Surfar nu: 523 www.apg29.nu


Varför gå till kyrkan?

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 6 oktober 2018 16:10 | #kyrkan #församlingen #gemenskap #undervisning #logia | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

66 kommentarer

Niklas Jönsson 6/10-2018, 18:17

Nä verkligen inte! Då hade det varit jämn förbart med ett vanligt jobb till exempel 7-16 måndag-fredag.Då hade det inte gynnat kyrkan att få fler att bli kristna om det hade blivit ett tvång,men det kanske finns folk som tror att det är så och därför låter bli att bli en kristen och en guds lärjunge.

Svara


Mikael W 6/10-2018, 18:59

Poängen med att gå till kyrkan är att:

a) få undervisning

b) lovsjunga Herren tillsammans med sina systrar och bröder (Herren tronar på vår lovsång)

c) kyrkan är en böneplats

d) lite annat övrigt smått och gott, som gemenskap, arbete osv

Svara


AnnMarie 6/10-2018, 19:04

Svar till Mikael W.

Punkt a kan du glömma.Det är bara att läsa bibeln själv så har du alla svar.

Svara


Mikael W 6/10-2018, 19:20

Svar till AnnMarie.

Gav inte Jesus undervisning i templet?

Kan ett hus byggas på fler än ett sätt?

Kryper man innan man kan gå?

Svara


Lena Åberg 6/10-2018, 19:31

Ja vi ska ha gemenskap

till varandra och bygga upp varandra. Men vi troende som har en person relationer med Jesus Kristus. Så måste vi akta oss för vilka församlingar som verkligen predika Guds ord, och talar om frälsning och även varningar som vi behöver veta,att det finns en ond andevärlden som vill dra oss bort från Gud. Så jag är med i grupper som du sänder Christer Åberg och Marie Hultman. Och där blir vi uppbyggda i tron

Svara


Lena Åberg 6/10-2018, 19:34

Många blir rädda av församlingen där dom kommer med pekpinnar, och bara är bänk sittstare

Svara


AnnMarie 6/10-2018, 20:03

Svar till Mikael W.

Christer skrev undet tråden "DenHelige Ande tas bort ifrån jorden......"när Stefan J skrev något om vad pastor Jack sade att det inte var intressant vad pastor den och den säger utan vad säger Bibeln ? Och det slog mig att det är ju sant han har rätt och eftersom vi alla (?)läser Bibeln är det ju tämligen ointressant vad pastor den och den säger.I varje fall om man inte själv tycker det stämmer med vad Bibeln säger!

Svara


Leif 6/10-2018, 20:07

Svar till AnnMarie.

Varför tror du att Gud enligt Bibeln har utrustat vissa i församlingen med lärarens gåvor?

Svara


AnnMarie 6/10-2018, 20:57

Svar till Leif. Ja du Leif
Den frågan borde nog både jag och Christer svara på då vi båda är svaret skyldiga.
Men om du läser mitt inlägg en gång till förstår du nog hur jag menar.Om inte undrar jag om någon annan förstår???

Svara


Leif 6/10-2018, 21:23

Svar till AnnMarie.

Nej, kanske jag missförstår dig lite denna gång, om du nu inte menade det sista med om det inte stämmer med Bibeln? Då skall man självklart ta denne pastor med en nypa salt och endast hålla sig till Bibelns trygga värld.

Men när jag undrar om lärare så är det något speciellt Gud menar med just dessa. Alla är ju inte och har inte fått den utrustning som läraren har fått. De har ofta fått information från Gud som inte alla andra har, det bör man minnas, och jag tror att sådana här finns lite överallt för församlingars behov, men kanske inte idag alltid får möjligheter till att tjäna så som de borde få.

Sven Reichmann som du så mycket tyckte om var en mycket utrustad lärare, och du har ju själv bekänt honom som Gudagiven lärare.

Jag tyckte också att han var en mycket smord lärare inom kristenheten, men jag är också övertygad att det finns många, många fler. Det finns lärargåvor för alla äkta kristna gemenskaper som verkligen har rätt inställning, och som vill bygga på Guds församling enligt Guds ritning, dvs, där det finns dem som har en längtan och strävar efter att stötta Guds bygge, som alltså bör innehålla både apostel, profet, evangelist, herde, lärare, äldste, styresmän och musikanter med fler tjänare o.s.v...

Kanske det blev lite annat än tänkt men ändock! 😇

Svara


AnnMarie 6/10-2018, 21:59

Svar till Leif.

Ja Sven Reichmann var en bra bibellärare tycker jag.Jag har fått många aha upplevelser då jag läst/lyssnat till honom.Nu minns jag inte var men han berättade hur det gick till då han blev kallad till lärare Mycket intressant och gripande.(kanske någon här vet)Han hade ju tänkt börja forska (han var ju läkare)men Gud hade andra planer för honom.

Svara


Bengt 6/10-2018, 22:05

Det finns ju även hem församlingar

Kanske vi.tvingas övergå till det snart

Bara det

Svara


Svenne 6/10-2018, 22:26

Man känner sig inte motiverad att gå till kyrkan, då man inte FÅR något och inte heller ges tillfälle att GE något? En bänkvärmare bara.

Svara


AnnMarie 6/10-2018, 22:38

Förr vet jag att det fanns något som kallades vittnesbördsmöte.Förekommer det idag mån tro?

Svara


Bengt 6/10-2018, 22:59

Nej egentligen är väl hem församlingar det

Bibliska

Svara


Lena Henricson 6/10-2018, 23:08

Bra video. Håller med. 👍💒👍

Svara


Bengt-Åke Eliasson 6/10-2018, 23:22

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

Kära vänner, det är ingen som säger att ni MÅSTE gå till kyrkan. Vad har du att förlora på om du är hemma i din lägenhet? och lyssnar på P1 radiogudstjänst ?

Poängen med den kristna församlingen är Guds Andes Utgjutelse, samt Nådegåvorna. Om INTE de fungerar , ja så småningom , så byter medlemmarna till någon annan kristen församlingen . De här behövs blåsa liv i

Till andliga gåvor räknas enligt 1 Kor 12:1-4, Rom 12:6-8 och Ef 4:11 gåvan att:

förmedla vishet

förmedla kunskap

skilja mellan andar

tala profetiskt

tala i tungor

tolka tungotal

vara apostel

vara lärare

vara herde

göra under

hela

hjälpa

styra

tjäna

trösta

frikostigt dela med sig

vara nitisk som ledare

visa barmhärtighet

visa gästfrihet

Samt:

Trons gåva

Förbönens gåvaTill andliga gåvor räknas enligt 1 Kor 12:1-4, Rom 12:6-8 och Ef 4:11 gåvan att:

förmedla vishet

förmedla kunskap

skilja mellan andar

tala profetiskt

tala i tungor

tolka tungotal

vara apostel

vara lärare

vara herde

göra under

hela

hjälpa

styra

tjäna

trösta

frikostigt dela med sig

vara nitisk som ledare

visa barmhärtighet

visa gästfrihet

Samt:

Trons gåva

Förbönens gåva

Svara


Leif 6/10-2018, 23:53

Svar till AnnMarie.

Vi har vittnsbördsmöten ibland, t.ex nästa helg om jag inte minns fel, och då är det helt fritt och det är ju bra.

Svara


Leif 6/10-2018, 23:58

Svar till Thomas.

Var någonstans berättar Jesus Kristus att vi skulle bygga dyrbara kyrkor och inreda dem med hårda bänkar för att vi skulle sitta i dessa bänkar

Och vem sa något om dyra kyrkor och hårda bänkar?

Svara


Leif 7/10-2018, 00:48

Svar till Thomas.

Ande och Sanning behöver inte alls vara något motsatt mot någon plats att fira Gudstjänster på. Så länge möjligheten finns i vårat land bör vi väl istället vara glada över att kunna samlas någonstans och att än så länge i stora skaror helt fritt få upphöja Herren Jesus Kristus inför allmänheten.

Det fungerar ju inte alla gånger så bra i en lägenhet om man nu blir lite fler till antalet, och det är ju också lite svårare i våra breddgrader att inte ha någon plats under kalla vinterdagar att gå till. Sen är jag absolut emot de hårda bänkarna och onödigt dyrt lyx, men behagliga samlingssalar ser jag inget problem med så länge vi får tillåtelse till dem.

Det får ju inte gå till överdrift med varken det ena eller det andra, och kyrksalarna får ju inte bli viktigare än människor o.s.v...

Svara


Erik S 7/10-2018, 01:31

Svar till AnnMarie.

Jodå, det förekommer verkligen! Det har vi ganska ofta där jag är med. Det är fritt fram för den som Gud manar att vittna, sjunga, spela, läsa något ur Bibeln, berätta något man varit med om/upplevt. Vi har det ganska fritt, faktiskt, dock under ledning av DHA! Det är oerhört viktigt. Och alla har faktiskt nåt att bidra med. Allt behöver inte vara så perfekt-man behöver inte vara sångutbildad för att sjunga t.ex. Ofta är det enkla det bästa.

Men man får givetvis inte "sabotera" för den som håller predikan. Paulus säger ju i 1 Kor. 14 att "Gud är icke oordningens Gud, utan fridens" vidare säger han "Men låten allt tillgå på höviskt sätt och med ordning". Det är viktigt så det inte spårar ur.

Så som sagt, vittnesbördsmöten förekommer, absolut.

MVH

Svara


Leif 7/10-2018, 01:58

Svar till Thomas.

Söndagskristen låter inget vidare men frågan är om det ändå är bättre med en dag än inte alls kristen. Guds Ord säger ju visserligen att det är bättre att vara både kall och varm än något där mittemellan, ljum, men jag tror kanske inte riktigt att det handlar om just detta dilemma om endast söndagskristna?

Det kan förstås ha ett samband om man inte själv är född på nytt och endast går i kyrkan på söndagar bara för att man tror att det rättfärdiggör oss, då ligger man givetvis farligt till!

Alla behöver söka sig en personlig tro och relation till Herren Jesus Kristus, omvändelsen, pånyttfödelsen och Andens dop, då blir kyrkobyggnader mindre viktiga men Kristi kropp desto viktigare...

Jesu frid..

Svara


JL 7/10-2018, 08:58

Ja varför skall man gå till kyrkan?
Kanske för att höra att man är en kristen avart? Eller få sig en dos globalistdynga? Nej, tyvärr, och verkligen tyvärr. Kyrkan sitter stenhårt i globalisternas händer i Sverige idag. Ledarna som står där framme på podiet verkar vara mer PK än intresserade utav att upprätthålla det första budet. Så tills att någon rensar ut globalistdyngan ur kyrkorna, så får jag hålla sabbaten i ensamhet.

Svara


Bengt 7/10-2018, 10:33

Jo i dom flesta fall är det nog tyvärr som
Du skriver j l

Svara


Leif 7/10-2018, 11:27

Svar till JL.

Jag håller ju märkligt nog med dig till en viss gräns, det har gått mycket långt i avfallet från Gud, och jag är själv motståndare till det pk, där enheten närmar sig alla religioner och där det predikas sådant som kliar i öronen!

Men som vanligt så överdriver du massvis, (vilket är något avskyvärt i Herrens ögon) och vissa som menar sig vara kristna ger sitt medhåll utan eftertanke och ånger och tycker att sådant är helt okej?

Det är inget gott tecken utan tvärtom så blir man återigen ledsen över den kärlekslöshet som ni visar, inte alls bättre än den globalistdynga du talar om, ni går själva hand i hand med just detta avfall Jesus varnade för.

Du drar alla kyrkor och församlingar i hela Sverige över en enda kam vad det verkar, eller finns det någon församling som kan duga så meddela gärna, eller är det endast din egna lilla sabbatshörna som duger idag?

Det finns visst församlingar och kyrkor som förkunnar det levande evangeliet om Herren Jesus Kristus idag också, det predikas på flera håll om att alla är syndare som behöver omvända sig till Sonen Jesus, den Enda Vägen till Gud Fader.

Även om det på många håll är lättsammare förkunnelser så är inte alla alls med på den falska enhetens väg, överdriv inte så blir det mer trovärdigt det du säger!

Svara


Mikael W 7/10-2018, 11:39

Svar till AnnMarie.

Ja Sven Reichmann var en bra bibellärare tycker jag.

Jag bifogar en länk till en undervisning av Sven Reichman om "kyrkans plats i samhället", där han bl.a nämner att Jesus gick runt och undervisade i olika synagogor (Luk. 4:14-19).

(Jag vet inte var Sven gav den här undervisningen, men det låter på ljudet som han gör det i en större kyrka)

https://youtu.be/NKed_zTOfhc

https://levandetro.wordpress.com/2014/03/30/kyrkans-plats-i-samhallet-sven-reichman

Svara


Bengt 7/10-2018, 11:44

Och det finns församlingar som inte är

Giobalistiska också

Svara


Mikael W 7/10-2018, 11:45

Svar till Thomas.

....bygga dyrbara kyrkor och inreda dem med hårda bänkar för att vi skulle sitta i dessa bänkar under några timmar...

Ta med dig en rumpkudde. Det finns rumpkuddar med inbyggd värme och massage, så ditt nästa kyrkobesök kan bli euforiskt härligt

Svara


Mikael W 7/10-2018, 11:54

Svar till JL.

JL, min älskade broder i Jesus Kristus,

Innan man kan lära sig att gå så måste man först lära sig att krypa, och i ditt fall skulle jag rekommendera en Kristen söndagsskola på din hemort, i åldersgruppen 7-9 år, där du kan inhämta de basala grunderna i vett och etikett :)

Svara


AnnMarie 7/10-2018, 12:06

Svar till Mikael W.

Är det dessutom trist och stelt för övrigt kan man ju lätta upp stämningen med en "pruttkudde"du vet såna där som barn brukar lägga uppblåsta under en stolsdyna och sedan be någon sitta ner och när så sker skrattar de så de nästan kiknar.😁😀

Svara


Mikael W 7/10-2018, 12:41

Svar till AnnMarie.

:)

Svara


JL 7/10-2018, 14:11

Svar till Mikael W. Mikael, bäste globalist. Vi är nog bortom vett och etikett. Du med flera bedriver folkmord utan erkänna det. Det fick man inte lära sig på söndagsskolan.

Svara


Christer Åberg 7/10-2018, 14:18

Svar till AnnMarie.

Christer skrev undet tråden "DenHelige Ande tas bort ifrån jorden......"när Stefan J skrev något om vad pastor Jack sade att det inte var intressant vad pastor den och den säger utan vad säger Bibeln ? Och det slog mig att det är ju sant han har rätt och eftersom vi alla (?)läser Bibeln är det ju tämligen ointressant vad pastor den och den säger.I varje fall om man inte själv tycker det stämmer med vad Bibeln säger!

Anledningen till att jag skrev så är att ibland vill man bevisa sina teser till vad en viss pastor säger istället för att gå till bibeln. Man tror alltså vad pastorn säger och inte vad bibeln säger.

Man ger då pastorn ord högre dignitet än vad Bibelns ord säger. Pastorn ord ska alltid stämma överens med Bibelns ord.

Svara


JL 7/10-2018, 14:19

Svar till Leif. Leif tills det att du ger mig namnet på en enda församling som pekar på att upprätta det första budet, så är det nog du som bortförklarar avfallet. Jämför med kyrkan i Polen, Ungern med flera, de vill inte ha in någon annan Gud.
Vad jag vet så finns det inte en enda kyrka i Sverige som påtalar det första budet. Inte en enda. Det är globalister över hela linjen. Svenska kyrkan, Pingst, Mission, ALLA bortförklarar det första budet.

Svara


AnnMarie 7/10-2018, 14:25

Svar till Christer Åberg.

Tack för ditt svar!

Ja naturligtvis ska pastorns ord stämma med Bibelns ord!

Svara


Mikael W 7/10-2018, 14:59

Svar till JL.

Det är bra JL att du tog det på rätt sätt... :)

Svara


JL 7/10-2018, 15:10

Att ha rätt är lätt, när alla andra har så låg nivå. Dessutom blir globalister väldigt förorättade när man berättar sanningen. Sanningen är inget de gillar.

Svara


Leif 7/10-2018, 15:19

Svar till JL.

Det finns förmodligen ingen församling som riktigt förstår vad du menar med att upprätta det första budet överallt, vad skulle det i praktiken betyda, skulle folk bli frälsta om denna lag skulle införas, och vem är då denne Herre, vad heter Han, vem skall bedöma och eventuellt fria eller utmäta straff åt dem som bryter mot det första budet, kan man bryta mot det femte budet om man håller det första budet o.s.v?

Ge gärna en förklaring som man skulle kunna förstå!

Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig. Du skall inte göra dig någon bildstod eller någon avbild av det som är uppe i himlen eller nere på jorden eller av det som är i vattnet under jorden. Du skall inte tillbe dem eller tjäna dem. Ty jag, Herren, din Gud, är en nitälskande Gud, som låter straffet för fädernas missgärning drabba barnen, ja, tredje och fjärde släktledet, när man hatar mig, men som visar nåd mot tusen släktled, när man älskar mig och håller mina bud.

(Andra Moseboken 20:3‭-‬6)

Svara


Leif 7/10-2018, 15:49

Idag var jag på vårat söndagskyrkomöte och, många gick tyvärr miste om en stark Herrens närvaro. Vi hade en fantastisk gästtalare från "Ljus i öster", en Guds smorde tjänare som verkligen personligt kämpar för att nå många onådda folkgrupper i öst, bl.a i Armenien, Tjetjenien, ja, han spred en Herrens kärleks väldoft som tyvärr då alltså många som undviker kyrkan idag missade.

Guds Ande verkar även idag inom åtminstone vissa av kyrkans väggar!

https://www.apg29.nu/a/39s

Svara


Bengt 7/10-2018, 15:54

Men Ungern och polen har ändå kommit

Snett genom sin katolisism

Svara


JL 7/10-2018, 15:55

Svar till Leif. Kolla här, du förstår inte för du är förstockad. Ganska många lider av den åkomman. Se bara på Stefan Svärd, som till och med ljög in odjuret, en annan gud och hävdade att det var kristet. Precis som Ansgar kan åt sig äran till att kristnat Sverige, så kan Svärd ta åt sig äran till att varit med och islamiserat landet.
Eftersom ni inte har gjort som Jesus befallde, utan tvärt om, så blir ni utrotade. Detta angående vem som utmäter straffet.
Herren skall sända ett folk mot dig långt bortifrån jordens ände, och det skall slå ner på dig som en örn, ett folk vars språk du inte förstår, 50ett folk med ansikten av sten, ett folk som inte vördar de gamla och inte skonar de unga. 51Detta folk skall äta de djur som föds hos dig och den skörd du bärgar tills du har utplånats. De skall inte låta dig behålla något av säden, vinet eller oljan, av kornas kalvar eller tackornas lamm, utan fortsätta tills de har förintat dig. 52De skall belägra dig i alla dina städer tills murarna faller överallt i ditt land, de höga befästningsverk som du sätter din lit till. De skall belägra dig i alla dina städer överallt i ditt land, det som Herren, din Gud, har gett dig.
För att vi inte upprätthöll vår Guds vilja, så kommer alltså odjuret. Vårt skydd är borta. Jämför med Polen, som höll Herren Helig. Där kristna sitter i regeringen, verkliga kristna som upprätthåller det första budet. Tvärt om vad det är här, för odjuret kom in för att kristna bröt det första budet. Kristna har stått i bräschen för invandringen och islamiseringen. Svenska kristna har dömt ut Polacker för att vara rasister, när de i verkliga fallet gjorde Guds vilja.
Alternativet till att bli utrotade är att ni vänder om och upprättar det första budet. Rensar ut alla falska profeter som finns inom kyrkorna och ber Gud om förlåtelse för den överträdelse emot den enda Guden. Då kommer Jesus, Guds son,ta tillbaka sin nåd till oss igen. Precis som det står skrivet. Dock ser jag inte en tillstymmelse till ånger eller bättring hos de flesta kristna.

Svara


Bengt 7/10-2018, 15:59

Men hur kan flertalet polacker vara verkliga

Kristna ?

Svara


JL 7/10-2018, 16:09

Svar till Bengt. Bengt, om man ser på frukten så känns det mer som vi kommit snett. Den lagiskheten som finns hos frikyrkan, kanske inte helt enkelt är vår Herre till lags. Sedan är ju vår Svenska kyrka politisk vilket inte alls är bra under sosseväldet. Det bästa vore att avpolitisera Svenska kyrkan och göra den andlig med syfte till att behålla kristendomen i Sverige. Därefter samla folket.
Vidare så är det många som är protestanter i Ungern.

Svara


JL 7/10-2018, 16:12

Svar till Bengt. Bengt, de är kristna för att de håller Gud helig. Jesus är Gud för dem och de vill inte ha någon annan gud där. Det verkar räcka för vår Herre.
Här i Sverige strunta ju alla i att hålla Gud helig och bröt det första budet. Istället brydde man sig om bagateller. Man ryckte på axlarna när andra gudar kom, vissa till och med arbetade för odjuret.

Svara


Bengt 7/10-2018, 16:34

Jag gillar inte heller islam

Vi ska avsky religionen

Men älska människor

Svara


Leif 7/10-2018, 16:36

Svar till JL.

Fortfarande har du inte svarat på hur man i praktiken skall tillämpa första budet i politiken, i församlingar m.m utan hänvisar om och om igen som en gammal repig grammofonskiva till Stefan Swärd. Stefan är endast en av flera tusentals kristna förkunnare. Själv har jag knappt aldrig hört honom överhuvudtaget medans det på dig låter som hela Sveriges öde ligger i dennes händer och i några enstakas till.

Folket har för länge sedan valt att förkasta Jesus, redan innan Stefan var född så valdes Elvis och senare Beatles istället för Jesus. Man ville ha fria förhållanden och börja mörda barn. Man ville ha hollywood och biografer istället för Herren Gud. Man ville ha systembolag och krogar med rättigheter, man ville inte längre ha kristendom i skolorna, man ville de 4 senaste decennierna hellre ha new age, yoga och dalai lama än Kristus. Detta har i sin tur också lett till att våld och islam nu har kommit som ett straff.

Du har hamnat fullständigt i en källare utan ljus och behöver klättra uppåt där det lyser något. Det är inte de kristna som är Sveriges fiender, vi vill att Jesus skall komma in i alla svenskars hjärtan. Vi kanske ser situationen från lite olika vinklar, men fienden är inte de kristna syskonen utan djävulen som splittrar och absolut inte vill att kristna skall ha gemenskap och tillsammans kämpa trons goda kamp och prisa Jesus Kristus som är enda vägen till Gud vår Fader! Han vet att ensam är svagare och har då verkligen fått dig nerför trapporna. Kliv nu uppåt något!

Svara


Bengt 7/10-2018, 16:47

Men Leif

Tror du att det kan bli mindre av islam i

Sverige om vi som kristenhet och som land

Vänder om ?

Svara


JL 7/10-2018, 17:42

Svar till Leif. Som jag sagt, du är förstockad och fylld med bortförklaringar. Det anligger på dig som kristen att hålla Gud för helig. Anledningen till att människor vänt Gud ryggen, är att kristna som du är dömande och lagiska. Om du skulle koncentrera dig på att hålla Gud helig istället för säga att människor sitter i andliga källare så hade det fungerat bättre för dig och för kristendomen som helhet.
Du pratar om splittring. Att djävulen splittrar. Får jag fråga dig då, varför är frikyrkan så uppsplittrad? Varför är det så många olika tolkningar, där alla har ju självklart rätt tolkning. Kan du leka med tanken att det inte är av vikt hur den kristna andliga kulturen utövas, utan att det viktigaste är att Jesus Hyllas och god frukt skapas? Att alla dessa bibelbroilers som skall ha ut just sin åsikt och dömer alla andra utifrån sitt eget perspektiv inte alls är som Gud vill ha det?
Jag ger dig ett exempel på direkten. Alkohol. Du ondgör dig över att människor inte är kristna då de vill kunna dricka tex vin? Fattar du inte hur himla långt ifrån verkligheten du är? Du är extremt dömande och dessutom så förstockad att du inte ens kan läsa din egen bibel, där Gud son gjorde vatten till vin. Istället skall du pracka på DIN tolkning om vad som är kristet eller inte. Jesus drack vin. Han är Guds son, då kan de som kan sköta alkohol även de dricka vin. Det som du håller på med är att du leker Gud själv, du vill ha makten att bestämma över andra människor, vad de gör. Du vill döma dem. Du tycker om att säga till folk att de inte är kristna för det ger dig en kick. Det är ett vanligt beteende hos kristna som gör att människor vänder Gud ryggen. Det är något av en nationalsport hos frikyrkomänniskor att säga att andra kristna inte är kristna. Men de själva är sååå kristna. Så kristna att de lyckats med att islamisera landet.
Du pratar om konkreta exempel kring hur man upprättar det första budet. Det är som att jag skall ge konkreta exempel på hur man älskar Gud. Du vill ha någon lag att exakt förhålla dig till så du kan känna dig hemma. Och då skulle jag kunna hålla på för evigt. Då du inte tänker som mig förstår du inte heller att det finns något exakt svar på den frågan. Men jag kan ge ett exempel på andlig orenhet. Tänk dig att det sitter människor som inte håller Jesus som Herre, utan är muslimer, och de sitter med på det allra heligaste, nattvarden. Det är orent. Då bryter man på det allra grövsta sättet det första budordet. Detta sker idag i kyrkor, överallt, och människor bryr sig inte ens. Om man som kvinna gifter sig med en muslim, samma sak. Om man som kristen inte bryr sig om att invandringen gör Sverige till ett muslimskt land. Osv.

Svara


Leif 7/10-2018, 18:02

Svar till Bengt.

Givetvis blir det så, där ljuset kommer in försvinner mörkret. Det är ju ganska naturligt!

Ett problem vi kontinuerligt ser är ju att vi alldeles för mycket stirrar oss blinda på konsekvenserna av synden, istället för på orsaken, synden!

Ja, våldet, islam och kriminalitet av stora mått har intagit Sverige på flera sätt, vilket är konsekvenserna av att man över lag valde bort Jesus Kristus som uppfostrare i samhället och istället valde all möjlig slags avgudadyrkan.

Här har JL trots allt lite rätt mitt i all förvirring han framför, att vi har låtit avgudadyrkan i många olika skepnader bli vardagsmaten både åt yngre generationen men också för den nu medelålders generationen. Vi har redan långt innan islam och våldet på senare tid infunnit sig valt andra avgudar. Problemet är alltså att han blandar ihop konsekvensen med orsaken, det blir en enda gröt av alltihop! Han skäller sedan mest på grötkonsekvensen (bl.a islams inträde med våld, och en försvagad kristenhet) utan att oftast koncentrera sig på rätt orsak, (ingredienserna).

Jag skulle kunna likna det lite svagt vid mitt eget liv före frälsningen. Inte hade det hjälpt mig så mycket om jag endast hade fokuserat på mina många trasiga tänder under den mörka tiden, men när jag väl började inse att orsaken ("synden att välja min egen väg istället för Guds" ) var det stora problemet, och inte hålen i tänderna, då öppnades mitt inre för att ta emot Frälsaren Jesus Kristus.

Sverige behöver det enkla budskapet om att Jesus Kristus kan laga dina mörka hål om du bara åkallar Hans namn till frälsning och rening, dvs vänder dig bort ifrån din själviskhet som orsakade hålen!

Jesu frid...

Svara


Leif 7/10-2018, 18:19

Svar till JL.

Tänk dig att det sitter människor som inte håller Jesus som Herre, utan är muslimer, och de sitter med på det allra heligaste, nattvarden. Det är orent. Då bryter man på det allra grövsta sättet det första budordet

Skulle inte muslimer få sitta med och höra att Jesus Kristus dog för deras synder, skulle inte de få delta i påminnelsen om vems blod och kropp som för ca 2000 år sedan offrades, och är det enda som skulle kunna rädda dem från lögnaren, Muhammeds falska lära som leder till evigt fördärv. Hallåååå!!!!
Var det verkligen ditt bästa praktiska råd för att kristendomen skall gå framåt????
Meningen är att alla skall få reda på Frälsningens väg, och det är Jesus Kristus Guds Offerlamm, inte att bli lagiska enligt dina råd!

Svara


Leif 7/10-2018, 18:47

Eftersom det verkat vara fullständigt lönlöst att prata med JL om den villolära han länge framfört här, samt att det också har accepterats alltför länge enligt mig så gör jag nu som Bertil gjorde, jag drar mig tillbaks. Jag har sagt mitt "kanske för många ggr", men nu är det dags igen.

Och jag skall som avslutning också berätta varför jag nästan för jämnan har avslutat med orden Jesu frid. Några har genom åren retat sig på det vilket tyvärr inte är så mycket att göra åt, men, så här är det ändå! .

Jag har helt enkelt gjort det för att det är Herrens enkla budskap, låt oss se:

När ni kommer in i en stad eller by, ta då reda på vem som är värdig, och stanna där tills ni lämnar den orten. Och när ni kommer in i ett hus, så hälsa det. Om huset är värdigt, skall den frid ni tillönskar komma över det. Men om det inte är värdigt, skall er frid vända tillbaka till er.

(Matteusevangeliet 10:11‭-‬13)

Guds Ord är levande och verksamt för den som tror och gör. För den som inte tror blir Ordet dött.

Jag hoppas att många har tagit emot Herrens frid, men många vet jag om som ständigt har förkastat och nonchalerat dessa Ord. Det är tråkigt eftersom jag vet att Herrens frid är något som vi alla behöver.

Själv har jag fått tillbaka väldigt mycket frid eftersom många har tackat nej, men jag önskar helst att folk hade förstått vems närvaro man förkastat.

Jag önskar nu en sista gång för åtminstone ett längre tag igen, Guds välsignelser över denna sida och till Dessan och dig Christer, och, Jesu frid och rikliga välsignelser till er alla som vill ha!

Mvh Leif Boman... 😘

Svara


Andy Svensson 7/10-2018, 19:19

2 Timotheosbrevet 2

14Påminn dem om detta, och uppmana dem allvarligt inför Gud att icke befatta sig med ordstrider; ty sådana gagna till intet, utan äro allenast till fördärv för dem som höra därpå. 15Sträva med all flit efter att själv kunna träda fram inför Gud såsom en som håller provet, en arbetare som icke behöver blygas, utan rätt förvaltar sanningens ord.

Var rädd om varandra, älska varandra inte strida det bär inte god frukt🙂🙏🏽

Svara


Mikael W 7/10-2018, 22:06

Svar till JL.

Mikael, bäste globalist. Vi är nog bortom vett och etikett. Du med flera bedriver folkmord utan erkänna det. Det fick man inte lära sig på söndagsskolan.

Hmmm....så jag är alltså både en globalist och en massmördare? En intressant vinkel.

Jag måste erkänna att jag inte fick lära mig varför jag skulle vara både globalist och massmördare i världens bästa skola (= Söndagsskolan), men du får gärna förklara hur du tänker. Syftar du på Judeutrotningen under 2:a världskriget, eller vilket folk menar du?

Svara


Bengt 7/10-2018, 23:02

Jag saknar dig Leif om du slutar skriva här

Svara


Lasse 7/10-2018, 23:39

Svar till Leif.

Snälla Leif du kan väl komma tillbaka och skriva 💖

Svara


Christoffer 8/10-2018, 00:23

Tycker det har blivet mer och mer så här att det numera är mer med kommentarer än vad det står artiklar på dem här sidan. Och det är ett ständigt pajkastande mot varandra. Och elakheter tar aldrig slut här. Det är INTE i mina ögon ok att det är så på en sida som ska va kristen. Tror inte Herreb heller känner något behag till detta. Tycker faktiskt det är rent skamligt hur det hålls på i kommentarsfälten här. Hoppas innerligt att inte oftälsta är inne och läser detta. Det kan ju inte va så attraktivt att bli en troende när de ser att det är likadant bland sk kristna som det är i världen. Det är väldigt ledsamt. Tycker istället att vi som troende ska va snälla och hjälpsamma emot varandra. Och försöka att ”älska din nästa så som sig själv”. Det är ingen enkel grej det. Och det finns nog inte så många som kan leva upp till det. Måste bli en förändring här med detta i forts. Det är så ledsamt att se det.

Svara


David Ström 8/10-2018, 05:38

De församlingar som fortfarande är jordens salt kan förmodligen ligga risigt till rätt snart. Det förvånar mig att inte kristna blivit åtalade än. Lagen finns på plats färdig att användas. Polisen har visat att de högprioriterar "Lagen om hets mot folkgrupp. Guds värdegrund överensstämmer inte längre med svensk lag. Vi har inte rätt att påtala att någon lever ett orent liv som leder till helvetets lågor. Ett leverne som är en styggelse inför Gud kan inte längre varken påtalas eller fördömas enligt bibelns måttstock. De flesta är ju redan tysta, för de vill ju inte kränka någon. Men tystnad leder inte någon till omvändelse. Vi har rätt att säga att Gud omsluter just dig på alla sidor, men om du inte omvänder dig så går du förlorad. Kanske betyder det fängelse förlorad bostad och böter. Har de äldste uttalat sig i den här frågan?

Svara


JL 8/10-2018, 08:11

Svar till Leif.
"Skulle inte muslimer få sitta med och höra att Jesus Kristus dog för deras synder, skulle inte de få delta i påminnelsen om vems blod och kropp som för ca 2000 år sedan offrades, och är det enda som skulle kunna rädda dem från lögnaren, Muhammeds falska lära som leder till evigt fördärv. Hallåååå!!!!"
I din kristendom så är så. I min kristendom är Gud helig. Det är inte lagarna som är heliga, det är inte att "vinna" människor som är heligt, utan det är Gud. Nu har vår Gud, alltså Jesus bestämt att han vill vara den enda Guden enligt det första budet. Han har bett oss att göra folk till hans lärjungar. Det innebär först och främst att följa det första budet.
För att klara av att göra folk till Jesu lärjungar, så krävs det att man följer instruktionerna. Det klarar du med flera inte inte av. Istället envisas ni med att bryta det första budet. Ni har hittat på en helt egen religion, i avsaknad med en helig Gud. Ni förstår inte ens att Gud är helig och att han inte vill ha några andra Gudar jämte sig. Han vill vara den enda Guden, precis som det står. Istället går ni ut aggressivt och dömer (katoliker, elvis folk som dricker vin) och endast vår Herre vet vad, när ni själva bryter det absolut viktigaste budet av alla. Inte ens när ni blir nerhuggna, så vill ni ändra er.
Islam representerar Jesu rikes motpart. Detta har ni med vid den heligaste mässan. Och ni är helt likgiltiga. I bästa fall apatiska, i värsta fall tycker ni att det är bra.
Jag noterar att du inte ens kommenterade alkoholfrågan så klart.

Svara


JL 8/10-2018, 08:30

Svar till Tomas N.
Du påstår ständigt att det finns männsiskor som har ljugit in fienden,vilket är en fräck anklagelse emot de som är vilseledda. Menar du i så fall politiker sedan decennier tillbaka? Du riktar den här anklagelsen till frikyrkopastorer och hoppas få med dig många på din linje.
Av frukten känner man trädet
Man känner igen falska profeter på den kassa frukten. Avfall från Gud. Islamisering. Lögn. Du menar dessutom jag gör en fräck anklagelse, låt mig citera deras egen text:
http://www.sandaren.se/nyhet/380-pastorer-i-gemensamt-upprop-mot-framlingsfientlighet
Massinvandring är en myt
Invandringen och invandrare lyfts fram som en viktig orsak till ett antal svenska problem, som ökad arbetslöshet, ökad kriminalitet, ökad islamisering och ökad gettoisering av vissa områden i våra större städer
Här är de som skrev under. De skrev under i egenskap av att vara pastorer, som företrädare för den enda Guden, den Guden som är sann och är den enda Guden.
Thomas Henning, Falköping

Görgen Hellman, Vetlanda

Magnus Edforss, Mariestad

Sebastian Tarkiainen, Överhörnäs

Andreas Wessman, Malmö

Stefan Rizell, Lerum

Rolf Gard, Tranås

Henrik Demetriades, Norrköping

Per Hammarström, Härnösand

Mattias Sennehed, Malmö

Paul Orlenius, Stockholm

Christian Kastö, Borås

David Johansson, Sandviken

David Sundström, Luleå

Niclas Nilsson, Mörlunda

Elias Berg, Älvängen

Peter Lewin, Göteborg

Sören Eskilsson, Stockholm

Kjell Eriksson, Delsbo

Pumba Johansson, Mölndal

Patrick Larsson, Avesta

Daniel Alm, Västerås

Krister Hultberg, Lund

Tigleth Malkey, Södertälje

Hans-Erik Bylund, Botkyrka

Sören Perder, Örebro

Johannes Magnusson, Göteborg

Marica Reid, Sollentuna

Stanley Karlman, Karlshamn

Andreas Nielsen, Stockholm

Ulf Sundkvist, Karlskrona

Håkan Nordlund, Bollnäs

Niclas Wiktorell, Nässjö

Malin B Murphy, Gävle

Niclas Forsberg, Östersund

Anders Ekstedt, Linköping

Joakim Appelgren, Gävle

Samuel Rönnbrink, Ärla

Manuel Henriquez, Solna

Allan Ekstedt, Eskilstuna

Robert Bergström, Malmköping

Samuel Wennstig, Bollnäs

Stefan Claar, Norrköping

Jörgen Fahlstedt, Lycksele

Ola Olofsson, Varberg

GertOve Liw, Hudiksvall

Ingrid Andersson, Österfärnebo

Marcus Sönnerbrandt, Linköping

Mattias Edlund, Växjö

Mia Lindgren, Edsbyn

Tomas Höglund, Borlänge

Stefan Beimark, Örnsköldsvik

David Vindlycke, Mariestad

Samuel Hector, Stockholm

Bernt Broberg, Motala

Sven Bengtsson, Skövde

Tommy Sandqvist, Sundsvall

Anders Jansson, Näsviken

Anders Ahlenius, Värnamo

Pär Haglund, Alfta

Tomas Jonsson, Falköping

Kurt Enström, Ljusdal

Samuel Jonsson, Tyresö

Chatrine Carlson, Jönköping

Stig Bomberhult, Växjö

Emil Gillsberg, Mora

Pelle Hörnmark, Föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan

Evangeliska frikyrkan

Claes Rangsjö, Skara

Daniel Lindqvist, Uppsala

Anna Enberg, Ljungsbro

Bengt Freed, Borensberg Godegård

Peter Samuelsson, Umeå

Joachim Elsander, Borlänge

Eleonore Gustafsson, Linköping

Kevin David, Gävle

Mattias Lindsmyr, Rimforsa

Martin Davén, Sundsvall

Anton Johnsson, Finnerödja

Lars Mörling, Husbykyrkan

Fredrik Lignell, Linköping

Mats Nordén, Västerås

Rikard Edefors, Örebro

Robert Bavington, Göteborg

Kiell Thofters, Heby

Johan Mörlid, Klädesholmen

Jan-Gunnar Wahlén, Örebro

Robert Åkerlund, Örnsköldsvik

Thomas Arvidsson, Aneby

Magnus Lilja, Östervåla

Andreas Tofters, Sala

Linalie Karlsson, Linköping

Håkan Karlsson, Råslätt

Anton Fagerstedt, Östra ryd

Erik Bryskhe, Götene

Christer Roshamn, Motala

Henrik Steen, tidigare Huskvarna

Tomas Wallengren, Hillerstorp

Carl Lindahl, Örnsköldsvik

Ingemar Forss, Östersund

Kenneth Hermansson, Östersund

David Axelsson, Huskvarna

Kjell Söderblom, Stockholm

Ivan Lundberg, Älvsbyn

Annika Karlsson, Tingsryd

Richard Hultmar, Luleå

Kjell Waern, Stockholm

Alfred Nygren, Vargön

Mikael Boman, Mullhyttan

Eric Lacabanne, Huskvarna

Karl-Oskar Fredriksson, Djursdala

Waldemar Sjögren, Mariestad

Patricia Ask, Västerort

Per Alexanderson, Örebro

Jan Gustafson, Kisa

Mikael Hallenius, Örebro

Ingemar Fhager, Göteborg

Hans Jansson, Huskvarna

Richard Cruz, Helsingborg

Krister Petersson, Götabro

David Svensson, Skärholmen

Martin Wärnelid, Stockholm

Josefin Lennartsson, Örebro

Urban Gustavsson, Borås

Boris Nilsson, Ljungby

Peter Johansson, Filipstad

Charlotta Aginger, Skärholmen

Maria Furusand, Stockholm

Bengt Sjöberg, Filipstad-Hällefors

Alexander Bervebrink, Malmbäck

Mattias Gustafsson, Malmbäck

Inga-Märtha Isacson, Norrköping

Sofia Bengtsson, Linköping

Samantha Junggren, Korsberga

Sune Nordin, Uppsala

Lennarth Hambre, Linköping

Micael Nilsson, Borås

Conny Thordsson, Tingsryd

Ingrid Thordsson, Tingsryd

Carl-Johan Hultman, Rumskulla

Tord Johansson, Mockfjärd

Daniel Klemetz, Tuve

Lars-Inge Larsson, Asker

Tomas Olsson, Lindesberg

Ingegerd Allansson, Nässjö

Fredrik Wenell, Örebro missionsskola

Mikael Tellbe, Örebro missionsskola

Maritha Vilhelmsson, bönekoordinator Evangeliska frikyrkan

Öyvind Tholvsen, Församlingsprogrammet Evangeliska frikyrkan

Daniel Norburg, Missionsdirektor Evangeliska frikyrkan

Equmeniakyrkan

Per Marklund, Östadkullebygden

Gustaf Björkman, Fiskebäck

Carl Johan Berglund, Uppsala

Johnny Lithell, Göteborg

Andreas Möller, Uppsala

Mattias Martinson, Öckerö

Magnus Kronberg, Sundbyberg

Lars Gunther, Trollhättan

Johan Arenius, Bromma

Thomas Mark, Rydsnäs

Lasse Andersson, Vrigstad

Niklas Björklund, Gävle

Josefine Arenius, Bromma

Stefan Albinsson, Stockholm

Jakob Olofsgård, Jönköping

Jonas Lund, Värne

Jens Marklund, Falun

David Lomas, Ekenässjön

Thomas Sandin, Hackvad

Daniel Sander, Bankeryd

Anders Svensson, Mölndal

Ulf Eriksson, Jönköping

Lennart Okkonen Johansson, Värmlandsnäs

Jovita Häggmyr, Karlstad

Cecilie B.S. Larsen, Dals-Ed

Andreas Sköldmark, Kaxholmen

Anna-Karin Holmberg, Hudiksvall

John Ahlström, Jönköping

Peter Baric, Fiskebäck

Pär Månsson, Askersund

Johanna Lantz, Mysingsö

Göran Bondesson, Upplands Väsby

Henrik Wernvik, Lindome

Klas Eriksson, Bromma

Robert Eriksson, Sävedalen

Jonas Eveborn, Linköping

Jakob Svensson, Åkerbygden

Linus Brengesjö, Stockholm

Oskar Johansson, Örbyhus

Arne Josefsson, Mariestad

Daniel Strömner, Vännäs

Lasse Vallmoss, Uppsala

Göran Zettergren, Göteborg

Ingrid Svensson, Kållered

Claes-Göran Ydrefors, Stockholm

Kalle Spetz, Skillinge

Samuel Östersjö, Lidköping

Ulla Marie Gunner, Stockholm

Lars-Anders Kjellberg, Jönköping

Elin Alm, Göteborg

Daniel Åkerblad, Falkenberg

Linda Näkne, Jönköping

Urban Gustafsson, Eksjö

AnnaCarin Abrahamsson, Donsö

Pelle Widman, Gävle

Maria Öst, Stockholm

Lena Huld, Styrsö

Urban Elenäs, Örbyhus

Per Knutsson, Rättvik

Emma Rudäng, Bohus-Björkö

Tobias Wahlström, Tranås

Jan-Eric Larsson, Eksjö

Johan Einarsson, Jönköping

Frida Blomberg, Linköping

P-O Sveder Renklint, Arvika

Erling Andersson, Nässjö

Hanna Enbom, Bromma

Andreas Löwkvist, Västerås

Paul Enlund, Örebro

Gunnar Pettersson, Växjö

Jonas Lundkvist, Örebro

Emanuel Georgson, Trollhättan

Gabriel Blad, Eskilstuna

Jessica Elnefred, Borlänge

Per-Henrik Bark, Linkoping

Ann Westblom, Bromma

David Norén, Floda

Terése Svensson, Mullsjö

Rut Rydberg, Åsbro

André Bertilsson, Luleå

Pehr Hellberg, Enskede

Carola Störbäck, Lund

Lennart Thorsell, Gävle

Pea Karlsson, Lidköping

Carl Sundberg, Halmstad

Sten Högberg, Furulund/Malmö

Lena Olsson, Torpa

Anna Bendes, Stockholm

Alf Englund, Västerås

Derek Walles, Sösala

Peter Lindroos, Alingsås

David Sirviö, Malmö

Tomas Boström, Visby

Gustaf Danielsson, Horla-Siene

Carin Hemmati, Hallunda

Rebecca Simonsson, Trollhättan

Julia Everstrand, Jönköping

Ulla Svensson, Södertälje

Martin Linde, Örebro

Albin Andreasson, Horla-Siene

Angela Collin, Örebro

Anton Ahlmark, Värnamo

Hanna Bogren, Kaxholmen.

Karolina Rönn, Stockholm

Martin Linde, Örebro

Lennart Karlsson, Säffle

Torbjörn Härlin, Åsbro

Ann-Louise Holmlind, Örebro

Maria Schönning, Fellingsbro

Carina Jarlsbonde, Kumla

Christer Hambre, Equmeniakyrkan Region Svea

Erik Lund, Pastorskandidat

Lotta Geisler, Bromma Folkhögskola

Ida-Maria Brengesjö, Equmenia Region Öst

HannaSara Leonos, Hässelby, pastorskandidat

Bertil Svensson, Internationell koordinator, Equmeniakyrkan

David Lund, Pastorskandidat

Jonathan Lennartson, Pastorskandidat

Joakim Stenmo, Equmenia Region Syd

Josue Leones, Pastorskandidat

John Eidering, Equmenia Väst

Patric Forsling, Generalsekreterare Equmenia

Rune W Dahlén, Equmeniakyrkan

Helen Friberg, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Roger Henningsson, Equmeniakyrkan, Region Mitt

Charlotte Thaarup, Equmeniakyrkan, RegionSyd

Jenny Dobers, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Peter Svanberg, samordnare församlingsgrundande Equmeniakyrkan

Lasse Svensson, kyrkoledare Equmeniakyrkan

Olle Alkholm, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Frälsningsarmén

Ragnhild Granholm, Skövde

Elisabeth Mattila, Nässjö

Christina Vauhkola, Skebobruk

Marcus ”Mackan” Andersson, Umeå

Maud Fennvik, Haparanda

Rolf Karlsson, Alingsås

Turid Bååth, Stockholm

Per-Uno Åslund, Stockholm

Christer Eklöv, Umeå

Johanna Fryk, Visby

Henrik Bååth, Stockholm

Karin Larsson, redaktör Stridsropet

Marie Willermark, samfundsledare Frälsningsarmén

Lennart Lundberg, officersskolan

Trosrörelsen

Joakim Lundqvist, Uppsala

Peo Svensson, Sävsjö

Paul John, Falun

Leif Johansson, Uppsala

Sebastian Asklund, Uppsala

Elia Källner, Göteborg

Niklas Strindell, Uppsala

Mats Holmgren, Umeå

Eddie Stigson, Jönköping

Conny Thimberg, Vikarbyn

David Nyrén, Sävsjö

Peder Teglund, Borås

Jan Rosman, Norrköping

Carl-Gustaf Severin, Uppsala

Thomas Nordberg, Örnsköldsvik

Sören Johansson, Bollnäs

Håkan Gniste, Uddevalla

Calle Lilja, Uppsala

Ingrid Lilja, Uppsala

Thomas Lahti, Uppsala

Simon Ahlstrand, Uppsala

Jimmy Patring, Västerås

Per-Olof Eurell, Uppsala

Emil Anderås, Uppsala

Christian Åkerhielm, Uppsala

Jan Blom, Uppsala

Ingmar Aronson, Malmö

Svante Rumar, Uppsala

Mattias Nordström, Uppsala

Robert Johansson, Uppsala

Tormod Flatebö, Sundsvall

Tom Stigson, Sarpsborg

Thomas Wallin, Helsingborg

Övriga

Daniel Karlsson, Stenungsund, Kristet Center Väst

Torbjörn Freij, Stockholm Vineyard

Andreaz Hedén, Stockholm Vineyard

Johan Skog, Skellefteå Vineyard

Josefin Skog, Skellefteå Vineyard

Jörn Hjort, Ledare Vineyard Sverige

Gunnar Axelsson, Malmö Vineyard

Mats Joelsson, Jönköping Vineyard

Henrik Lindmark, Norrköping Vineyard

Per-Magnus Börefelt, Nyköping Vineyard

Ted Jeans, Stockholm Vineyard

Ulf Dagerbrant, Umeå Vineyard

Tomas Lundqvist, Bankeryd, Svenska alliansmissionen

Kennet Heinevik, Lekeryd, Svenska alliansmissionen

Johan Ström, Älta, Svenska alliansmissionen

Jonas Melin, pionjärkonsulent, Svenska alliansmissionen

Ulf Häggqvist, församlingskonsulent, Svenska alliansmissionen

Carl-Johan R Freed, Skarpnäckskyrkan, SAM/EFK

Eva Albertsson, Bodafors Frikyrkoförsamling

Katarina Halldorf, Bönerörelsen Göteborg

Micael Grenholm, Uppsala, Mosaik

Anders Gerdmar, Uppsala, rektor för Skandinavisk Teologisk Högskola

Lasse Andersson, Nävekvarn, församlingen Nyckeln

Erling Wennerlund, Rydaholms frikyrka

David Axelsson, Hällestad friförsamling

Torbjörn Aronson, Uppsala, Teol dr, Skandinavisk teologisk högskola

David Nyström, Uppsala, teolog och kyrkohistoriker

Carolina Nilsson, Jönköping, teologistudent, ALT

Andreas Grumsén, Hässleholm, teologistudent, ALT

Johan Danz, Hyssna församling, Svenska kyrkan

Tobias Elof Hadin, Hammarkullen, EFS/Svenska kyrkan

Christoffer Abrahamsson, Stockholm, EFS

David Åhlén, Stockholm, artist

Maud Cajdert, Gävle, sjukhuspastor

Håkan Englund, Döderhult, Svenska kyrkan

Lennart Åkerlund, Kungälv, Svenska kyrkan

Micael Lundin, Örebro, Kristet Center

Patrik Sandberg, Sverigebönen

Joel Halldorf, Linköping, teolog och kyrkohistoriker

Marianne Andréas, generalsekreterare Sveriges frikyrkosamråd

Kjell Larsson, missionsföreståndare Svenska alliansmissionen

Lars-Gunnar Jonsson, missionssekreterare Svenska Alliansmissionen

Stefan Gustavsson, generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Göran Andreasson, arméledare, Svenska Frälsningsarmén

Jacob Orlenius, Göteborg, föreståndare LinneahusetThomas Henning, Falköping

Görgen Hellman, Vetlanda

Magnus Edforss, Mariestad

Sebastian Tarkiainen, Överhörnäs

Andreas Wessman, Malmö

Stefan Rizell, Lerum

Rolf Gard, Tranås

Henrik Demetriades, Norrköping

Per Hammarström, Härnösand

Mattias Sennehed, Malmö

Paul Orlenius, Stockholm

Christian Kastö, Borås

David Johansson, Sandviken

David Sundström, Luleå

Niclas Nilsson, Mörlunda

Elias Berg, Älvängen

Peter Lewin, Göteborg

Sören Eskilsson, Stockholm

Kjell Eriksson, Delsbo

Pumba Johansson, Mölndal

Patrick Larsson, Avesta

Daniel Alm, Västerås

Krister Hultberg, Lund

Tigleth Malkey, Södertälje

Hans-Erik Bylund, Botkyrka

Sören Perder, Örebro

Johannes Magnusson, Göteborg

Marica Reid, Sollentuna

Stanley Karlman, Karlshamn

Andreas Nielsen, Stockholm

Ulf Sundkvist, Karlskrona

Håkan Nordlund, Bollnäs

Niclas Wiktorell, Nässjö

Malin B Murphy, Gävle

Niclas Forsberg, Östersund

Anders Ekstedt, Linköping

Joakim Appelgren, Gävle

Samuel Rönnbrink, Ärla

Manuel Henriquez, Solna

Allan Ekstedt, Eskilstuna

Robert Bergström, Malmköping

Samuel Wennstig, Bollnäs

Stefan Claar, Norrköping

Jörgen Fahlstedt, Lycksele

Ola Olofsson, Varberg

GertOve Liw, Hudiksvall

Ingrid Andersson, Österfärnebo

Marcus Sönnerbrandt, Linköping

Mattias Edlund, Växjö

Mia Lindgren, Edsbyn

Tomas Höglund, Borlänge

Stefan Beimark, Örnsköldsvik

David Vindlycke, Mariestad

Samuel Hector, Stockholm

Bernt Broberg, Motala

Sven Bengtsson, Skövde

Tommy Sandqvist, Sundsvall

Anders Jansson, Näsviken

Anders Ahlenius, Värnamo

Pär Haglund, Alfta

Tomas Jonsson, Falköping

Kurt Enström, Ljusdal

Samuel Jonsson, Tyresö

Chatrine Carlson, Jönköping

Stig Bomberhult, Växjö

Emil Gillsberg, Mora

Pelle Hörnmark, Föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan

Evangeliska frikyrkan

Claes Rangsjö, Skara

Daniel Lindqvist, Uppsala

Anna Enberg, Ljungsbro

Bengt Freed, Borensberg Godegård

Peter Samuelsson, Umeå

Joachim Elsander, Borlänge

Eleonore Gustafsson, Linköping

Kevin David, Gävle

Mattias Lindsmyr, Rimforsa

Martin Davén, Sundsvall

Anton Johnsson, Finnerödja

Lars Mörling, Husbykyrkan

Fredrik Lignell, Linköping

Mats Nordén, Västerås

Rikard Edefors, Örebro

Robert Bavington, Göteborg

Kiell Thofters, Heby

Johan Mörlid, Klädesholmen

Jan-Gunnar Wahlén, Örebro

Robert Åkerlund, Örnsköldsvik

Thomas Arvidsson, Aneby

Magnus Lilja, Östervåla

Andreas Tofters, Sala

Linalie Karlsson, Linköping

Håkan Karlsson, Råslätt

Anton Fagerstedt, Östra ryd

Erik Bryskhe, Götene

Christer Roshamn, Motala

Henrik Steen, tidigare Huskvarna

Tomas Wallengren, Hillerstorp

Carl Lindahl, Örnsköldsvik

Ingemar Forss, Östersund

Kenneth Hermansson, Östersund

David Axelsson, Huskvarna

Kjell Söderblom, Stockholm

Ivan Lundberg, Älvsbyn

Annika Karlsson, Tingsryd

Richard Hultmar, Luleå

Kjell Waern, Stockholm

Alfred Nygren, Vargön

Mikael Boman, Mullhyttan

Eric Lacabanne, Huskvarna

Karl-Oskar Fredriksson, Djursdala

Waldemar Sjögren, Mariestad

Patricia Ask, Västerort

Per Alexanderson, Örebro

Jan Gustafson, Kisa

Mikael Hallenius, Örebro

Ingemar Fhager, Göteborg

Hans Jansson, Huskvarna

Richard Cruz, Helsingborg

Krister Petersson, Götabro

David Svensson, Skärholmen

Martin Wärnelid, Stockholm

Josefin Lennartsson, Örebro

Urban Gustavsson, Borås

Boris Nilsson, Ljungby

Peter Johansson, Filipstad

Charlotta Aginger, Skärholmen

Maria Furusand, Stockholm

Bengt Sjöberg, Filipstad-Hällefors

Alexander Bervebrink, Malmbäck

Mattias Gustafsson, Malmbäck

Inga-Märtha Isacson, Norrköping

Sofia Bengtsson, Linköping

Samantha Junggren, Korsberga

Sune Nordin, Uppsala

Lennarth Hambre, Linköping

Micael Nilsson, Borås

Conny Thordsson, Tingsryd

Ingrid Thordsson, Tingsryd

Carl-Johan Hultman, Rumskulla

Tord Johansson, Mockfjärd

Daniel Klemetz, Tuve

Lars-Inge Larsson, Asker

Tomas Olsson, Lindesberg

Ingegerd Allansson, Nässjö

Fredrik Wenell, Örebro missionsskola

Mikael Tellbe, Örebro missionsskola

Maritha Vilhelmsson, bönekoordinator Evangeliska frikyrkan

Öyvind Tholvsen, Församlingsprogrammet Evangeliska frikyrkan

Daniel Norburg, Missionsdirektor Evangeliska frikyrkan

Equmeniakyrkan

Per Marklund, Östadkullebygden

Gustaf Björkman, Fiskebäck

Carl Johan Berglund, Uppsala

Johnny Lithell, Göteborg

Andreas Möller, Uppsala

Mattias Martinson, Öckerö

Magnus Kronberg, Sundbyberg

Lars Gunther, Trollhättan

Johan Arenius, Bromma

Thomas Mark, Rydsnäs

Lasse Andersson, Vrigstad

Niklas Björklund, Gävle

Josefine Arenius, Bromma

Stefan Albinsson, Stockholm

Jakob Olofsgård, Jönköping

Jonas Lund, Värne

Jens Marklund, Falun

David Lomas, Ekenässjön

Thomas Sandin, Hackvad

Daniel Sander, Bankeryd

Anders Svensson, Mölndal

Ulf Eriksson, Jönköping

Lennart Okkonen Johansson, Värmlandsnäs

Jovita Häggmyr, Karlstad

Cecilie B.S. Larsen, Dals-Ed

Andreas Sköldmark, Kaxholmen

Anna-Karin Holmberg, Hudiksvall

John Ahlström, Jönköping

Peter Baric, Fiskebäck

Pär Månsson, Askersund

Johanna Lantz, Mysingsö

Göran Bondesson, Upplands Väsby

Henrik Wernvik, Lindome

Klas Eriksson, Bromma

Robert Eriksson, Sävedalen

Jonas Eveborn, Linköping

Jakob Svensson, Åkerbygden

Linus Brengesjö, Stockholm

Oskar Johansson, Örbyhus

Arne Josefsson, Mariestad

Daniel Strömner, Vännäs

Lasse Vallmoss, Uppsala

Göran Zettergren, Göteborg

Ingrid Svensson, Kållered

Claes-Göran Ydrefors, Stockholm

Kalle Spetz, Skillinge

Samuel Östersjö, Lidköping

Ulla Marie Gunner, Stockholm

Lars-Anders Kjellberg, Jönköping

Elin Alm, Göteborg

Daniel Åkerblad, Falkenberg

Linda Näkne, Jönköping

Urban Gustafsson, Eksjö

AnnaCarin Abrahamsson, Donsö

Pelle Widman, Gävle

Maria Öst, Stockholm

Lena Huld, Styrsö

Urban Elenäs, Örbyhus

Per Knutsson, Rättvik

Emma Rudäng, Bohus-Björkö

Tobias Wahlström, Tranås

Jan-Eric Larsson, Eksjö

Johan Einarsson, Jönköping

Frida Blomberg, Linköping

P-O Sveder Renklint, Arvika

Erling Andersson, Nässjö

Hanna Enbom, Bromma

Andreas Löwkvist, Västerås

Paul Enlund, Örebro

Gunnar Pettersson, Växjö

Jonas Lundkvist, Örebro

Emanuel Georgson, Trollhättan

Gabriel Blad, Eskilstuna

Jessica Elnefred, Borlänge

Per-Henrik Bark, Linkoping

Ann Westblom, Bromma

David Norén, Floda

Terése Svensson, Mullsjö

Rut Rydberg, Åsbro

André Bertilsson, Luleå

Pehr Hellberg, Enskede

Carola Störbäck, Lund

Lennart Thorsell, Gävle

Pea Karlsson, Lidköping

Carl Sundberg, Halmstad

Sten Högberg, Furulund/Malmö

Lena Olsson, Torpa

Anna Bendes, Stockholm

Alf Englund, Västerås

Derek Walles, Sösala

Peter Lindroos, Alingsås

David Sirviö, Malmö

Tomas Boström, Visby

Gustaf Danielsson, Horla-Siene

Carin Hemmati, Hallunda

Rebecca Simonsson, Trollhättan

Julia Everstrand, Jönköping

Ulla Svensson, Södertälje

Martin Linde, Örebro

Albin Andreasson, Horla-Siene

Angela Collin, Örebro

Anton Ahlmark, Värnamo

Hanna Bogren, Kaxholmen.

Karolina Rönn, Stockholm

Martin Linde, Örebro

Lennart Karlsson, Säffle

Torbjörn Härlin, Åsbro

Ann-Louise Holmlind, Örebro

Maria Schönning, Fellingsbro

Carina Jarlsbonde, Kumla

Christer Hambre, Equmeniakyrkan Region Svea

Erik Lund, Pastorskandidat

Lotta Geisler, Bromma Folkhögskola

Ida-Maria Brengesjö, Equmenia Region Öst

HannaSara Leonos, Hässelby, pastorskandidat

Bertil Svensson, Internationell koordinator, Equmeniakyrkan

David Lund, Pastorskandidat

Jonathan Lennartson, Pastorskandidat

Joakim Stenmo, Equmenia Region Syd

Josue Leones, Pastorskandidat

John Eidering, Equmenia Väst

Patric Forsling, Generalsekreterare Equmenia

Rune W Dahlén, Equmeniakyrkan

Helen Friberg, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Roger Henningsson, Equmeniakyrkan, Region Mitt

Charlotte Thaarup, Equmeniakyrkan, RegionSyd

Jenny Dobers, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Peter Svanberg, samordnare församlingsgrundande Equmeniakyrkan

Lasse Svensson, kyrkoledare Equmeniakyrkan

Olle Alkholm, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Frälsningsarmén

Ragnhild Granholm, Skövde

Elisabeth Mattila, Nässjö

Christina Vauhkola, Skebobruk

Marcus ”Mackan” Andersson, Umeå

Maud Fennvik, Haparanda

Rolf Karlsson, Alingsås

Turid Bååth, Stockholm

Per-Uno Åslund, Stockholm

Christer Eklöv, Umeå

Johanna Fryk, Visby

Henrik Bååth, Stockholm

Karin Larsson, redaktör Stridsropet

Marie Willermark, samfundsledare Frälsningsarmén

Lennart Lundberg, officersskolan

Trosrörelsen

Joakim Lundqvist, Uppsala

Peo Svensson, Sävsjö

Paul John, Falun

Leif Johansson, Uppsala

Sebastian Asklund, Uppsala

Elia Källner, Göteborg

Niklas Strindell, Uppsala

Mats Holmgren, Umeå

Eddie Stigson, Jönköping

Conny Thimberg, Vikarbyn

David Nyrén, Sävsjö

Peder Teglund, Borås

Jan Rosman, Norrköping

Carl-Gustaf Severin, Uppsala

Thomas Nordberg, Örnsköldsvik

Sören Johansson, Bollnäs

Håkan Gniste, Uddevalla

Calle Lilja, Uppsala

Ingrid Lilja, Uppsala

Thomas Lahti, Uppsala

Simon Ahlstrand, Uppsala

Jimmy Patring, Västerås

Per-Olof Eurell, Uppsala

Emil Anderås, Uppsala

Christian Åkerhielm, Uppsala

Jan Blom, Uppsala

Ingmar Aronson, Malmö

Svante Rumar, Uppsala

Mattias Nordström, Uppsala

Robert Johansson, Uppsala

Tormod Flatebö, Sundsvall

Tom Stigson, Sarpsborg

Thomas Wallin, Helsingborg

Övriga

Daniel Karlsson, Stenungsund, Kristet Center Väst

Torbjörn Freij, Stockholm Vineyard

Andreaz Hedén, Stockholm Vineyard

Johan Skog, Skellefteå Vineyard

Josefin Skog, Skellefteå Vineyard

Jörn Hjort, Ledare Vineyard Sverige

Gunnar Axelsson, Malmö Vineyard

Mats Joelsson, Jönköping Vineyard

Henrik Lindmark, Norrköping Vineyard

Per-Magnus Börefelt, Nyköping Vineyard

Ted Jeans, Stockholm Vineyard

Ulf Dagerbrant, Umeå Vineyard

Tomas Lundqvist, Bankeryd, Svenska alliansmissionen

Kennet Heinevik, Lekeryd, Svenska alliansmissionen

Johan Ström, Älta, Svenska alliansmissionen

Jonas Melin, pionjärkonsulent, Svenska alliansmissionen

Ulf Häggqvist, församlingskonsulent, Svenska alliansmissionen

Carl-Johan R Freed, Skarpnäckskyrkan, SAM/EFK

Eva Albertsson, Bodafors Frikyrkoförsamling

Katarina Halldorf, Bönerörelsen Göteborg

Micael Grenholm, Uppsala, Mosaik

Anders Gerdmar, Uppsala, rektor för Skandinavisk Teologisk Högskola

Lasse Andersson, Nävekvarn, församlingen Nyckeln

Erling Wennerlund, Rydaholms frikyrka

David Axelsson, Hällestad friförsamling

Torbjörn Aronson, Uppsala, Teol dr, Skandinavisk teologisk högskola

David Nyström, Uppsala, teolog och kyrkohistoriker

Carolina Nilsson, Jönköping, teologistudent, ALT

Andreas Grumsén, Hässleholm, teologistudent, ALT

Johan Danz, Hyssna församling, Svenska kyrkan

Tobias Elof Hadin, Hammarkullen, EFS/Svenska kyrkan

Christoffer Abrahamsson, Stockholm, EFS

David Åhlén, Stockholm, artist

Maud Cajdert, Gävle, sjukhuspastor

Håkan Englund, Döderhult, Svenska kyrkan

Lennart Åkerlund, Kungälv, Svenska kyrkan

Micael Lundin, Örebro, Kristet Center

Patrik Sandberg, Sverigebönen

Joel Halldorf, Linköping, teolog och kyrkohistoriker

Marianne Andréas, generalsekreterare Sveriges frikyrkosamråd

Kjell Larsson, missionsföreståndare Svenska alliansmissionen

Lars-Gunnar Jonsson, missionssekreterare Svenska Alliansmissionen

Stefan Gustavsson, generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Göran Andreasson, arméledare, Svenska Frälsningsarmén

Jacob Orlenius, Göteborg, föreståndare LinneahusetThomas Henning, Falköping

Görgen Hellman, Vetlanda

Magnus Edforss, Mariestad

Sebastian Tarkiainen, Överhörnäs

Andreas Wessman, Malmö

Stefan Rizell, Lerum

Rolf Gard, Tranås

Henrik Demetriades, Norrköping

Per Hammarström, Härnösand

Mattias Sennehed, Malmö

Paul Orlenius, Stockholm

Christian Kastö, Borås

David Johansson, Sandviken

David Sundström, Luleå

Niclas Nilsson, Mörlunda

Elias Berg, Älvängen

Peter Lewin, Göteborg

Sören Eskilsson, Stockholm

Kjell Eriksson, Delsbo

Pumba Johansson, Mölndal

Patrick Larsson, Avesta

Daniel Alm, Västerås

Krister Hultberg, Lund

Tigleth Malkey, Södertälje

Hans-Erik Bylund, Botkyrka

Sören Perder, Örebro

Johannes Magnusson, Göteborg

Marica Reid, Sollentuna

Stanley Karlman, Karlshamn

Andreas Nielsen, Stockholm

Ulf Sundkvist, Karlskrona

Håkan Nordlund, Bollnäs

Niclas Wiktorell, Nässjö

Malin B Murphy, Gävle

Niclas Forsberg, Östersund

Anders Ekstedt, Linköping

Joakim Appelgren, Gävle

Samuel Rönnbrink, Ärla

Manuel Henriquez, Solna

Allan Ekstedt, Eskilstuna

Robert Bergström, Malmköping

Samuel Wennstig, Bollnäs

Stefan Claar, Norrköping

Jörgen Fahlstedt, Lycksele

Ola Olofsson, Varberg

GertOve Liw, Hudiksvall

Ingrid Andersson, Österfärnebo

Marcus Sönnerbrandt, Linköping

Mattias Edlund, Växjö

Mia Lindgren, Edsbyn

Tomas Höglund, Borlänge

Stefan Beimark, Örnsköldsvik

David Vindlycke, Mariestad

Samuel Hector, Stockholm

Bernt Broberg, Motala

Sven Bengtsson, Skövde

Tommy Sandqvist, Sundsvall

Anders Jansson, Näsviken

Anders Ahlenius, Värnamo

Pär Haglund, Alfta

Tomas Jonsson, Falköping

Kurt Enström, Ljusdal

Samuel Jonsson, Tyresö

Chatrine Carlson, Jönköping

Stig Bomberhult, Växjö

Emil Gillsberg, Mora

Pelle Hörnmark, Föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan

Evangeliska frikyrkan

Claes Rangsjö, Skara

Daniel Lindqvist, Uppsala

Anna Enberg, Ljungsbro

Bengt Freed, Borensberg Godegård

Peter Samuelsson, Umeå

Joachim Elsander, Borlänge

Eleonore Gustafsson, Linköping

Kevin David, Gävle

Mattias Lindsmyr, Rimforsa

Martin Davén, Sundsvall

Anton Johnsson, Finnerödja

Lars Mörling, Husbykyrkan

Fredrik Lignell, Linköping

Mats Nordén, Västerås

Rikard Edefors, Örebro

Robert Bavington, Göteborg

Kiell Thofters, Heby

Johan Mörlid, Klädesholmen

Jan-Gunnar Wahlén, Örebro

Robert Åkerlund, Örnsköldsvik

Thomas Arvidsson, Aneby

Magnus Lilja, Östervåla

Andreas Tofters, Sala

Linalie Karlsson, Linköping

Håkan Karlsson, Råslätt

Anton Fagerstedt, Östra ryd

Erik Bryskhe, Götene

Christer Roshamn, Motala

Henrik Steen, tidigare Huskvarna

Tomas Wallengren, Hillerstorp

Carl Lindahl, Örnsköldsvik

Ingemar Forss, Östersund

Kenneth Hermansson, Östersund

David Axelsson, Huskvarna

Kjell Söderblom, Stockholm

Ivan Lundberg, Älvsbyn

Annika Karlsson, Tingsryd

Richard Hultmar, Luleå

Kjell Waern, Stockholm

Alfred Nygren, Vargön

Mikael Boman, Mullhyttan

Eric Lacabanne, Huskvarna

Karl-Oskar Fredriksson, Djursdala

Waldemar Sjögren, Mariestad

Patricia Ask, Västerort

Per Alexanderson, Örebro

Jan Gustafson, Kisa

Mikael Hallenius, Örebro

Ingemar Fhager, Göteborg

Hans Jansson, Huskvarna

Richard Cruz, Helsingborg

Krister Petersson, Götabro

David Svensson, Skärholmen

Martin Wärnelid, Stockholm

Josefin Lennartsson, Örebro

Urban Gustavsson, Borås

Boris Nilsson, Ljungby

Peter Johansson, Filipstad

Charlotta Aginger, Skärholmen

Maria Furusand, Stockholm

Bengt Sjöberg, Filipstad-Hällefors

Alexander Bervebrink, Malmbäck

Mattias Gustafsson, Malmbäck

Inga-Märtha Isacson, Norrköping

Sofia Bengtsson, Linköping

Samantha Junggren, Korsberga

Sune Nordin, Uppsala

Lennarth Hambre, Linköping

Micael Nilsson, Borås

Conny Thordsson, Tingsryd

Ingrid Thordsson, Tingsryd

Carl-Johan Hultman, Rumskulla

Tord Johansson, Mockfjärd

Daniel Klemetz, Tuve

Lars-Inge Larsson, Asker

Tomas Olsson, Lindesberg

Ingegerd Allansson, Nässjö

Fredrik Wenell, Örebro missionsskola

Mikael Tellbe, Örebro missionsskola

Maritha Vilhelmsson, bönekoordinator Evangeliska frikyrkan

Öyvind Tholvsen, Församlingsprogrammet Evangeliska frikyrkan

Daniel Norburg, Missionsdirektor Evangeliska frikyrkan

Equmeniakyrkan

Per Marklund, Östadkullebygden

Gustaf Björkman, Fiskebäck

Carl Johan Berglund, Uppsala

Johnny Lithell, Göteborg

Andreas Möller, Uppsala

Mattias Martinson, Öckerö

Magnus Kronberg, Sundbyberg

Lars Gunther, Trollhättan

Johan Arenius, Bromma

Thomas Mark, Rydsnäs

Lasse Andersson, Vrigstad

Niklas Björklund, Gävle

Josefine Arenius, Bromma

Stefan Albinsson, Stockholm

Jakob Olofsgård, Jönköping

Jonas Lund, Värne

Jens Marklund, Falun

David Lomas, Ekenässjön

Thomas Sandin, Hackvad

Daniel Sander, Bankeryd

Anders Svensson, Mölndal

Ulf Eriksson, Jönköping

Lennart Okkonen Johansson, Värmlandsnäs

Jovita Häggmyr, Karlstad

Cecilie B.S. Larsen, Dals-Ed

Andreas Sköldmark, Kaxholmen

Anna-Karin Holmberg, Hudiksvall

John Ahlström, Jönköping

Peter Baric, Fiskebäck

Pär Månsson, Askersund

Johanna Lantz, Mysingsö

Göran Bondesson, Upplands Väsby

Henrik Wernvik, Lindome

Klas Eriksson, Bromma

Robert Eriksson, Sävedalen

Jonas Eveborn, Linköping

Jakob Svensson, Åkerbygden

Linus Brengesjö, Stockholm

Oskar Johansson, Örbyhus

Arne Josefsson, Mariestad

Daniel Strömner, Vännäs

Lasse Vallmoss, Uppsala

Göran Zettergren, Göteborg

Ingrid Svensson, Kållered

Claes-Göran Ydrefors, Stockholm

Kalle Spetz, Skillinge

Samuel Östersjö, Lidköping

Ulla Marie Gunner, Stockholm

Lars-Anders Kjellberg, Jönköping

Elin Alm, Göteborg

Daniel Åkerblad, Falkenberg

Linda Näkne, Jönköping

Urban Gustafsson, Eksjö

AnnaCarin Abrahamsson, Donsö

Pelle Widman, Gävle

Maria Öst, Stockholm

Lena Huld, Styrsö

Urban Elenäs, Örbyhus

Per Knutsson, Rättvik

Emma Rudäng, Bohus-Björkö

Tobias Wahlström, Tranås

Jan-Eric Larsson, Eksjö

Johan Einarsson, Jönköping

Frida Blomberg, Linköping

P-O Sveder Renklint, Arvika

Erling Andersson, Nässjö

Hanna Enbom, Bromma

Andreas Löwkvist, Västerås

Paul Enlund, Örebro

Gunnar Pettersson, Växjö

Jonas Lundkvist, Örebro

Emanuel Georgson, Trollhättan

Gabriel Blad, Eskilstuna

Jessica Elnefred, Borlänge

Per-Henrik Bark, Linkoping

Ann Westblom, Bromma

David Norén, Floda

Terése Svensson, Mullsjö

Rut Rydberg, Åsbro

André Bertilsson, Luleå

Pehr Hellberg, Enskede

Carola Störbäck, Lund

Lennart Thorsell, Gävle

Pea Karlsson, Lidköping

Carl Sundberg, Halmstad

Sten Högberg, Furulund/Malmö

Lena Olsson, Torpa

Anna Bendes, Stockholm

Alf Englund, Västerås

Derek Walles, Sösala

Peter Lindroos, Alingsås

David Sirviö, Malmö

Tomas Boström, Visby

Gustaf Danielsson, Horla-Siene

Carin Hemmati, Hallunda

Rebecca Simonsson, Trollhättan

Julia Everstrand, Jönköping

Ulla Svensson, Södertälje

Martin Linde, Örebro

Albin Andreasson, Horla-Siene

Angela Collin, Örebro

Anton Ahlmark, Värnamo

Hanna Bogren, Kaxholmen.

Karolina Rönn, Stockholm

Martin Linde, Örebro

Lennart Karlsson, Säffle

Torbjörn Härlin, Åsbro

Ann-Louise Holmlind, Örebro

Maria Schönning, Fellingsbro

Carina Jarlsbonde, Kumla

Christer Hambre, Equmeniakyrkan Region Svea

Erik Lund, Pastorskandidat

Lotta Geisler, Bromma Folkhögskola

Ida-Maria Brengesjö, Equmenia Region Öst

HannaSara Leonos, Hässelby, pastorskandidat

Bertil Svensson, Internationell koordinator, Equmeniakyrkan

David Lund, Pastorskandidat

Jonathan Lennartson, Pastorskandidat

Joakim Stenmo, Equmenia Region Syd

Josue Leones, Pastorskandidat

John Eidering, Equmenia Väst

Patric Forsling, Generalsekreterare Equmenia

Rune W Dahlén, Equmeniakyrkan

Helen Friberg, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Roger Henningsson, Equmeniakyrkan, Region Mitt

Charlotte Thaarup, Equmeniakyrkan, RegionSyd

Jenny Dobers, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Peter Svanberg, samordnare församlingsgrundande Equmeniakyrkan

Lasse Svensson, kyrkoledare Equmeniakyrkan

Olle Alkholm, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Frälsningsarmén

Ragnhild Granholm, Skövde

Elisabeth Mattila, Nässjö

Christina Vauhkola, Skebobruk

Marcus ”Mackan” Andersson, Umeå

Maud Fennvik, Haparanda

Rolf Karlsson, Alingsås

Turid Bååth, Stockholm

Per-Uno Åslund, Stockholm

Christer Eklöv, Umeå

Johanna Fryk, Visby

Henrik Bååth, Stockholm

Karin Larsson, redaktör Stridsropet

Marie Willermark, samfundsledare Frälsningsarmén

Lennart Lundberg, officersskolan

Trosrörelsen

Joakim Lundqvist, Uppsala

Peo Svensson, Sävsjö

Paul John, Falun

Leif Johansson, Uppsala

Sebastian Asklund, Uppsala

Elia Källner, Göteborg

Niklas Strindell, Uppsala

Mats Holmgren, Umeå

Eddie Stigson, Jönköping

Conny Thimberg, Vikarbyn

David Nyrén, Sävsjö

Peder Teglund, Borås

Jan Rosman, Norrköping

Carl-Gustaf Severin, Uppsala

Thomas Nordberg, Örnsköldsvik

Sören Johansson, Bollnäs

Håkan Gniste, Uddevalla

Calle Lilja, Uppsala

Ingrid Lilja, Uppsala

Thomas Lahti, Uppsala

Simon Ahlstrand, Uppsala

Jimmy Patring, Västerås

Per-Olof Eurell, Uppsala

Emil Anderås, Uppsala

Christian Åkerhielm, Uppsala

Jan Blom, Uppsala

Ingmar Aronson, Malmö

Svante Rumar, Uppsala

Mattias Nordström, Uppsala

Robert Johansson, Uppsala

Tormod Flatebö, Sundsvall

Tom Stigson, Sarpsborg

Thomas Wallin, Helsingborg

Övriga

Daniel Karlsson, Stenungsund, Kristet Center Väst

Torbjörn Freij, Stockholm Vineyard

Andreaz Hedén, Stockholm Vineyard

Johan Skog, Skellefteå Vineyard

Josefin Skog, Skellefteå Vineyard

Jörn Hjort, Ledare Vineyard Sverige

Gunnar Axelsson, Malmö Vineyard

Mats Joelsson, Jönköping Vineyard

Henrik Lindmark, Norrköping Vineyard

Per-Magnus Börefelt, Nyköping Vineyard

Ted Jeans, Stockholm Vineyard

Ulf Dagerbrant, Umeå Vineyard

Tomas Lundqvist, Bankeryd, Svenska alliansmissionen

Kennet Heinevik, Lekeryd, Svenska alliansmissionen

Johan Ström, Älta, Svenska alliansmissionen

Jonas Melin, pionjärkonsulent, Svenska alliansmissionen

Ulf Häggqvist, församlingskonsulent, Svenska alliansmissionen

Carl-Johan R Freed, Skarpnäckskyrkan, SAM/EFK

Eva Albertsson, Bodafors Frikyrkoförsamling

Katarina Halldorf, Bönerörelsen Göteborg

Micael Grenholm, Uppsala, Mosaik

Anders Gerdmar, Uppsala, rektor för Skandinavisk Teologisk Högskola

Lasse Andersson, Nävekvarn, församlingen Nyckeln

Erling Wennerlund, Rydaholms frikyrka

David Axelsson, Hällestad friförsamling

Torbjörn Aronson, Uppsala, Teol dr, Skandinavisk teologisk högskola

David Nyström, Uppsala, teolog och kyrkohistoriker

Carolina Nilsson, Jönköping, teologistudent, ALT

Andreas Grumsén, Hässleholm, teologistudent, ALT

Johan Danz, Hyssna församling, Svenska kyrkan

Tobias Elof Hadin, Hammarkullen, EFS/Svenska kyrkan

Christoffer Abrahamsson, Stockholm, EFS

David Åhlén, Stockholm, artist

Maud Cajdert, Gävle, sjukhuspastor

Håkan Englund, Döderhult, Svenska kyrkan

Lennart Åkerlund, Kungälv, Svenska kyrkan

Micael Lundin, Örebro, Kristet Center

Patrik Sandberg, Sverigebönen

Joel Halldorf, Linköping, teolog och kyrkohistoriker

Marianne Andréas, generalsekreterare Sveriges frikyrkosamråd

Kjell Larsson, missionsföreståndare Svenska alliansmissionen

Lars-Gunnar Jonsson, missionssekreterare Svenska Alliansmissionen

Stefan Gustavsson, generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Göran Andreasson, arméledare, Svenska Frälsningsarmén

Jacob Orlenius, Göteborg, föreståndare LinneahusetThomas Henning, Falköping

Görgen Hellman, Vetlanda

Magnus Edforss, Mariestad

Sebastian Tarkiainen, Överhörnäs

Andreas Wessman, Malmö

Stefan Rizell, Lerum

Rolf Gard, Tranås

Henrik Demetriades, Norrköping

Per Hammarström, Härnösand

Mattias Sennehed, Malmö

Paul Orlenius, Stockholm

Christian Kastö, Borås

David Johansson, Sandviken

David Sundström, Luleå

Niclas Nilsson, Mörlunda

Elias Berg, Älvängen

Peter Lewin, Göteborg

Sören Eskilsson, Stockholm

Kjell Eriksson, Delsbo

Pumba Johansson, Mölndal

Patrick Larsson, Avesta

Daniel Alm, Västerås

Krister Hultberg, Lund

Tigleth Malkey, Södertälje

Hans-Erik Bylund, Botkyrka

Sören Perder, Örebro

Johannes Magnusson, Göteborg

Marica Reid, Sollentuna

Stanley Karlman, Karlshamn

Andreas Nielsen, Stockholm

Ulf Sundkvist, Karlskrona

Håkan Nordlund, Bollnäs

Niclas Wiktorell, Nässjö

Malin B Murphy, Gävle

Niclas Forsberg, Östersund

Anders Ekstedt, Linköping

Joakim Appelgren, Gävle

Samuel Rönnbrink, Ärla

Manuel Henriquez, Solna

Allan Ekstedt, Eskilstuna

Robert Bergström, Malmköping

Samuel Wennstig, Bollnäs

Stefan Claar, Norrköping

Jörgen Fahlstedt, Lycksele

Ola Olofsson, Varberg

GertOve Liw, Hudiksvall

Ingrid Andersson, Österfärnebo

Marcus Sönnerbrandt, Linköping

Mattias Edlund, Växjö

Mia Lindgren, Edsbyn

Tomas Höglund, Borlänge

Stefan Beimark, Örnsköldsvik

David Vindlycke, Mariestad

Samuel Hector, Stockholm

Bernt Broberg, Motala

Sven Bengtsson, Skövde

Tommy Sandqvist, Sundsvall

Anders Jansson, Näsviken

Anders Ahlenius, Värnamo

Pär Haglund, Alfta

Tomas Jonsson, Falköping

Kurt Enström, Ljusdal

Samuel Jonsson, Tyresö

Chatrine Carlson, Jönköping

Stig Bomberhult, Växjö

Emil Gillsberg, Mora

Pelle Hörnmark, Föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan

Evangeliska frikyrkan

Claes Rangsjö, Skara

Daniel Lindqvist, Uppsala

Anna Enberg, Ljungsbro

Bengt Freed, Borensberg Godegård

Peter Samuelsson, Umeå

Joachim Elsander, Borlänge

Eleonore Gustafsson, Linköping

Kevin David, Gävle

Mattias Lindsmyr, Rimforsa

Martin Davén, Sundsvall

Anton Johnsson, Finnerödja

Lars Mörling, Husbykyrkan

Fredrik Lignell, Linköping

Mats Nordén, Västerås

Rikard Edefors, Örebro

Robert Bavington, Göteborg

Kiell Thofters, Heby

Johan Mörlid, Klädesholmen

Jan-Gunnar Wahlén, Örebro

Robert Åkerlund, Örnsköldsvik

Thomas Arvidsson, Aneby

Magnus Lilja, Östervåla

Andreas Tofters, Sala

Linalie Karlsson, Linköping

Håkan Karlsson, Råslätt

Anton Fagerstedt, Östra ryd

Erik Bryskhe, Götene

Christer Roshamn, Motala

Henrik Steen, tidigare Huskvarna

Tomas Wallengren, Hillerstorp

Carl Lindahl, Örnsköldsvik

Ingemar Forss, Östersund

Kenneth Hermansson, Östersund

David Axelsson, Huskvarna

Kjell Söderblom, Stockholm

Ivan Lundberg, Älvsbyn

Annika Karlsson, Tingsryd

Richard Hultmar, Luleå

Kjell Waern, Stockholm

Alfred Nygren, Vargön

Mikael Boman, Mullhyttan

Eric Lacabanne, Huskvarna

Karl-Oskar Fredriksson, Djursdala

Waldemar Sjögren, Mariestad

Patricia Ask, Västerort

Per Alexanderson, Örebro

Jan Gustafson, Kisa

Mikael Hallenius, Örebro

Ingemar Fhager, Göteborg

Hans Jansson, Huskvarna

Richard Cruz, Helsingborg

Krister Petersson, Götabro

David Svensson, Skärholmen

Martin Wärnelid, Stockholm

Josefin Lennartsson, Örebro

Urban Gustavsson, Borås

Boris Nilsson, Ljungby

Peter Johansson, Filipstad

Charlotta Aginger, Skärholmen

Maria Furusand, Stockholm

Bengt Sjöberg, Filipstad-Hällefors

Alexander Bervebrink, Malmbäck

Mattias Gustafsson, Malmbäck

Inga-Märtha Isacson, Norrköping

Sofia Bengtsson, Linköping

Samantha Junggren, Korsberga

Sune Nordin, Uppsala

Lennarth Hambre, Linköping

Micael Nilsson, Borås

Conny Thordsson, Tingsryd

Ingrid Thordsson, Tingsryd

Carl-Johan Hultman, Rumskulla

Tord Johansson, Mockfjärd

Daniel Klemetz, Tuve

Lars-Inge Larsson, Asker

Tomas Olsson, Lindesberg

Ingegerd Allansson, Nässjö

Fredrik Wenell, Örebro missionsskola

Mikael Tellbe, Örebro missionsskola

Maritha Vilhelmsson, bönekoordinator Evangeliska frikyrkan

Öyvind Tholvsen, Församlingsprogrammet Evangeliska frikyrkan

Daniel Norburg, Missionsdirektor Evangeliska frikyrkan

Equmeniakyrkan

Per Marklund, Östadkullebygden

Gustaf Björkman, Fiskebäck

Carl Johan Berglund, Uppsala

Johnny Lithell, Göteborg

Andreas Möller, Uppsala

Mattias Martinson, Öckerö

Magnus Kronberg, Sundbyberg

Lars Gunther, Trollhättan

Johan Arenius, Bromma

Thomas Mark, Rydsnäs

Lasse Andersson, Vrigstad

Niklas Björklund, Gävle

Josefine Arenius, Bromma

Stefan Albinsson, Stockholm

Jakob Olofsgård, Jönköping

Jonas Lund, Värne

Jens Marklund, Falun

David Lomas, Ekenässjön

Thomas Sandin, Hackvad

Daniel Sander, Bankeryd

Anders Svensson, Mölndal

Ulf Eriksson, Jönköping

Lennart Okkonen Johansson, Värmlandsnäs

Jovita Häggmyr, Karlstad

Cecilie B.S. Larsen, Dals-Ed

Andreas Sköldmark, Kaxholmen

Anna-Karin Holmberg, Hudiksvall

John Ahlström, Jönköping

Peter Baric, Fiskebäck

Pär Månsson, Askersund

Johanna Lantz, Mysingsö

Göran Bondesson, Upplands Väsby

Henrik Wernvik, Lindome

Klas Eriksson, Bromma

Robert Eriksson, Sävedalen

Jonas Eveborn, Linköping

Jakob Svensson, Åkerbygden

Linus Brengesjö, Stockholm

Oskar Johansson, Örbyhus

Arne Josefsson, Mariestad

Daniel Strömner, Vännäs

Lasse Vallmoss, Uppsala

Göran Zettergren, Göteborg

Ingrid Svensson, Kållered

Claes-Göran Ydrefors, Stockholm

Kalle Spetz, Skillinge

Samuel Östersjö, Lidköping

Ulla Marie Gunner, Stockholm

Lars-Anders Kjellberg, Jönköping

Elin Alm, Göteborg

Daniel Åkerblad, Falkenberg

Linda Näkne, Jönköping

Urban Gustafsson, Eksjö

AnnaCarin Abrahamsson, Donsö

Pelle Widman, Gävle

Maria Öst, Stockholm

Lena Huld, Styrsö

Urban Elenäs, Örbyhus

Per Knutsson, Rättvik

Emma Rudäng, Bohus-Björkö

Tobias Wahlström, Tranås

Jan-Eric Larsson, Eksjö

Johan Einarsson, Jönköping

Frida Blomberg, Linköping

P-O Sveder Renklint, Arvika

Erling Andersson, Nässjö

Hanna Enbom, Bromma

Andreas Löwkvist, Västerås

Paul Enlund, Örebro

Gunnar Pettersson, Växjö

Jonas Lundkvist, Örebro

Emanuel Georgson, Trollhättan

Gabriel Blad, Eskilstuna

Jessica Elnefred, Borlänge

Per-Henrik Bark, Linkoping

Ann Westblom, Bromma

David Norén, Floda

Terése Svensson, Mullsjö

Rut Rydberg, Åsbro

André Bertilsson, Luleå

Pehr Hellberg, Enskede

Carola Störbäck, Lund

Lennart Thorsell, Gävle

Pea Karlsson, Lidköping

Carl Sundberg, Halmstad

Sten Högberg, Furulund/Malmö

Lena Olsson, Torpa

Anna Bendes, Stockholm

Alf Englund, Västerås

Derek Walles, Sösala

Peter Lindroos, Alingsås

David Sirviö, Malmö

Tomas Boström, Visby

Gustaf Danielsson, Horla-Siene

Carin Hemmati, Hallunda

Rebecca Simonsson, Trollhättan

Julia Everstrand, Jönköping

Ulla Svensson, Södertälje

Martin Linde, Örebro

Albin Andreasson, Horla-Siene

Angela Collin, Örebro

Anton Ahlmark, Värnamo

Hanna Bogren, Kaxholmen.

Karolina Rönn, Stockholm

Martin Linde, Örebro

Lennart Karlsson, Säffle

Torbjörn Härlin, Åsbro

Ann-Louise Holmlind, Örebro

Maria Schönning, Fellingsbro

Carina Jarlsbonde, Kumla

Christer Hambre, Equmeniakyrkan Region Svea

Erik Lund, Pastorskandidat

Lotta Geisler, Bromma Folkhögskola

Ida-Maria Brengesjö, Equmenia Region Öst

HannaSara Leonos, Hässelby, pastorskandidat

Bertil Svensson, Internationell koordinator, Equmeniakyrkan

David Lund, Pastorskandidat

Jonathan Lennartson, Pastorskandidat

Joakim Stenmo, Equmenia Region Syd

Josue Leones, Pastorskandidat

John Eidering, Equmenia Väst

Patric Forsling, Generalsekreterare Equmenia

Rune W Dahlén, Equmeniakyrkan

Helen Friberg, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Roger Henningsson, Equmeniakyrkan, Region Mitt

Charlotte Thaarup, Equmeniakyrkan, RegionSyd

Jenny Dobers, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Peter Svanberg, samordnare församlingsgrundande Equmeniakyrkan

Lasse Svensson, kyrkoledare Equmeniakyrkan

Olle Alkholm, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Frälsningsarmén

Ragnhild Granholm, Skövde

Elisabeth Mattila, Nässjö

Christina Vauhkola, Skebobruk

Marcus ”Mackan” Andersson, Umeå

Maud Fennvik, Haparanda

Rolf Karlsson, Alingsås

Turid Bååth, Stockholm

Per-Uno Åslund, Stockholm

Christer Eklöv, Umeå

Johanna Fryk, Visby

Henrik Bååth, Stockholm

Karin Larsson, redaktör Stridsropet

Marie Willermark, samfundsledare Frälsningsarmén

Lennart Lundberg, officersskolan

Trosrörelsen

Joakim Lundqvist, Uppsala

Peo Svensson, Sävsjö

Paul John, Falun

Leif Johansson, Uppsala

Sebastian Asklund, Uppsala

Elia Källner, Göteborg

Niklas Strindell, Uppsala

Mats Holmgren, Umeå

Eddie Stigson, Jönköping

Conny Thimberg, Vikarbyn

David Nyrén, Sävsjö

Peder Teglund, Borås

Jan Rosman, Norrköping

Carl-Gustaf Severin, Uppsala

Thomas Nordberg, Örnsköldsvik

Sören Johansson, Bollnäs

Håkan Gniste, Uddevalla

Calle Lilja, Uppsala

Ingrid Lilja, Uppsala

Thomas Lahti, Uppsala

Simon Ahlstrand, Uppsala

Jimmy Patring, Västerås

Per-Olof Eurell, Uppsala

Emil Anderås, Uppsala

Christian Åkerhielm, Uppsala

Jan Blom, Uppsala

Ingmar Aronson, Malmö

Svante Rumar, Uppsala

Mattias Nordström, Uppsala

Robert Johansson, Uppsala

Tormod Flatebö, Sundsvall

Tom Stigson, Sarpsborg

Thomas Wallin, Helsingborg

Övriga

Daniel Karlsson, Stenungsund, Kristet Center Väst

Torbjörn Freij, Stockholm Vineyard

Andreaz Hedén, Stockholm Vineyard

Johan Skog, Skellefteå Vineyard

Josefin Skog, Skellefteå Vineyard

Jörn Hjort, Ledare Vineyard Sverige

Gunnar Axelsson, Malmö Vineyard

Mats Joelsson, Jönköping Vineyard

Henrik Lindmark, Norrköping Vineyard

Per-Magnus Börefelt, Nyköping Vineyard

Ted Jeans, Stockholm Vineyard

Ulf Dagerbrant, Umeå Vineyard

Tomas Lundqvist, Bankeryd, Svenska alliansmissionen

Kennet Heinevik, Lekeryd, Svenska alliansmissionen

Johan Ström, Älta, Svenska alliansmissionen

Jonas Melin, pionjärkonsulent, Svenska alliansmissionen

Ulf Häggqvist, församlingskonsulent, Svenska alliansmissionen

Carl-Johan R Freed, Skarpnäckskyrkan, SAM/EFK

Eva Albertsson, Bodafors Frikyrkoförsamling

Katarina Halldorf, Bönerörelsen Göteborg

Micael Grenholm, Uppsala, Mosaik

Anders Gerdmar, Uppsala, rektor för Skandinavisk Teologisk Högskola

Lasse Andersson, Nävekvarn, församlingen Nyckeln

Erling Wennerlund, Rydaholms frikyrka

David Axelsson, Hällestad friförsamling

Torbjörn Aronson, Uppsala, Teol dr, Skandinavisk teologisk högskola

David Nyström, Uppsala, teolog och kyrkohistoriker

Carolina Nilsson, Jönköping, teologistudent, ALT

Andreas Grumsén, Hässleholm, teologistudent, ALT

Johan Danz, Hyssna församling, Svenska kyrkan

Tobias Elof Hadin, Hammarkullen, EFS/Svenska kyrkan

Christoffer Abrahamsson, Stockholm, EFS

David Åhlén, Stockholm, artist

Maud Cajdert, Gävle, sjukhuspastor

Håkan Englund, Döderhult, Svenska kyrkan

Lennart Åkerlund, Kungälv, Svenska kyrkan

Micael Lundin, Örebro, Kristet Center

Patrik Sandberg, Sverigebönen

Joel Halldorf, Linköping, teolog och kyrkohistoriker

Marianne Andréas, generalsekreterare Sveriges frikyrkosamråd

Kjell Larsson, missionsföreståndare Svenska alliansmissionen

Lars-Gunnar Jonsson, missionssekreterare Svenska Alliansmissionen

Stefan Gustavsson, generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Göran Andreasson, arméledare, Svenska Frälsningsarmén

Jacob Orlenius, Göteborg, föreståndare LinneahusetThomas Henning, Falköping

Görgen Hellman, Vetlanda

Magnus Edforss, Mariestad

Sebastian Tarkiainen, Överhörnäs

Andreas Wessman, Malmö

Stefan Rizell, Lerum

Rolf Gard, Tranås

Henrik Demetriades, Norrköping

Per Hammarström, Härnösand

Mattias Sennehed, Malmö

Paul Orlenius, Stockholm

Christian Kastö, Borås

David Johansson, Sandviken

David Sundström, Luleå

Niclas Nilsson, Mörlunda

Elias Berg, Älvängen

Peter Lewin, Göteborg

Sören Eskilsson, Stockholm

Kjell Eriksson, Delsbo

Pumba Johansson, Mölndal

Patrick Larsson, Avesta

Daniel Alm, Västerås

Krister Hultberg, Lund

Tigleth Malkey, Södertälje

Hans-Erik Bylund, Botkyrka

Sören Perder, Örebro

Johannes Magnusson, Göteborg

Marica Reid, Sollentuna

Stanley Karlman, Karlshamn

Andreas Nielsen, Stockholm

Ulf Sundkvist, Karlskrona

Håkan Nordlund, Bollnäs

Niclas Wiktorell, Nässjö

Malin B Murphy, Gävle

Niclas Forsberg, Östersund

Anders Ekstedt, Linköping

Joakim Appelgren, Gävle

Samuel Rönnbrink, Ärla

Manuel Henriquez, Solna

Allan Ekstedt, Eskilstuna

Robert Bergström, Malmköping

Samuel Wennstig, Bollnäs

Stefan Claar, Norrköping

Jörgen Fahlstedt, Lycksele

Ola Olofsson, Varberg

GertOve Liw, Hudiksvall

Ingrid Andersson, Österfärnebo

Marcus Sönnerbrandt, Linköping

Mattias Edlund, Växjö

Mia Lindgren, Edsbyn

Tomas Höglund, Borlänge

Stefan Beimark, Örnsköldsvik

David Vindlycke, Mariestad

Samuel Hector, Stockholm

Bernt Broberg, Motala

Sven Bengtsson, Skövde

Tommy Sandqvist, Sundsvall

Anders Jansson, Näsviken

Anders Ahlenius, Värnamo

Pär Haglund, Alfta

Tomas Jonsson, Falköping

Kurt Enström, Ljusdal

Samuel Jonsson, Tyresö

Chatrine Carlson, Jönköping

Stig Bomberhult, Växjö

Emil Gillsberg, Mora

Pelle Hörnmark, Föreståndare för Pingst fria församlingar i samverkan

Evangeliska frikyrkan

Claes Rangsjö, Skara

Daniel Lindqvist, Uppsala

Anna Enberg, Ljungsbro

Bengt Freed, Borensberg Godegård

Peter Samuelsson, Umeå

Joachim Elsander, Borlänge

Eleonore Gustafsson, Linköping

Kevin David, Gävle

Mattias Lindsmyr, Rimforsa

Martin Davén, Sundsvall

Anton Johnsson, Finnerödja

Lars Mörling, Husbykyrkan

Fredrik Lignell, Linköping

Mats Nordén, Västerås

Rikard Edefors, Örebro

Robert Bavington, Göteborg

Kiell Thofters, Heby

Johan Mörlid, Klädesholmen

Jan-Gunnar Wahlén, Örebro

Robert Åkerlund, Örnsköldsvik

Thomas Arvidsson, Aneby

Magnus Lilja, Östervåla

Andreas Tofters, Sala

Linalie Karlsson, Linköping

Håkan Karlsson, Råslätt

Anton Fagerstedt, Östra ryd

Erik Bryskhe, Götene

Christer Roshamn, Motala

Henrik Steen, tidigare Huskvarna

Tomas Wallengren, Hillerstorp

Carl Lindahl, Örnsköldsvik

Ingemar Forss, Östersund

Kenneth Hermansson, Östersund

David Axelsson, Huskvarna

Kjell Söderblom, Stockholm

Ivan Lundberg, Älvsbyn

Annika Karlsson, Tingsryd

Richard Hultmar, Luleå

Kjell Waern, Stockholm

Alfred Nygren, Vargön

Mikael Boman, Mullhyttan

Eric Lacabanne, Huskvarna

Karl-Oskar Fredriksson, Djursdala

Waldemar Sjögren, Mariestad

Patricia Ask, Västerort

Per Alexanderson, Örebro

Jan Gustafson, Kisa

Mikael Hallenius, Örebro

Ingemar Fhager, Göteborg

Hans Jansson, Huskvarna

Richard Cruz, Helsingborg

Krister Petersson, Götabro

David Svensson, Skärholmen

Martin Wärnelid, Stockholm

Josefin Lennartsson, Örebro

Urban Gustavsson, Borås

Boris Nilsson, Ljungby

Peter Johansson, Filipstad

Charlotta Aginger, Skärholmen

Maria Furusand, Stockholm

Bengt Sjöberg, Filipstad-Hällefors

Alexander Bervebrink, Malmbäck

Mattias Gustafsson, Malmbäck

Inga-Märtha Isacson, Norrköping

Sofia Bengtsson, Linköping

Samantha Junggren, Korsberga

Sune Nordin, Uppsala

Lennarth Hambre, Linköping

Micael Nilsson, Borås

Conny Thordsson, Tingsryd

Ingrid Thordsson, Tingsryd

Carl-Johan Hultman, Rumskulla

Tord Johansson, Mockfjärd

Daniel Klemetz, Tuve

Lars-Inge Larsson, Asker

Tomas Olsson, Lindesberg

Ingegerd Allansson, Nässjö

Fredrik Wenell, Örebro missionsskola

Mikael Tellbe, Örebro missionsskola

Maritha Vilhelmsson, bönekoordinator Evangeliska frikyrkan

Öyvind Tholvsen, Församlingsprogrammet Evangeliska frikyrkan

Daniel Norburg, Missionsdirektor Evangeliska frikyrkan

Equmeniakyrkan

Per Marklund, Östadkullebygden

Gustaf Björkman, Fiskebäck

Carl Johan Berglund, Uppsala

Johnny Lithell, Göteborg

Andreas Möller, Uppsala

Mattias Martinson, Öckerö

Magnus Kronberg, Sundbyberg

Lars Gunther, Trollhättan

Johan Arenius, Bromma

Thomas Mark, Rydsnäs

Lasse Andersson, Vrigstad

Niklas Björklund, Gävle

Josefine Arenius, Bromma

Stefan Albinsson, Stockholm

Jakob Olofsgård, Jönköping

Jonas Lund, Värne

Jens Marklund, Falun

David Lomas, Ekenässjön

Thomas Sandin, Hackvad

Daniel Sander, Bankeryd

Anders Svensson, Mölndal

Ulf Eriksson, Jönköping

Lennart Okkonen Johansson, Värmlandsnäs

Jovita Häggmyr, Karlstad

Cecilie B.S. Larsen, Dals-Ed

Andreas Sköldmark, Kaxholmen

Anna-Karin Holmberg, Hudiksvall

John Ahlström, Jönköping

Peter Baric, Fiskebäck

Pär Månsson, Askersund

Johanna Lantz, Mysingsö

Göran Bondesson, Upplands Väsby

Henrik Wernvik, Lindome

Klas Eriksson, Bromma

Robert Eriksson, Sävedalen

Jonas Eveborn, Linköping

Jakob Svensson, Åkerbygden

Linus Brengesjö, Stockholm

Oskar Johansson, Örbyhus

Arne Josefsson, Mariestad

Daniel Strömner, Vännäs

Lasse Vallmoss, Uppsala

Göran Zettergren, Göteborg

Ingrid Svensson, Kållered

Claes-Göran Ydrefors, Stockholm

Kalle Spetz, Skillinge

Samuel Östersjö, Lidköping

Ulla Marie Gunner, Stockholm

Lars-Anders Kjellberg, Jönköping

Elin Alm, Göteborg

Daniel Åkerblad, Falkenberg

Linda Näkne, Jönköping

Urban Gustafsson, Eksjö

AnnaCarin Abrahamsson, Donsö

Pelle Widman, Gävle

Maria Öst, Stockholm

Lena Huld, Styrsö

Urban Elenäs, Örbyhus

Per Knutsson, Rättvik

Emma Rudäng, Bohus-Björkö

Tobias Wahlström, Tranås

Jan-Eric Larsson, Eksjö

Johan Einarsson, Jönköping

Frida Blomberg, Linköping

P-O Sveder Renklint, Arvika

Erling Andersson, Nässjö

Hanna Enbom, Bromma

Andreas Löwkvist, Västerås

Paul Enlund, Örebro

Gunnar Pettersson, Växjö

Jonas Lundkvist, Örebro

Emanuel Georgson, Trollhättan

Gabriel Blad, Eskilstuna

Jessica Elnefred, Borlänge

Per-Henrik Bark, Linkoping

Ann Westblom, Bromma

David Norén, Floda

Terése Svensson, Mullsjö

Rut Rydberg, Åsbro

André Bertilsson, Luleå

Pehr Hellberg, Enskede

Carola Störbäck, Lund

Lennart Thorsell, Gävle

Pea Karlsson, Lidköping

Carl Sundberg, Halmstad

Sten Högberg, Furulund/Malmö

Lena Olsson, Torpa

Anna Bendes, Stockholm

Alf Englund, Västerås

Derek Walles, Sösala

Peter Lindroos, Alingsås

David Sirviö, Malmö

Tomas Boström, Visby

Gustaf Danielsson, Horla-Siene

Carin Hemmati, Hallunda

Rebecca Simonsson, Trollhättan

Julia Everstrand, Jönköping

Ulla Svensson, Södertälje

Martin Linde, Örebro

Albin Andreasson, Horla-Siene

Angela Collin, Örebro

Anton Ahlmark, Värnamo

Hanna Bogren, Kaxholmen.

Karolina Rönn, Stockholm

Martin Linde, Örebro

Lennart Karlsson, Säffle

Torbjörn Härlin, Åsbro

Ann-Louise Holmlind, Örebro

Maria Schönning, Fellingsbro

Carina Jarlsbonde, Kumla

Christer Hambre, Equmeniakyrkan Region Svea

Erik Lund, Pastorskandidat

Lotta Geisler, Bromma Folkhögskola

Ida-Maria Brengesjö, Equmenia Region Öst

HannaSara Leonos, Hässelby, pastorskandidat

Bertil Svensson, Internationell koordinator, Equmeniakyrkan

David Lund, Pastorskandidat

Jonathan Lennartson, Pastorskandidat

Joakim Stenmo, Equmenia Region Syd

Josue Leones, Pastorskandidat

John Eidering, Equmenia Väst

Patric Forsling, Generalsekreterare Equmenia

Rune W Dahlén, Equmeniakyrkan

Helen Friberg, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Roger Henningsson, Equmeniakyrkan, Region Mitt

Charlotte Thaarup, Equmeniakyrkan, RegionSyd

Jenny Dobers, Equmeniakyrkan, Region Stockholm

Peter Svanberg, samordnare församlingsgrundande Equmeniakyrkan

Lasse Svensson, kyrkoledare Equmeniakyrkan

Olle Alkholm, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Sofia Camnerin, biträdande kyrkoledare Equmeniakyrkan

Frälsningsarmén

Ragnhild Granholm, Skövde

Elisabeth Mattila, Nässjö

Christina Vauhkola, Skebobruk

Marcus ”Mackan” Andersson, Umeå

Maud Fennvik, Haparanda

Rolf Karlsson, Alingsås

Turid Bååth, Stockholm

Per-Uno Åslund, Stockholm

Christer Eklöv, Umeå

Johanna Fryk, Visby

Henrik Bååth, Stockholm

Karin Larsson, redaktör Stridsropet

Marie Willermark, samfundsledare Frälsningsarmén

Lennart Lundberg, officersskolan

Trosrörelsen

Joakim Lundqvist, Uppsala

Peo Svensson, Sävsjö

Paul John, Falun

Leif Johansson, Uppsala

Sebastian Asklund, Uppsala

Elia Källner, Göteborg

Niklas Strindell, Uppsala

Mats Holmgren, Umeå

Eddie Stigson, Jönköping

Conny Thimberg, Vikarbyn

David Nyrén, Sävsjö

Peder Teglund, Borås

Jan Rosman, Norrköping

Carl-Gustaf Severin, Uppsala

Thomas Nordberg, Örnsköldsvik

Sören Johansson, Bollnäs

Håkan Gniste, Uddevalla

Calle Lilja, Uppsala

Ingrid Lilja, Uppsala

Thomas Lahti, Uppsala

Simon Ahlstrand, Uppsala

Jimmy Patring, Västerås

Per-Olof Eurell, Uppsala

Emil Anderås, Uppsala

Christian Åkerhielm, Uppsala

Jan Blom, Uppsala

Ingmar Aronson, Malmö

Svante Rumar, Uppsala

Mattias Nordström, Uppsala

Robert Johansson, Uppsala

Tormod Flatebö, Sundsvall

Tom Stigson, Sarpsborg

Thomas Wallin, Helsingborg

Övriga

Daniel Karlsson, Stenungsund, Kristet Center Väst

Torbjörn Freij, Stockholm Vineyard

Andreaz Hedén, Stockholm Vineyard

Johan Skog, Skellefteå Vineyard

Josefin Skog, Skellefteå Vineyard

Jörn Hjort, Ledare Vineyard Sverige

Gunnar Axelsson, Malmö Vineyard

Mats Joelsson, Jönköping Vineyard

Henrik Lindmark, Norrköping Vineyard

Per-Magnus Börefelt, Nyköping Vineyard

Ted Jeans, Stockholm Vineyard

Ulf Dagerbrant, Umeå Vineyard

Tomas Lundqvist, Bankeryd, Svenska alliansmissionen

Kennet Heinevik, Lekeryd, Svenska alliansmissionen

Johan Ström, Älta, Svenska alliansmissionen

Jonas Melin, pionjärkonsulent, Svenska alliansmissionen

Ulf Häggqvist, församlingskonsulent, Svenska alliansmissionen

Carl-Johan R Freed, Skarpnäckskyrkan, SAM/EFK

Eva Albertsson, Bodafors Frikyrkoförsamling

Katarina Halldorf, Bönerörelsen Göteborg

Micael Grenholm, Uppsala, Mosaik

Anders Gerdmar, Uppsala, rektor för Skandinavisk Teologisk Högskola

Lasse Andersson, Nävekvarn, församlingen Nyckeln

Erling Wennerlund, Rydaholms frikyrka

David Axelsson, Hällestad friförsamling

Torbjörn Aronson, Uppsala, Teol dr, Skandinavisk teologisk högskola

David Nyström, Uppsala, teolog och kyrkohistoriker

Carolina Nilsson, Jönköping, teologistudent, ALT

Andreas Grumsén, Hässleholm, teologistudent, ALT

Johan Danz, Hyssna församling, Svenska kyrkan

Tobias Elof Hadin, Hammarkullen, EFS/Svenska kyrkan

Christoffer Abrahamsson, Stockholm, EFS

David Åhlén, Stockholm, artist

Maud Cajdert, Gävle, sjukhuspastor

Håkan Englund, Döderhult, Svenska kyrkan

Lennart Åkerlund, Kungälv, Svenska kyrkan

Micael Lundin, Örebro, Kristet Center

Patrik Sandberg, Sverigebönen

Joel Halldorf, Linköping, teolog och kyrkohistoriker

Marianne Andréas, generalsekreterare Sveriges frikyrkosamråd

Kjell Larsson, missionsföreståndare Svenska alliansmissionen

Lars-Gunnar Jonsson, missionssekreterare Svenska Alliansmissionen

Stefan Gustavsson, generalsekreterare Svenska Evangeliska Alliansen

Göran Andreasson, arméledare, Svenska Frälsningsarmén

Jacob Orlenius, Göteborg, föreståndare Linneahuset

Svara


Bengt 8/10-2018, 09:43

Det bästa kan nog vara att be för dom

Svara


Stefan Jonasson 8/10-2018, 22:49

Jag fattar ingenting vad var det där för lista på folk..? Vad är ni oense om...jag orkade inte hänga med det var så många kommentarer...

Svara


Stefan Jonasson 8/10-2018, 23:26

Jag läste början på 1 korinter brevet idag om församlingen och om att mötas till guds tjänst.... 1kor 1:2-3 från Paulus.. Till GUDS FÖRSAMLING I KORINT (Sverige Stockholm), de som *helgats* I KRISTUS JESUS, *de kallade*och *de heliga*tillsammans med ALLA DEM SOM PÅ VARJE PLATS DÄR DE ELLER VI BOR, ÅKALLAR VÅR HERRES JESUS KRISTI NAMN:NÅD VARE MED ER OCH FRID FRÅN GUD, VÅR FADER, OCH HERREN JESUS KRISTUS.. temat fortsätter i kap 1:10 17...förmaning han börjar med vilka vi är sedan kommer förmaningen... Förekomst av av *stridigheter.. *Pastors dyrkan*skryt över den ledare man ser upp till... Sedan fortsätter han i kap 3:1-9 han önskar att han kunde tala till dom(kyrkan i KORINT(Sverige stockholm).. som andliga människor han talade till till köttsliga människor(vi är fortfarande dom heliga) MEN DOM HELIGA(paradox) så länge det råder AVUND.. STRID.. bland er är ni ändå inte köttsliga och lever som alla andra(MEN ÄNDÅ HELIGA) spädbarn i KRISTUS *dyrkan av ledare skryt över dom ledare och lärare man ser upp till.....någon planterar en annan vattnar (ledare som betjänar kyrkan) varken den som planterar eller den som vattnar betyder något, utan endast den som ger 🌿 växten, och det är GUD. vi ser här att det är mycket möjligt för en kristen att vara lika köttsliga som en människa som inte är född på nytt.. Men skillnaden är att Paulus kallar oss ändå DOM HELIGA.. Jag hoppas att ingen tar åt sig och känner sig fördömd VI ÄR ÄNDÅ DOM HELIGA OCH HELGADE DOM KALLADE....

Svara


Stefan Jonasson 8/10-2018, 23:39

Okej jag förstår vad listan var nu. Jobbig debatt det här med invandringen.. Har aldrig nånsin varit rasist. Nazismen var en styggelse.... Men jag tycker att vi måste bli medvetna om islams villfarelse... Kanske är islams politiska inflytande i Sverige en slags GUDS dom över väst världen över den dumhet som frodas i GUDS förnekelsens fotspår..

Svara


AnnMarie 8/10-2018, 23:56

Svar till Tomas N.

Vi får verkligen hoppas att dessa pastorer som skrev på listan har ångrat sig och ändrat åsikt.I annat fall är det verkligen allvarligt för då är de ju totalt förblindade.Det vore ju på sin plats att de även erkände att de hade fel och inte begrep bättre då!De är ju faktiskt pastorer/församlingsledare .En del borde också be om ursäkt då de mer eller mindre ifrågasatt om de som var emot fri invandring eller röstade på SD var kristna.Det kan man sopa under mattan så lätt!!

Svara


Tomas N 9/10-2018, 00:23

Svar till AnnMarie.

Ja ,och nu har debatten pågått under ganska lång tid p g a valet och är inte över ännu.

Eftersom en del går över gränsen till hur nsaker kan och bör lyftas,så är det viktigt att markera en position. Det finns andliga regler och ordningar att hålla sig till.

Uthållighet och lidande är korsets väg och det kan nog gälla även inom kyrkan om det är så att världsliga och politiska krafter har fått för stor plats.

Guds vilja och utredande kommer ske på det ena eller andra sättet och det gäller att inte dras med i de politiska krafterna,vare sig det vänsterglobalistiska eller den hårdnackade egoismen och stridigheter. Var linjen och gränsen går får var och en bedöma och frukten som följer är synlig

Svara


Fredrik Fregoran Göransson 9/10-2018, 02:30

Partier är desperat vill stänga sd eftersom folket har vaknat och det är kaos bland två block och tredje block vi får se hur det går med regeringsalternativ vad dom beslutar och kanske nyval eller framtiden vaknar ännu folket och röstar för sd jag läste politiker inser det går inte köpa sd anhängare eller sånt dom går inte muta och ökar bara detta händer i världen folket vaknar och gör annat och stoppar eliten

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, onsdag 21 augusti 2019 kl. 11:05

Jesus söker: Jon, Jonna!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 05:22

Tack Jesus för din kärlek! Lämnar mig o min familj nu helt i dina händer. Ta hand om oss idag och varje ny dag. Behöver dig Jesus o din välsignelse. Vill leva helt i din vilja. Tack för bönens kraft.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp