818 online! | Sidvisningar idag: 218 465 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?


Källa:

https://www.apg29.nu/a/60r


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg fredag 15 juni 2018 00:47 | #sex #äktenskap #vm #fotbolls-vm #ryssland | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


29 kommentarer

Stefan Jonasson

Det ska bli intressant att läsa alla tokiga religiösa och lagiska kommentarer på detta ämne stackars dom som är som är skilda och aldrig har funnit en partner. Nu kommer alla lagiska och fördömande skriftlärda att att rada upp den sexuella synda katalogens FÖRDÖMELSE REGISTER stackars dom som kämpar för att uppfylla alla krav och föreskrifter

Svara -   - 15/6-18 09:38 -


Mikael W

Tycker det är tråkigt att Sverige ligger på 9:e plats i världen när det gäller kriminalitet. Detta delvis beroende på att det sker så många våldtäkter i Sverige.

Vi behöver få till förändringar i vårt land som gör att tjejer/kvinnor inte behöver känna sig hotade när dem tar en promenad. Moral och etik måste börja läras ut i skolorna. Vi behöver få en ansvarsfull regering. Nu kanske jag uppfattas lagisk, trots att jag inte är religiös....

Källa: https://www.trendrr.net/8838/countries-with-highest-crime-rate-world-statistics/

Svara -   - 15/6-18 11:20 -


Bengt

Men du kan ha rätt i det

Svara -   - 15/6-18 12:20 -


Bengt

Och det är ju bra om du inte är religiös

Om du är kristen istället

Svara -   - 15/6-18 12:20 -


Stefan Jonasson

Man är inte lagisk om man tycker att världens förvrängdheter av kärlek är avskyvärda där alla sexuella avarter kallas kärlek vi som tror vet vad GUD har sagt om kärlek KÄRLEKEN ÄR LAGENS UPPFYLLELSE KÄRLEKEN GÖR INTE ONT MOT SIN NÄSTA. homosexualitet könsbyte våldtäkt sexindustrins hänsynslöshet är bara ett symptom på människans vilsenhet.

Svara -   - 15/6-18 12:26 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja det lagiska folket kom säkert att säga att onani för den utan partner är synd!

Svara -   - 15/6-18 12:26 -


Stefan Jonasson

Precis dom som har gjort evangelium till någon slags laglära blandat med villkorlig nåd dom verkar tycka om att förespråka att onani är synd och att den som är skild ska leva ensam resten av livet för att komma till himlen. DET FINNS NÅGOT SOM KALLAS RELATIVT RÄTTFÄRDIGHET när man rättfärdigör sig själv genom att jämföra sig med att andra 🐑 människors synder. Och inbilla sig att den rättfärdigheten gäller inför GUDS HELIGHET

Svara -   - 15/6-18 12:53 -


Mikael W

Svar till Stefan Jonasson .

Ja Stefan, vi människor har blivit vilseledda. Vi behöver ett rättesnöre som leder oss på rätt kurs igen.

Är bibeln ett bra rättesnöre, trots att böckerna i den skrevs för jättelänge sedan? Jag tror faktiskt det.

Visserligen står det inget om fotboll i bibeln, men däremot att vi behöver kämpa under livets löprunda så att vi till slut når segerkransen.

Svara -   - 15/6-18 13:22 -


Bengt

Ja och livet är mer som ett maratonlopp

Än ett sprinterlopp

Vi får ta ett steg i taget

Svara -   - 15/6-18 13:50 -


Alf

Vi behöver inte några långa argumentationer om ifall all form av sexuell aktivitet utanför äktenskapet är synd eller ej då det redan står att så är fallet i 1 Kor 6:18:

"18 Fly bort från otukten! All annan synd som en människa begår är utanför kroppen, men den otuktige syndar mot sin egen kropp."

Har du inte en strävan att leva rent inför Gud, så kanske du måste bli född på nytt, eller be om nåd från Gud att få hjälp med denna synd. Det är en kamp mellan köttets lustar och Anden...en kamp vi som kristna måste ta.

Svara -   - 16/6-18 11:26 -


Karl Almlöf

För att ha krafter kvar till spelandet.

Svara -   - 16/6-18 13:00 -


Tobias

Jag ser ingen mening med att leva rent. Förrviring och lagiska predikanters förkunnelser har lett mig in i osäkerhet om somligt är synd elller ej, hurvida dessa predikanters lära om synd och helgelse stämmer eller om de är lagiska. Antingen har de fel och då har jag lurat mig in i att jag är förlorad eller så har de rätt och då är jag förlorad då jag inte lever så. Jag tror man blir frälst genom tron på Jesus men har fastnat i tanken på omvändelse och helgelse och vet varken ut eller in längre. Köttet eller djävulen använder detta för att hela tiden säga att om du inte omvänder dig från all synd så är det inte mening att omvända sig från någon synd då jag fortfarande inombords har ett flertal synder som jag inte har en aning om hur jag ska omvända mig från. Klarar inte av denna förrviring. Visa mig Gud vad sann omvändelse är - ge mig klarhet. Annars har jag nog avfallet pga av hopplöshet och kommer skaffa mig otuktssynder då jag inte ser ngon mening mer.

Svara -   - 16/6-18 19:58 -


Stefan Jonasson

Det är ju det jag har förstått med den lagiska förkunnelsen dom ger sig aldrig. Jag kan bekänna att några år efter jag blev döpt föll jag tillbaks i mitt narkotika missbruk jag orkade inte leva upp till det så kallade HELGELSE KRAVET i femton år levde jag i svår synd kriminalitet fängelse skilsmässa hat och bitterhet jag trodde att GUD hade övergivit mig och att jag var dömd en gång i min djupaste ångest sa jag till GUD hur orkar du se mig lida så svårt. Jag hade tro i mitt hjärta och väntade på svar och kom ihåg ett ord :DETTA ÄR ETT ORD ATT LITA PÅ OCH VÄRT ATT PÅ ALLT SÄTT TAS EMOT, ATT KRISTUS JESUS HAR KOMMIT TILL VÄRLDEN 🌏 FÖR ATT FRÄLSA SYNDARE OCH BLAND DEM ÄR JAG DEN STÖRSTE *1tim 1:15 det tog många år av kamp och misslyckanden innan jag lyckades bli fri knarket och allt vad det innebar med synder Och FÖRDÖMELSE Nu har jag varit drogfri i tio år. jag vacklar ibland och kan känna skuldkänslor över synder jag gjort och synder som jag kan göra JESUS ÖVERGER ALDRIG ETT AV SINA FÖRLORADE 🐑 FÅR HAN SÖKER TILLS HAN FINNER.

Svara -   - 16/6-18 22:10 -


Tomas N

Svar till Stefan Jonasson .

Det var ett starkt vittnesbörd. Lärdomen kanske blir att kampen innehåller utmaningar för alla. Kristi gemenskap utmanas i att hjälpa varandra i den kristna vandringen på ett ärligt och jordnära sätt.

Gränser och biblisk undervisning skall hjälpa oss alla nå målet och det andliga kriget är verkligt för alla då vi har svagheter i köttet. Helgelse och att växa i kristuslikhet är en viktig och nödvändig del av vandringen. Men det måste vara äkta och vi måste alls ha vishet och en praktisk kärlek emot varandra .

Det här är svårt och förmodligen har det förekommit och gör fortfarande en brist i kyrkan på att klara av detta ,som lett till ett visst hyckleri lagiskhet eller även det andra diket av släpphänthet.

Härligt att du hittade tillbaks Stefan. Gud håller sina löften om att inte överge oss.Den kristna gemenskapen skall verka i gemenskap med Guds löften,men det finns en andlig kamp där personer och även kyrkan kan bli lurade och förföra så att det leder åt fel håll

Men Gud slutar inte att dra.

Blir inte lärdomen i slutet att de mörka krafterna är lömska till att samverka med gå egen brustenhet och köttets begär?

Bibelns u det visning lär oss om att vandra rätt och inte avfall. Det är svårt men nödvändigt att förlåta den kristna gemenskapen,när de brister i detta praktiserande liksom att förlåta sig själv när man fallit.

Jag tror det behövs mera praktisk och biblisk undervisning inom sexualitet och äktenskap ,då många både kristna och ofrälsta faller i detta området.

Gud har en plan och en lösning och jag tror Gud lan bli ärad i de levande vittnesbördet från Guds folk som med Guds hjälp segrar på detta område såväl som andra

Svara -   - 17/6-18 09:08 -


Tomas N

Svar till Tobias.

Ditt vittnesbörd spelar roll på ett eller annat sätt. Bästa tipset är nog att söka Gud personligt på ett avskalat sätt.

Att läsa Bibeln hjälper oss förstå Gud och Guds rike,men allt börjar i en ärlig mänsklig kamp där man söker Gud och frihet /förlåtelse från mörkrets makter.

Kyrkan lever i äktheten eller formerna av Guds förbund och rike och det kan kännas avlägset i början. Men det är dit man är på väg på ett sätt eller annat om man vill. Gud gav oss ju fri vilja.

Jesus undervisning om förlåtelse är central. Likaså att leva dag för dag och Guds generösa erbjudande att lämna allt som tidigare var och närma sig honom på nytt. Även i den andliga kampen mot inre och yttre fiender så lovar Gud att aldrig överge den som tror och vi har fått vapen och auktoritet att använda.

Gud är ren och generös ,men även krävande. Djävulen kommer förklädd som en ljusets ängel eller som åklagaren och alltid för att stjäla slakta och förföra.

Valet är fritt,men Guds rike är ett rike av förlåtelse ,frihet och kärlek,men också av strid för det goda.

Guds välsignelse

Svara -   - 17/6-18 10:14 -


Martin

Svar till Tomas N.

Thomas, jag tror du skulle vinna på att skriva lite mindre pretentiöst och mer "to the point". "Kyrkan lever i äktheten eller formerna av Guds förbund och rike"... Vem uttrycker sig så idag? Det är som att du klär på dig nån slags lärarmantel från 1800-talet men det blir bara floskler. Jag kan inte tänka mig att du pratar på det här sättet i det vanliga livet.

Stefan Jonassons inlägg kommer från en frisk källa.

Svara -   - 17/6-18 12:16 -


Martin

Svar till Tobias.

Dags att skärpa till sig lite nu, Tobias. Tycker du inte det? Biblisk omvändelse är inte att sluta synda. Omvändelse i biblisk mening innebär att vända sig bort från tron att dina gärningar kan rädda dig, till den frälsande Jesus (Heb 9:14). Och du gör det inte lite grann, du kastar dig ner vid Jesu fötter. Där kan du börja.

Svara -   - 17/6-18 12:25 -


Tobias

Svar till Martin.

Kanske det Martin. Kruxet är att det finns de som visst menar att man blir frälsta av tron, men sen måste du leva helt helgat och undvika ditt och datt. Har du facebook. Sök på rachael eller zipphora Mushala - två kristna som jag kommit i kontakt med och som skrämt upp mig ordentligt. Sök annars på google på dessa namn. Kolla åtminstonde var de skriver innan du återsvarar mig så du vet vad som får mig mörkrädd. Och uppgiven med tankan på att ge upp allt och sjunka ner i syndens träsk. Jag hör hela tiden syndens maningar gör det gör det. Min motståndsvilja blir allt svagare.

glofire.tv

www.facebook.com/Rachael-Mushala-Chisulo

glofire.org/tag/rachael-mushala

www.facebook.com/people/Zipporah-Mushala

http://glofire.org/tag/zipporah-mushala

Svara -   - 17/6-18 15:26 -


Mikael W

Svar till Tobias.

Ser ingen koppling alls till fotbolls-VM hos de två personer du nämner. Sitter dem på läktaren?

För övrigt finner du sanningen i bibeln, och inte på Facebook

Svara -   - 17/6-18 16:29 -


Tomas N

Svar till Martin.

Tack för tipset Martin! Att vara "to the point " är verkligen bra. Vi har inte träffats,men jag skulle beskriva mig själv som i högsta grad söker och fixar att omsätta tro på ett praktiskt sätt till olika kulturer och livsvandringar. Gör vi troende inte det ,så hindrar vi ju folk från Guds rike . Kanske läser du själv in på ett sätt som inte är 100% också. Det är en utmaning att förstå andra över text anonymt.

Det som jag förmodligen har påverkats av ,men som jag inte tror är dåligt utan snarare behövs är amerikanska pastorer och lärare som är bra på att belysa och vända och vrida på saker för att förstå bättre. Jag är inte rädd för gammeldags stil,men det finns ingen särskild välsignelse i det. Ändå kan det bli så att man påverkas om man söker efter ett levande exempel på radikal kristendom och väckelse som är äkta och förändrar liv och nationer.Man studerar olika väckelser och lär av dem.

Jag förringar inte Stefan J,s vittnesbörd,men skäms inte för att trots detta säga att helgelse är en viktig bit av kristen efterföljelse. Det som är viktigt är att det vi säger och gör är äkta. Sedan får vi släppa taget om egna och andras fel som leder till fall bort ifrån den rätta vägen. Man kan inte ändra på Guds grundplan och design bara för att det blev fel någonstans

Till Tobias säger jag,bryt med dessa ministrys som leder dig bort från tron och ger dålig undervisning. Börja gå i en församling,för levande gemenskap kan inte ersättas och börja lyssna på en bra undervisning på internet om du känner det behovet. Det kan vara ett bra tillskott i att lära sig mera .Testa t ex Shane Idleman .han är ganska bra

Omvändelse är också att omvända sig från synd. Gud förmår att hjälpa till det. Den rädsla och bundenhet är ingen match för Gud om du kommer till honom ärligt och desperat.

To the point i det här fallet handlar till slut om att leva äkta och söka efter en kristuslikhet och helgelse som är relevant och praktisk i just denna tid. Bli inte förvånad om mycket i nuvarande och påbörjad väckelse kommer likna tidigare och är lite old school till sin natur och form.

Min beskrivning av kyrkan var att jag menade att kyrkokulturen inte är en nödvändig kostym att tapå,men man skall inte förakta den för det handlar om en Gudsrikeskultur som är påbjuden och föreskriven. Jag skrev att den är äkta eller bara en form och allt däremellan. Om det bara är en form utan innehåll så är det dåligt,men en typiskt mänsklig process där Helige ande och tron lämnat gradvis för att man inte hållit detta vid liv.

Kyrkan skall vara äkta annars kommer varningarna enligt uppenbarelseboken 2. Men att döma människor eller kyrkor skall göras i omsorg och med rätt perspektiv.

Peka på Jesus och den rätta vägen med ödmjuk vetskap om att vi alla kan vara brinnande facklor för en tid ,med risk för att inte vara det imorgon eller om ett år om vi inte håller lampan levande

Vi tillhör samma folk och är kallade till gemenskap. Kraft till frälsning och seger över mörker och världen finns så det räcker. Vi behöver alla sträva efter och dra oss emot Gud och tjäna i den nåd som vi har fått.

Svara -   - 17/6-18 16:37 -


Jessica

Svar till Tobias.

Tobias, läs inte mer om hur Michael Jackson dansar i helvetet. Jag tittade lite på det du länkade. Vi ska inte i första hand lyssna på alla syner som människor har!

Läs istället från Nya Testamentet om hur Jesus bemötte människor. Jesus vet om att vi människor gör fel och syndar. Det finns ingen människa som kan leva utan att göra fel och synda.

Vi kan inte förtjäna frälsningen, eller räddningen, som det egentligen betyder. Det är inte på grund av vad vi åstadkommer som vi kommer till himlen.

Be Jesus om förlåtelse för dina synder och be Honom att ta hand om ditt liv.

Svara -   - 17/6-18 18:01 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja så är det Jessica. Jesus dog för alla våra synder. Han förlåter oss också när vi ibland misslyckas och syndar efter att vi blivit frälsta.
Brukar be "Fader vår" på kvällen, och ett bibelord säger att vi kan be om förlåtelse också för de synder vi inte är medvetna om att vi gör. Så kan man somna tryggt.

Svara -   - 17/6-18 18:14 -


Mikael W

Nu ska jag delge er min profetia:

Sverige kommer att förlora samtliga fotbollsmatcher i VM, oavsett om spelarna hoppar i bingen eller väljer att leva i celibat.

Guds dom över Sverige gäller även på fotbollsplanen.......men å andra sidan är ju bollen rund, till skillnad från jorden som är en ellipsoid, så allt kan hända (och därmed garderade jag mig mot att vara en falsk profet)

Svara -   - 17/6-18 22:46 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Ja du Stefan och Mikael nu är jag dömd att vara i värmen i evigheten, 😥

Svara -   - 18/6-18 01:00 -


Lasse

Svar till Ann-Marie A..

Tack Ann-Marie A och Jessica, Jesus är större och ser våra svagheter när vi faller och syndar jag tror Han förstår oss, förlåter oss när vi faller igen, tror onden jobbar så att han först frestar oss sen när vi faller anklagar han oss, onden vill slakta oss, men Tack Jesus att du redan vunnit, när andra dömt oss får vi vila i Jesu famn 💖💟💖 allt gott till er 💙 Lasse

Svara -   - 18/6-18 01:13 -


Mikael W

Svar till Lasse.

Vad menar du Lasse? Inte har väl jag dömt dig? I så fall tar jag tillbaka den domen direkt, eftersom jag inte har någon rätt att döma någon.....

Svara -   - 18/6-18 06:23 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Klart du inte har Mikael, du är en person med stor förståelse precis som Stefan, det finns många domare här men jag menade inte dig min vän 😊, hoppas vi träffas nån gång, ha en välsignad dag där du är Mikael 🙏 Lasse

Svara -   - 18/6-18 08:43 -


Ann-Marie A.

Svar till Lasse.

Tack Lasse, ja den onde är fullslipad och alltigenom ond. Jesus är vår Herre och vän, han sviker oss aldrig. :-) <3 Allt gott till dej med <3 från Ann-Marie A.

Svara -   - 18/6-18 12:30 -


Tomas N

Det verkar som vi har en bit kvar att jobba med . Det märks både här på bloggen och ute i verkligheten hur många drabbats av både en benhårt dömande attityd inom den kristna gemenskapen.

Sådana sår är verkliga ,särskilt om man själv upplevt detta.

Bibeln är rättesnöret förstås och både lagiskhet och tolerans kan hittas i bibeln.

Det som några av er som sårats verkar missa är väldigt mänskligt att göra. Det är svårare att utifrån bedöma hur Gud hanterar var och ens specifika livsöde och saker som har hänt. Vi försöker fösrstå och på så sätt sporra varandra till rätt väg och uthållighet i tron.

En annan viktig dimension som är lättare att bedöma är vikten av att lära vidare till nästa generation ett levande exempel på en livsvandring med Gud. Här ligger ett större ansvar för varje troendes levande vittnesbörd kan också leda till undervisning.

Det finns en unik möjlighet att låta ens prövningar bli till undervisning för andra,men tyvärr också risk att låta känslor ta över så att det inte bygger upp nästa generation.

Hoppas ni förstår allvaret i detta. Jag vet inte om jag hamnar i kategorin dömande människor enligt vissa. Jag har själv sett och hört en väldigt snäv syn på skilsmässa och omgifte. Jag är nog benägen att tro att Gud kallar på disciplin medans det går,medan det finns nåd i efterhand.

Objektivt sett så har det uppenbarligen förekommit en alltför dömande kultur i kyrkan tidigare,men samtidigt finns en allvarligt liberal syn bland yngre och medelålders idag som är av större proportion än det förra

Kristna borde klara detta och vara ett föredöme för andra utan att internt bråka i onödan. Vaar och en som hamnat snett har sin egen kamp med följderna av detta och behöver inte ytterligare dömande från andra troende.

Men bakom varje "dömande" så kan det finnas en omsorg och inte bara en önskan om att ha rätt och visa sig duktig . Vi kan alla missa lite i ambitionen att vara bra medborgare och kristna syskon i trons vandring

Svara -   - 19/6-18 21:25 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

1

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Mdsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

3

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

20

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

59

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 22:07

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 685 238 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 818 kommentarer och 56 425 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp