Surfar nu: 511 www.apg29.nu


Uppdaterat! Terrordåden i Nya Zeeland beskylls för falsk flagga

För att ingen ska missförstå så tar jag avstånd att det skulle vara falsk flagga eller fake news. Det handlar om oskyldiga människor som Gud älskar som nu är mördade. Rykten om falsk flagg brukar alltid cirkulera efter stora terrordåd. Så även det tragiska som hände i Nya Zeeland.

Terrordåd mot två moskéer i Christchurch Nya Zeeland - Falsk flagga?

Skärmdump från Expressen.se som skriver om det ohyggliga terrordådet mot två moskéer i Christchurch Nya Zeeland.

En australiensisk man, Brenton Tarrant, är huvudmisstänkt att ha mördat minst 50 människor och skadat minst 90, varav många allvarligt, i två moskéer i Christchurch, Nya Zeeland. Tre andra personer har också gripits.

50 döda och 90 skadade

50 människor är döda och enligt nyzeeländska myndigheter är de skadade nu 90 personer, varav 20 är svårt skadade. Bland annat vårdas en fyraårig pojke för livshotande skador.

De flesta skadade behandlas på sjukhuset i Christchurch. Flera patienter har haft så allvarliga skottskador att de har fått opereras flera gånger.

Be

Be för de skadade och anhöriga. Be att människor tar emot Jesus och blir frälsta. Han är deras enda tröst och räddning.

Terrorrekrytering

På Twitter har journalisten Mattias Albinsson skrivit att en av moskéerna som attackerades har av Nya Zeeländska medier pekats ut som en radikal moské där terrorrekrytering förekommer.

Om nu denna information är rätt betyder det inte att det var rätt att mörda oskyldiga människor. Död och förödelse kommer från Djävulen.

Falsk flagg?

Det finns också uppgifter på nätet att en känd radiopratare, Rush Limbaugh, och även den i Sverige kände sydafrikanske evangelisten Rodney Howard-Brown tror att terrordådet är en falsk flagg-operation från vänsterrörelsen för att smutskasta höger.

I stora och uppmärksammade terrordåd, som i Christchurch i Nya Zeeland, är det inte ovanligt att de ofta beskylls för att vara falsk flagga.

För att ingen ska missförstå skriver jag tydligt: Jag tar avstånd från att det skulle vara falsk flagga eller fake news! Det handlar om oskyldiga människor som Gud älskar som nu är mördade!

Presskonferens

Sveriges statsminister Stefan Löfven har hållit en presskonferens om dådet i Nya Zeeland och Kungen skickar innerliga sympatier.

Flera världsledare har under dagen uttryckt sitt deltagande med Nya Zeeland och fördömt terroristdådet. Bland annat Storbritanniens premiärminister Theresa May och USA:s president Donald Trump.

Media får fram uppgifter snabbt

Den australiske medborgaren Brenton Harrison Tarrant, 28, som misstänks för det hemska dådet har nu framträtt i domstol i Christchurch.

Jag har tidigare vid sådana här fruktansvärda dåd förundrats över hur media kan vara så snabba att få fram uppgifter om gärningsmannen. Redan finns nu också uppgifter om denne Brenton Harrison Tarrant.

Radikaliserad?

Jag tar naturligtvis helt avstånd från det hemska terrordådet mot de två moskéerna i Christchurch, Nya Zeeland. Absolut! Människor ska inte dödas. Gud älskar alla människor och vill att alla ska ta emot Jesus, bli frälsta och komma till insikt om sanningen.

Men jag kan inte låta bli att reagera på en rubrik som du kan se i skärmdumpen här ovan från Expressens startsida på webben. Varför i hela världen skriver de att den nu misstänkte massmördaren Brenton Tarrant "radikaliserades" när han reste runt världen?

Det är väl inte att minska muslimska terrorbrott som sker massor varje år - och som nu har skett flera år sedan 11 september 2001, då man påstår att muslimska utövare har radikaliserats? Expressens artikel är en betalartikel så jag har inte läst den.

Gud älskar dem

Jag vill åter igen uppmana bön för de drabbade i Christchurch. Gud älskar dem och vill att de ska ta emot Jesus och bli frälsta.

På samma sätt älskar Gud dig och vill att du ska ta emot Jesus och bli frälst!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 16 mars 2019 00:46 | #brenton tarrant #christchurch #nya zeeland #terrordåd | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

41 kommentarer

Ann-Britt 16/3-2019, 07:20

De sista veckorna har det blivit otäckt uppenbarat för mig hur ytligt vi kristna presenterar frälsningen. Läser boken Evigheten som drivkraft av John Bevere. Många som tänker att de är kristna och har en frälsningstrygghet, kommer att stå förvånade och panikslagna när Jesus säger: Gå bort! Jag känner er inte!
Vi ber frälsningsbön med människor men vi predikar inte omvändelse! Vi predikar inte att människor ska "beräkna kostnaden av att bygga tornet". Att det handlar om att följa Jesus till 100 % och låta honom bli HERRE i sitt liv!

Svara


Nisse 16/3-2019, 10:00

Varför ständigt denna fäbless för konspirationsteorier på Apg29?

Är inte världen tillräckligt illa ute som det är? Vi vet hur dådet uppfattas i den muslimska världen, en kristen attack på islam eftersom terroristerna tydligen kallade sig tempelriddare.

Dådet är fruktansvärt och den som ligger bakom är satan, oavsett vilken religiös eller politisk etikett man vill klistra på utföraren. Vi måste be för freden i världen och på våra gator, ingen har något att vinna på en eskalerande konflikt. I morgon är det söndag och varje kristen kyrka i världen kan av radikala muslimer ses som en legitim måltavla för hämnd.

Svara


JL 16/3-2019, 11:14

Svar till Ann-Britt.
Att detta sker är mångkultursvurmares fel som vurmat för mångkulturen. Förr eller senare så brister den svagaste länken. Man bryter inte det första budet ostraffat.
Nu får vi se vad som händer, svarar muslimerna så har vi världskrig på en dag.

Svara


Lenny 16/3-2019, 11:47

Svar till Ann-Britt.

Du har rätt som uppmanar till eftertanke! Har ej läst boken som du presenterar.

Men tänker liksom du på dom ord som Jesus utrycker i uppenbarelseboken 3:16 Där han vänder sig till församlingen i Ladiokea och det är faktiskt den sista församlingen som representerar den yttersta tiden.

Citat Bibeln Up.3:16 ”Om du ändå vore kall eller varm!

Men du är ljum och varken varm eller kall, och därför ska jag spy ut dig ur min mun.

Du säger du är rik, jag har vunnit rikedom och saknar ingenting.

Och du förstår inte att just du är fattig och blind och naken”.

Just detta avsnitt om att var och en känner sig rik och självtillräcklig, är väldigt betecknande för vårt land och tid .

Jesus förklarar på detta sätt, att just dessa är dom ömkligaste av alla, totalt oskyddade ”Blinda”och utlämnade de som vägrar att följa Honom, de som lever i självrättfärdigande och tror sig vara trygga och räddade.

Det är skrämmande hårda ord. Det handlar om att följa Jesus och inte låta sig förföras av alla denna tids fint invirade ord om trygghet fred, demokrati och falska världsfrälsare,

Vi lever i en förförelsens och förvillelsens tid.

tillbaka till ämnet för denna blogg det är mycket som sker nu låt oss inte förblindas av alla illgärningar!

Jesus manar till följsamhet för den som söker Honom, det är fortfarande

Kärleksbudskapet som gäller i denna hårda tid.

Svara


Christer Åberg 16/3-2019, 12:33

Svar till Nisse.

Varför ständigt denna fäbless för konspirationsteorier på Apg29?

Artikeln informerar, inte proklamerar om konspirationsteorier.

Svara


Johan 16/3-2019, 13:16

Ett fruktansvärt brott, vars like ofta sker mot kristna i Nigeria, av Boko Haram. Dessa terrorist-brott uppmärksammas knappt alls i etablissemangsmedia i Västvärlden. Inte heller de brott mot kristna som pågått och pågår i Mellanöstern, Nordkorea eller Kina etc., får särskilt stort utrymme.

Det är tydligt att det passar deras agenda!

En högerextremist som ger sig på muslimer passar bra, eftersom de vill demonisera allt som har med högerpolitik och nationalism att göra (d v s inte bara högerextremism, utan allt konservativt, vilket de gärna kallar för extremism). Vidare vill de göra muslimer till offer, så att massmigrationen av muslimer för att krossa nationalstaterna i Väst, ska kunna fortsätta.

Att kristna dödas av muslimer, passar inte alls in i deras agenda. Kristen tro vill de göra sig av med och muslimer ska det ju, som sagt, vara synd om.

https://www.jihadwatch.org/2019/03/nigeria-muslims-murder-over-20-christians-with-machetes-and-gunfire

Svara


Nisse 16/3-2019, 14:04

Svar till Christer Åberg.

Sätter man konspirationsteorin i rubriken blir det mer proklamera än informera, även om det kanske inte är avsikten.

Svara


Lena Henricson 16/3-2019, 14:34

Vi kan sympatisera med muslimerna i det här läget,eftersom de är älskade av Gud. Men risken blir då också att vi sympatiserar med deras lära,islam,som Gud hatar. Därför är den här situationen mycket allvarligare än detta att många människor dödades och skadades.😩
Gud älskar ju dessutom alla människor och vill att de ska bli frälsta och komma till kunskap om Sanningen. 🙏

Svara


Bengt 16/3-2019, 16:26

Bevere är väl inte den sundaste annars ?

Eller har han lämnat trosrörelsen?

Svara


Bengt 16/3-2019, 16:27

Men j l

Ingen blir frälst av att hålla första budet i sig

Svara


AnnMarie 16/3-2019, 16:35

Svar till Tomas N.

Kan man ens övedriva islams djävulskhet?? Hur tänkte du där eller missförstod jag dig??

Svara


Bengt 16/3-2019, 16:45

Och det finns många som inte tror att dom är

Frälsta också

Men är det

Svara


David Billström 16/3-2019, 19:41

Svar till JL.

JL,

jag har tidigare avslutat konversationen med dig för vi pratar på helt olika frekvenser och det går bara runt runt och leder ingenstans.

Men måste nu bara säga ifrån.

Ditt resonemang håller inte i Bibelns ljus. Du talar mot islam och kommunism (bra där) men du är för katolicismen.

Du repeterar hela tiden det första budet om inga avgudar. Katolicismen kryllar av avgudar, förstår du inte det?

Jesuiterna infiltrerar frikyrkor och målet är att förgöra dem och bana väg för påven. Se även du upp med vems ärende du går (precis så som du hela tiden klankar på de 380).

JL, att du inte ens kan skriva ditt förnamn eller varför inte hela ditt namn gör att man också har svårt att ta ditt resonemang seriöst. Vågar du inte stå för det du säger?

Gud välsigne dig JL

Svara


AnnMarie 16/3-2019, 20:15

Svar till Tomas N.

Du säger att islam är imperialistiskt i sin grund men att alla inte är mördare eller jihadister.

Kanske det men om de möter mycket motstånd då de ska ta det världsherravälde de vill ha så blir alla ändå mördare och jihadister tror jag.

Svara


Bengt 16/3-2019, 21:17

Ett förslag till dig j l

Köp per Arne imsens bok

Inga andra Gudar

Och läs den

Svara


JL 16/3-2019, 22:48

Svar till David Billström.

Ditt resonemang håller inte i Bibelns ljus. Du talar mot islam och kommunism (bra där) men du är för katolicismen.

Nej inte för, men jag är inte heller emot. Jag räknar alla som bekänner Jesus som Herre som kristna. Jag håller dock med om att katolikerna gör saker som jag tycker känns knepiga, men för den sakens skulle dömer jag inte dem. Det är inte mitt jobb.

Blir lite förvånad att du tar upp detta nu i denna tråden dock.

Svara


Steven 17/3-2019, 07:47

Både Breivik och denna skytten i Nya Zeeland måste fått träning då de uppenbarligen var så iskalla och effektiva.
Hur kunden skytten dessutom fått tag i vapen? Han var ju bara en kort tid i Nya Zeeland innan dådet?
Och vilka märkliga länder skytten har besökt?

Svara


Anneli Bäcklund 17/3-2019, 09:57

Svar till Ann-Britt.

Ja, Ann-Britt,

håller med Dig.

Barbro Erling har en sajt med god undervisning ang. det Du efterlyser.

efraim.se

Aronitiska Välsignelsen

/ Anneli

Svara


SH 17/3-2019, 11:03

Håller med dig Ann-Britt. Ytterst sällsynt att det predikas omvändelse. Och det blir därefter.
Vet själv att jag gjort likadant tidigare - allt för att få "med" personen. Det är inte bra!
Hemskt att tänka att många tror sig vara med på himlavägen, lurade!?!

Svara


AnnMarie 17/3-2019, 12:00

Svar till Ann-Britt.

Om det är vi kristna som presenterar hur frälsningen går till och vad som krävs på fel sätt för att tex få fler medlemmar i församlingen är det ju mest troligt att det är vi som bär ansvaret och får stå med ångest när Jesus inte vill känna vid oss.Vi har ju lurat människor då!!

Svara


Christer Åberg 17/3-2019, 12:19

För att ingen ska missförstå så tar jag avstånd att det skulle vara falsk flagga. Det handlar om oskyldiga människor som Gud älskar som nu är mördade. Rykten om falsk flagg brukar alltid cirkulera efter stora terrordåd. Så även det tragiska som hände i Nya Zeeland.

Svara


Bengt 17/3-2019, 15:10

Det är ju viktigt att betona att det handlar om

En andlig födelse

Att vi är andligt döda

Men att vi får ett andligt liv

Svara


Bengt 17/3-2019, 15:11

Vi kan ju inte vara kristna eller bli det utan

Anden

Svara


Christer Åberg 17/3-2019, 16:01

Svar till Lena Henricson.

Vi kan sympatisera med muslimerna i det här läget,eftersom de är älskade av Gud. Men risken blir då också att vi sympatiserar med deras lära,islam,som Gud hatar. 

Vi måste se skillnad på sak och person. Vi älskar syndaren, men inte dess synder. Vi älskar muslimer men inte den falska religionen som trälbinder dessa muslimer.

Svara


Anna Ivar 17/3-2019, 16:43

Svar till Ann-Britt.

Det är sant Ann-Britt. Vi som bekänner oss som kristna behöver varje dag rannsaka oss själva om vi har allt klart och om vi samarbetar med Jesus och leds av Den Helige Ande.

Vi måste också vägleda människor rätt och göra lärljungar. Det kostar allt att följa Jesus. Inget får ta Hans plats. Men Hans ok är milt och Hans börda är lätt.

Många kommer att bli avvisade när himlaporten stängs. "Jag har aldrig känt er gå bort ifrån mig ni ogärningsmän" kommer Han att säga till många.

De räknade upp många gärningar de gjort i Jesu namn men de räknades inte för det var nådegåvorna som använts och det blir ingen frälst på.

Bara Jesu försoningsverk gäller en gång. Att ledas av Anden varje dag.

Detta skriver jag även till mig själv.

Svara


Lena Henricson 17/3-2019, 18:21

Svar till Christer Åberg

Ja det var just det jag försökte säga. 👍🙂

Svara


Bengt 17/3-2019, 21:09

Och det är ju inte säkert att alla nåt ända fram

Det finns ju människor som förlorat sin frälsning

Som börjat i anden och slutat i köttet

Svara


Stefan Jonasson 17/3-2019, 21:56

Vilka människor har förlorat sin frälsning... Känner du dom.. Vad har dom gjort för att förlora sin frälsning? Eller är det bara något du hittat på... Tänk på att det finns kristna som kämpar med livet.. Ångest sjukdomar.. Skuldkänslor.. Misslyckande.. Ska du antyda att dom kan förlora sin frälsning... Går du GUDS ärende när du antyder att kristna kan förlora barnaskapet och JESUS fullbordade verk

Svara


Christer Åberg 17/3-2019, 22:42

Svar till Lena Henricson.

Vad bra!

Svara


Bengt 17/3-2019, 23:10

Jag vill inte oroa eller ställa till det

Men vi ska ju arbeta på vår frälsning

Vara vaksamma och rannsaknande

Svara


Stefan Jonasson 17/3-2019, 23:38

Jag förstår att du vill förmana till mer iver för GUD... Jag har kämpat i 40 år sedan jag kom till tro och kämpat mot det onda både inom mig och yttre ondska.... Det är lätt att misströsta.. När man känner att man inte lever upp till helgelse katalogen... MÄRK VÄL ATT DET STÅR ARBETA PÅ ER FRÄLSNING... INTE FÖR ER FRÄLSNING! är man ett GUDS BARN KAN MAN ALDRIG FÖRLORA SITT BARNASKAP det är den tron som gav mig seger över mycket destruktiva saker i mitt liv...

Svara


Bengt 17/3-2019, 23:44

Förlåt stefan om jag gjort dig illa

Jag kan ha fel

Svara


Stefan Jonasson 18/3-2019, 00:15

Det spelar ingen roll.. Det är inget med dig som person.. Det är bara företeelsen av tolkningen av JESUS fullbordade verk.. Som jag reagerar mot.. Det är en del kristna som predikar en hård prestations kristendom.. Jag tror inte att du är en av dom... Jag har varit en avfälling 20 år levde jag som narkoman.. GUD HAR visat mig sin nåd och att han aldrig överger ett av sina barn... Han kan även tukta sina barn genom prövningar.. Men jag tvivlar aldrig på att JESUS FÖRSONINGSVERK...

Svara


Bengt 18/3-2019, 00:37

Jo jag håller med dig om att det kan vara jobbigt

Med det

Visste inte om det du berättar nu

Eller har glömt det

Svara


JL 19/3-2019, 07:59

En liten uppdatering kring terror och så.
Vi har ju haft terror i Sverige och våra politiker ser väl det mest som en "olycka". Nu börjar det gå rykten om att Löven är muslim, det kan förklara ett och annat om den empatilösa behandlingen av sitt folk.
Kom ihåg. På frukten känner du trädet.

Svara


Bengt 19/3-2019, 18:48

Att löfven skulle vara muslim är säkerligen

Inte sant

Svara


Kent 19/3-2019, 20:25

Ryktesspridning höjer inte precis någons trovärdighet. Sådant bör man avhålla sig ifrån!

Svara


Martin 27/3-2019, 08:20

Detta inlägg kommer Christer ta bort så fort han ser det.

Ordföranden för moskén i Christchurch säger att han är övertygad om att attentatsmannen har en grupp bakom sig, och att denna grupp är Mossad.

OM (alltså OM!) detta är fallet, är det nånting som inte ryms inom det krist-sionistiska narrativet. Det passar helt enkelt inte in i världsbilden, där oskyldiga Israel slåss mot hemska muslimer. Därför kommer det censureras. Om ordföranden däremot hade anklagat en "vit" organisation, ja då hade inlägget fått vara kvar. På detta sätt har den kyrkliga sionistiska rörelsen agerat under lång tid. Man tillåter bara sanningar som finns inom snävt definierade ramar. Obehagliga sanningar stryks bort. Man hjärntvättar både sig själv och andra och till slut är världen behagligt svartvit. Men det finns ett pris att betala.

https://www.youtube.com/watch?v=7JgiCvmhy1M

Svara


Martin 27/3-2019, 08:30

David Wood kommenterar anklagelsen. Detta inlägg får nog vara kvar.

https://www.youtube.com/watch?v=OVasVStyRMY

Svara


Katrina 27/3-2019, 10:32

det finns massor med konspirationsteorier bl a påstår BLF att Idai var inte naturkatastrof utan att vita människor orskade cyklon Idai.

Svara


Kent 27/3-2019, 16:31

Jag är mer intresserad av vad det utsatta landets säkerhetstjänst kommer fram till, än vad en enskild person väljer att ev uttala oavsett egen övertygelse eller avsikt. Ryktesspridning har jag en allergi emot.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, lördag 24 augusti 2019 kl. 19:31

Jesus söker: Bartolomeus!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 24 augusti 2019 09:09

Bor på en plats där det är mycket seanser,yoga och människor som vänder sig till islam. Be att vi kan få se att människor kommer till tro på Jesus istället.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SAS: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp