Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Väckelsen kommer genom tåredalen - Profetia från 2008

Ni kommer att förkunna för många om friheten i Jesu namn och blod. Ni kommer att behövas!

En man torkar sina tårar.

En stor skara skall förlossas, och när den utvalda skaran är fulltalig så skall ni lyftas upp för att möta Mig i skyn ovan molnen.

Detta är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Leif Boman
torsdag, 19 mars 2020 19:10
Läsarmejl

En ungefärlig översättning från 20.02.2008. En profetia av Tauno Rantalas från Finland och Järvenpääs fria församling.

Mina älskade!

Jag måste säga er idag, att den väckelse ni väntar på och som ni bett för, den kommer inte alls att komma på det sätt som ni tänkt er att den skulle komma, nej, den kommer istället genom tåredalen som ni hört talas om.

Inom denna nation träder ett slags hinder fram, någonting som dagligen kommer att märkas i städer, samhällen och på landsbygden, något dagligen synligt som samtidigt kommer att klippa av och förvandla den höga välfärden till låg livsstandard.

Men, mina älskade! Fastna inte i klagan när detta sker, det kommer inte mer att bli som förr!

Bli inte stilla när ni börjar se och känna av detta, Jag säger er!

Det är då en sann väckelse såsom svar på era böner kommer, arbetskamrater, grannar och släktingar blir frälsta.

Starka bönesvar blir synliga samtidigt som Jag utgjuter en kraftig smörjelse och påverkan såsom ett regn genom Min Helige Ande inom denna nation.

Jag kommer att lyfta fram förberedda kärl som har fått gå igenom många oönskade dalar på grund av att man inte riktigt förstått att det endast är Mig som äran tillhör, men, förståelsen ökar när jag börjar användandet av dessa kärl.

Jag skall utgjuta en sådan smörjelse, uppenbarelsens Ande, profetisk Ande, och också kraftgärningarnas gåvor över Mina kärl.

Och när dessa kärl sedan har etablerat sig så är de ingenting i sig själva, utan då kommer all ära ges åt Mig!

Även om Jag gör nya skapelseunder, kraftgärningar där missbildningar allt ifrån födelsen kommer att bli helade framför ögonen på folk, och döda väcks upp tillbaks till detta liv, så kommer ändå dessa Mina kärl inte mer att ta åt sig av tacktal eller för egen ära.

Ni kommer att säga: "Vi förstår numer att vi endast utfört att göra det som blivit befallt att göra, vi är endast kärl, men underverken tillhör Himmelens Gud."

De som ser och hör kommer att säga:

"Dessa människor kan ju inte göra sånt här av sig själva utan det måste ju skett genom den levande Gudens nyskapande kraft."

Bli inte apatiska Mina vänner! Jag förkunnar detta redan i förväg, bli inte stillasittande och förvånade såsom denna världens barn, utan börja rör på er för jag behöver er var och en.

Då kommer ni när ni överlåter er i Mina händer, då kommer ni på era vägar och i gränder få befria syndamedvetna människor ifrån synders bundenhet och bojor.

Ni kommer att förkunna för många om friheten i Jesu namn och blod. Ni kommer att behövas!

Då kommer de stora bönesvaren bli synliggjorda, en äkta väckelse då himmelen sätts i rörelse.

Därför mina älskade! Ha en frimodig och trygg inställning eftersom er Herre Jesus vakar och vinner, ja Han ger Sig iväg för att tillsammans med er vinna en stor fiskefångst människor ur denna värld. En stor skara skall förlossas, och när den utvalda skaran är fulltalig så skall ni lyftas upp för att möta Mig i skyn ovan molnen.

Då väntar er alla belöningens dag, som ni skall få genom Mina sårmärkta händer och pga er trofasthet.

Var uthålliga i era bönekamp en kort stund till och snart ger Jag mig iväg, och ni skall få vara med Mig i detta arbete säger er Herre Jesus.

Leif Boman

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att det är skribentens egna åsikter. Vill du skriva ett eget läsarmejl?


#Väckelse #Leif Boman #Sista tiden


27 kommentarer

1 2 »3

x
Lukas
torsdag, 19 mars 2020 19:40

Jag har fått ett liknande tilltal:

-Ni svenskar håller hårt om detta andra som hindrar mej från att nå era upptagna sinnen. Nu när detta visar sin förgänglighet och folk blir medvetna om det når jag lättare in till var och en.
Be att jag ska nå in till svenskarna efter alla dessa år av självupptagenhet och att det kan bli en förändring i folkmentaliteten så man kommer tillbaka till mej. Jag står med öppna armar hela tiden och väntar på Sveriges folk, och steget är mycket kort för de flesta men ack så komplicerat ni gör det. Det behövs bara: Herre, hjälp! Så är man igenom på ljusets sida.
Jag kommer att använda varje skakning för att få människornas uppmärksamhet, och det kommer flera och snabbare. Men då ska ni inte bli rädda och oroliga eftersom skakningarna får folk att inse sin utsatthet och vända sej till mej - och det är ju det ni vill! För det är först när allt som människorna litar på skakar till och vacklar som man ser och förstår.

Svara

x
SA
torsdag, 19 mars 2020 19:52

AMEN prisad vare Gud ,den allsmäktige .

Svara

x
Lasse
torsdag, 19 mars 2020 20:05

Tack Leif, för di delade med dig av detta.🙏♥️♥️♥️ önskar dig allt väl

Det gäller att vara vaken som i sången här.🙏 som dessutom är din musiksmak. 🤗


https://youtu.be/e33zCUm1ZnY

Svara

x
Roger T. W.
torsdag, 19 mars 2020 21:13


Det här kan jag bekräfta. En döende pastor drabbades av svåra konvulsioner. När han kom tillbaka sade han att väckelsen kommer med gråt. Några gråter redan och väckelsen kommer. De mest verksamma tårarna är kvinnornas.


Svara

x
Lena Henricson
torsdag, 19 mars 2020 22:31

Underbart! Tack JESUS!❤️

Må Herren utrusta oss ännu mer så att Han kan använda oss bättre!

🙏🔥🙏🔥🙏🔥🙏

Svara

x
Susse
fredag, 20 mars 2020 06:43

Tack Leif.
O tack Jesus ✝️

Svara

x
Tom
fredag, 20 mars 2020 15:47

Corona=kronan

Corona=solens yttre skikt

Kan detta vara nån ledtråd i sammanhanget? Jesu krona? Coronan på solen är extremt varm med upp till 1000000grader jmfrt med 6000grader på ytan
Hetta ska ta slut på denna värld enligt profetia->corona 1000000grader

Svara

x
Malin svarar Roger T. W.
fredag, 20 mars 2020 17:54
Roger T. W. skrev:

Det här kan jag bekräfta. En döende pastor drabbades av svåra konvulsioner. När han kom tillbaka sade han att väckelsen kommer med gråt. Några gråter redan och väckelsen kommer. De mest verksamma tårarna är kvinnornas.


Jag har gråtit oerhört många tårar under de 10 år som jag i Guds kraft och under Hans ledning har bett och kämpat för väckelsen som Han har lovat. Jag har blivit förföljd nästan till döds av min egen man och min egen familj (genom psykisk misshandel) och i nuläget kan jag knappt träffa mina fyra mycket tappra barn (som är mellan 8 och 15 år). Herren har lovat att min man Anders ska bli frälst och att vi ska få arbeta tillsammans för Guds rike i skörden av vetet. Det börjar bli bråttom nu...Ni får väldigt gärna vara med och be för min mans frälsning!!

Svara

x
David Billström
fredag, 20 mars 2020 18:11

Kom till Jesus igen

När Jesus vandrade på jorden så ser man om och om igen hur människor fick sina liv förvandlade. De blev förlåtna, botade, upprättade, befriade och uppmuntrade. Men det krävdes en sak och det var att personen i fråga kom till Jesus. I mötet med Jesus kan vad som helst ske. Men Jesus jagar inte folk, han kallar. Han säger - "Kom till mig".

Det första mötet

När du kommer till Jesus för första gången så försonar han dig med Gud.

"Och han (Jesus) är försoningen för våra synder, och inte bara för våra utan också för hela världens." 1 Joh. 2:2

Vänd dig i ditt hjärta bort från synden och säg till Jesus att befria dig från din syndaskuld och hjälpa dig att inte falla för syndens frestelser. Att bli försonad med Gud är alltså inget som bara ramlar över en människa. Det handlar om att komma till Jesus, att gensvara på hans kallelse.

Ingen autopilot

När man blivit frälst och försonad med Gud så handlar det om att odla relationen med Jesus. Det kristna livet är inte ett automatiserat liv. Om och om igen så handlar det om att komma till Jesus, att förbli hos honom.

Har Jesus somnat?

"Men han själv låg i aktern och sov på en dyna. Då väckte de honom och sa till honom: Mästare, bryr du dig inte om att vi går under?" Mark. 4:38

Vid ett tillfälle så åkte Jesus och hans lärjungar båt. Det uppstod en storm på sjön, men Jesus hade somnat i båten. Känns det som att du tappat kontakten med Jesus? Han har inte lämnat dig. Men kanske han blivit lite uttråkad av att du mer eller mindre glömt honom. Er relation kanske har "somnat"?

Den första kärleken

"Men jag har det emot dig, att du har övergett din första kärlek." Upp. 2:4

Det man tappat kan man plocka upp igen. Kom till Jesus och sätt dig vid hans fötter. Låt varken alla plikter eller denna världens lockelser komma mellan dig och Jesus. Håll dig nära honom, vars hjärta bultar så starkt för dig. Han kallar på dig och vill varken att livets toppar eller motgångar ska skymma honom.

Jesus är underbar. Han är värd all vår främsta och kontinuerliga kärlek och uppmärksamhet, därför att han är den han är. Kom till Jesus.Svara

x
A svarar Malin
fredag, 20 mars 2020 19:37
Malin skrev:
Jag har gråtit oerhört många tårar under de 10 år som jag i Guds kraft och under Hans ledning har bett och kämpat för väckelsen som Han har lovat. Jag har blivit förföljd nästan till döds av min egen man och min egen familj (genom psykisk misshandel) och i nuläget kan jag knappt träffa mina fyra mycket tappra barn (som är mellan 8 och 15 år). Herren har lovat att min man Anders ska bli frälst och att vi ska få arbeta tillsammans för Guds rike i skörden av vetet. Det börjar bli bråttom nu...Ni får väldigt gärna vara med och be för min mans frälsning!!

Jag ska be Malin!

Tänk på att överlåta din mans frälsning till Herren. Det är inte ditt ansvar. Lämna över din börda till Herren. Jag har också en situation som din. Man kan be sig utmattad, och då kan man behöva överlåta till Herren. Tänk på att du inte behöver ta ansvar för någon som inte behandlar dig väl. Överlät till Herren. Han vill befria dig från bördan.

Jag kommer be för dig och dina barn. Herren tar hand om din man

Svara

1 2 »3

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 3 december 2020 00:15
Först vill jag TACKA för att jag får leva i ett land i fred. Och för att det finns öppna kyrkor att få till mitt i denna pandemi. Mitt böneämne: jag är fortfarande rätt dålig efter hjärnskakning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp