäljningar och bostadsförsäljningar, så det är inte så stor del för staten.

Svara -   - 7/2-18 15:42 -


SAS

Investera i Guds rike inte i den här världen.

Svara -   - 7/2-18 17:44 -


SAS

Svar till Sam G Ö.

Ja rätt förvirrad video vill jag säga...

Svara -   - 7/2-18 17:45 -


JL

Svar till SAS.

Du verkar också förvirrad, såhär skrev du för ett tag sedan:

"Suck nu lämnar jag den här sidan.... Hur blind kan man vara när man gör reklam för SD. Har du Lars inte någon andlig insikt? Kanske du borde fördjupa dig mer i vad SD står för!"

Svara -   - 7/2-18 18:12 -


SAS

Svar till JL.

Ja man kan inte annat än bli förvirrad när man läser en del av det som skrivs här på Apg 29 🙂. Tyvärr råkar man ha en vana att logga in på den här sidan ibland, men man mår bättre att avstå. Ok JL jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag har gjort och trädet bär inte bra frukt. Ja så lite förvirrad måste man vara för att läsa den här bloggen 😁

Svara -   - 7/2-18 19:52 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag gjort och trädet bär inte bra frukt.

Det är tydligen rätt många, inte minst bland närvarande på denna blogg, som tycker det trädet bär god frukt. En frukt som smakar riktigt friskt och gott.

Utveckla gärna din åsikt om vad som är SD´s dåliga frukt, så vi kan avgöra om du har någon anledning att uttala dig som du gör.

Svara -   - 8/2-18 09:26 -


JL

Svar till SAS.

SD har faktiskt inte gjort något alls då de inte varit vid makten. Det är sossarna och moderaterna som har fixat biffen.

Men säg mig, vad skall man rösta på om man inte gillar islamisering, globalisering och kommunism då?

Svara -   - 8/2-18 10:12 -


vanessa

Svar till JL.

Ge din röst till Jesus! Den ende som har lösningen

Svara -   - 8/2-18 11:07 -


Leif Svensson

detta är blankarnas och penningmånglarnas paradis ! vid negativa nyheter om ekonomi-räntor etc så börsernas storblankare tjyv-lånar aktier miljoner...av andra sparare..ibland ur AP-fonder bla.Sedan vräks dessa ut i blanking när börsen rasar.Blankarna..börshajarna som styr dessa algoritm-datorer på börsen älskar dessa ras ! det är då de tjänar stora pengar vid de uppstudsar som kommer vid varje ras.De har också andra lotter som warrants optiuoner som löses ut.Dessa mammoniter älskar dessa ras presis som de älskar pengar som sin Mammon-gud och tillbedjan till Guldkalven ! De knäböjer framför mammon-tronen rent bildligt som världens börser faktiskt är.Småsparare blir blåsta på sina pengar och man vill skrämma skiten ur dessa...Så då ni set -4 procent vid dagsslut och bistra undergångsrubriker i tidningar o nyheter så 'är det blankarna .nakenblankarna som har blankat miljoner aktier för att framkalla ras ! de älskar dessa presis som Jokern i läderlappenfilmerna ! Ja de älskar allt vad penningguden mammon erbjuder...

Svara -   - 8/2-18 13:31 -


Leif Svensson

Vi måste komma ihåg att "börsen" är en del av det skökosystem som beskrives i Uppenbarelseboken ! Skökan som druckit sej berusad och som Jordens konungar och handelsmän horar med ! Tom kristna är djupt involverade i dyrkandet av Guldkalven.

Svara -   - 8/2-18 13:39 -


Peter Hall

Svar till Leif Svensson.

Nja, jag vet inte det. Står det inte att "det stora Babylon" är moder till skökorna och styggelserna på jorden? Upp.17:5

Vårt förstånd säger; tempeltärnor (prostituerade) och avgudar.

Nu hör det till saken, att det första åtagandet, som jihadisterna fick från Koranen, var att göra rent hus med skökan. Upp.17:16-17 Ingen avgudareligion där islam härskar har överlevt. Något ironiskt kan man tycka, då islam själv i den kristnes ögon kvalificerar sig som det största bedrägeriet någonsin på jorden.

Svara -   - 8/2-18 15:24 -


Sam G Ö

Svar till SAS.

Mycket förvirrad video skulle jag säga, men om jag var svensk medborgare skulle SD få min röst, för den skull är jag inte förvirrad!

Svara -   - 9/2-18 12:41 -


Jessica

Svar till vanessa.

Det har nog alla på den här sidan gjort. Men att rösta är både en rättighet och skyldighet. Tyvärr finns det inget Jesusparti.

Svara -   - 9/2-18 13:55 -


Jessica

Svar till Sam G Ö.

De får min röst för tredje gången i höst!

Svara -   - 9/2-18 15:51 -


Sam G Ö

Svar till Jessica.

Helt OK!

Svara -   - 10/2-18 10:37 -


vanessa

Svar till Jessica.

Jesuspartiet är Guds rike som inte är någon del av denna världen, enligt hans egna ord!

Svara -   - 10/2-18 17:10 -


Jessica

Svar till vanessa.

Ja det har du rätt i Vanessa! Jag har tillhört det partiet i 40 år! Men tyvärr finns det inget mänskligt parti med bara Jesus i centrum. Jag tycker personligen att vi som är troende också har en rättighet, men även skyldighet att rösta.Givetvis behöver vi be också. Men det ena utesluter inte det andra.

Svara -   - 10/2-18 18:39 -


Peter Hall

Svar till Jessica.

Bästa Jessica

Sedan när blev det en skyldighet att gå och rösta i Sverige? Det är helt och hållet upp till var och en. Hade du levt i något annat land i Europa, så hade du kanske varit tvungen att gå till vallokalen (Belgien?).

Lägg ditt liv i vår Faders händer och förlita dig inte på mänskliga regeringar. Jesu rike var inte av denna världen, så hoppas inte på att politiken skall lösa dina problem.

Svara -   - 11/2-18 10:47 -


vanessa

Svar till Peter Hall.

Politiken kan inte lösa våra problem - ENDAST JESUS!!!

Ge din röst till JESUS! lyd Gud mer än människor!
2 timoteusbrevet 3, från första versen och framåt.
Människor är ONDA och syndfulla!!! det kan ingen politiker ändra på! så länge folk inte följer det som vi hittar längre fram i 2 timoteusbrevet kapitel 3 så har djävulen fritt fram att dra i spakarna så att allt blir värre!
16 All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for instruction in righteousness:

17 That the man of God may be perfect, thoroughly furnished unto all good works.

Svara -   - 11/2-18 15:01 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

7

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

12

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

18

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, lördag 17 november 2018 kl. 09:26

Jesus söker: Naemi, Naima!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!


Församlingar firar Halloween med zombier och dansande skelett

Av Mikael Walfridsson 

Halloween i kyrkan

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden är från en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen.

24

Läs allt!


Porrsurfare - jag?

Christer Åberg har fått utpressningsmejl över att han skulle ha porrsurfat. 

19

Läs allt!


Den oönskade - Del sexton

Christer Åberg tio år

Jag har tidigare berättat att jag inte visste speciellt så mycket om min bakgrund. Vilka mina föräldrar är och vilken bakgrund de har känner jag inte till. Då jag en gång fick träffa min mamma berättade hon lite hastigt, som vid förbifarten, att mina morföräldrar skulle ha varit med i Missionskyrkan, men det verkar som att de i ett senare skede skulle ha gått ur. 

5

Läs allt!


En räddare i nöden - Theo och hans vänner

Farorna lurar överallt och Luther och Benny hamnar i verklig knipa, både på land och under vatten. Theo fiskar upp skolådans Bibelteater och berättar om den enda vägen som kan rädda oss.

0

Läs allt!


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


En kristen mördas var 5:e minut - Nyheter med Christer Åberg

Christer Åberg läser nyheter från olika tidningar och kommenterar kort. Dessutom visar han en film från Riksdagen om förföljda kristna. 

6

Läs allt!


Har Galaterbrevets magna charta någon tillämpning på oss i dag?

Läsarmejl av nils

Det är lätt att avfärda dess budskap som gällande enbart den Judekristna församlingen, ett Helt Nytt förbund skulle ersätta Lagens och Gärningarnas förbund, ett Andens förbund.

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 331 233 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 011 bloggartiklar, 91 614 kommentarer och 59 874 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp