715 online! | Sidvisningar idag: 134 992 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 5 oktober 2018 13:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Calle

Tycker mycket bra om Apg29.nu, kollar in flera gånger per dag, hoppas du orkar fortsätta Christer, Gud välsigne dig och din dotter!

Svara -   - 5/10-18 17:59 -


Leif

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder😪...

Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare, annars är den fantastisk😇

Svara -   - 5/10-18 18:12 -


Bengt

Jag tycker det mesta är bra på och med den

Här sidan

Tycker om att vara med och skriva här

Svara -   - 5/10-18 18:35 -


Roger T. W.

apg är bra. Vi kan tala om viktiga saker och lär oss nytt. Det enda problem jag ser är att kommentarerna kan vara råa och såra. Att vi inte förstår allt eller ser vissa saker annorlunda är inget problem, vi är ju bara människor och vandrar ändå tillsammans.

Svara -   - 5/10-18 19:11 -


Svenne

Jag tycker sidan är bra. Jag brukar ofta skriva kommentarer och dela tankar och synpunkter. Att läsa vad andra har skrivit brukar vara givande, men jag tycker inte om att en del pucklar på varann och gör personangrepp. I övrigt är Apg. bra.

Men om jag skriver läsarmejl på ordbehandlaren och kopierar går det inte att klistra in på "skriv läsarmejl". Jag har lyckats med det tidigare, men sedan några månader tillbaka funkar det inte. Kan du kolla vad det beror på, Christer?

Svara -   - 5/10-18 19:49 -


Christoffer

Håller med dig fullständigt angående kommentarerna. Det är faktiskt så jag tänkt ibland att om ofrälsta människor går in och läser dom, så kommer dom inte se någon större skillnad på frälsta och ofrälsta. De håller ofta samma råa klass som det är i världen. Väldigt ledsamt😔. Det borde ju va tvärtom. Folk är hemskt elaka emot varandra i kommentarsfälten här, och gör varandra illa. Det är ju förstås väldigt enkelt att sitta vid tangent bordet och va tuff och hård. En helt annan sak mot att säga det som skrivs öga mot öga. Förstår inte varför en del människor blir sådana när dom sitter där och är nästan helt anonyma. De blir som totalt förvandlade ju. Men men, Herren ser ALLT och var och en får göra räkenskap för sina liv en dag. Och tur är det. Han begår inga misstag den saken är helt säker.

Svara -   - 5/10-18 22:16 -


Katrina

Bra, litet av varje, många olika uppfattningar i inläggen och en hel del bra råd och nyttigt mat.

Svara -   - 5/10-18 22:56 -


Kattis

Jag gillar din blogg Christer! Jag tycker om dina Live sändningar! Du tar upp sådant som inte tas upp i församlingarna idag. Det pratas väldigt sällan om yttersta tiden, och Jesu återkomst! Det pratas sällan om att vi ska vara Jesu Lärjungar i vår vardag och vittna för våra medmänniskor! Det är predikan som är så tam, att det inte stöter med några församlingsmedlemmar, det är viktigare med Kaffe, och gemenskapen. Gudtjänsten blir som är program på Tvättmaskin , vi kör på 90 grader, som är en 1 !/2 timme! Nu kanske jag är Elak, men det är så jag upplever det ! Jag blev frälst 1985, och på den tiden mitten av 80- talet, början på 90 talet var de mera kraftfullare predikningar än vad är idag , det var en annan smörjelse då , än vad det är nu! Jag kanske är för kräsen, men det är så jag känner det!

Svara -   - 5/10-18 23:02 -


Kattis

Svar till Roger T. W..

Ibland är det sådan taskiga kommentarer så man orkar bara inte läsa, då scrollar jag förbi! Jag skriver på ett enkelt sätt så att det såra någon, jag hoppas ingen blir sårad av mina kommetarer!

Svara -   - 5/10-18 23:06 -


Kattis

Nu är jag trött. Jag menar att jag skriver på ett enkelt sätt att det inte såra någon! Förlåt jag glömde inte , inte såra någon!

Svara -   - 5/10-18 23:09 -


Nisse

Svar till Svenne.

Kopiera över texten till notepad eller något annat rent textprogram först. Sedan kopierar du in den därifrån. Ordbehandlare gör en massa markeringar i texten som inte syns.

Svara -   - 5/10-18 23:57 -


Jessica

Svar till Leif.

Jag håller med dig Leif. Det är en mycket bra sida. Men ibland tycker jag som du Leif, att Christer borde ryta till. Han skulle använda det där lejonvrålet, som han lovade när kommentarerna går överstyr! I fjol fanns det enligt mig en kvinna som kommenterade här som fick ”härja” helt fritt. Det var kommentarer som enligt mig gick långt över gränsen. Det var emellanåt mycket otrevliga kommentarer som inte anstår en troende människa.

Du Christer gör ett mycket bra jobb! Det brukar vara mycket intressant att läsa!

Svara -   - 6/10-18 01:10 -


Svenne

Svar till Nisse.

Tack för att du ger mig råd, Nisse! Men jag förstår ändå inte. När jag kopierar till e-posten, Facebook eller insändarsidor i tidningar fungerar det, men inte på Apg. vare sig läsarmejl eller på kommentarsfältet.

Svara -   - 6/10-18 09:30 -


Ingemar B

Christer,

Du gör ett mycket bra jobb. Din blogg är engagerad och levande. De fordras hårt arbete för att få en blogg att vara intressant och fylla en meningsfull funktion. Det har du lyckats med.

Men denna din snabbhet och ditt engagemang får ibland konsekvenser i bristande kontroll. Jag noterade senast på din livsberättelse att namnen inte hängde ihop. Men du korrigerade det i efterhand. Däremot har du inte korrigerat namnet till artikeln ”Den Helige Ande tas bort från jorden vid uppryckandet”, som jag först skrev på ”Vad globalism är” 2018-10-03 16:55. Jag påpekade detta för dig 2018-10-04 21:43 och på din telefonsvarare igår, men utan resultat. Artikeln är inte "Kommentar av LeifA”, utan kommentar av Ingemar B, som jag alltså ursprungligen skrev under ”Vad är globalism” och som du gjort om till en artikel.

Ytterligare en sak som inte är lämpligt på en kristen blogg är att ordagrant ge långa citat på det mest vulgära språkbruk man kan finna i landet. Det räcker att klart och tydligt ta avstånd från sådant utan att gå in på detaljerade citat.

För övrigt har jag ingen kritik. Jag har sett en del bloggar som tvingats ta bort kommentarsfunktionen, därför att personer med olämpligt beteende har dominerat, och i något fall t o m hotat andra till livet. I det avseendet fungerar det ganska bra på din blogg. Det måste alltid bli en ”balansgång” mellan öppenhet och restriktioner.

Det skulle vara intressant för oss om du kunde berätta hur du arbetar med Apg29.

Svara -   - 6/10-18 16:50 -


Lena Åberg

Svar till Kattis.

Älskar dina sändningar, och håller med fullständigt med Kattis, det är så hemskt hur det blivit ljummen i kyrkan nu. Du har bra predikaran enkelt och rak är du. Du talar inte bara om det folk vill höra i kyrkorna, det som kittlar bra i människors öron. Men du talar om bra saker som hur viktigt frälsning är och varningar. Och man blir så glada och uppfyllda av dina sändningar. Och det lyser Guds kärlek från dig. Älskar dina sändningar

Svara -   - 6/10-18 19:13 -


Roger T. W.

Två kritiska sajter fick se sina hemsidor slöas ned på ett konstigt sätt. apg har samma problem, i alla fall för mig. Sajterna lyckades lösa problemet. Christer, ibland måste man be om hjälp och det är inte vad vi män är bäst på. Jag hoppas att du kan sätta en bra gök på det där och att du får moderatorhjälp. På en annan sajt har kvinnorna ryckt in och de gör ett jättejobb, eftersom de är duktiga.

Svara -   - 6/10-18 20:40 -


Lenny

Hej Christer Jag gillar din Blogg APG29! Du tar upp angelägna saker som inte annars kommer fram.

Många av oss har 2 generationer av sekularisering många saknar dom kristna rötterna, ämnen som tidigare kom fram i hem och skola .

Vi har 2 förlorade generationer dom som inte öppnat en bibel än mindre läst delar av den. Detta är kanske deras enda möjlighet till öppning och fördjupning till att möta Jesus Kristus.

Bloggen i sej tvingar ingen, men väcker kanske en och annan själ.

För du manar oss att ta ställning Christer!

Där budskapet går hem så det just i stugorna, för där ges vi den ro och tid för reflektion som vi så väl behöver, för idag lever vi med informationssamhällets sorl hela tiden.

Torget kanske inte alltid är den rätta platsen för just där är så mycket annat som fångar vår uppmärksamhet.

Vissa av oss är mogna att möta Kristus, det kan nästan liknas vids stammen som mjuknar om våren och är redo att knoppas.

Det finns skeenden i Livet hos de flesta då detta är nära, vi prövas och mjuknar och behöver hjälp och stöd. För ingen undgår prövningarna helt.

APG 29 är kanske därför räddningen för många för där finns uppmaningen, att ta emot Jesus Kristus som sin personlige Frälsare.

Så var det faktiskt lite för mej, även om jag var förberedd.

Sedan finns det en del hårda ord ibland i kommentarsfälten, vi är ju alla människor ingen av oss är fullkomlig i denna världen,med ord som hamnar fel.

Det finns en viss grad av anonymitet i kommentarsfälten, men var och en ska veta att ingen slipper undan sina försyndelser dom hinner alltid ikapp var och en.

Men jag känner att kärnan i budskapet går fram till den som tar del av innehållet i APG29.

Tack Christer

Svara -   - 6/10-18 22:43 -


Tomas N

Jag tycker bloggen är bra. Bra blandning med viktiga ämnen som har att göra med hur man skall vara som kristen och bibliska frågor och mera samhällsrelevanta och politiska frågor.

Men allt kan givetvis göras bättre. En lagom inspiration att förbättra ,men vara nöjd med saker som redan är är nog bra.

Om det skall komma tips och önskemål,så skulle jag efterlysa mera artiklar som handlar om befrielse och som har att göra med konkret efterföljelse,böneliv,bönesvar etc.

Det som skulle kunna minska i mina ögon är det profetiska/ändestiden,det politiska och samhällsorienterade tror jag fyller en viktig funktion och där vi nog alla behöver tränas i att hålla kursen rätt och undvika politisk aktivism och medföljande stridigheter.

Tack för bloggen Christer,den fyller alldeles säkert en viktig funktion

Svara -   - 6/10-18 23:05 -


Dick

Jag tycker om den här sidan. Gud välsigne dej och de dina, Christer!

Svara -   - 7/10-18 12:03 -


Lalo

Jag tycker denna sajt tar upp aktuella ämnen som är mycket bra att läsa och få en fördjupning. Jag följer detta med ett mycket stort intresse. Gud välsigne dig käre redaktör. Mvh lalo

Svara -   - 12/10-18 08:14 -


Mikael W

Svar till Leif.

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder...Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare

Det är samma slags förföljelse som Paulus fick möta på sin tid (2 Kor.11:22-32)

Broder Leif Boman, kom tillbaks och skriv lite, och låt vår Herre Jesus Kristus ta hand om Påhopparna.....

Svara -   - 15/10-18 10:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

25

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

1

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

1

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

62

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

10

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

5

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 17:17

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Barn mår dåligt av Pride

På Engelska skolan i Umeå måste alla barn delta i  Pride-veckan som arrangeras på skolan. En förälder betättar: Mitt barn kom hem från skolans Pride-vecka och sa att hon mådde dåligt. 

8

Läs allt!


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

15

Läs allt!


Varför gå till kyrkan?

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

73

Läs allt!


Den 10 december skriver medlemsländerna i FN under om fri invandring

Den 10 december skrivs ett dokument under i FN som i princip öppnar upp för fri invandring.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 326 558 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 769 kommentarer och 58 982 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp