1 125 online! | Sidvisningar idag: 20 111 | Igår: 291 392 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Två procent apokalyps

Rubrikerna säger apokalypsen närmar sig Det verkar vara med 666 procents säkerhet.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 5 februari 2018 18:02 | #david winther #börsen #ekonomi #apokalyps | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


26 kommentarer

JL

Hmm, jag tycker nog det börjar blåsa upp. Och sitta still i någon båt det gör man inte. Antingen fiskar man eller så håller man sig på land. Speciellt när det börja se mört ut på horisonten.

Tidigare har ju huspriserna hela tiden stigit, detta har ju bidragit till extremt stora reavinstskatter för staten. Om vi gör antagandet att nu huspriserna minskar kraftigt. Bör inte det innebära att staten får otroligt stora utgifter på reavinstförluster? Vad säger en banktjänsteman om den tanken?

Svara -   - 6/2-18 13:23 -


Katrina

Ja, börsen har ju gått upp i flera år nu, så en liten nergång är ju nästan att räkna med......du kan fynda i nergången om du hittar rätt aktier, så lycka till.

Svara -   - 6/2-18 15:12 -


Peter Hall

Svar till JL.

Jag är ingen bankman. Kan man överhuvudtaget göra förlustavdrag på en fastighetsförsäljning? Är det inte endast värdetillväxten som är intressant för staten?

Om det uppstår en förlust, så kan ju staten alltid hävda, att lite svinn får man räkna med. Man har ju dock haft nytta av att bo i huset och dessutom slitit på det.

Svara -   - 6/2-18 16:36 -


JL

Svar till Peter Hall.

Grundregeln är att man får dra av 30 procent av halva förlusten man gjort. Backar man en miljon, så blir det 150k alltså.

Även ifall man säljer sin bostad för samma som man köpte den, så går det att göra värdejusteringar för tex mäklararvode, samt renoveringar. Just renoveringsbiten är ju en perfekt fusk grej för fifflare. De behöver bara fixar fram kvitton från en likadan fifflare, så går de genast back på försäljningen. Och på så sätt då alltså får tillbaka på skatten. Tidigare har detta fungerat ganska hyggligt, men det var på den gamla goda tiden.

Svara -   - 6/2-18 17:43 -


Sam G Ö

Jaså, pengarna ligger kvar på banken till tusenårsriket? Vad finns det för bevis för det?

Svara -   - 6/2-18 19:22 -


Peter Hall

Svar till Sam G Ö.

Behöver vi pengarna i ett s.k. "tusenårsrike"? Med tanke på världshändelserna, så dröjer det inte så länge, förrän Guds rike kommer. Så, ja pengarna kommer att ligga kvar på banken, om det mot förmodan skulle bli en total ekonomisk kollaps i hela världen.

Det står skrivet: "och vad härligt och dyrbart folken hava skall man föra ditin. Upp.21:26

Jorden kommer inte att brinna upp, som en del förkunnar. 2Petr.3:7

Elden, som Bibeln talar om, är den som Gud skall låta falla ned från himlen för att förtära hans motståndare. Upp.20:9

Sedan kommer vi att leva lyckliga i alla våra dagar. Halleluja!

Svara -   - 7/2-18 11:28 -


DAVID WINTHER

Svar till JL.

Hej JL

Jag vet inte hur stor del av statskassan som är reavinstskatter på bostäder men jag gissar att det inte är så stor del. Reavinstförlusterna blir nog marginella hursomhelst då priserna stigit så mycket att även ett större fall inte skulle ta ut de senaste årens prishöjningar. Däremot sitter nog en och annan byggare och svettas nu. Men bor man i sin bostad och har rent mjöl i påsen så behöver man nog inte vara orolig. Spekulanter däremot kan få det jobbigt.

Svara -   - 7/2-18 12:34 -


JL

Du har rätt, totalt är det kanske 10% som är kaptialskattsinkomst för staten. Där ingår ju räntor, aktieförsäljningar och bostadsförsäljningar, så det är inte så stor del för staten.

Svara -   - 7/2-18 15:42 -


SAS

Investera i Guds rike inte i den här världen.

Svara -   - 7/2-18 17:44 -


SAS

Svar till Sam G Ö.

Ja rätt förvirrad video vill jag säga...

Svara -   - 7/2-18 17:45 -


JL

Svar till SAS.

Du verkar också förvirrad, såhär skrev du för ett tag sedan:

"Suck nu lämnar jag den här sidan.... Hur blind kan man vara när man gör reklam för SD. Har du Lars inte någon andlig insikt? Kanske du borde fördjupa dig mer i vad SD står för!"

Svara -   - 7/2-18 18:12 -


SAS

Svar till JL.

Ja man kan inte annat än bli förvirrad när man läser en del av det som skrivs här på Apg 29 🙂. Tyvärr råkar man ha en vana att logga in på den här sidan ibland, men man mår bättre att avstå. Ok JL jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag har gjort och trädet bär inte bra frukt. Ja så lite förvirrad måste man vara för att läsa den här bloggen 😁

Svara -   - 7/2-18 19:52 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag behöver inte fördjupa mig mer i SD än vad jag gjort och trädet bär inte bra frukt.

Det är tydligen rätt många, inte minst bland närvarande på denna blogg, som tycker det trädet bär god frukt. En frukt som smakar riktigt friskt och gott.

Utveckla gärna din åsikt om vad som är SD´s dåliga frukt, så vi kan avgöra om du har någon anledning att uttala dig som du gör.

Svara -   - 8/2-18 09:26 -


JL

Svar till SAS.

SD har faktiskt inte gjort något alls då de inte varit vid makten. Det är sossarna och moderaterna som har fixat biffen.

Men säg mig, vad skall man rösta på om man inte gillar islamisering, globalisering och kommunism då?

Svara -   - 8/2-18 10:12 -


vanessa

Svar till JL.

Ge din röst till Jesus! Den ende som har lösningen

Svara -   - 8/2-18 11:07 -


Leif Svensson

detta är blankarnas och penningmånglarnas paradis ! vid negativa nyheter om ekonomi-räntor etc så börsernas storblankare tjyv-lånar aktier miljoner...av andra sparare..ibland ur AP-fonder bla.Sedan vräks dessa ut i blanking när börsen rasar.Blankarna..börshajarna som styr dessa algoritm-datorer på börsen älskar dessa ras ! det är då de tjänar stora pengar vid de uppstudsar som kommer vid varje ras.De har också andra lotter som warrants optiuoner som löses ut.Dessa mammoniter älskar dessa ras presis som de älskar pengar som sin Mammon-gud och tillbedjan till Guldkalven ! De knäböjer framför mammon-tronen rent bildligt som världens börser faktiskt är.Småsparare blir blåsta på sina pengar och man vill skrämma skiten ur dessa...Så då ni set -4 procent vid dagsslut och bistra undergångsrubriker i tidningar o nyheter så 'är det blankarna .nakenblankarna som har blankat miljoner aktier för att framkalla ras ! de älskar dessa presis som Jokern i läderlappenfilmerna ! Ja de älskar allt vad penningguden mammon erbjuder...

Svara -   - 8/2-18 13:31 -


Leif Svensson

Vi måste komma ihåg att "börsen" är en del av det skökosystem som beskrives i Uppenbarelseboken ! Skökan som druckit sej berusad och som Jordens konungar och handelsmän horar med ! Tom kristna är djupt involverade i dyrkandet av Guldkalven.

Svara -   - 8/2-18 13:39 -


Peter Hall

Svar till Leif Svensson.

Nja, jag vet inte det. Står det inte att "det stora Babylon" är moder till skökorna och styggelserna på jorden? Upp.17:5

Vårt förstånd säger; tempeltärnor (prostituerade) och avgudar.

Nu hör det till saken, att det första åtagandet, som jihadisterna fick från Koranen, var att göra rent hus med skökan. Upp.17:16-17 Ingen avgudareligion där islam härskar har överlevt. Något ironiskt kan man tycka, då islam själv i den kristnes ögon kvalificerar sig som det största bedrägeriet någonsin på jorden.

Svara -   - 8/2-18 15:24 -


Sam G Ö

Svar till SAS.

Mycket förvirrad video skulle jag säga, men om jag var svensk medborgare skulle SD få min röst, för den skull är jag inte förvirrad!

Svara -   - 9/2-18 12:41 -


Jessica

Svar till vanessa.

Det har nog alla på den här sidan gjort. Men att rösta är både en rättighet och skyldighet. Tyvärr finns det inget Jesusparti.

Svara -   - 9/2-18 13:55 -


Jessica

Svar till Sam G Ö.

De får min röst för tredje gången i höst!

Svara -   - 9/2-18 15:51 -


Sam G Ö

Svar till Jessica.

Helt OK!

Svara -   - 10/2-18 10:37 -


vanessa

Svar till Jessica.

Jesuspartiet är Guds rike som inte är någon del av denna världen, enligt hans egna ord!

Svara -   - 10/2-18 17:10 -


Jessica

Svar till vanessa.

Ja det har du rätt i Vanessa! Jag har tillhört det partiet i 40 år! Men tyvärr finns det inget mänskligt parti med bara Jesus i centrum. Jag tycker personligen att vi som är troende också har en rättighet, men även skyldighet att rösta.Givetvis behöver vi be också. Men det ena utesluter inte det andra.

Svara -   - 10/2-18 18:39 -


Peter Hall

Svar till Jessica.

Bästa Jessica

Sedan när blev det en skyldighet att gå och rösta i Sverige? Det är helt och hållet upp till var och en. Hade du levt i något annat land i Europa, så hade du kanske varit tvungen att gå till vallokalen (Belgien?).

Lägg ditt liv i vår Faders händer och förlita dig inte på mänskliga regeringar. Jesu rike var inte av denna världen, så hoppas inte på att politiken skall lösa dina problem.

Svara -   - 11/2-18 10:47 -


vanessa

Svar till Peter Hall.

Politiken kan inte lösa våra problem - ENDAST JESUS!!!

Ge din röst till JESUS! lyd Gud mer än människor!
2 timoteusbrevet 3, från första versen och framåt.
Människor är ONDA och syndfulla!!! det kan ingen politiker ändra på! så länge folk inte följer det som vi hittar längre fram i 2 timoteusbrevet kapitel 3 så har djävulen fritt fram att dra i spakarna så att allt blir värre!
16 All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine, for reproof, for correction, for instruction in righteousness:

17 That the man of God may be perfect, thoroughly furnished unto all good works.

Svara -   - 11/2-18 15:01 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

0

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

21

Läs allt!


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


Annons


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

28

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, måndag 21 maj 2018 kl. 01:46

Jesus söker: Konstantin, Conny!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

17

Läs allt!


Senaste kommentarer


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

1

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 417 353 133 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 533 bloggartiklar, 82 495 kommentarer och 55 555 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp