644 online! | Sidvisningar idag: 158 831 | Igår: 178 682 |

www.apg29.nu


Varför granskas inte Pridefestivalen?

Av HOLGER NILSSON 

Varför granskas inte Pridefestivalen?

Bild: vetlandaposten.se. 

Var finns den kritiska granskningen av Pridefestivalen? Det är en fråga som behöver ställas.

Vi är vana vid att media granskar det mesta i alla samhällets hörn och funktioner, men när det kommer till den återkommande Pridefestivalen verkar det som granskningen tagit semester under den veckan.

Finns det kanske inte något att granska?

Om nu inte media har kommit till skott med någon granskning, gjorde i alla fall Claphaminstitutet det då de i år kom med en rapport angående Pridefestivalen. Namnet på rapporten är: ”Det färgglada mörkret.” I den framkom sådana uppgifter som för de flesta är okända, om vad som förekommer på Pridefestivalen. För att bara kort nämna vad som ryms under det som har beteckningen BDSM, är sådant som handlar om bestraffning, bondage och dominans.

I dessa sexutövningar ingår det som vi vanligtvis skulle kalla tortyr, exempelvis att sticka kroppsdelar med vassa nålar. Det är alltså sadism, våld och självskadande som finns med i det som kallas BDSM och detta låter Pridefestivalen passera och får presenteras där.

Man behöver inte ens gå till den rapporten för att få inblick i vad Pridefestivalen innehåller, det är bara att gå in och läsa deras eget program. Här är ett litet axplock av rubriker från årets program: ”Prova på Smisk, Prova på Rep, Animalistic subcultures & sexuality, Allt om strap-on sex, Guide till strap-on sex, Chemsex Stockholm, Aspekter på rottingen.”

Här bejakas det mesta, vanliga samlag mellan man och kvinna, det är det inte tal om. Här gäller det att leva ut sina sexuella begär maximalt på alla tänkbara och otänkbara sätt. Vad sägs om sex och våld och sex kopplat till droger?

Istället för att media granskar blir man en megafon och reklampelare för festivalen. Tidningar upplåter spaltmeter efter spaltmeter till reklam för festivalen och en hyllning av den. Även i nyhetssändningar på tv brukar det vara återkommande rapportering om Pridefestivalen. Jag trodde att nyhetsmedia skulle rapportera om just nyheter. Pridefestivalen är ingen nyhet, den har många år på nacken, men i media verkar det som att det vore något alldeles nytt!

Nej, det handlar om människan och hennes sexualliv – det är inget nytt. Möjligtvis förpackningen som Pridefestivalen har och alla dess olika uttryck. Ja, dessa är sannerligen nya – sådant som aldrig tidigare i historien har förekommit när det gäller sexualliv.

Behöver festivalen för övrigt stöd? Inte ekonomiskt i alla fall. Enligt uppgifter gick festivalen förra året i vinst med en miljon i överskott. Trots överskott går Stockholm stad in med stöd på 400 000 kronor!

Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan hjälper till med 400 000 vardera! Då finns det pengar!

Kulmen på festivalen nås på avslutningsdagen med Pridetåget som paraderar genom vår huvudstads gator. Då går hundratusentals av medborgare ut för att titta på tidernas spektakel – men man har ju blivit inpräntad att detta verkligen är något nytt att beskåda – precis som folket i sagan trodde när det gällde kejsarens och hans nya kläder.

Det är bara det att kejsaren hade inga kläder, han var naken. Där stod dessa människor i sagan som levande exempel på hur man kan få människor att tro att detta var något fint och extraordinärt som man såg.

Precis som folket i sagan får man se nakenhet, men i betydligt större utsträckning. Det tragiska är bara att det inte är en saga – det är Sverige år 2018.


HOLGER NILSSON

www.flammor.com

---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.

...

Denna artikel är publicerad som en insändare i Vetlandaposten som också svarar direkt under artikeln:

Svar direkt: Vi bevakar det relevanta


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 4 augusti 2018 10:07 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


32 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Erik S

Nej pride granskas självklart inte, därför att det är så totalt PK. Hela det förljugna etablissemanget anser att detta spektakel är helt rätt och riktigt. Vänstern och dess media applåderar stående-"allas lika värde ni vet". Den devisen säger ingenting.

Vänstern har under många år, indoktrinerat samhället på många sätt, ett är genom rfsl/rfsu och framhållit det viktiga med homo-relationer. Här kommer då pride som kronan på verket. Det förväntas att alla skall delta och gilla denna dårskap. Annars är man suspekt. Så långt har det gått. Går du emot pride, så får du löpa gatlopp i sociala medier-som sagt så långt har det gått.

Någon granskning kommer det ej att bli, så länge vänstern har makt. Vid maktbyte får vi hoppas att något händer.

Det tragiska är, att s.k pastorer, präster uppmanar sina medlemmar att gå med i vansinnet. Framförallt från Equmenia och SvK. Fina pastorer vi har. Gud hjälpe dom.

Svara -   - 4/8-18 11:47 -


Gerdt Malm

Blir det några konsekvenser efter att år in och år ut få detta dravel som pridefestivalen är,kastat i ansiktet på en?Jag ser bara ett scenario : hus efter hus lagda i ruiner eftersom krigets fasor till slut har nått landet. Sodoms undergång = Sveriges undergång. Hela landet är genomsyrat av Sodoms ande. Konsekvensen är bara undergången kvar. (Sedan kommer det säkert någon eller några att dra upp det här med väckelse, jag ser bara ett scenario igen : I lidandet och fasorna efter ett krig kommer det att finnas en räddad skara.)" Huru skulle jag kunna rädda dig om inte genom nöd " En sak är säker och den tummar jag inte på : PRIDEFESTIVALEN = UNDERGÅNG !!!

Svara -   - 4/8-18 13:34 -


Irene

Svar till Erik S.

Guds ord säger om babels torm att den har gjort hela jorden drucken

Babels torns profetia

Svara -   - 4/8-18 13:37 -


Bengt

Bra skrivet holger

Svara -   - 4/8-18 13:59 -


Lena Henricson

Den stora risken är att man till slut inte orkar reagera. Bra att du orkar, Holger! Och dessutom lyfter fram saker som de flesta inte känner till om pride! 🌺

Svara -   - 4/8-18 14:21 -


Lukas

Är väl med pride som annat i landet sus & dus att man vägrar ta till sej fakta och tänka till innan. Först när man ser det katastrofala resultatet i vitögat kan man använda förnuftet efter att man tvingats till det, när det är försent att avvärja katastrofen. De etablerade makthavarna jamsar med, annars blir de hudflängda av den mediala inkvisitionen som de f ö lever i symbios med. Men det kan nog bli en chock på valnatten.

Svara -   - 4/8-18 15:03 -


Bengt

Blir dom blöta av regn i alla fall i pridetåget?

I år

Svara -   - 4/8-18 15:21 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Det blåser ju en del i alla fall

Svara -   - 4/8-18 15:54 -


Bengt

Något regn verkar det inte ha blivit på

Pride

Svara -   - 4/8-18 19:04 -


Tomas N

Det är häpnadsväckande ,men också en allvarlig varning om vart vi är på väg. Vem kunde tro att det skulle växa som det gjort på 20 år.

Även om de som är involverade i denna livsstilen tyvärr ocksåverkar växa ,så är det ju mest tydligt en del i den "demokratiska värdegrunden" som alltmer visar sina färger.

Katerina Janouch twittrade en ganska slående bild av de makterna som vi skall böja oss under. Billden visar på feminism,islam och hbtq,saknas där gär mångkultur/antirasism.

Det kostar redan idag på att kritisera hbtq trenden,så elogo ,uppmuntran och förbön till de som gör det t ex Claphaminstitutet.

Demokrati har kommit att betyda en del värderingar som inte är så bra och inte har med demokrati att göre. Det värsta är att det kommer hårda straff för de som kliver ut i det otillåtna åsikterna(höger om åsiktskorridoren)

Tipsar förresten om Johan Hakelius artikel i Expressen apropå åsiktskorridoren,han baserar artikeln på bibeln,så det är bra :). Handlar om syndabockar.

Svara -   - 4/8-18 19:10 -


Bengt

Det var bra det

Svara -   - 4/8-18 20:11 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Vem kunde tro att det skulle växa som det gjort på 20 år

Arbetet bakom alla dessa perversa kalas är ändå inte så nytt, även om inte just dessa öppna festivaler har funnits hela tiden!

Redan före 80-talets inbrott, alltså för över minst ca 40 år sen så fanns det en klubb i Borås som kallades för Liberty" där denna sorts onda livsstil hägrade. Om de finns kvar där idag har jag ingen aning om?

Ur dessa kretsar träder senare Christer Björkman fram på Sveriges arenor som en frontfigur för hela musiksverige. Men redan då hade det alltså börjat på riktigt allvar. Jag kände personligen en från tidiga barnsben som hade hakat på denna livsstil, och ibland hade börjat vistas där enligt rykten, men hans liv avslutades redan runt 20 års åldern pga denna djävulskhet och som en frukt av detta, något som alltså band och senare tvingade denna unga kamrat till självmord.

Låt oss ändå be för dessa stackars människor som är så oerhört lurade av den skenhelige satan "ljusets ängel", de förstår inte alls vilket mörker som lurar bakom kulisserna. Låt oss minnas att det inte är mot människor av kött och blod våran kamp består så att vi inte missar målet!

(Ef 6:12) Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.

Det är djävulen och hans onda andar som lurar alla dessa människor att det skulle handla om kärlek, men det handlar alltså inte det minsta om någon äkta kärlek utan endast om köttsliga begär och uppror mot Gud! Må Jesus rädda så många som möjligt undan detta eländes elände! 🙏

Svara -   - 4/8-18 20:22 -


Tomas N

Svar till Leif Boman .

Ja absolut,det är ett långsiktigt arbete som ligger bakom.Reflektionen kom ändå över att just det offentliga manifesterandet pågått i 20 år

Trots det uppenbara i att många lider i denna destruktiva livsstil,inte minst de som tvingats på konstiga värderingar i dagis skolor etc och senare i pubertet fram till det unga vuxenlivet,så tänker jag kanske mera på den politiska makten som följer

Man behöver inte veta hur det var i Sodom,men själv undrar jag om det inte var så att kanske hälften deltog aktivt i perversiteterna och resten samtyckte ,böjde sig och applåderade .Kanske för att man kunde döva sitt samvete av mera normala utsvävningar med att det fans perversiteter som var ännu värre och som man kunde skratta åt.

Lösa funderingar kanske,men är det sant så återspeglar det ju hur det ser ut idag. Man gör detta i kärlekens namn.Men bäddar för all tänkbar orenhet och en delvis förstörd uppväxande generation. Männen som är tänkta att vara andliga ledare finns ingenstans och de allra flesta har samma syn som Lots hustru,vilket vi varnas för.

Paulus varnar ju för att både göra synd och att samtycka till andra som gör det. omoraliska utsvävningar var vanliga i Romarriket och efter de hedniska delvis perversa vanorna som förekom.

Man behöver praktisera i nutid det bibliska begreppet att avskilja sig från all denna orenhet,men ändå finnas där och vara till hjälp på något sätt

Svara -   - 4/8-18 20:41 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Javisst Tomas!

Svara -   - 4/8-18 21:03 -


Bengt

Många homosexuella lider nog i tysthet när

Pride pågår
Kanske inte vill liknas vid dom extrema
Som är med i tåget

Svara -   - 4/8-18 22:18 -


Lars

Svar till Erik S.

Det är viktigt att klargöra att det faktiskt är så att equmeniPastorer gör så

Dessutom satsar kyrkan centralt 10000 kr på ett tält dvs en form av sponsring

Läs gärnamer underlag på www.klassiskbaptism.se

Svara -   - 4/8-18 22:57 -


Tomas N

En tanke som dyker upp som egentligen inte är ny,men som dyker upp i detta pridespektakel är detta.

Allas lika värde är kanske det främsta valspråket och ett av det främsta buden i denna tidens liberala "demokratireligion"

Och det låter ju bra till en början,men vi som sett det utvecklats i praktiken ser att det är en dålig kopia av en av Guds rikes principer. Den sekulärhumanistiska varianten är mera inkluderande ,men också extremt exluderande ur vissa vinklar.

Man kan inte ta Gudomliga designer och genomföra dem i praktiken utan Gudutan att det blir feloch i slutändan groteskt.

Min tanke som jag får härär att detta är kanske ett tecken på antikristriket och den religionen.På samma sättsom det skallkommanågon i Jesu namn som inte är Jesus,så finns det ett rike och en religion som skall likna Guds rike,men vara falskt.

DEt som bidrar till dessa tankar är att det börjar alltmer peka mot förföljelse och uteslutning av de som inte böjer sig för det rike som tar form och utbreder sig.

Uppmaningen till alla måste bli,se upp med alla former av falsk religion och makter som vill ta Guds plats.

Jag är rädd att många kommer falla för de goda lösningarna och formerna som kommer att presenteras

Svara -   - 5/8-18 00:26 -


Jonathan

Artikeln var publicerad i Vetlandaposten - där ansvarig utgivare svarade. Det kan vara värt läsa svaret så man förstår hur media och många andra nog resonerar, kanske ibland för att parera i en värld som om man säger fel saker kan bli ganska aggressiv. Det finns andra vägar och ett bättre mål för den enskilde som brottas med dessa frågor (jag vet, för jag går på den stigen), men samhället verkar vara på en snabb motorväg åt ett annat håll.

Jag klipper in några meningar från filmen som tipsades om tidigare:
- Relationen, inte kyrkan, ska hjälpa dig.
Det är relationen. Han skapade dig, älskar dig
"Kom, mitt barn. Jag väntar på dig."

Svara -   - 5/8-18 11:04 -


Christer Åberg

Holger Nilsson svarar Hallmedias svar genom Patricia (https://www.apg29.nu/a/25s) denna insändare:

Insändare i Hallmedia

Insändare den 4 augusti.

Tack Patricia för ditt svar – hade inte förväntat mig det.

Jag hade heller inte förväntat mig att Smålands-Tidningen skulle göra någon granskning av Pridefestivalen, det kan väl knappast finnas resurser för en landsortstidning att göra.

Jag skrev inlägget mer som en tankeställare – varför granskas inte Pridefestivalen? De stora tidningarna borde kunna göra det.

Jag vänder mig emot, att när det mesta vanligtvis granskas i vårt samhälle idag, varför inte det som är kopplat till Pride?

Jag lyfter fram sådant som samhället i stort är tveksamma till och vänder sig emot, som våld och självskadebeteende kopplat till sex, och droger. Varför inte granska det? Sex med djur, tidelag, är i lag förbjudet sedan den 1 april 2014, alltså olagligt.

Har Pride en frizon – har man blivit ett samhälle i samhället? Prostitution är också olagligt, men i Pride lyfts det fram – man kallar det för sexarbete (Sick!).

När vi nu ändå är inne på olagligheter, varför kan man gå naken i Pridetåget på Stockholms gator? Skulle någon göra det annars – då grips man och blir anklagade för förargelseväckande beteende!

Jag tar också upp och ifrågasätter exempelvis varför Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan går in med sponsring på 400 000:- vardera. Är det deras uppgift? Ja, svaret är givet vad de skall syssla med. Stockholms stad bidrar också med 400 000:-. Skattebetalares pengar – vill verkligen medborgarna att deras pengar skall gå till Pride?

Ja, här finns mycket som jag menar att media bör fullgöra sin uppgift, de som granskar samhället och företeelser som förekommer. Jag nämner de enda som gjort en granskning, mig veterligt, Claphaminstitutet. När jag påtalar det, kallar Du det för att de driver opinion!

Nej, jag efterlyser fortfarande svar på mina frågor – tyvärr, Ditt svar gav inte det jag önskade – frågorna kvarstår.

Holger Nilsson

Svara -   - 5/8-18 11:27 -


Tommy

Tycker det hela gått till Överdrift, så fort man öppnar munnen är man Homofobi människa. Nej! Varför gör dom inte Parad över människor som lever långt under EU:s Fattigdomsgräns. Både unga och gamla är utan bostäder, och det kallar jag omänskligt, folk bryts isär där, och Livrädda för att bli rånade eller våldtagna. Slagna. De blir sjuka av att ha det så. Bryts ned fort. Det verkar mest som att slippa Klassfrågan,så har man Zoomar in all mot underlivet som största lidandes fråga istället??!?

Svara -   - 6/8-18 03:29 -


Birgitta

Birgitta Hagström När ska man få höra någon pastor som vågar läsa och predika över Rom 1:16-32? Pridefestivalens rötter hör absolut ihop att man förnekar Gud som Skapare och accepterar utvecklingsläran, som inte är någon vetenskap utan ateistiska IDEÉR! Om man öppnar ögonen och ser sig runt så är allt i vår tillvaro ett OERHÖRT STORT UNDER, omöjligt att kunna tro att det kommit till av sig självt. "O, store Gud, när jag Din värld beskådar..." Hur många av dessa skrålande och tjoande i paraden kan själva stämma in i den sången? Jonas Gardell t.ex.?

Svara -   - 6/8-18 03:52 -


Bengt

Håller nog med dig tommy

Svara -   - 6/8-18 08:54 -


Mikael W

Svar till Birgitta .

Det är mycket svårt för mig att förstå hur en seriös vetenskapsman kan acceptera den utvecklingslära som du nämner Birgitta. Utvecklingsläran baseras ju väldigt mycket på slumpmässiga händelseförlopp, ett större antal gissningar och extremt långa tidsförlopp som kort och gott, sammantaget, blir rena fantasierna.

Har även svårt att förstå hur seriösa statistiker kan acceptera denna utvecklingslära. Nu anser jag visserligen att statistik är en kvasivetenskap/pseudovetenskap som vi finner inom en snarlik kategori som religioner. Dock, ett otaligt antal dokumenterade (och odokumenterade) vittnesbörd finns att tillgå från Kristna, från jordens alla hörn under 2000 år, tillsammans med den Kristnes egna personliga upplevelser, tro och erfarenheter, vilket medför att den Kristne får en stark övertygelse om att det måste finnas någon oerhörd urkraft med en fruktansvärd intelligens, en Skapare, som ligger bakom människans, djurens, världens och universums ursprung

Det vi ser, och inte ser, är helt enkelt för komplext och för snillrikt konstruerat för att kunna ha sitt ursprung från slumpmässiga kemiska/fysikaliska reaktioner hopkokade i en soppa under väldigt lång tid

Svara -   - 6/8-18 09:21 -


Lars

Knappa in på www.klassiskbaptism.se och klicka där fram Björn Donobauers utläggning om bibel och Pride Nyttig mycket noggrann biblisk genomgång

Svara -   - 7/8-18 16:40 -


Lars

Svar till Birgitta .

Birgitta: Ett utmärkt underlag finns för envar om du läser Björn Donobauers utläggning och bibliska analys av pridespektaklet i ljuset av en klassisk kristen tro. Om Du inte hittar länken på hans hemsida kan du lätt hitta den på www.klassiskbaptism.se.

Svara -   - 8/8-18 08:43 -


Olof T

Gå genast in på Dagens Nyheter och rösta (ej bakom betalväg): Thomas Sundin skriver en jättebra artikel angående Hbtq rörelsen - rösta omedelbart för honom så det syns i statistiken på DN sidan, innan röstningen stängs, vi måste fatta mod nu!! / Olof

Svara -   - 10/8-18 18:30 -


Mike

Sodom och Gomorra, granskades inte heller innan. Utom när den allsmäktige själv, besökte den till slut. Och då, var det försent.

Svara -   - 12/8-18 10:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Ordnandet av en fri biblisk församling

Ur-Baptistisk Pingst brev 60 av Sigvard Svärd 

Den 27 april 1919 samlades 14 trossyskon hos A. J. Axell, Danska Vägen 100 i Göteborg, för att ordna sig till en fri biblisk församling. Efter bön till Gud beslöts att församlingens namn skulle vara ”Gilead”.

1

Läs allt!


Polisen kan inte gripa djävulen

Läsarmejl av David B Du kan inte medicinera bort djävulen och det går inte heller att låsa in honom i ett fysiskt fängelse. 

8

Läs allt!


Sanningen om antal medlemmar i Gilead

Läsarmejl av Sigvard Svärd Enligt Anders Olsson var medlemsantalet endast ett 100-tal då han tillträdde som pastor för Gilead i Göteborg 2006. Men I Pingströrelsens årsbok för 2005, stod Gilead antecknade för ett medlemsantal på 610 stycken.

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”

Bitcoin

”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”, säger Björn Eriksson, tidigare rikspolischef. Enligt en ny studie är det den 24 mars 2023 som kontanter blir irrelevanta i Sverige. 

11

Läs allt!


Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

30

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

11

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

13

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

30

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

52

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, tisdag 18 december 2018 kl. 17:46

Jesus söker: Abraham!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 056 653 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 064 bloggartiklar, 92 408 kommentarer och 60 585 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp