962 online! | Sidvisningar idag: 79 959 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Väckelse innan Jesu återkomst

Läsarmejl av nils 

Väckelse innan Jesu återkomst.

Ett uppmuntrande budskap från Herren, en väckelse innan Jesu återkomst.

Jack sheffield, en tonårig rebellisk ungdom sa det tog honom 6 år att komma till helvetet, och han slutade plågad och demoniserad.

Men en kvinna som älskade mig från ungdomsåren, hörde vad som hände. Någon sa: 

"Han går direkt till helvetet!" 

Hon sade: 

"Inte min Jack Sheffield, han går till himmelen!" 

Wanda hette hon, och hon fick mig ner på knä i ett dike på motorväg 98 i Texas.

När jag bad syndarens bön, kom flytande honung ner över mig, dränkte bort all smärta, fruktan, tvivel och vrede. Tvättade bort det rakt genom tårna och jag var fri, verkligt fri!

Han fick sedan vara till stor välsignelse för sjuka, och de besökte 6 olika sjukhus regelbundet, där de bad för sjuka som sade: 

"Vi måste ha Jesus."

För 20 år sedan var han med om en mycket svår bilolycka, då hans bil träffades av en 25 tons asfaltfordon. Jag körde en liten bil mest gjord av aluminium, polisen kom och sa att föraren inte klarar det, för det var så söndermosat.

Det blödde från aorta invärtes, levern var delad i mitten, 8 brutna revben, blandade frakturer, höften bruten på två ställen och blod sprutade från huvudet. Den unge mannen som krockade mig sade: 

"O, min Gud. Jag dödade prästen!" 

Mitt hjärta var brutet, men det vara bara 6 min. Från bästa traumacentret i landet.

Doktorn sa: 

"Du kommer nog inte att gå igen", och jag såg honom köra en rullstol. Det som kom ut ur min mun var vad jag sagt i flera år: Guds ord! 

"Doktor, någon där uppe gillar mig, och du kommer att göra ett fantastiskt jobb."

Sedan försvann jag. Den 20:e timmen ökade blodtrycket från 200 och började stiga, och jag lämnade kroppen.

Jag var omedelbart i Jesu armar, under ett träd i Paradiset. Jag kände Anna Marie min underbara brud, som var i kapellet i bön. Hon stod upp och sade högt: 

"Nej du kan inte ta honom. Det är inte hans tid!" 

Jesus såg över över min skuldra, Han hörde henne och visste jag kom ut därifrån. Och jag såg på Jesus och sade: 

"Kan jag vara med i den Sista Stora Skörden?" 

Han sade: 

"Om du önskar."

Han är den vänligaste, vackraste och älskande mänskliga varelse någonstans i universum. När jag kom till min kropp sa jag till Anna: 

"Han har de blåaste ögon du någonsin sett." 

Levern var det stor problemet, de sa att jag måste ha en transplantation. 

"Du måste vara i sjukhuset i 6 veckor."m

Men den 7:e dagen blev alla leverfunktioner normala, och jag fick en helt ny Lever.

***

Herrens budskap till sin församling idag

Denna händelse inträffade senare när Jack skulle brygga sitt kaffe.

Jag hällde kaffe i ett melitta filter och det rann omedelbart ner i koppen. Melitta filter tar en lång tid för kaffet att filtrera ned. Det var ett övernaturligt tecken, och jag tog upp filtret och tänkte det var hål i det. Det skulle ha stuckit hål i plast delen, och jag stannade och sade: 

"Vad är det du säger till mig?"

Och detta är vad Jesus sade: 

"Vad Jag är på gång att göra på denna jord, kommer att ske så fort, att ditt förstånd inte har möjlighet att Hinna med!"

"Jag tror vi är i den tiden."

Sid Roth frågar: 

"Den största skörden i historien?" 

"Är det för alla eller bara speciella människor?" 

Jack svarar: 

"Det kommer att gälla alla, en person kan inte göra det, inte 15 stycken. Det kommer att gälla alla människor över hela världen. Det kommer att Drabba Samtidigt, det kommer att Drabba Varje Nation Samtidigt. Du behöver inte fara till ett ställe för att ha väckelse, den kommer att vara överallt!" 

*** 

Kommentar 

Detta blir då en överraskning, men en nödvändig sådan för att göra Bruden ren och fläckfri utan skrynklor. För att möta alla trötta, modlösa pilgrimer, alla ljumna likgiltiga och den ungdomsvärld som inget vet om Jesus Kristus. Utan Honom kan de måste de möta den Svåra vedermödan, då jag tror att detta är Anskriet innan Jesus hämtar sin Brud!


nils

Läsarmejl


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 14 november 2017 05:38 | #läsarmejl #nils #profetia #väckelse #återkomst | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


17 kommentarer

Troende

Detta kan vara sant. Vi har Bibeln att läsa innantill.

Svara -   - 14/11-17 06:12 -


Lena Henricson

Underbart om det är sant! NILS,vill du hjälpa oss med bibelord,som kan stödja denna uppenbarelse!

Svara -   - 14/11-17 13:50 -


nils

Svar till Lena Henricson.

Visst Lena,det gläder mig att det ändå finns de Tror på Guds makt idag.

"Är då något så underbart att Herren Icke skulle förmå det!"sade Herren till Abraham!
Det ord som Jesus talade till Tommy Hicks när när han 1961,fick se visionen om Ändetidens väckelse,upprepad 2 ggr. var;
"Jag skall giva eder gottgörelse för de årsgrödor som åtos upp av gräshopporna, gräsbitarna,gräsätarna,den stora här som Jag sände ut mot eder."Joel.2:25
Vidare sade Jesus,"Jag skall utgjuta Min Ande över allt kött,"Apg.2:17!
Aimee Semple Mc Pherson var 19 år när hon inför 5000 i Royal Albert Hall i England profeterade från Joel.1:4 och sedan från Joel.2:17 samma ord,och i 10 cirklar gick genom hela kyrkohistorein intill Jesu återkomst.
John Bevere fick från Herren när han ville få bekräftelse om en kommande Väckelse
"Och månens ljus skall bliva såsom solens ljus,och solens ljus skall varda 7 ggr. klarare,såsom ett sjufaldigt dagsljus,när Den Tid Kommer då Herren förbinder Sitt folks Skador och Helar Såren efter slagen som de fått,"Jes.30:26
Må vi därför Resa oss Upp,och intaga en Trons Beredskap för vad Herren kommer att göra.
Jag och många med mig har bedit,längtat,väntat och kämpat för denna besökelsetid!

Svara -   - 14/11-17 15:42 -


Mikael

Finns inget som antyder på en riktig väckelse, tvärtom säger bibeln 2Timotheosbrevet 3

Snarare är det väl en falsk väckelse det kommer att handla om ,Antikrist som kommer att bedra många

Svara -   - 14/11-17 17:49 -


bengt

john bevere är väl en trosförkunnare

Svara -   - 14/11-17 17:54 -


bengt

mindre sanna väckelser kan det nog.

bli ändå

Svara -   - 14/11-17 18:04 -


Tomas N

Tack för den här vittnesbörden som var uppmuntrande. Jag tänker såhär.

Ända sedan pingstdagen har evangeliet gått ut och Gud vill ha väckelse,men det beror på människor till stor del ,d v s om inga församlingar och evangelister finns så händer inte så mycket. Därför menar jag är vi inte helt beroende av om det finns tydliga bibeltexter om väckelse. Dem väckelser vi känner till är inte förutsagda utan beror på människors allmäna nödsituationer och kristna som ber och lever nära Gud.

Det som är förutsagt är avfall ,kärlek som kallnar,förförelse och falska profeter som skall göra allt för att förhindra människor att bli fräslta och hålla ut till slutet.

Jag tror i min teologiska tolkning att det finns en koppling mellan avfall,falska andar,splittring och förförelse och det som står att djävulen skall släppas lös litet alldeles innan slutet. Men även om man inte köper det så ser vi hur ondskan/djävulen fått mera grepp om världen alltmer och antikrists rike utbreder sig och förbereds.

Det som är nästan som en naturlag är att när satan går all in med hans agenda är att människor i stor utsträckning även drar sig emot Gud. Detta gör att det nästan per defenition måste bli en väckelse för även om många snärjs i synd och mörker så söker många Gud i sin nöd

Satan kan inte vinna detta,men han försöker. Låt oss tro ,hoppas och verka för en stor skörd till himmelriket så länge det går att arbeta

Svara -   - 14/11-17 18:16 -


Tomas N

Jag glömde kommentera några namn. John Bevere kanske finns frågetecken kring,men jag tycker han är ganska trovärdig. Aimee McPhearson och foursquare finns en hel del frågetecken kring. Fel teologi kan påverka vilka uppenbarelser från Gud,men det är bättre att döma av frukten och innehållet. Alla även de med bristande teologi kan höra och förmedla ett budskap från Gud. Men om budskapet är i linje med felaktiga teologin så skall man nog inte ta det till sig

Svara -   - 14/11-17 18:21 -


David B

Vad jag hört så brukade väckelsepredikanten Charles Finney tala om det grundläggande att om vi inte sår så kan vi inte skörda. Det säger ju även Bibeln. Ordets förkunnelse och bönen är förutsättningen. Låt oss var och en ta vårt ansvar och resten är upp till Gud och folket som vi förkunnar för.

Svara -   - 14/11-17 20:04 -


bengt

det kan nog vara som du skriver

Svara -   - 14/11-17 20:36 -


nils

Som realist tror jag att en andlig besökelsetid kan måsta föregås av Nöd,dock inte så att Nöden frälsar,men den väcker oss och driver oss till Guds Nåd!

Det är bara Nåden som kan frälsa,men den sovande Kyrkan måste först Vakna Upp!
Tänker på Kaleb och Josua som var besjälade av Trons ande för att intaga löfteslandet,den Trons Ande Herren också vill se i mitt och andras liv idag!
De Trodde trots alla de övrigas tvivel,då dessa hade bytt ut Tron på Gud mot en ständig klagan mot Honom,en klagan som blev till en Anklagelse mot Honom!
Vi vet resultatet,en 40-årig vandring som slutade med deras död i öknen.
Vill vi,Vågar vi Tro på Guds möjligheter,när alla Våra möjligheter Ej givit resultat och vi kanske kommer att förlora vår egen prestige,om den ännu finns kvar?
Ett vägledande ord kommer här av Mose från 5Mos,32:36;
"Ty Herren skall skaffa rätt Åt Sitt folk,och över sina tjänare skall Han förbarma sig,när Han ser att Deras kraft är borta och att det är Ute med alla och envar."

Svara -   - 14/11-17 21:15 -


nils

Svar till Tomas N.

Som jag skrev ang. Aimee McPhearson fick hon sin uppenbarelse bara 19 år gammal, och det vid sin första offentliga predikan,varför den måste vara direkt från Gud.

Hon såg tavlan av en stor klocka,men där timmarna skulle vara fanns 10 cirklar där varje cirkel beskrev en etapp i försämringen och sedan den slutliga Återställelsen av Guds liv och välsignelse i Kyrkan.
Det omspände hela den 2000-åriga kyrkohistorien till Jesu återkomst.
Publicerar den gärna,om intresse finnes. Mvh/nils

Svara -   - 14/11-17 21:34 -


Lena Henricson

Tack Nils för svar till mig,plus fler kommentarer från dig och andra! Jovisst ska vi be om en väckelse. Behövs inte minst bland oss troende,med profetiskt ljus över var vi befinner oss i tiden och längtan efter mer brinnande hjärtan!

Svara -   - 15/11-17 12:38 -


bengt

jag också

Svara -   - 15/11-17 13:39 -


Lena Henricson

Bra Christer,det du påminner om!

Svara -   - 15/11-17 15:12 -


Mats

Svar till nils.

Bra Nils! Många här ser bara in i mörkret vad Bibeln säger om avfall utan att se upp till Gud och förtrösta på honom och lyfta blicken av vad Gud/Jesus gör.

Svara -   - 16/11-17 08:42 -


Roger T. W.

Sid Roth har ett nyhetsbrev som jag har prenumererat på i flera år. Han säger att många israeler lyssnar på honom men inte på andra kristna. Han har direktingång i Israel. Stöd honom.

Svara -   - 21/11-17 07:45 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Midsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

4

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

21

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

72

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 08:16

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 783 231 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 836 kommentarer och 56 443 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp