639 online! | Sidvisningar idag: 88 363 | Igår: 223 077 |

www.apg29.nuSkriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 5 oktober 2018 13:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Calle

Tycker mycket bra om Apg29.nu, kollar in flera gånger per dag, hoppas du orkar fortsätta Christer, Gud välsigne dig och din dotter!

Svara -   - 5/10-18 17:59 -


Leif

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder😪...

Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare, annars är den fantastisk😇

Svara -   - 5/10-18 18:12 -


Bengt

Jag tycker det mesta är bra på och med den

Här sidan

Tycker om att vara med och skriva här

Svara -   - 5/10-18 18:35 -


Roger T. W.

apg är bra. Vi kan tala om viktiga saker och lär oss nytt. Det enda problem jag ser är att kommentarerna kan vara råa och såra. Att vi inte förstår allt eller ser vissa saker annorlunda är inget problem, vi är ju bara människor och vandrar ändå tillsammans.

Svara -   - 5/10-18 19:11 -


Svenne

Jag tycker sidan är bra. Jag brukar ofta skriva kommentarer och dela tankar och synpunkter. Att läsa vad andra har skrivit brukar vara givande, men jag tycker inte om att en del pucklar på varann och gör personangrepp. I övrigt är Apg. bra.

Men om jag skriver läsarmejl på ordbehandlaren och kopierar går det inte att klistra in på "skriv läsarmejl". Jag har lyckats med det tidigare, men sedan några månader tillbaka funkar det inte. Kan du kolla vad det beror på, Christer?

Svara -   - 5/10-18 19:49 -


Christoffer

Håller med dig fullständigt angående kommentarerna. Det är faktiskt så jag tänkt ibland att om ofrälsta människor går in och läser dom, så kommer dom inte se någon större skillnad på frälsta och ofrälsta. De håller ofta samma råa klass som det är i världen. Väldigt ledsamt😔. Det borde ju va tvärtom. Folk är hemskt elaka emot varandra i kommentarsfälten här, och gör varandra illa. Det är ju förstås väldigt enkelt att sitta vid tangent bordet och va tuff och hård. En helt annan sak mot att säga det som skrivs öga mot öga. Förstår inte varför en del människor blir sådana när dom sitter där och är nästan helt anonyma. De blir som totalt förvandlade ju. Men men, Herren ser ALLT och var och en får göra räkenskap för sina liv en dag. Och tur är det. Han begår inga misstag den saken är helt säker.

Svara -   - 5/10-18 22:16 -


Katrina

Bra, litet av varje, många olika uppfattningar i inläggen och en hel del bra råd och nyttigt mat.

Svara -   - 5/10-18 22:56 -


Kattis

Jag gillar din blogg Christer! Jag tycker om dina Live sändningar! Du tar upp sådant som inte tas upp i församlingarna idag. Det pratas väldigt sällan om yttersta tiden, och Jesu återkomst! Det pratas sällan om att vi ska vara Jesu Lärjungar i vår vardag och vittna för våra medmänniskor! Det är predikan som är så tam, att det inte stöter med några församlingsmedlemmar, det är viktigare med Kaffe, och gemenskapen. Gudtjänsten blir som är program på Tvättmaskin , vi kör på 90 grader, som är en 1 !/2 timme! Nu kanske jag är Elak, men det är så jag upplever det ! Jag blev frälst 1985, och på den tiden mitten av 80- talet, början på 90 talet var de mera kraftfullare predikningar än vad är idag , det var en annan smörjelse då , än vad det är nu! Jag kanske är för kräsen, men det är så jag känner det!

Svara -   - 5/10-18 23:02 -


Kattis

Svar till Roger T. W..

Ibland är det sådan taskiga kommentarer så man orkar bara inte läsa, då scrollar jag förbi! Jag skriver på ett enkelt sätt så att det såra någon, jag hoppas ingen blir sårad av mina kommetarer!

Svara -   - 5/10-18 23:06 -


Kattis

Nu är jag trött. Jag menar att jag skriver på ett enkelt sätt att det inte såra någon! Förlåt jag glömde inte , inte såra någon!

Svara -   - 5/10-18 23:09 -


Nisse

Svar till Svenne.

Kopiera över texten till notepad eller något annat rent textprogram först. Sedan kopierar du in den därifrån. Ordbehandlare gör en massa markeringar i texten som inte syns.

Svara -   - 5/10-18 23:57 -


Jessica

Svar till Leif.

Jag håller med dig Leif. Det är en mycket bra sida. Men ibland tycker jag som du Leif, att Christer borde ryta till. Han skulle använda det där lejonvrålet, som han lovade när kommentarerna går överstyr! I fjol fanns det enligt mig en kvinna som kommenterade här som fick ”härja” helt fritt. Det var kommentarer som enligt mig gick långt över gränsen. Det var emellanåt mycket otrevliga kommentarer som inte anstår en troende människa.

Du Christer gör ett mycket bra jobb! Det brukar vara mycket intressant att läsa!

Svara -   - 6/10-18 01:10 -


Svenne

Svar till Nisse.

Tack för att du ger mig råd, Nisse! Men jag förstår ändå inte. När jag kopierar till e-posten, Facebook eller insändarsidor i tidningar fungerar det, men inte på Apg. vare sig läsarmejl eller på kommentarsfältet.

Svara -   - 6/10-18 09:30 -


Ingemar B

Christer,

Du gör ett mycket bra jobb. Din blogg är engagerad och levande. De fordras hårt arbete för att få en blogg att vara intressant och fylla en meningsfull funktion. Det har du lyckats med.

Men denna din snabbhet och ditt engagemang får ibland konsekvenser i bristande kontroll. Jag noterade senast på din livsberättelse att namnen inte hängde ihop. Men du korrigerade det i efterhand. Däremot har du inte korrigerat namnet till artikeln ”Den Helige Ande tas bort från jorden vid uppryckandet”, som jag först skrev på ”Vad globalism är” 2018-10-03 16:55. Jag påpekade detta för dig 2018-10-04 21:43 och på din telefonsvarare igår, men utan resultat. Artikeln är inte "Kommentar av LeifA”, utan kommentar av Ingemar B, som jag alltså ursprungligen skrev under ”Vad är globalism” och som du gjort om till en artikel.

Ytterligare en sak som inte är lämpligt på en kristen blogg är att ordagrant ge långa citat på det mest vulgära språkbruk man kan finna i landet. Det räcker att klart och tydligt ta avstånd från sådant utan att gå in på detaljerade citat.

För övrigt har jag ingen kritik. Jag har sett en del bloggar som tvingats ta bort kommentarsfunktionen, därför att personer med olämpligt beteende har dominerat, och i något fall t o m hotat andra till livet. I det avseendet fungerar det ganska bra på din blogg. Det måste alltid bli en ”balansgång” mellan öppenhet och restriktioner.

Det skulle vara intressant för oss om du kunde berätta hur du arbetar med Apg29.

Svara -   - 6/10-18 16:50 -


Lena Åberg

Svar till Kattis.

Älskar dina sändningar, och håller med fullständigt med Kattis, det är så hemskt hur det blivit ljummen i kyrkan nu. Du har bra predikaran enkelt och rak är du. Du talar inte bara om det folk vill höra i kyrkorna, det som kittlar bra i människors öron. Men du talar om bra saker som hur viktigt frälsning är och varningar. Och man blir så glada och uppfyllda av dina sändningar. Och det lyser Guds kärlek från dig. Älskar dina sändningar

Svara -   - 6/10-18 19:13 -


Roger T. W.

Två kritiska sajter fick se sina hemsidor slöas ned på ett konstigt sätt. apg har samma problem, i alla fall för mig. Sajterna lyckades lösa problemet. Christer, ibland måste man be om hjälp och det är inte vad vi män är bäst på. Jag hoppas att du kan sätta en bra gök på det där och att du får moderatorhjälp. På en annan sajt har kvinnorna ryckt in och de gör ett jättejobb, eftersom de är duktiga.

Svara -   - 6/10-18 20:40 -


Lenny

Hej Christer Jag gillar din Blogg APG29! Du tar upp angelägna saker som inte annars kommer fram.

Många av oss har 2 generationer av sekularisering många saknar dom kristna rötterna, ämnen som tidigare kom fram i hem och skola .

Vi har 2 förlorade generationer dom som inte öppnat en bibel än mindre läst delar av den. Detta är kanske deras enda möjlighet till öppning och fördjupning till att möta Jesus Kristus.

Bloggen i sej tvingar ingen, men väcker kanske en och annan själ.

För du manar oss att ta ställning Christer!

Där budskapet går hem så det just i stugorna, för där ges vi den ro och tid för reflektion som vi så väl behöver, för idag lever vi med informationssamhällets sorl hela tiden.

Torget kanske inte alltid är den rätta platsen för just där är så mycket annat som fångar vår uppmärksamhet.

Vissa av oss är mogna att möta Kristus, det kan nästan liknas vids stammen som mjuknar om våren och är redo att knoppas.

Det finns skeenden i Livet hos de flesta då detta är nära, vi prövas och mjuknar och behöver hjälp och stöd. För ingen undgår prövningarna helt.

APG 29 är kanske därför räddningen för många för där finns uppmaningen, att ta emot Jesus Kristus som sin personlige Frälsare.

Så var det faktiskt lite för mej, även om jag var förberedd.

Sedan finns det en del hårda ord ibland i kommentarsfälten, vi är ju alla människor ingen av oss är fullkomlig i denna världen,med ord som hamnar fel.

Det finns en viss grad av anonymitet i kommentarsfälten, men var och en ska veta att ingen slipper undan sina försyndelser dom hinner alltid ikapp var och en.

Men jag känner att kärnan i budskapet går fram till den som tar del av innehållet i APG29.

Tack Christer

Svara -   - 6/10-18 22:43 -


Tomas N

Jag tycker bloggen är bra. Bra blandning med viktiga ämnen som har att göra med hur man skall vara som kristen och bibliska frågor och mera samhällsrelevanta och politiska frågor.

Men allt kan givetvis göras bättre. En lagom inspiration att förbättra ,men vara nöjd med saker som redan är är nog bra.

Om det skall komma tips och önskemål,så skulle jag efterlysa mera artiklar som handlar om befrielse och som har att göra med konkret efterföljelse,böneliv,bönesvar etc.

Det som skulle kunna minska i mina ögon är det profetiska/ändestiden,det politiska och samhällsorienterade tror jag fyller en viktig funktion och där vi nog alla behöver tränas i att hålla kursen rätt och undvika politisk aktivism och medföljande stridigheter.

Tack för bloggen Christer,den fyller alldeles säkert en viktig funktion

Svara -   - 6/10-18 23:05 -


Dick

Jag tycker om den här sidan. Gud välsigne dej och de dina, Christer!

Svara -   - 7/10-18 12:03 -


Lalo

Jag tycker denna sajt tar upp aktuella ämnen som är mycket bra att läsa och få en fördjupning. Jag följer detta med ett mycket stort intresse. Gud välsigne dig käre redaktör. Mvh lalo

Svara -   - 12/10-18 08:14 -


Mikael W

Svar till Leif.

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder...Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare

Det är samma slags förföljelse som Paulus fick möta på sin tid (2 Kor.11:22-32)

Broder Leif Boman, kom tillbaks och skriv lite, och låt vår Herre Jesus Kristus ta hand om Påhopparna.....

Svara -   - 15/10-18 10:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

1

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

5

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

24

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

4

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

28

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, måndag 10 december 2018 kl. 12:16

Jesus söker: Malin, Malena!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!


Flickan med kameran

Marie Åberg i Min bildtidning 1976

Jag hittade en otrolig bild på min fru när hon som barn var med i en söndagsskoltidning. Till jul är det 10 år sedan hon och vår son Joel dog. Den 27 november skulle Marie fyllt år. 

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 241 528 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 124 kommentarer och 60 386 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp