553 online! | Sidvisningar idag: 51 468 | Igår: 193 721 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Väckelse innan Jesu återkomst

Läsarmejl av nils 

Väckelse innan Jesu återkomst.

Ett uppmuntrande budskap från Herren, en väckelse innan Jesu återkomst.

Jack sheffield, en tonårig rebellisk ungdom sa det tog honom 6 år att komma till helvetet, och han slutade plågad och demoniserad.

Men en kvinna som älskade mig från ungdomsåren, hörde vad som hände. Någon sa: 

"Han går direkt till helvetet!" 

Hon sade: 

"Inte min Jack Sheffield, han går till himmelen!" 

Wanda hette hon, och hon fick mig ner på knä i ett dike på motorväg 98 i Texas.

När jag bad syndarens bön, kom flytande honung ner över mig, dränkte bort all smärta, fruktan, tvivel och vrede. Tvättade bort det rakt genom tårna och jag var fri, verkligt fri!

Han fick sedan vara till stor välsignelse för sjuka, och de besökte 6 olika sjukhus regelbundet, där de bad för sjuka som sade: 

"Vi måste ha Jesus."

För 20 år sedan var han med om en mycket svår bilolycka, då hans bil träffades av en 25 tons asfaltfordon. Jag körde en liten bil mest gjord av aluminium, polisen kom och sa att föraren inte klarar det, för det var så söndermosat.

Det blödde från aorta invärtes, levern var delad i mitten, 8 brutna revben, blandade frakturer, höften bruten på två ställen och blod sprutade från huvudet. Den unge mannen som krockade mig sade: 

"O, min Gud. Jag dödade prästen!" 

Mitt hjärta var brutet, men det vara bara 6 min. Från bästa traumacentret i landet.

Doktorn sa: 

"Du kommer nog inte att gå igen", och jag såg honom köra en rullstol. Det som kom ut ur min mun var vad jag sagt i flera år: Guds ord! 

"Doktor, någon där uppe gillar mig, och du kommer att göra ett fantastiskt jobb."

Sedan försvann jag. Den 20:e timmen ökade blodtrycket från 200 och började stiga, och jag lämnade kroppen.

Jag var omedelbart i Jesu armar, under ett träd i Paradiset. Jag kände Anna Marie min underbara brud, som var i kapellet i bön. Hon stod upp och sade högt: 

"Nej du kan inte ta honom. Det är inte hans tid!" 

Jesus såg över över min skuldra, Han hörde henne och visste jag kom ut därifrån. Och jag såg på Jesus och sade: 

"Kan jag vara med i den Sista Stora Skörden?" 

Han sade: 

"Om du önskar."

Han är den vänligaste, vackraste och älskande mänskliga varelse någonstans i universum. När jag kom till min kropp sa jag till Anna: 

"Han har de blåaste ögon du någonsin sett." 

Levern var det stor problemet, de sa att jag måste ha en transplantation. 

"Du måste vara i sjukhuset i 6 veckor."m

Men den 7:e dagen blev alla leverfunktioner normala, och jag fick en helt ny Lever.

***

Herrens budskap till sin församling idag

Denna händelse inträffade senare när Jack skulle brygga sitt kaffe.

Jag hällde kaffe i ett melitta filter och det rann omedelbart ner i koppen. Melitta filter tar en lång tid för kaffet att filtrera ned. Det var ett övernaturligt tecken, och jag tog upp filtret och tänkte det var hål i det. Det skulle ha stuckit hål i plast delen, och jag stannade och sade: 

"Vad är det du säger till mig?"

Och detta är vad Jesus sade: 

"Vad Jag är på gång att göra på denna jord, kommer att ske så fort, att ditt förstånd inte har möjlighet att Hinna med!"

"Jag tror vi är i den tiden."

Sid Roth frågar: 

"Den största skörden i historien?" 

"Är det för alla eller bara speciella människor?" 

Jack svarar: 

"Det kommer att gälla alla, en person kan inte göra det, inte 15 stycken. Det kommer att gälla alla människor över hela världen. Det kommer att Drabba Samtidigt, det kommer att Drabba Varje Nation Samtidigt. Du behöver inte fara till ett ställe för att ha väckelse, den kommer att vara överallt!" 

*** 

Kommentar 

Detta blir då en överraskning, men en nödvändig sådan för att göra Bruden ren och fläckfri utan skrynklor. För att möta alla trötta, modlösa pilgrimer, alla ljumna likgiltiga och den ungdomsvärld som inget vet om Jesus Kristus. Utan Honom kan de måste de möta den Svåra vedermödan, då jag tror att detta är Anskriet innan Jesus hämtar sin Brud!


nils

Läsarmejl


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av tisdag 14 november 2017 05:38 | #läsarmejl #nils #profetia #väckelse #återkomst | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


17 kommentarer

Troende

Detta kan vara sant. Vi har Bibeln att läsa innantill.

Svara -   - 14/11-17 06:32 -


Lena Henricson

Underbart om det är sant! NILS,vill du hjälpa oss med bibelord,som kan stödja denna uppenbarelse!

Svara -   - 14/11-17 14:10 -


nils

Svar till Lena Henricson.

Visst Lena,det gläder mig att det ändå finns de Tror på Guds makt idag.

"Är då något så underbart att Herren Icke skulle förmå det!"sade Herren till Abraham!
Det ord som Jesus talade till Tommy Hicks när när han 1961,fick se visionen om Ändetidens väckelse,upprepad 2 ggr. var;
"Jag skall giva eder gottgörelse för de årsgrödor som åtos upp av gräshopporna, gräsbitarna,gräsätarna,den stora här som Jag sände ut mot eder."Joel.2:25
Vidare sade Jesus,"Jag skall utgjuta Min Ande över allt kött,"Apg.2:17!
Aimee Semple Mc Pherson var 19 år när hon inför 5000 i Royal Albert Hall i England profeterade från Joel.1:4 och sedan från Joel.2:17 samma ord,och i 10 cirklar gick genom hela kyrkohistorein intill Jesu återkomst.
John Bevere fick från Herren när han ville få bekräftelse om en kommande Väckelse
"Och månens ljus skall bliva såsom solens ljus,och solens ljus skall varda 7 ggr. klarare,såsom ett sjufaldigt dagsljus,när Den Tid Kommer då Herren förbinder Sitt folks Skador och Helar Såren efter slagen som de fått,"Jes.30:26
Må vi därför Resa oss Upp,och intaga en Trons Beredskap för vad Herren kommer att göra.
Jag och många med mig har bedit,längtat,väntat och kämpat för denna besökelsetid!

Svara -   - 14/11-17 16:02 -


Mikael

Finns inget som antyder på en riktig väckelse, tvärtom säger bibeln 2Timotheosbrevet 3

Snarare är det väl en falsk väckelse det kommer att handla om ,Antikrist som kommer att bedra många

Svara -   - 14/11-17 18:09 -


bengt

john bevere är väl en trosförkunnare

Svara -   - 14/11-17 18:14 -


bengt

mindre sanna väckelser kan det nog.

bli ändå

Svara -   - 14/11-17 18:24 -


Tomas N

Tack för den här vittnesbörden som var uppmuntrande. Jag tänker såhär.

Ända sedan pingstdagen har evangeliet gått ut och Gud vill ha väckelse,men det beror på människor till stor del ,d v s om inga församlingar och evangelister finns så händer inte så mycket. Därför menar jag är vi inte helt beroende av om det finns tydliga bibeltexter om väckelse. Dem väckelser vi känner till är inte förutsagda utan beror på människors allmäna nödsituationer och kristna som ber och lever nära Gud.

Det som är förutsagt är avfall ,kärlek som kallnar,förförelse och falska profeter som skall göra allt för att förhindra människor att bli fräslta och hålla ut till slutet.

Jag tror i min teologiska tolkning att det finns en koppling mellan avfall,falska andar,splittring och förförelse och det som står att djävulen skall släppas lös litet alldeles innan slutet. Men även om man inte köper det så ser vi hur ondskan/djävulen fått mera grepp om världen alltmer och antikrists rike utbreder sig och förbereds.

Det som är nästan som en naturlag är att när satan går all in med hans agenda är att människor i stor utsträckning även drar sig emot Gud. Detta gör att det nästan per defenition måste bli en väckelse för även om många snärjs i synd och mörker så söker många Gud i sin nöd

Satan kan inte vinna detta,men han försöker. Låt oss tro ,hoppas och verka för en stor skörd till himmelriket så länge det går att arbeta

Svara -   - 14/11-17 18:36 -


Tomas N

Jag glömde kommentera några namn. John Bevere kanske finns frågetecken kring,men jag tycker han är ganska trovärdig. Aimee McPhearson och foursquare finns en hel del frågetecken kring. Fel teologi kan påverka vilka uppenbarelser från Gud,men det är bättre att döma av frukten och innehållet. Alla även de med bristande teologi kan höra och förmedla ett budskap från Gud. Men om budskapet är i linje med felaktiga teologin så skall man nog inte ta det till sig

Svara -   - 14/11-17 18:41 -


David B

Vad jag hört så brukade väckelsepredikanten Charles Finney tala om det grundläggande att om vi inte sår så kan vi inte skörda. Det säger ju även Bibeln. Ordets förkunnelse och bönen är förutsättningen. Låt oss var och en ta vårt ansvar och resten är upp till Gud och folket som vi förkunnar för.

Svara -   - 14/11-17 20:24 -


bengt

det kan nog vara som du skriver

Svara -   - 14/11-17 20:56 -


nils

Som realist tror jag att en andlig besökelsetid kan måsta föregås av Nöd,dock inte så att Nöden frälsar,men den väcker oss och driver oss till Guds Nåd!

Det är bara Nåden som kan frälsa,men den sovande Kyrkan måste först Vakna Upp!
Tänker på Kaleb och Josua som var besjälade av Trons ande för att intaga löfteslandet,den Trons Ande Herren också vill se i mitt och andras liv idag!
De Trodde trots alla de övrigas tvivel,då dessa hade bytt ut Tron på Gud mot en ständig klagan mot Honom,en klagan som blev till en Anklagelse mot Honom!
Vi vet resultatet,en 40-årig vandring som slutade med deras död i öknen.
Vill vi,Vågar vi Tro på Guds möjligheter,när alla Våra möjligheter Ej givit resultat och vi kanske kommer att förlora vår egen prestige,om den ännu finns kvar?
Ett vägledande ord kommer här av Mose från 5Mos,32:36;
"Ty Herren skall skaffa rätt Åt Sitt folk,och över sina tjänare skall Han förbarma sig,när Han ser att Deras kraft är borta och att det är Ute med alla och envar."

Svara -   - 14/11-17 21:35 -


nils

Svar till Tomas N.

Som jag skrev ang. Aimee McPhearson fick hon sin uppenbarelse bara 19 år gammal, och det vid sin första offentliga predikan,varför den måste vara direkt från Gud.

Hon såg tavlan av en stor klocka,men där timmarna skulle vara fanns 10 cirklar där varje cirkel beskrev en etapp i försämringen och sedan den slutliga Återställelsen av Guds liv och välsignelse i Kyrkan.
Det omspände hela den 2000-åriga kyrkohistorien till Jesu återkomst.
Publicerar den gärna,om intresse finnes. Mvh/nils

Svara -   - 14/11-17 21:54 -


Lena Henricson

Tack Nils för svar till mig,plus fler kommentarer från dig och andra! Jovisst ska vi be om en väckelse. Behövs inte minst bland oss troende,med profetiskt ljus över var vi befinner oss i tiden och längtan efter mer brinnande hjärtan!

Svara -   - 15/11-17 12:58 -


Christer Åberg

Det finns en lära som säger att det inte kommer bli en väckelse i den sista tiden, utan bara ett avfall. Men det är väckelse i världen just nu! Aldrig tidigare har så många blivit frälsta varje dag som det sker just nu.

Sanningen är den att både väckelse och avfall sker parallellt just nu. Vi behöver vara vakna så vi inte dras med det som är fel, men vi behöver också vara vakna så´vi ser det som Gud gör!

Svara -   - 15/11-17 13:07 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Håller med.

Svara -   - 15/11-17 13:18 -


bengt

jag också

Svara -   - 15/11-17 13:59 -


Lena Henricson

Bra Christer,det du påminner om!

Svara -   - 15/11-17 15:32 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Kungen Kommer - Himlen TV7

Hur kan vi förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung? Hur ser vårt framtidshopp ut? Kom med och be att Guds församling vakar med olja i sina lampor!

0

Läs allt!


De andliga nådegåvorna - Gösta Karlsson

Pastor Gösta Karlsson talar om Andens nådegåvor i ett nu några år gammalt klipp - men ständigt aktuellt!

0

Läs allt!


Perfekt julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Julklapp: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten.

100 kr! En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt. Passa bra som julklapp!

1

Läs allt!


Bebisar lär sig byta kön genom ny bilderbok på våra förskolor

Bilderbok om transsexualitet för de yngsta.

Bild: Svt.se. 

Susanne Pelger som är doktor i genetik och lärare i biologi och matematik vid Lunds universitet, har skapat en bilderbok om transsexualitet riktad till bebisar.

30

Läs allt!


Christer Åberg predikar för skogens kossor

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga.

5

Läs allt!


Jesus är inte världens hämnare - Christer Åberg

Christer Åberg förklarar att Jesus inte är någon hämnare, han dömer inte eller straffar - han räddar och frälser för att han älskar dig!

6

Läs allt!


Predikantpoolen

Av Holger Nilsson 

Hans Jans i Predikantpoolen.

Nu finns det tillfälle för församlingar att välja mellan ett 25-tal pastorer och evangelister som står till förfogande för kallelser till församlingar. Reseersättning är det enda församlingarna behöver ersätta dessa med.

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, tisdag 21 november 2017 kl. 07:19

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Min dotters dröm om den vackra kvinnan

Läsarmejl av Jan-Åke Henriksson 

Vacker farlig kvinna

Min dotter som knappt läst bibeln fick en förunderlig dröm i natt att många kristna försökte i sig själva att vara goda och snälla där ingen såg att de var på väg åt ett fel håll och avvikit från den smala vägen. 

88

Läs allt!


Martin Luthers 95 teser

Martin Luthers 95 teser.

Martin Luthers 95 teser. 

Martin Luthers 95 teser satte igång hela reformationen på 1500-talet. Vad skrev Luther egentligen? - Läs alla de berömda teserna här!

6

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

554 online! | Sidvisningar idag: 51 469 | Igår: 193 721 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp