498 online! | Sidvisningar idag: 102 254 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Väckelse innan Jesu återkomst

Läsarmejl av nils 

Väckelse innan Jesu återkomst.

Ett uppmuntrande budskap från Herren, en väckelse innan Jesu återkomst.

Jack sheffield, en tonårig rebellisk ungdom sa det tog honom 6 år att komma till helvetet, och han slutade plågad och demoniserad.

Men en kvinna som älskade mig från ungdomsåren, hörde vad som hände. Någon sa: 

"Han går direkt till helvetet!" 

Hon sade: 

"Inte min Jack Sheffield, han går till himmelen!" 

Wanda hette hon, och hon fick mig ner på knä i ett dike på motorväg 98 i Texas.

När jag bad syndarens bön, kom flytande honung ner över mig, dränkte bort all smärta, fruktan, tvivel och vrede. Tvättade bort det rakt genom tårna och jag var fri, verkligt fri!

Han fick sedan vara till stor välsignelse för sjuka, och de besökte 6 olika sjukhus regelbundet, där de bad för sjuka som sade: 

"Vi måste ha Jesus."

För 20 år sedan var han med om en mycket svår bilolycka, då hans bil träffades av en 25 tons asfaltfordon. Jag körde en liten bil mest gjord av aluminium, polisen kom och sa att föraren inte klarar det, för det var så söndermosat.

Det blödde från aorta invärtes, levern var delad i mitten, 8 brutna revben, blandade frakturer, höften bruten på två ställen och blod sprutade från huvudet. Den unge mannen som krockade mig sade: 

"O, min Gud. Jag dödade prästen!" 

Mitt hjärta var brutet, men det vara bara 6 min. Från bästa traumacentret i landet.

Doktorn sa: 

"Du kommer nog inte att gå igen", och jag såg honom köra en rullstol. Det som kom ut ur min mun var vad jag sagt i flera år: Guds ord! 

"Doktor, någon där uppe gillar mig, och du kommer att göra ett fantastiskt jobb."

Sedan försvann jag. Den 20:e timmen ökade blodtrycket från 200 och började stiga, och jag lämnade kroppen.

Jag var omedelbart i Jesu armar, under ett träd i Paradiset. Jag kände Anna Marie min underbara brud, som var i kapellet i bön. Hon stod upp och sade högt: 

"Nej du kan inte ta honom. Det är inte hans tid!" 

Jesus såg över över min skuldra, Han hörde henne och visste jag kom ut därifrån. Och jag såg på Jesus och sade: 

"Kan jag vara med i den Sista Stora Skörden?" 

Han sade: 

"Om du önskar."

Han är den vänligaste, vackraste och älskande mänskliga varelse någonstans i universum. När jag kom till min kropp sa jag till Anna: 

"Han har de blåaste ögon du någonsin sett." 

Levern var det stor problemet, de sa att jag måste ha en transplantation. 

"Du måste vara i sjukhuset i 6 veckor."m

Men den 7:e dagen blev alla leverfunktioner normala, och jag fick en helt ny Lever.

***

Herrens budskap till sin församling idag

Denna händelse inträffade senare när Jack skulle brygga sitt kaffe.

Jag hällde kaffe i ett melitta filter och det rann omedelbart ner i koppen. Melitta filter tar en lång tid för kaffet att filtrera ned. Det var ett övernaturligt tecken, och jag tog upp filtret och tänkte det var hål i det. Det skulle ha stuckit hål i plast delen, och jag stannade och sade: 

"Vad är det du säger till mig?"

Och detta är vad Jesus sade: 

"Vad Jag är på gång att göra på denna jord, kommer att ske så fort, att ditt förstånd inte har möjlighet att Hinna med!"

"Jag tror vi är i den tiden."

Sid Roth frågar: 

"Den största skörden i historien?" 

"Är det för alla eller bara speciella människor?" 

Jack svarar: 

"Det kommer att gälla alla, en person kan inte göra det, inte 15 stycken. Det kommer att gälla alla människor över hela världen. Det kommer att Drabba Samtidigt, det kommer att Drabba Varje Nation Samtidigt. Du behöver inte fara till ett ställe för att ha väckelse, den kommer att vara överallt!" 

*** 

Kommentar 

Detta blir då en överraskning, men en nödvändig sådan för att göra Bruden ren och fläckfri utan skrynklor. För att möta alla trötta, modlösa pilgrimer, alla ljumna likgiltiga och den ungdomsvärld som inget vet om Jesus Kristus. Utan Honom kan de måste de möta den Svåra vedermödan, då jag tror att detta är Anskriet innan Jesus hämtar sin Brud!


nils

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 14 november 2017 05:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Troende

Detta kan vara sant. Vi har Bibeln att läsa innantill.

Svara -   - 14/11-17 06:12 -


Lena Henricson

Underbart om det är sant! NILS,vill du hjälpa oss med bibelord,som kan stödja denna uppenbarelse!

Svara -   - 14/11-17 13:50 -


nils

Svar till Lena Henricson.

Visst Lena,det gläder mig att det ändå finns de Tror på Guds makt idag.

"Är då något så underbart att Herren Icke skulle förmå det!"sade Herren till Abraham!
Det ord som Jesus talade till Tommy Hicks när när han 1961,fick se visionen om Ändetidens väckelse,upprepad 2 ggr. var;
"Jag skall giva eder gottgörelse för de årsgrödor som åtos upp av gräshopporna, gräsbitarna,gräsätarna,den stora här som Jag sände ut mot eder."Joel.2:25
Vidare sade Jesus,"Jag skall utgjuta Min Ande över allt kött,"Apg.2:17!
Aimee Semple Mc Pherson var 19 år när hon inför 5000 i Royal Albert Hall i England profeterade från Joel.1:4 och sedan från Joel.2:17 samma ord,och i 10 cirklar gick genom hela kyrkohistorein intill Jesu återkomst.
John Bevere fick från Herren när han ville få bekräftelse om en kommande Väckelse
"Och månens ljus skall bliva såsom solens ljus,och solens ljus skall varda 7 ggr. klarare,såsom ett sjufaldigt dagsljus,när Den Tid Kommer då Herren förbinder Sitt folks Skador och Helar Såren efter slagen som de fått,"Jes.30:26
Må vi därför Resa oss Upp,och intaga en Trons Beredskap för vad Herren kommer att göra.
Jag och många med mig har bedit,längtat,väntat och kämpat för denna besökelsetid!

Svara -   - 14/11-17 15:42 -


Mikael

Finns inget som antyder på en riktig väckelse, tvärtom säger bibeln 2Timotheosbrevet 3

Snarare är det väl en falsk väckelse det kommer att handla om ,Antikrist som kommer att bedra många

Svara -   - 14/11-17 17:49 -


bengt

john bevere är väl en trosförkunnare

Svara -   - 14/11-17 17:54 -


bengt

mindre sanna väckelser kan det nog.

bli ändå

Svara -   - 14/11-17 18:04 -


Tomas N

Tack för den här vittnesbörden som var uppmuntrande. Jag tänker såhär.

Ända sedan pingstdagen har evangeliet gått ut och Gud vill ha väckelse,men det beror på människor till stor del ,d v s om inga församlingar och evangelister finns så händer inte så mycket. Därför menar jag är vi inte helt beroende av om det finns tydliga bibeltexter om väckelse. Dem väckelser vi känner till är inte förutsagda utan beror på människors allmäna nödsituationer och kristna som ber och lever nära Gud.

Det som är förutsagt är avfall ,kärlek som kallnar,förförelse och falska profeter som skall göra allt för att förhindra människor att bli fräslta och hålla ut till slutet.

Jag tror i min teologiska tolkning att det finns en koppling mellan avfall,falska andar,splittring och förförelse och det som står att djävulen skall släppas lös litet alldeles innan slutet. Men även om man inte köper det så ser vi hur ondskan/djävulen fått mera grepp om världen alltmer och antikrists rike utbreder sig och förbereds.

Det som är nästan som en naturlag är att när satan går all in med hans agenda är att människor i stor utsträckning även drar sig emot Gud. Detta gör att det nästan per defenition måste bli en väckelse för även om många snärjs i synd och mörker så söker många Gud i sin nöd

Satan kan inte vinna detta,men han försöker. Låt oss tro ,hoppas och verka för en stor skörd till himmelriket så länge det går att arbeta

Svara -   - 14/11-17 18:16 -


Tomas N

Jag glömde kommentera några namn. John Bevere kanske finns frågetecken kring,men jag tycker han är ganska trovärdig. Aimee McPhearson och foursquare finns en hel del frågetecken kring. Fel teologi kan påverka vilka uppenbarelser från Gud,men det är bättre att döma av frukten och innehållet. Alla även de med bristande teologi kan höra och förmedla ett budskap från Gud. Men om budskapet är i linje med felaktiga teologin så skall man nog inte ta det till sig

Svara -   - 14/11-17 18:21 -


David B

Vad jag hört så brukade väckelsepredikanten Charles Finney tala om det grundläggande att om vi inte sår så kan vi inte skörda. Det säger ju även Bibeln. Ordets förkunnelse och bönen är förutsättningen. Låt oss var och en ta vårt ansvar och resten är upp till Gud och folket som vi förkunnar för.

Svara -   - 14/11-17 20:04 -


bengt

det kan nog vara som du skriver

Svara -   - 14/11-17 20:36 -


nils

Som realist tror jag att en andlig besökelsetid kan måsta föregås av Nöd,dock inte så att Nöden frälsar,men den väcker oss och driver oss till Guds Nåd!

Det är bara Nåden som kan frälsa,men den sovande Kyrkan måste först Vakna Upp!
Tänker på Kaleb och Josua som var besjälade av Trons ande för att intaga löfteslandet,den Trons Ande Herren också vill se i mitt och andras liv idag!
De Trodde trots alla de övrigas tvivel,då dessa hade bytt ut Tron på Gud mot en ständig klagan mot Honom,en klagan som blev till en Anklagelse mot Honom!
Vi vet resultatet,en 40-årig vandring som slutade med deras död i öknen.
Vill vi,Vågar vi Tro på Guds möjligheter,när alla Våra möjligheter Ej givit resultat och vi kanske kommer att förlora vår egen prestige,om den ännu finns kvar?
Ett vägledande ord kommer här av Mose från 5Mos,32:36;
"Ty Herren skall skaffa rätt Åt Sitt folk,och över sina tjänare skall Han förbarma sig,när Han ser att Deras kraft är borta och att det är Ute med alla och envar."

Svara -   - 14/11-17 21:15 -


nils

Svar till Tomas N.

Som jag skrev ang. Aimee McPhearson fick hon sin uppenbarelse bara 19 år gammal, och det vid sin första offentliga predikan,varför den måste vara direkt från Gud.

Hon såg tavlan av en stor klocka,men där timmarna skulle vara fanns 10 cirklar där varje cirkel beskrev en etapp i försämringen och sedan den slutliga Återställelsen av Guds liv och välsignelse i Kyrkan.
Det omspände hela den 2000-åriga kyrkohistorien till Jesu återkomst.
Publicerar den gärna,om intresse finnes. Mvh/nils

Svara -   - 14/11-17 21:34 -


Lena Henricson

Tack Nils för svar till mig,plus fler kommentarer från dig och andra! Jovisst ska vi be om en väckelse. Behövs inte minst bland oss troende,med profetiskt ljus över var vi befinner oss i tiden och längtan efter mer brinnande hjärtan!

Svara -   - 15/11-17 12:38 -


bengt

jag också

Svara -   - 15/11-17 13:39 -


Lena Henricson

Bra Christer,det du påminner om!

Svara -   - 15/11-17 15:12 -


Mats

Svar till nils.

Bra Nils! Många här ser bara in i mörkret vad Bibeln säger om avfall utan att se upp till Gud och förtrösta på honom och lyfta blicken av vad Gud/Jesus gör.

Svara -   - 16/11-17 08:42 -


Roger T. W.

Sid Roth har ett nyhetsbrev som jag har prenumererat på i flera år. Han säger att många israeler lyssnar på honom men inte på andra kristna. Han har direktingång i Israel. Stöd honom.

Svara -   - 21/11-17 07:45 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

1

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:11

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 758 142 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 704 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp