DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök

Uppryckandet, Antikrist, den stora vedermödan och Jesu återkomst med de heliga

När de frälsta är i himlen och firar bröllop regerar antikrist här på jorden i sju år. Under den tiden bryter också den stora vedermödan ut.

Uppryckandet, Antikrist, den stora vedermödan och Jesu återkomst med de heliga.

Här är den bibliska ordningen vad som sker i den sista tiden i samband med uppryckandet. Det enda som är svårt för mig att "pricka in" är Gog och Magogkriget, annars stämmer denna uppställning väldigt bra.

Christer ÅbergAv: Christer Åberg
onsdag 14 oktober 2020 18:16

Uppryckandet

1 Tess 4:13. Men jag vill inte, bröder, att ni ska vara okunniga angående dem som har somnat in [dött] , för att ni inte ska sörja som de andra, som inte har något hopp.
14. För om vi tror att Jesus har dött och uppstått, så ska också Gud föra fram dem som har somnat in i Jesus tillsammans med honom.
15. För detta säger vi er med ett Herrens ord, att vi som lever och är kvar till Herrens återkomst, inte alls ska komma före dem som har somnat in.
16. För Herren ska själv stiga ner från himlen [inte ner till jorden] med ett befallande rop, med ärkeängelns röst och med Guds basun, och först ska de som dött i Kristus uppstå.
17. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp tillsammans med dem på skyar för att möta Herren i luften. Och så ska vi alltid vara hos Herren.
18. Trösta därför varandra med dessa ord.

Bibeln talar tydligt om att de frälsta ska ryckas upp från jorden på skyar för att möta Herren Jesus i luften. Men församlingen kommer inte omedelbart tas ned till jorden, utan de troende kommer vara hos Jesus i sju år och fira bröllopsmåltid. Detta ser vi tydligt i Bibeln vilket vi nu i fortsättningen ska se i vårt studium.

Bröllopsvecka i sju år

Upp 19:7. Låt oss glädjas och fröjdas och ge honom äran. För Lammets bröllop har kommit och hans hustru har gjort sig redo.
Upp 19:9. Och han sa till mig: Skriv: Saliga är de som är kallade till Lammets bröllopsmåltid. Och han sa till mig: Dessa är Guds sanna ord.

Vi är bjudna till Lammets bröllopsmåltid. Ett bröllop i Bibeln varar i sju dagar, en vecka, och detta bröllop i himlen pågår en årsvecka - sju år. Den tiden är inte de frälsta på jorden.

Sju års städning

Hes 39:1 Människobarn, profetera mot Gog och säg: Så säger Herren Gud: Se, jag är emot dig, Gog, du storfurste över Meshek och Tubal. 2 Jag ska föra dig omkring, driva dig framåt, hämta dig från landet längst upp i norr och låta dig komma till Israels berg. 3 Där ska jag slå bågen ur din vänstra hand och låta pilarna falla ur din högra hand. 4 På Israels berg ska du falla med alla dina härar och folken som följer dig. Jag ska ge dig till föda åt alla rovfåglar och markens djur. 5 Du ska falla ute på ­marken, för jag har talat, säger Herren Gud. 6 Jag ska sända eld över Magog och över dem som bor i trygghet i kustländerna, och de ska inse att jag är Herren. 7 Jag ska göra mitt heliga namn känt bland mitt folk Israel, och jag ska inte mer låta mitt heliga namn bli vanhelgat. Folken ska inse att jag är Herren, den Helige i Israel. 8 Se, det kommer, ja, det ska ske! säger Herren Gud. Detta är den dag som jag har talat om.
9 Sedan ska invånarna i Israels städer gå ut och ta rustningar✱, små och stora sköldar, bågar och pilar, påkar och spjut som bränsle att elda med, och de ska elda med det i sju år. 10 De ska inte behöva hämta ved från marken eller hugga den i skogarna, för de ska elda med rustningarna. Så ska de ta rov från sina rövare och plundra sina plundrare, säger Herren Gud.
11 På den dagen ska jag ge Gog en gravplats i Israel, nämligen ’De framtågandes dal’ öster om havet, och den ska stänga vägen för dem som vill tåga fram där. Man ska begrava Gog och hela hans larmande hop, och man ska kalla den ’Gogs larmande hops dal’. 12 I sju månader ska Israels folk begrava dem för att rena landet. 13 Allt folket i landet ska begrava dem. När jag visar min härlighet ska det bli till ära för dem, säger Herren Gud.

Städningen efter det första Gog och Magogkriget tar sju år, vilket också pekar på att de frälsta inte är kvar på jorden då. Det är lite svårt att avgöra när kriget sker men eftersom det tar sju år att städa upp indikerar det på att det kanske sker precis innan eller i samband eller efter antikrists framträdande efter uppryckandet.

Antikrist regerar i sju år

Dan 9:27: Han [antikrist] skall stadfästa förbundet med de många [Israel, arabländer] under en vecka [sju år], och mitt i veckan [3,5 år] skall han avskaffa slaktoffer och matoffer [i templet]. Och på styggelsers vinge skall förödaren komma [belägrar Jerusalem, Luk 21:20, Matt 24:15, Mark 13:14], till dess att förstöring och oryggligt beslutad straffdom utgjuts över förödaren [kastas i den brinnande eldsjön].

När de frälsta är i himlen och firar bröllop regerar antikrist här på jorden i sju år. Under den tiden bryter också den stora vedermödan ut.

Antikrist

2 Tess 2:1. Men vi ber er, bröder, angående vår Herre Jesu Kristi återkomst och vårt församlande till honom,
2. att ni inte så fort tappar fattningen och blir skrämda, vare sig genom någon ande eller genom något ord eller genom något brev, såsom det vore sänt från oss, som om Kristi dag stod för dörren.
3. Låt ingen bedra er på något sätt. För den dagen kommer inte, om inte avfallet [avfärden] först har skett, och syndens människa, fördärvets son, har blivit uppenbarad,

Antikrist kan inte träda fram förrän uppryckandet har skett.

Den stora vedermödan

Matt 24:20. Men be att er flykt inte sker under vintern, inte heller på sabbaten.
21. För då ska det bli en stor vedermöda, som inte har varit från världens begynnelse intill nu, inte heller någonsin mer ska bli.

Efter uppryckandet (flykten) och antikrists framträdande bryter den stora vedermödan in som varar i sju år.

Harmangedonkriget

14. För de är onda andar som gör tecken, vilka går ut till kungarna på jorden och till hela världen, för att samla dem till strid på Guds, den Allsmäktiges, stora dag.
15. Se, jag kommer som en tjuv. Salig är den som vakar och bevarar sina kläder, så att han inte går naken och de får se hans skam.
16. Och han församlade dem till den plats som på hebreiska heter Armageddon.

I slutet av de sju åren sker Harmangedonkriget. I samband med det kriget kommer Jesus tillbaka till jorden med sin församling som tidigare har blivit uppryckt till honom.

Jesu återkomst

Matt 24:29. Men strax efter den tidens vedermöda ska solen förmörkas, och månen ska inte ge sitt sken, och stjärnorna ska falla från himlen, och himlarnas krafter ska skakas.
30. Och då ska Människosonens tecken synas på himlen, och alla jordens stammar ska då jämra sig. Och de ska få se Människosonen komma på himlens skyar med makt och stor härlighet.
31. Och han ska sända ut sina änglar med starkt basunljud, och de ska församla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ände till den andra.

Jud 1:14: "Om dem har också Hanok i det sjunde släktledet efter Adam profeterat: "Se, Herren kommer med sina mångtusen heliga".

Efter den stora vedermödan kommer Jesus tillbaka med de frälsta. Då sänder han ut sina änglar som samlar ihop de utvalda (de som blev frälsta under den stora vedermödan)

Den stora skaran från den stora vedermödan

Upp 7:13. Då tog en av de äldste till orda och sa till mig: Vilka är dessa som är klädda i de vita kläderna? Och varifrån kommer de?
14. Och jag sa till honom: Herre, du vet det. Och han sa till mig: Dessa är de som kommer ur den stora vedermödan, och de har tvättat sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod.

Den stora vita skaran är de som kommer från den stora vedermödan. De har kommit till tro på Herren Jesus och blivit dödade och plågade och förföljda på olika sätt.

Läser vi Bibeln rätt upp och ner och i sitt sammanhang så ser vi tydligt att

 1. Uppryckandet sker
 2. (Kanske har det första Gog och Magogkriget skett innan eller i samband med uppryckandet)
 3. Bröllopet i himlen inleds
 4. Antikrist träder fram
 5. Den stora vedermödan bryter ut
 6. Harmangedonkriget sker
 7. Jesus kommer tillbaka med församlingen
 8. Sänder ut änglarna till att samla ihop de som blivit frälsta under vedermödan
Därefter inleds tusenårsriket. I slutet av tusenårsriket sker det andra Gog och Magogkriget (Upp 20:8). Därefter blir det nya himlar och en ny jord.

Christer Åberg


#Tidstecken #Uppryckandet #Jesu återkomst #Antikrist #Den stora vedermödan


178 kommentarer

8 9 10 »18

x
Stefan Jonasson
söndag, 18 oktober 2020 00:57

Det finns en port som är trång det finns bara plats för en... Porten är trång ingen kan följa dig när du går igenom den döden och frälsningen.. En andlig port som JESUS talar om.. den som tagit emot JESUS som sin frälsare har redan passerat genom den porten.. Och har fått evigt liv (inte tillfälligt eventuellt evigt liv) *har evigt liv*den som gått genom den trånga passagen och tagit emot gåvan, *blir inte dömd för sina synder*den hör ordet och som tror honom som sänt JESUS, Har gått igenom den trånga porten den andliga passagen har övergått från döden till livet, obs har redan övergått från döden till livet evigt liv, ordet evigt liv är liv utan slut, inte eventuellt evigt liv, utan liv utan slut och kan aldrig dö, den som tror på JESUS KRISTUS kan aldrig mer dö eller hamna i helvetet... Det säger bibeln.. Så frukta inte det har behagat fadern, joh 5:24

Svara

x
Susse
söndag, 18 oktober 2020 01:32

Ja hoppas ja kan gå där i. Ja skiter I allt o alla. Bara Jesus plus Herren ha gett sitt ord

Svara

x
Susse
söndag, 18 oktober 2020 01:33

Herren är God

Svara

x
Susse svarar Susse
söndag, 18 oktober 2020 01:35
Susse skrev:
Herren är God

Herren är Godom ja inte trodde på Herren. Nej ja gjorde inte de förut men Herren fins o är nära.. Vi ba är

Svara

x
Susse svarar Susse
söndag, 18 oktober 2020 01:35
Susse skrev:
Herren är Godom ja inte trodde på Herren. Nej ja gjorde inte de förut men Herren fins o är nära.. Vi ba är

God ska de stå

Svara

x
Susse
söndag, 18 oktober 2020 01:38

Varför skulle En Herren ha svarat efter många år om han inte fanns

Svara

x
Tomas N svarar Stefan Jonasson
söndag, 18 oktober 2020 07:00
Stefan Jonasson skrev:
Du säger att GUD Inte överger oss, det betyder ju att han aldrig lämnar oss i vår synd,.. Jag bara undrar hur ska detta undervisas som står i Rom 8:31-39.... Vem kan skilja oss från GUDS KÄRLEK i KRISTUS JESUS.. Skilsmässor, sjukdomar, kan det skilja oss från GUDS KÄRLEK, nöd ångest förföljelse, hunger nakenhet, fara, eller svärd, vi dödas hela dagen vi räknas som slaktfår, men i Allt detta vinner vi en överväldigande seger genom honom som älskat oss TY JAG ÄR VISS OM ATT VARKEN DÖD ELLER LIV VARKEN ÄNGLAR ELLER FURSTAR, VARKEN NÅGOT SOM NU ÄR ELLER NÅGOT SOM SKALL KOMMA, VARKEN MAKTER I HÖJDEN ELLER DJUPET ELLER NÅGOT ANNAT SKAPAT SKALL KUNNA SKILJA OSS FRÅN GUDS KÄRLEK,... Hur kan man vara säker på att dessa som lidit skeppsbrott i tron,hamnar i helvetet.. Har man en gång tagit emot frälsningens gåva den frälsande tron, så kan den inte gå förlorad pga jordelivets prövningar och misslyckanden..

Vi behöver alla jämföra skrifter med skrifter. Summan av Guds ord är sanning.
Jesus egna ord är ofta varnande och vittnar om att inte alla når slutmålet.
Men vi har endast ansvar för oss själva. Vi bryr oss om andra absolut,men t o m Petrus blev tillrättavisad när han undrade för mycket över någon annans öde.

Varje människa har en självbevarelsedrift,den skall hjälpa var och en även i det andliga livet

Svara

x
Mats svarar Israelvänlig
söndag, 18 oktober 2020 11:54
Israelvänlig skrev:
Uppfattningen om att Magog skulle ligga i Ryssland uppstod genom att transkribera " chef " (eller det hebreiska ordet "rosh") för att betyda Ryssland. Att överföra hebreiska ord till engelska fonetiska ekvivalenter är inte en korrekt teknik för tolkning av Bibelns profetior. Denna teknik används inte någon annanstans för att tolka Bibliska profetior. Rosh betyder första eller primära. Magog är en man som bosatte sig i det moderna Turkiets land.

Hes 38: 1-3 Och HERRENS ord kom till mig och sade: 2 Människoson, sätt ditt ansikte mot Gog, Magogs land, överste fursten för Meshech och Tubal, och profetera mot honom , Så säger Herren HERREN: Se, jag är emot dig, o Gog, överste fursten för Mesech och Tubal.

Vers 2 berättar att Magog är ”överste prinsen” (eller den mest framstående guvernören) bland sina bröder Mesek och Tubal. Så Noah hade en son vid namn Jafet som hade en son vid namn Magog som bosatte sig i Turkiet. Gog är en förkortad version av Magog.

Detta är inte den första passagen där Magog, Meshech och Tubal finns. Låt oss titta på 1 Mos 10: 1-3 .

1 Mos 10: 1-3 Nu är detta släktledarna till Noas söner, Sem, Ham och Jafet; och för dem föddes söner efter floden. 2 Jafets söner: Gomer, Magog, Madai, Javan, Tubal, Mesech och Tiras. 3 Och Gomers söner: Ashkenaz och Rifat och Togarma.

Magog, Meshech och Tubal är människor. I själva verket är de släktingar. Magog, Meshech och Tubal är bröder. Togarmah är Gomers son. De är bland de första familjerna som ombosätter världen efter Noahs översvämning. De bosatte sig alla tillsammans i dagens Turkiet.

Idag har Turkiet en ledare som passar Magog-profilen. Han heter Recep Tayyip Erdoğan. Han blev Turkiets premiärminister 2003. Han är en hängiven muslim och har en ingrodd fiendskap mot Israel. Erdogan har varit alltför nitisk i sitt offentliga hat och provokation mot Israel. Medan de flesta Mellanösterns despoter belägras och förvisas är premiärminister Erdoğan populär bland muslimerna.

Hesekiel 38:5 säger att Turkiet kommer att leda Iran, Libyen och Sudan i en invasion till Israel. Alla dessa arméer slåss i Syrien idag! Turkiet kommer att invadera Syrien och sedan leda en invasion till Israel!

Magog är icke Ryssland! Magog är Turkiet!

Shalom

Hur vet man att Magog bosatte sig i dagens Turkiet??

Svara

x
Lillibeth svarar Tomas N
söndag, 18 oktober 2020 12:02
Tomas N skrev:
Kanske därför Stefan Swärd skrev att Jesus kommer tillbaka är det enda säkra

Om Han kommer vid 2 tillfällen och med 1000 år däremellan eler inte är just något som vi kan ha olika åsikter om.
Åsikter som vi kan backa upp med bibeltexter.
Men att Jesus lever och kommer tillbaka ,det är bergfast och vi kan enas om

Visst kan jag hålla med om vissa saker. Ibland har faktiskt tom djävulen rätt i viss mån (han kan kopiera en sanning för att förställa sig som ljusets ängel men hans totala väsen är lögn och åter lögn, se lögnens fader Joh. 8:44) ,för att nu spetsa till det.
Den fulla sanningen är det ENDAST JESUS som står för.

Jag är VÄGEN, SANNINGEN och LIVET. Ingen kommer till FADERN utom genom mig, säger JESUS. Joh. 14:6

Joh. 15:1 Jag är det sanna vinträdet, och min Fader ÄR vingårdsmannen.

Rom. 10:9-10
Ty om du med din mun bekänner att Jesus är Herren, och tror i ditt hjärta ,att Gud har uppväckt honom från de döda, så blir du frälst.
Ty med hjärtats tro blir man rättfärdig, och med munnens bekännelse blir man frälst.

Ef. 1:13
I honom har också ni, sedan ni har hört sanningens evangelium, och sedan ni också har kommit till tro, blivit beseglade med löftets Helige Ande, som är EN PANT för vårt arv, tills vi är friköpta att vara hans egendom, hans härlighet till pris.
(även 2 Kor 1:22 ...Andens pant i våra hjärtan).

Vi ska INTE TVEKA på dessa ord, utan bara ta till oss detta. Då ska vi bli räddade när Herren kommer oss till mötes på skyarna, enl. 1 Thess 4:17.
Sedan står det i vers 18: Så TRÖSTA NU varandra med dessa ord.

När detta, enligt 1 Thess 4:17, ska ske vet vi INTE.
Men i ett nu ,i ett atoma, ska det ske enligt:
1 Kor 15:51-52
Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla avsomna, men vi skall alla bli förvandlade,
I ett nu (i ett atoma,) i ett ögonblick vid den sista basunen. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå oförgängliga och vi skall bli förvandlade.

vers 54 ... så fullbordas det ordet som är skrivet: Döden är uppslukad i SEGER.

Det är precis som Christer Åberg skriver/säger, och VILKEN FEST i HIMLEN det kommer att bli!!! (självklart vill ju inte djävulen att vi ska glädjas här och nu åt detta eller ens tro att det är sant. Tvivel och åter tvivel sås in!!)

Det som jag tror är det värsta är att många är osäkra på sin frälsning;

MEN i Luk 11:9
BE och det ska bli er givet, sök och ni skall finna, klappa på och det skall öppnas för er.
10 /
Ty var och en som ber, han får och den som söker, han finner och för den som klappar, skall det öppnas.
11/
Vem bland er är den far, som när hans son ber om ett bröd, ger honom en sten och när han ber om en fisk, ger honom en orm istället för en fisk, eller om han ber om ett ägg, räcker honom en skorpion?

13/ OM NU NI SOM ÄR ONDA, vet hur ni ska ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall inte er himmelske Fader ge den HELIGE ANDE åt dem som ber honom?

Perioden, efter Uppryckandet (Harpazo i grundtexten), dvs vedermödan (ordet betyder en mycket svår tid) är avsedd för framförallt JUDARNA (som ännu inte tagit emot Jesus i sina liv)Guds egendomsfolk som Gud lämnade ut ordet till eller som blev inspirerade till att skriva ordet.

https://www.youtube.com/watch?v=7_CGP-12AE0&ab_channel=BibleProject

Det är detta som står skrivet som är så angeläget och brådskande, (vi vet inte stunden) att verkligen vända om i sitt personliga liv för att helt och full bejaka JESUS, som har tagit på sig ALL synd på KORSET men där Gud uppväckte honom på tredje dagen.
Vi ska inte hålla på med en massa psykologi och tycka synd om syndrom m.m.. utan säga ja till Guds erbjudande till världen att få vandra i JESU fotspår.

Joh. 3:16-17
Ty så älskade Gud värden, att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte skall förgås, utan ha evigt liv.

Ty inte har Gud sänt sin Son i världen, för att han ska döma världen, utan för att världen ska bli frälst genom honom.

Vi ska inte heller förminska Herren Gud.
Vi kan inte säga "det kanske inte stämmer det som står i enlighet med Ordet".
Så som Fadern har tänkt och bestämt enligt Ordet så kommer det att bli, inget annat.
Han är en ordningens Gud som håller sin Gudomliga tidtabell, som öppnat dörren genom Jesus för alla som vill ta emot Jesus i sina liv.


Frid och Trevlig Helg

Svara

x
Stefan Jonasson
söndag, 18 oktober 2020 13:29

Evangelium är JESU KRISTI FÖRSONINGS OFFER för en värld som gått vilse i ett andligt mörker.... Vad ska vi göra för att göra GUDS gärning, vad säger vi till världen *joh 6:29 detta är GUDS gärning att ni tror på den han sänt... När JESUS säger amen amen, så betyder det att det är inget att tillägga DEN SOM TROR HAR EVIGT LIV inte eventuellt evigt liv beroende på hur fromt och rättfärdigt vi lever det tjänar inte evangeli sanning när OSAS hatare förvränger skriften genom att säga att det är JESUS plus våra gärningar som ger oss evigt liv...Ett Helgat liv som är värdigt den nåd vi fått är inte förknippat med huruvida vi hamnar i helvetet eller himlen.. Det är tron på JESUS och att vi sätter helt och fullt vårt hopp till honom, Rom 15:4-5 skriften bevarar vårt hopp, JESU BLOD är försoningen för våra synder,

Svara

8 9 10 »18

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 09, måndag 1 mars 2021 kl 17:08

Dagens namn

29 februari (ingen namnsdag)Skottdagen

Dagens bibelord

“Vem har jag i himlen utom dig? Och har jag dig, söker jag inget på jorden. När min kropp och mitt hjärta ger upp, är Gud mitt hjärtas klippa och min lott för evigt.” (Psalm 73:25-26)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också 29 februari (ingen namnsdag)Skottdagen. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

 • Måndagar 18.00-20.00
 • Tisdagar 09.00 -11.00
 • Onsdagar 09.00-11.00
 • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 1 mars 2021 09:48
Bed till gud att ja får pengar från försäkringskassan,dom menar ja är frisk fast ja är utbränd,bed att ja även får pengar från försäkringsbolag för min dotter som är sjuk.tack för era förböner.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp