552 online! | Sidvisningar idag: 146 984 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 5 oktober 2018 13:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


21 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Calle

Tycker mycket bra om Apg29.nu, kollar in flera gånger per dag, hoppas du orkar fortsätta Christer, Gud välsigne dig och din dotter!

Svara -   - 5/10-18 17:59 -


Leif

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder😪...

Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare, annars är den fantastisk😇

Svara -   - 5/10-18 18:12 -


Bengt

Jag tycker det mesta är bra på och med den

Här sidan

Tycker om att vara med och skriva här

Svara -   - 5/10-18 18:35 -


Roger T. W.

apg är bra. Vi kan tala om viktiga saker och lär oss nytt. Det enda problem jag ser är att kommentarerna kan vara råa och såra. Att vi inte förstår allt eller ser vissa saker annorlunda är inget problem, vi är ju bara människor och vandrar ändå tillsammans.

Svara -   - 5/10-18 19:11 -


Svenne

Jag tycker sidan är bra. Jag brukar ofta skriva kommentarer och dela tankar och synpunkter. Att läsa vad andra har skrivit brukar vara givande, men jag tycker inte om att en del pucklar på varann och gör personangrepp. I övrigt är Apg. bra.

Men om jag skriver läsarmejl på ordbehandlaren och kopierar går det inte att klistra in på "skriv läsarmejl". Jag har lyckats med det tidigare, men sedan några månader tillbaka funkar det inte. Kan du kolla vad det beror på, Christer?

Svara -   - 5/10-18 19:49 -


Christoffer

Håller med dig fullständigt angående kommentarerna. Det är faktiskt så jag tänkt ibland att om ofrälsta människor går in och läser dom, så kommer dom inte se någon större skillnad på frälsta och ofrälsta. De håller ofta samma råa klass som det är i världen. Väldigt ledsamt😔. Det borde ju va tvärtom. Folk är hemskt elaka emot varandra i kommentarsfälten här, och gör varandra illa. Det är ju förstås väldigt enkelt att sitta vid tangent bordet och va tuff och hård. En helt annan sak mot att säga det som skrivs öga mot öga. Förstår inte varför en del människor blir sådana när dom sitter där och är nästan helt anonyma. De blir som totalt förvandlade ju. Men men, Herren ser ALLT och var och en får göra räkenskap för sina liv en dag. Och tur är det. Han begår inga misstag den saken är helt säker.

Svara -   - 5/10-18 22:16 -


Katrina

Bra, litet av varje, många olika uppfattningar i inläggen och en hel del bra råd och nyttigt mat.

Svara -   - 5/10-18 22:56 -


Kattis

Jag gillar din blogg Christer! Jag tycker om dina Live sändningar! Du tar upp sådant som inte tas upp i församlingarna idag. Det pratas väldigt sällan om yttersta tiden, och Jesu återkomst! Det pratas sällan om att vi ska vara Jesu Lärjungar i vår vardag och vittna för våra medmänniskor! Det är predikan som är så tam, att det inte stöter med några församlingsmedlemmar, det är viktigare med Kaffe, och gemenskapen. Gudtjänsten blir som är program på Tvättmaskin , vi kör på 90 grader, som är en 1 !/2 timme! Nu kanske jag är Elak, men det är så jag upplever det ! Jag blev frälst 1985, och på den tiden mitten av 80- talet, början på 90 talet var de mera kraftfullare predikningar än vad är idag , det var en annan smörjelse då , än vad det är nu! Jag kanske är för kräsen, men det är så jag känner det!

Svara -   - 5/10-18 23:02 -


Kattis

Svar till Roger T. W..

Ibland är det sådan taskiga kommentarer så man orkar bara inte läsa, då scrollar jag förbi! Jag skriver på ett enkelt sätt så att det såra någon, jag hoppas ingen blir sårad av mina kommetarer!

Svara -   - 5/10-18 23:06 -


Kattis

Nu är jag trött. Jag menar att jag skriver på ett enkelt sätt att det inte såra någon! Förlåt jag glömde inte , inte såra någon!

Svara -   - 5/10-18 23:09 -


Nisse

Svar till Svenne.

Kopiera över texten till notepad eller något annat rent textprogram först. Sedan kopierar du in den därifrån. Ordbehandlare gör en massa markeringar i texten som inte syns.

Svara -   - 5/10-18 23:57 -


Jessica

Svar till Leif.

Jag håller med dig Leif. Det är en mycket bra sida. Men ibland tycker jag som du Leif, att Christer borde ryta till. Han skulle använda det där lejonvrålet, som han lovade när kommentarerna går överstyr! I fjol fanns det enligt mig en kvinna som kommenterade här som fick ”härja” helt fritt. Det var kommentarer som enligt mig gick långt över gränsen. Det var emellanåt mycket otrevliga kommentarer som inte anstår en troende människa.

Du Christer gör ett mycket bra jobb! Det brukar vara mycket intressant att läsa!

Svara -   - 6/10-18 01:10 -


Svenne

Svar till Nisse.

Tack för att du ger mig råd, Nisse! Men jag förstår ändå inte. När jag kopierar till e-posten, Facebook eller insändarsidor i tidningar fungerar det, men inte på Apg. vare sig läsarmejl eller på kommentarsfältet.

Svara -   - 6/10-18 09:30 -


Ingemar B

Christer,

Du gör ett mycket bra jobb. Din blogg är engagerad och levande. De fordras hårt arbete för att få en blogg att vara intressant och fylla en meningsfull funktion. Det har du lyckats med.

Men denna din snabbhet och ditt engagemang får ibland konsekvenser i bristande kontroll. Jag noterade senast på din livsberättelse att namnen inte hängde ihop. Men du korrigerade det i efterhand. Däremot har du inte korrigerat namnet till artikeln ”Den Helige Ande tas bort från jorden vid uppryckandet”, som jag först skrev på ”Vad globalism är” 2018-10-03 16:55. Jag påpekade detta för dig 2018-10-04 21:43 och på din telefonsvarare igår, men utan resultat. Artikeln är inte "Kommentar av LeifA”, utan kommentar av Ingemar B, som jag alltså ursprungligen skrev under ”Vad är globalism” och som du gjort om till en artikel.

Ytterligare en sak som inte är lämpligt på en kristen blogg är att ordagrant ge långa citat på det mest vulgära språkbruk man kan finna i landet. Det räcker att klart och tydligt ta avstånd från sådant utan att gå in på detaljerade citat.

För övrigt har jag ingen kritik. Jag har sett en del bloggar som tvingats ta bort kommentarsfunktionen, därför att personer med olämpligt beteende har dominerat, och i något fall t o m hotat andra till livet. I det avseendet fungerar det ganska bra på din blogg. Det måste alltid bli en ”balansgång” mellan öppenhet och restriktioner.

Det skulle vara intressant för oss om du kunde berätta hur du arbetar med Apg29.

Svara -   - 6/10-18 16:50 -


Lena Åberg

Svar till Kattis.

Älskar dina sändningar, och håller med fullständigt med Kattis, det är så hemskt hur det blivit ljummen i kyrkan nu. Du har bra predikaran enkelt och rak är du. Du talar inte bara om det folk vill höra i kyrkorna, det som kittlar bra i människors öron. Men du talar om bra saker som hur viktigt frälsning är och varningar. Och man blir så glada och uppfyllda av dina sändningar. Och det lyser Guds kärlek från dig. Älskar dina sändningar

Svara -   - 6/10-18 19:13 -


Roger T. W.

Två kritiska sajter fick se sina hemsidor slöas ned på ett konstigt sätt. apg har samma problem, i alla fall för mig. Sajterna lyckades lösa problemet. Christer, ibland måste man be om hjälp och det är inte vad vi män är bäst på. Jag hoppas att du kan sätta en bra gök på det där och att du får moderatorhjälp. På en annan sajt har kvinnorna ryckt in och de gör ett jättejobb, eftersom de är duktiga.

Svara -   - 6/10-18 20:40 -


Lenny

Hej Christer Jag gillar din Blogg APG29! Du tar upp angelägna saker som inte annars kommer fram.

Många av oss har 2 generationer av sekularisering många saknar dom kristna rötterna, ämnen som tidigare kom fram i hem och skola .

Vi har 2 förlorade generationer dom som inte öppnat en bibel än mindre läst delar av den. Detta är kanske deras enda möjlighet till öppning och fördjupning till att möta Jesus Kristus.

Bloggen i sej tvingar ingen, men väcker kanske en och annan själ.

För du manar oss att ta ställning Christer!

Där budskapet går hem så det just i stugorna, för där ges vi den ro och tid för reflektion som vi så väl behöver, för idag lever vi med informationssamhällets sorl hela tiden.

Torget kanske inte alltid är den rätta platsen för just där är så mycket annat som fångar vår uppmärksamhet.

Vissa av oss är mogna att möta Kristus, det kan nästan liknas vids stammen som mjuknar om våren och är redo att knoppas.

Det finns skeenden i Livet hos de flesta då detta är nära, vi prövas och mjuknar och behöver hjälp och stöd. För ingen undgår prövningarna helt.

APG 29 är kanske därför räddningen för många för där finns uppmaningen, att ta emot Jesus Kristus som sin personlige Frälsare.

Så var det faktiskt lite för mej, även om jag var förberedd.

Sedan finns det en del hårda ord ibland i kommentarsfälten, vi är ju alla människor ingen av oss är fullkomlig i denna världen,med ord som hamnar fel.

Det finns en viss grad av anonymitet i kommentarsfälten, men var och en ska veta att ingen slipper undan sina försyndelser dom hinner alltid ikapp var och en.

Men jag känner att kärnan i budskapet går fram till den som tar del av innehållet i APG29.

Tack Christer

Svara -   - 6/10-18 22:43 -


Tomas N

Jag tycker bloggen är bra. Bra blandning med viktiga ämnen som har att göra med hur man skall vara som kristen och bibliska frågor och mera samhällsrelevanta och politiska frågor.

Men allt kan givetvis göras bättre. En lagom inspiration att förbättra ,men vara nöjd med saker som redan är är nog bra.

Om det skall komma tips och önskemål,så skulle jag efterlysa mera artiklar som handlar om befrielse och som har att göra med konkret efterföljelse,böneliv,bönesvar etc.

Det som skulle kunna minska i mina ögon är det profetiska/ändestiden,det politiska och samhällsorienterade tror jag fyller en viktig funktion och där vi nog alla behöver tränas i att hålla kursen rätt och undvika politisk aktivism och medföljande stridigheter.

Tack för bloggen Christer,den fyller alldeles säkert en viktig funktion

Svara -   - 6/10-18 23:05 -


Dick

Jag tycker om den här sidan. Gud välsigne dej och de dina, Christer!

Svara -   - 7/10-18 12:03 -


Lalo

Jag tycker denna sajt tar upp aktuella ämnen som är mycket bra att läsa och få en fördjupning. Jag följer detta med ett mycket stort intresse. Gud välsigne dig käre redaktör. Mvh lalo

Svara -   - 12/10-18 08:14 -


Mikael W

Svar till Leif.

Det är en mycket bra sida Christer! Det enda som är tråkigt, det är när en sån som JL tillåts hålla på och bråka om och om igen. Han förstör väldigt mycket när han tyvärr inför allmänheten ständigt hackar på de kristna. Det är påhopp efter påhopp vilket inte skulle få förekomma enligt dina bud broder...Stoppa denne om han inte ändrar attityd så blir sidan trevligare

Det är samma slags förföljelse som Paulus fick möta på sin tid (2 Kor.11:22-32)

Broder Leif Boman, kom tillbaks och skriv lite, och låt vår Herre Jesus Kristus ta hand om Påhopparna.....

Svara -   - 15/10-18 10:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

27

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:47

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

31

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 262 322 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp