955 online! | Sidvisningar idag: 116 194 | Igår: 185 872 |

www.apg29.nu


Varning inför valet 2018 - Lars Enarson

Av Lars Enarson 

Allt står inte väl till. Sverige befinner sig just nu på randen till en avgrund. Om inte en radikal förändring snart äger rum kommer den totalitära, antikristliga diktaturen inom kort att vara ett etablerat faktum i Sverige. 

Gud ensam avgör om Sverige ska bestå som land eller om vi ska ingå i ett kommande Ryssland.

Vi uppmanar var och en att varje dag använda minst 7 minuter på knä inför Gud i ivrig, hängiven bön för vårt land utifrån Fader Vår! Många har gett upp när det gäller Sverige. Men med Gud är allting möjligt!


Lars Enarson

http://larsenarson.com

SVERIGE 714 

http://eepurl.com/dikqzr


Läs också:

--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 16 februari 2018 17:52 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


92 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bertil Rosenius

Bra Lennart, mycket bra!

Svara -   - 16/2-18 18:43 -


Bengt

Vi får inte ge upp

Svara -   - 16/2-18 19:16 -


Sam G Ö

Vid morgonbönen bad vi för landet Sverige men också för Finland!

Svara -   - 16/2-18 19:28 -


Roger T. W.

Jag lyssnade på Lars för en tid sedan och ber som aldrig förr och inte bara tre gånger om dagen. Fler och fler problem i Sverige blir synliga för mig. Det är tungt, men problem måste synliggöras för att kunna lösas.

Vi har olika åsikter om Ryssland, men vi är alla troende syskon. Jag ser bara en möjlig anledning till att Sverige kan bli ryskt och det är att NATO begår stora misstag. Dem ser jag redan. Bertil Rosenius och jag har tänkt att vårt land kanske delas i två delar. Rysk ekonomi klarar att bygga upp Krim, men det finns inte pengar att ta hand om hela länder och våra problem är störst i södra Sverige. Det är en soppa Ryssland inte har lust att ta ansvar för.

Omvändelse är att sluta göra vad vi gjorde förut. Det budskapet om bättring är mycket viktigt och jag tyckte redan på 80-talet att det delvis hade försvunnit från min församling. Bara de gamla förstår vad du säger, sade någon.

Jag ser bättring i Ryssland. Tron kommer tillbaka och i början stapplar folk fram i blindo, men mycket har gjorts sedan Vladimir Putin kom till makten. Det sups mindre än förr och många kyrkor byggs eller restaureras. Be, men tänk också på den viktiga bättringen, omvändelsen. Vi måste lyda också. Det finns kraft bara i att förlåta gamla oförrätter. Det är svårt för de som har sårats i församlingen. Jag råkade illa ut för länge sedan, men jag har förlåtit.

Jag har haft tanken att flytta till USA. Det är fullt möjligt att några av oss omplanteras.

Be, men börja med att erkänna folkets synder. De äro många och mångahanda som man sade förr. Glöm inte att tacka. Vi ska inte vara enbart kravmaskiner. Vi har fått mycket. Mer än vi förstår.

Svara -   - 16/2-18 20:14 -


nils

Tack Lars för denna ingående uppmaning till Förbön från Gud, som är helt berättigat.

Helt rätt är det den ödmjuka Församlingen som skall bli Lösningen för Sverige.
Församlingen är ju Du och Jag,som Herren skall bruka om vi följer 2Krön.7:14.
¤¤¤
Jesu lärjungar,trängda och hotade av Romarna som också dödat deras och Världens Frälsare,uppmanades dock Ej att bedja för dem av Jesus.
Nej,det som var viktigast då för Jesus och dem,var att bedja för att mottaga Andens Eld och kraft för Uppdraget; Att bygga Guds Rike i människors Hjärtan.
"Ty Mitt rike är Ej av denna världen," hade Jesus tydligt deklarerat,även för den Romerska Världsrikets härskare Pilatus!
Tror att även idag måste vi fokusera på det Mest väsentliga;Ett Andligt Uppvaknande för den Sovande kristenheten,en hjärtats längtan efter D.H.Andes Utgjutelse för att bygga Guds Rike som ej är av denna Världen.
Risken är att vi blir Delade i vårt sinne och Bönen då vi blandar in Politiken,när det som du också säger är Vi Själva som bär skuld och ansvar till det allvarliga Krisläget!

Svara -   - 16/2-18 20:18 -


Prinsen

Kanske vi borde tala om jesuiter, Kaballah och frimureriet så fler får upp ögonen på varför Sverige och världen ser ut som den gör?

Svara -   - 16/2-18 20:26 -


Ove Marcelind

Svar till Prinsen .

Den stora faran för Sverige är alla ljumma kristna som aldrig vittnar om Jesus

Svara -   - 16/2-18 21:30 -


Lukas

Jag ber 7 min varje dag för nationen. Känns bra avsluta dagen med bön. Hoppas det blir några hundra tusen som tar till sej uppropet.

Svara -   - 16/2-18 21:42 -


Bertil Rosenius

Svar till Ove Marcelind.

Hej Ove!

Jag tror du representerar ett väldigt vanligt synsätt - tycker mig förstå det när jag här hur Guds folk resonerar - "det är alltid de andra som är problemet". Med denna utgångspunkt kan man fortsätta i åratal, att diskutera på sidor som denna och betrakta problem, utan att verkligen angripa dem. Självklart måste vi peka ut ett problem, men framför allt en möjlighet. Sömproblemet har varit utpekat sedan 30-40 år bakåt i tiden...

Men låt oss nu vända betraktandet till agerande: De "ljumma kristna" är inte faran, utan möjligheten!

Faran är Djävulen! Vi kan inte ständigt angripa den arme av Guds barn, som med Guds kraft skall strida mot honom - vi måste uppmuntra den. Förklara vilken potential de är och kraften de har, i Jesu Kristi namn. Ingen arbetsgivare kan driva ett företag genom att ständigt peka på personalens brister. Jag tror inte heller Gud ständigt vill att vi skall peka på misslyckanden, utan synliggöra möjligheter.

Guds folk är inte landets fara, utan landets möjlighet. När vi ser det måste vi fråga oss hur denna möjlighet bäst tas till vara.

Är det genom att diskutera tio år gamla händelser i Knutby. Eller genom att i bön och tro uppmuntra varenda till verka här och nu? Jag måste skriva - även om Christer kommer att radera denna kommentar: Jag förundras stundtals, när jag läser här, vad det är Guds folk matas med och jag sörjer när jag ser hur djupt Guds folk låter sig engageras i det. Jag tror exempelvis Knutby är ett av de villospår ,som läggs ut i vår tid, för att få oss att fokuset fel.

Önskar dig allt gott! / Bertil

Svara -   - 17/2-18 08:05 -


Lasse

Svar till Bertil Rosenius.

Som Jesus sa vad kommer det dig vid följ mig! https://youtu.be/UlgHyU_Ol5M https://youtu.be/OUaJcpJJtk0

Svara -   - 17/2-18 08:30 -


Lasse

Svar till Bertil Rosenius.

https://youtu.be/juViMYTZEWA. https://youtu.be/Eifp_HfQsOo önskar dig en Välsignad lördag Bertil MVH Lasse 😊

Svara -   - 17/2-18 08:34 -


Bertil Rosenius

Svar till Lasse.

Tackar för tillönskan och önskar dig sett samma - 🤝!

Svara -   - 17/2-18 08:45 -


Lasse

Svar till Lukas.

Helt rätt Lukas bön förändrar☝texten i denna lovsång är fin! Vi ser hur allt förändras när vi faller ner på knä 💝 allt gott till dig Lukas o en fortsatt bra dag MVH Lasse. https://youtu.be/7RUmWu6uhfg

Svara -   - 17/2-18 08:49 -


Lasse

Svar till Bertil Rosenius.

☝💟

Svara -   - 17/2-18 08:55 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Här vill jag hålla med dig Bertil, att fokusera på varandras brister i åratal leder absolut inte till någon framgång för Guds rike. Däremot måste vi självklart få varna Kristi kropp när fiender genom ulvar har smugit in falska villoläror lite här och där, och balansgången är inte alltid så lätt.

Men, om vi alla istället kunde enas i bön och i att uppmuntra till att älska varandra, då skulle de riktiga fienderna, "Satans mörka arme" få backa och ge vika...Och just här har motståndarna lyckats "bra" må jag säga....Bönemötena som nedmonterats snart överallt i Kristi kropp måste återupprättas igen, själv är jag också oerhört attackerad på just det området, men att uppmuntra varandra till böneliv är mycket viktigt! Sen skall vi förstå att även inom bönens områden så har Satan nästlat sig in och förvirrar med hur och vem vi måste be för, detta gör också oss kristna apatiska och förvirrade.

Guds folk behöver be såsom Bibeln lär, vi kristna behöver börja ägna tid åt att be för de styrande i både land och städer, var vi än befinner oss, inte förbanna de styrande vilket jag ständigt möter t.o.m inom egna kretsar...

Tungan har makt över död och liv, de som gärna brukar den får äta dess frukt.

Ordspråksboken 18:21

Tron på bönens makt behöver förkunnas och praktiseras alltmer igen, då talar jag om ett böneliv som Jesus visade oss, och här är jag själv absolut inget föredöme!

Var så till sinnes som Kristus Jesus var:

Filipperbrevet 2:5

Och han drog sig undan från dem, ungefär ett stenkast, och föll på knä och bad:

Lukasevangeliet 22:41

O.s.v! Jesus bad genom nätter, Han uppmuntrade oss alla till bön, apostlarna förstod detta och började praktisera på allvar.

De höll troget fast vid apostlarnas undervisning och vid gemenskapen , brödsbrytelsen och bönerna. Varje själ greps av bävan, och många under och tecken gjordes genom apostlarna. Alla de troende var tillsammans och hade allt gemensamt. De började sälja sina egendomar och ägodelar och delade ut till alla efter vars och ens behov. Varje dag var de troget och enigt tillsammans i templet, och i hemmen bröt de bröd och delade måltid med varandra i jublande, innerlig glädje. De prisade Gud och var omtyckta av hela folket. Och Herren ökade var dag skaran med dem som blev frälsta.

Apostlagärningarna 2:42‭-‬47

Jesu frid....

Svara -   - 17/2-18 09:39 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Så rätt det du säger om föredöme, när jag ser mina brister förstår jag vilken förlåtelse och nåd det finns hos Jesus. Hoppas allt är bra med dig Leif 💟 önskar dig o din fru allt gott och en Välsignad helg 🔝 Lasse. https://youtu.be/zvpXYhi42-Q

Svara -   - 17/2-18 09:56 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Javisst Lasse, stor och ljuvligt god är Guds nåd!

Allt är bra och imorgon har jag bestämt mig för att bli del av den församling du besökte tillsammans med mig. Jag har nu stått utanför församlingar i drygt ett år och insett att det egentligen inte är så nyttigt, så jag blir med i morgon...

Frugan hälsar också, Jesu frid över dig och de dina, kram...

Svara -   - 17/2-18 10:33 -


Bengt

Ja både bön.och bibelläsning är livsviktigt

Svara -   - 17/2-18 10:52 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Underbart att du är med i en församlingsgemenskap igen 😍 försök att starta hemgrupper, jag har startat 2 stycken, i en församling är det inte lätt att personkemin stämmer med alla, men vi får försöka se kärleksfullt på människan som Jesus skapat 💝 igår sa en nyanställd att jag stack ut från dom andra, så tack Jesus för din kärlek syns genom mig, be gärna att jag träffar rätt livskamrat Leif, som jag vill vårda som en skör ros💟hälsa din församling // Lasse

Svara -   - 17/2-18 11:08 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Helt riktigt Lasse, personkemin funkar sällan med alla, men! Det är då vi har möjlighet att ändå jobba på det, be för just dessa relationsproblem och umgås även om det känns tungt, då kan Jesu rike läka det sargade och gå framåt inom kroppen, och på detta sätt även så småningom påverka utåt....Det är svårt att få bättre relationer om man aldrig vill umgås! Men vi har alla olika funktioner i Kristi kropp och som du säger, hemgrupper är oerhört viktigt också, men där möjligheterna finns så tycker jag att bägge delarna borde finnas...Jag skall försöka minnas att ge en hälsning i morgon broder..

Jesu frid...

Svara -   - 17/2-18 11:50 -


Oystein

Rösta på Sverigedemokraterna, Kristna Värdepartiet eller på Direktdemokraterna vid valet September 2018.

www.Sverigedemokraterna.se www.direktdemokraterna.se www.kristnavardepartiet.se

Svara -   - 17/2-18 12:24 -


Lena Henricson

Ja,låt oss ta Lars Enarsons profetiska hälsning på stort allvar och be för Sveriges räddning på största allvar! Låt oss också be för Lars E. personligen och beskydd över hans liv och tjänst!

Svara -   - 17/2-18 13:34 -


Lena Henricson

Kristna Värdepartiet är partiet med de mest kristna värderingarna. 😊

Svara -   - 17/2-18 13:38 -


Bertil Rosenius

Svar till Lena Henricson.

Tyvärr är det nog bortkastade röster.

Svara -   - 17/2-18 13:58 -


Lena Henricson

Svar till Bertil Rosenius

KD började ju i liten skala men växte sedan och var länge ett parti värt namnet. Nu är Kristna Värdepartiet det enda partiet med mest kristna värderingar. 😊

Svara -   - 17/2-18 15:12 -


Bertil Rosenius

Svar till Lena Henricson.

Du har helt rätt Lena! KD är en besvikelse och KrVP är säkert i sak värda att rösta på. Men jag tror det gäller att rösta taktiskt nu. KrVP lär inte komma in i riksdagen denna valomgång. Därmed - menar jag - blir det en bortkastad rös. En röst som kunde gjort skillnad.

För jag har fått samma sak till mig som jag uppfattar att Lars Enarson fått - hoppas han rättar mig om jag tolkat honom fel:

Detta val är ett ödesval för vårt land. OM nuvarande system, med politiker som ständigt håller varandra om ryggen och inte vågar sticka hakan utan för PK-zonen, får bestå, då är det "kört" för vårt land. Och då blir detta, det sista "normala" valet i vårt lands historia.

Svara -   - 17/2-18 15:32 -


Bengt

Direkt demokraterna har jag inte hört

Talas Om tidigare

Svara -   - 17/2-18 15:47 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Jag tror tyvärr att din taktikröstningsinställning är en liten miss, men Gud välsigne dig ändå!

Svara -   - 17/2-18 15:47 -


AnnMarie

Jag röstar på det partiet som jag tror gör minst skada för landet i det läge vi nu befinner oss i.

Det är ju faktiskt upp till var och en att själv avgöra vilket parti man vill rösta på.

Jag tror också att vi snart,åter igen får vår frälsning ifrågasatt ifall vi tänker rösta på "fel parti"men det är ju inget att bry sig om!😀

Svara -   - 17/2-18 15:59 -


Jessica

Svar till AnnMarie.

Jag håller med dig Ann-Marie. Jag

kommer också att rösta på det parti som gör minst skada. Det är kanske

sista valet vi kan göra något åt läget i

Sverige. Tror också att detta är ett ödesval, precis som Bertil säger. Jag

tänker på vilken utveckling vi vill ha i landet. Tänker på mina barn och deras framtid. Vill vi att de ska växa upp i ett tryggt land, ett kristet land, där demokrati råder. Alternativet skrämmer mig faktiskt.

Man behöver ju inte direkt vara professor för att se vilket håll det barkar åt. Jag tror det är många kristna som äntligen fått upp ögonen

för vad som händer. Men det sitter långt inne att behöva erkänna att

man kanske hade fel i alla fall. När vi

nu har ”öppnat våra hjärtan”, är det dags att öppna våra ögon.

Svara -   - 17/2-18 17:56 -


Margareta Larsson

Jag röstar på Sverigedemokraterna i valet. För barn, barnbarn och djurens skull. För demokrati och medmänsklighet. För hopp och framtidstro. För glädje och tro.

Svara -   - 17/2-18 20:19 -


Lysell

Svar till Leif Boman

Om ingen annan orkar säga det så skall jag göra det.

Ditt eviga hackande på dem som vill göra rätt för sig och fylla Bibelns budskap om ansvar är tjatigt. Skaffa dig lite hyfs och respekt mot andra. Du säger att du inte kan läsa lagar, okay då för det är sådana som du med flera svikare som medverkat till den situation vi befinner oss i med ett land vars gränser är halft öppna och tretusen gömda människor som vistas olagligt här. Om du inte begriper det själv så är du till vänster och stöder kriminalitet. Jag är ledsen att behöva säga detta, och det smärtar mig men sanningen är obehaglig för vissa. De regler som samhället ställer upp gäller alla, frälst som ofrälst, och då även dig. Sakargument biter inte på dig. Det fanns en tid då inte alla hade rösträtt, det kanske vore något för dig ? Du är ju opolitisk när du säger att man inte skall rösta. Ändå längre tillbaka var det ägande som gav rösträtt. Det är vad du förespråkar. Fy skäms ..........

Hoppas du får ögonen öppnande i denna fråga någon gång.

Här får du lagstiftningen du ställer upp på och betalar till. Där kan du läsa vad politikerna säger om Kyrkan, även frikyrkorna som du nu är besökare till. Jag säger dubbelt fy. Hade det funnits några tag i majoriteten "kristna" hade vi fortfarande kunnat gå till en jordisk kyrka där vi kunde slippa höra musikalisk popdravel. Jag ser det som att du motarbetar Lars initiativ genom det jag pekar på. Du kan väl inte be för Sverige och samtidigt arbeta för att vi inte skall rösta ?

Okay jag raljerar men så helig som vissa har jag inte blivit än. Må Kristus förlåta mig detta.

Adjö

Lagarna har under år 1998

beslutats av riksdagen (lag 1998:1591 om Svenska kyrkan, lag

1998:1592 om införande av lagen 1998:1592 om Svenska kyrkan

och lag 1998:1593 om trossamfund). Det innebär att Svenska kyrkan

fr.o.m. den 1 januari 2000 kommer att ha en helt ny relation till staten.

Remissinstanserna: Svenska kyrkans församlings- och pastoratsförbund

har ansett att Svenska kyrkan bör omfattas av samma regelverk

som andra i samhället.

som andra i samhället.

Svara -   - 17/2-18 21:37 -


Bengt

Jag tycker du var oartig mot Leif nu lysell

Svara -   - 17/2-18 22:06 -


Leif Boman

Svar till Lysell.

Din aggressiva inställning säger det mesta, rösta du, men gnäll inte på att jag försöker följa Jesu vägledning så gott det går. Jag stödjer inte djävulens lakejer eftersom jag är övertygad om att det

Svara -   - 17/2-18 22:07 -


Leif Boman

Svar till Lysell.

Jag fortsätter... Jag är alltså övertygad om att det är djävulens lakejer du vill stödja Lysell, utan att du fattar det, och att du inte vill höra det är upp till dig själv?

Det är ingen fara Bengt, det här visar bara vad som finns bakom ytan!

Jesu frid...

Svara -   - 17/2-18 22:10 -


nils

Alla ni som fokuserar på och tror att en Politisk förändring skall förändra landets Andliga klimat,vad tror ni då sker den Nu Sovande Kristna Församlingen ?

Tror ni att den Då Kommer att Vakna,eller kommer den att Sova ännu djupare?
Ni vet så väl hur den Bekväma mänskliga Naturen beter sig,om ni känner er själv!
Det är andlig Okunskap och Naivitet att tro att Landet kan räddas från den avgrundens Eld,som nu brinner genom POLITIKER och ett VAL.
Förstår ni Ej att det handlar om en ANDLIG strid,Ej emot Politiskt kött och Blod?
Och det är ju de gynnsamma Yttre förhållandena i Sverige, som blivit Sovkudden för de Sovande Kristna.
"Och att den såddes bland Törnen (ordet om Riket), det är sagt om den som väl Hör ordet,Men låter tidens omsorger och Rikedomens bedrägliga lockelse förkväva det,Så att han bliver Utan Frukt." Matt.13:21
Lägg märke till ordet att han "Låter" tidens omsorger och rikedomen förkväva ordet, alltså ett fritt medvetet Val han gjort.
Sker Ej här ett Andligt Uppvaknande,blir det en Dödlig Törnrosa sömn för för evigt!!

Svara -   - 17/2-18 22:15 -


Lasse

Svar till Bengt.

Jag röstar på. https://youtu.be/kom32Vb-LHg https://youtu.be/PvxSSqaf4Lw https://youtu.be/sdZbOKUPrp4h

Svara -   - 17/2-18 22:20 -


AnnMarie

Nils

Med dessa ord sågar du ju Lars Enarssons budskap om att be för Sverige.Tror du inte det var från Gud?

Det är ju ingen mening att be för vårt land om Gud vill sända nöd så vi vaknar.

Någon av er har ju fel.

Svara -   - 17/2-18 22:29 -


Lasse

Svar till nils.

Sanna ord Nils,,,, Jesu frid MVH Lasse https://youtu.be/vsBM0GVnjHI

Svara -   - 17/2-18 22:32 -


Bengt

Du har rätt Nils

Svara -   - 17/2-18 22:45 -


Lysell

Svar till Bengt.

Till Leif och Beng mfl.

Hur otrevlig jag än är så har jag ledsnat på vissa här då det ej finns plats för sakskäl.

Den som läser nedanstående, stycken och ändå tycker att jag är ledd av den onde får nog be för mig då.

Det finns fler sakskäl och om vi skall tro vår Bibel så börja med dessa.

We are commanded to pray for our leaders (1 Timothy 2:1-4)

Skall vi be för Sverige men inte för våra ledare ???

Jag kan inte någonstans i Bibeln finna ord som säger att vi skall avskaffa röstsystemet.

Nej om någon kommer med sakskäl ur Bibeln vill jag tala om saken men de uteblir.

1 Tim 2:1-4

Paulus uppmanar till bön för alla och ger

anvisningar till männen och kvinnorna i

församlingen.

Så förmanar jag nu först av allt, att

man skall frambära böner, åkallan,

förböner och tacksägelse för alla

människor,

2. för kungar och för all överhet, så

att vi kan föra ett lugnt och stilla liv i

all gudsfruktan och värdighet.

Jer. 29:7.

3. Ty sådant är gott och välbehagligt

för Gud, vår Frälsare,

4. som vill att alla människor skall

bli frälsta och komma till sanningens

kunskap.

Hosea 8:4

4 De väljer kungar mot min vilja

och furstar jag inte känns vid.

Av sitt silver och sitt guld

har de gjort sig avgudar

till sitt eget fördärv.

Ords. 28:12

12De rättfärdigas triumf firas med prakt och glans,

när de onda tar makten håller folk sig undan.

Scripture gives Christians instructions to obey legitimate authority unless it contradicts the Lord’s commands (Acts 5:27-29; Romans 13:1-7). As born-again believers, we ought to strive to choose leaders who will be themselves led by our Creator (1 Samuel 12:13-25). Candidates or proposals that violate the Bible’s commands for life, family, marriage, or faith should never be supported (Proverbs 14:34). Christians should vote as led through prayer and study of both God’s Word and the realities of the choices on the ballot.

Adjö

Svara -   - 17/2-18 23:09 -


Bengt

Jag håller med om att vi ska be för

Överheten

Gud välsigne dig Lysell

Svara -   - 17/2-18 23:15 -


Lysell

Svar till Bengt.

Tack Bengt

Min Dyslexi gör att i bland kommer det kanske inte de mest "korrekta" uttrycken och det parat med ett koleriskt temperament gör att det kan uppfattas aggressivt. Dock försöker jag att tänka mig in i vad som faktiskt framföres till mig. Din uppriktighet var äkta.

Tack igen.

GVD

Svara -   - 17/2-18 23:39 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://direktdemokraterna.se/

Svara -   - 18/2-18 07:43 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://direktdemokraterna.se/

Svara -   - 18/2-18 07:43 -


nils

Svar till AnnMarie.

Det var för de Sovande Kristna som Uppdraget för Lars gällde;att VÄCKA dem.

Detta kom ej fram i denna sändning,men finns i tidigare uttalande som Herren gav.
Där sade Herren Inget Alls om politik eller val utan Enbart om de Sovande kristna,med uppmaning att Ruska om dem,att vara mer Radikal,även om de då blir arga då de sover så djupt.
Vi måste då fokusera våra böner på det Herrn säger är Problemet ;Den Djupt Sovande Jesu Församling,dvs.Oss Själva med det Andliga Ansvaret för Landet!
Du vet lika väl som jag att det handlar ju om en Andlig strid,och tror du att de Sovande skulle vilja vakna om det blev ett annat politiskt läge i landet? ALDRIG gör de det!

Svara -   - 18/2-18 08:17 -


Bertil Rosenius

"Be för överheten" - ett ord som blir en snara, när det förstås fel!

Nej, jag menar naturligtvis inte bön för våra politiker. Men att göra detta till en vers som gäller aktivt valdeltagande 2018, är vilseledande! Varför...?

Därför att Sverige idag - 2018 - ännu inte har någon överhet!

Politikerna är folkvalda! Vill ngn kalla dem för överhet så är ni redan kuvade ynkryggar. Om alla böjer sig för politikerna - då vi ännu har möjlighet att utnyttja vår rätt att välja - då har vi mkt snart en överhet över oss. Vi är på väg ditåt, med en övervägande del politiker som drabbats av PK-sjuka och som utestänger friska, som: icke önskvärda.

Gud är vår överhet - med rätta! Och genom att välja förståndigt kommer vi tillåtas ha Gud som vår överhet - utan att behöva krypa in i hemliga katakomber.

Låt inte vår frihet i Sverige bli "reglerad", eller Satan att bli landets överhet, genom att låta en - av Gud given möjlighet - gå er ur händerna.

Svara -   - 18/2-18 08:20 -


Lasse

Svar till nils.

Vi måste bryta det onda och som i sången jag länkar till dig inget står emot Jesu blod, snälla Nils lyssna på texten även om det inte är din musiksmak, önskar dig en Välsignad söndag //Lasse. https://youtu.be/HGXF6FMHS68

Svara -   - 18/2-18 08:32 -


AnnMarie

Nils

Ok så kanske det var men om jag inte minns fel blev vi trots allt uppmanade att rösta på "rätt parti"

Om jag nu har uppfattat det hela rätt så vill Gud väcka de kristna med nöd så de inte kan sova ostört längre och då blir det ju bäst att rösta på det parti som ställer till mest skada!!??

Jag kommer inte själv att rösta så då jag anser mig rätt så vaken i detta och är det möjligt så vill jag precis som de flesta både kristna och ickekristna slippa nöd (för det har jag upplevt tillräckligt,men går inte in på några detaljer)

Svara -   - 18/2-18 09:03 -


Lysell

Svar till Bertil Rosenius.

Tack till dig Bertil

Det jag försöker verbalisera uttrycker du på ett precist och sakligt sätt här. Min avsikt här är att försöka hjälpa Lars E. i sin goda ambition att be för Sverige. Som du påpekar omfattar våra böner faktiskt ALLA människor, men som med det mesta i evangeliet finns dock vissa grundvillkor. Vid min utbildning fick jag lära mig att vårda alla patienter, men i bland fick man välja mellan patienter. Jag släpper detta nu med en varm tanke till dig Bertil.

Amen

Svara -   - 18/2-18 09:14 -


Bengt

Tack för länken lasse

Svara -   - 18/2-18 09:51 -


Katrina

Litet morgongymnastik innan ni bestämmer vad ni ska besrämma vad ni ska rösta. :)

https://videos.files.wordpress.com/ZZyQwn2b/jogglare_dvd.mp4

Ha en trålande söndag

Frid

Svara -   - 18/2-18 11:15 -


Katrina

förlått det blev viss litet fel med skrivandet

Svara -   - 18/2-18 11:16 -


nils

Svar till Lasse.

Tack Lasse för denne välmenande sång vars bilder talade sitt tydliga Budskap,fast orden ej var hörbara.

Vi anropar Jesu Blod och Seger,mot avgrundens eld och Mörka makter från avgrunden!
Inför Herren skall även denna Världens kungar och Härskare nödgas böja knän en dag!
Herren välsigne dig Lasse,så glädjande att du är andligt alert och vaken./ nils

Svara -   - 18/2-18 11:20 -


JL

Denna lagiskhet som kan få varje uns av sunt förnuft att förvandlas till vansinne.

Paulus säger att vi skall be till Gud för överheten. Kan ni någonstans anbringa någon form av sunt förnuft i denna fråga? Först, överheten i detta fall var Rom. Inte kommunismen eller nazismen.
Försök läsa bibeln utan fariséernas glasögon på.

Svara -   - 18/2-18 11:35 -


nils

Visst instämmer jag i förbön behövs för Rikets folkvalda ledare.

Men då detta tydligen syns vara det Viktigaste i debatten och högst Prioriterade här,då undrar jag om Guds Rike nu har blivit en andrahandsfråga för de troende?
Tror vi på;" Guds Rike,som skall göra en Ände på alla andra Riken,men själv skall Bestå evinnerligen," som redan omtalades i Dan.2:44?
¤¤¤
Vi som dessutom Säger oss vänta på Uppryckelsen,när vi i ett Ögonblick tror vi skall Lämna denna Världens fåfänga,tror du då att Vi är Redo att Lämna Allt HÄR?
Eller är vi som Lots Hustru,som ännu Bunden vid Sodom såg sig Tillbaka och blev kvar!
Denna fråga går djupare än all Debatt och engagemang i ett Nytt Politiskt Val,då den berör vår Evighetsfråga;Vilket Rike vi slutgiltigt skall tillhöra i Evigheten lång!

Svara -   - 18/2-18 13:00 -


Bertil Rosenius

Jag vill bara komme med ett påstående och jag hämtar stoft till den ur 1 Kor 12:12-24. Minns du inte textstycket så vill jag påminna om att det handlar om lemmarna i Kristi kropp.

Jag vill påminna om att jag inte dömt ut ngn som vill ägna sig åt att be - Gud välsigne dig! Men jag vill samtidigt påminna om att den lem som anser sin egen uppgift förmer än ngn annans kanske - i ljuset av Guds Ord - bör fundera över att revidera denna självpphöjdhet, snarare än att tala om för andra hur ringa (eller ytlig) deras uppgift är.

Kanske skall det visa sig att detta förringande är ett förringande av en Guds kallelse.

Svara -   - 18/2-18 13:27 -


nils

Svar till AnnMarie.

AnnMarie det är de apatiska som måste väckas med Nöd,inte de redan vakna!

De andligt vakna får nåden att likt Paulus vara med och dela Kristi lidanden för församlingen,som han förklarar i Kol.1:24.

Svara -   - 18/2-18 13:55 -


Lasse

Svar till nils.

Tack för snälla ord Nils 😊. https://youtu.be/3_P1S16OV_4

Svara -   - 18/2-18 14:12 -


Lasse

Svar till nils.

Tack för snälla ord Nils 😊. https://youtu.be/3_P1S16OV_4

Svara -   - 18/2-18 14:12 -


Lasse

Svar till Bengt.

Varsågod 😊har inte hört talas om det partiet heller //Lasse. https://youtu.be/j3MjWcc9sFk

Svara -   - 18/2-18 14:15 -


Lysell

Svar till nils.

Nils

Våra frön har grott, den nya växten måste ha livslust fram till skörden. Våra namn finns skrivna i boken och och namnen går att läsa. :-))

Svara -   - 18/2-18 14:18 -


AnnMarie

Nils

Är man apatisk är man ju uppgiven och mår inte bra. . Jag är inte så säker på att nöd "botar" apatin möjligen om man måste kämpa för överlevnad men det kan ju också resultera i mer apati så man inte bryr sig om något utan det får bli som det blir.

Svara -   - 18/2-18 15:43 -


nils

Du vet säkert mer än jag ang.apati som i ordbok betecknar stor likgiltighet,håglöshet.

Du får så gärna ge mig ett bättre råd till hjälp för andlig apati,som det ju handlar om här.
Vi vill ju gärna hjälpa och vägleda varandra här att finna de rätta lösningarna.
Ofta är det svårt att ställa en rätt andlig diagnos,när det kan vara psykiska orsaker som förväxlas med något andligt problem har jag sett.
Man kan då förandliga sitt problem och komma in i fördömelse i tron att vara dömd av Gud har jag sett,och då behövs Guds nåd och vishet att ställa rätt diagnos

Svara -   - 18/2-18 16:16 -


AnnMarie

Nils

Jo så kan det nog vara att man förandligar psykiska problem men å andra sidan hänger det ju trots allt ihop på något sätt.Ande,själ och kropp.

Jag tror också att mycket av apatin kan bero på besvikelser som man inte kommit över.Speciellt för de som varit med i de sk trosförsamlimgarna där det "bara var att be och bekänna".

Svara -   - 18/2-18 16:59 -


Erik S

Det här budskapet från LE är mycket angeläget. Jag hoppas att så många som möjligt tar till sig detta och går med i "bönekrigarna". Häng inte upp er på partipolitik eller någon liten skillnad i teologin. Som kristna, som lemmar i Kristi församling, måste vi stå enade i denna kamp mot ondskan.

Det är beklämmande att se, att inga kända s.k "ledare" har reagerat positivt på detta. Dom kanske har blivit för självgoda på sina höga piedestaler. Dom har nått en position och fått för sig att dom är nånting eller? S Swärd med sina 380 kollegor, har tydligen inget att säga i detta sammanhang. Tror att vi måste bedja för dessa, så att dom vaknar upp inför vissa saker. PK-doktinen har gripit omkring sig, även inom församlingarna. Och uppenbarligen också inom det s.k "ledarskapet". Och sen väntar vi (dom) på väckelse? Hur går det ihop?

Sverige är ett hemskt exempel på, hur det går när ett land vänder Gud ryggen. Jag har under det sista halvåret, upplevt ungefär det samma, som LE nu pratar om. Det är inget att ta lätt på, längre, det är allvarligt. Vi behöver också be för ledarskapet inom SvK. Där råder allvarlig villfarelse och stort mörker (med vissa små ljusglimtar.)

Ni som är med i "Sverigebönen", ni kan väl med fördel gå med i LE:s upprop. Vad hindrar att ni förenar dessa 2 i er bönekamp? Jag är med i bägge och det fungerar bra. Som LE säger, 7 min om dagen kan alla be, det är inte betungande. Är vi ärliga, så kan vi också be 7x3 min!! Det är så många i våra församlingar som halvsover och är likgiltiga, så många som möjligt måste väckas! Man kan undra, vad många av våra s.k pastorer sysslar med? Vi som vanliga troende, måste ta ett större ansvar. Vi är nog illa ute som vi är. Kära syskon, gå nu med i denna bönerörelse för vårt land och för våra barns skull. Och för evangeli skull. Shalom!

Svara -   - 18/2-18 20:24 -


JL

Svar till AnnMarie.

Eller så är det en reaktion på den giftinjektion vi fått. Som Svensk kristen man har idag ganska få ljusglimtar. Det är svårt att inte ta det personligt när hela landet och den religion man tillhört håller på att bli utrotad. Det vi duger till är att betala skatt för islamisera landet och gillar man inte det då får man nästan hela frikyrkovärlden och Stefan Svärd efter sig. För att inte säga Expo, Aftonbladet, Sossarna, muslimerna, invandrarna hela den röda armén.

Svara -   - 18/2-18 21:16 -


Erik S

Svar till JL.

Det var raka rör, JL! Men måste hålla med dig. Det är utan tvekan så det ser ut. Och det är inte slut med detta. Det kommer bli än mer tuffa tider. Man upplever att stora delar av frikyrkosverige har sålt ut sig till främmande makter(för att inte tala om SvK).

Men Gud kan ju förändra förhållanden, det har vi sett många ggr genom historien. Måtte han lyssna nu på oss idag i Sverige, så dom onda krafter som väller över oss, kan stoppas. Och Guds ljus får lysa för folket i detta arma land.

GVD -Shalom!

Svara -   - 18/2-18 21:52 -


Bengt

Helt rätt Erik s

Och det är ju en omedveten islamisering

Som jag skrivit flera gånger

Den kan stoppas upp och avta

Hoppet är ej ute

Det finns saker som kan minska den

Bla att en stor mängd muslimer återvänder

Till sina hemländer

Ett rätt troligt scenario

Framförallt tror jag bland somalier

Men också genom politiken och ett

Folkligt uppror

Och genom väckelse

Vi får inte ge upp

Svara -   - 18/2-18 21:59 -


Nenne Lindberg

Svar till Ove Marcelind.

Helt riktigt Owe Marcelind!

Svara -   - 18/2-18 22:22 -


Jessica

Svar till Bengt.

Men Bemgt, det är nästan ingen som vill återvända hem. Ca 50.000 personer har gått under jord.Människor

som inte har rätt att vara här. Fd IS -krigare får komma tillbaks hit.

Bara i Göteborg finns 50 stycken.

Svara -   - 18/2-18 22:49 -


Bengt

Men det kan ju ändå finnas det

Alla vill inte bo kvar här heller

Och det kan ju bli att många skickas

Tillbaka ändå

Svara -   - 18/2-18 23:37 -


Margareta Larsson

Svar till Bengt.

Det är en medveten islamisering. Målet är en islamsk stat med sharialagar.

Svara -   - 19/2-18 10:11 -


Jessica

Svar till Jessica.

Läste för några veckor sedan i alternativmedia att ensamkommande unga män, som kommer till Italien, där fred råder, vill vidare till Norden. Det var en pensionerad sjuksköterska som berättade. Man går nu över Alperna i tunna kläder och skor. Flera personer har varit nära att förfrysa sina fötter. Man säger rakt ut att man helst vill till

Sverige. Detta, med tanke på att en del

tror att många vill lämna Sverige frivilligt.

Svara -   - 19/2-18 11:29 -


Bengt

Jo kanske från många av muslimerna

Men inte från svenska statens sida

Svara -   - 19/2-18 12:55 -


Jessica

Svar till Bengt.

Jag förstår inte vad du menar Bengt!

Det måste finnas en orsak till varför man inte vill stanna i det första landet,

där fred råder. Alla vill till Sverige, tror du då att man frivilligt vill lämna landet? Ca 35.000 -50.000 har gått under jord.

Svara -   - 19/2-18 13:19 -


Bengt

Jo jag tror många som kommit helst vill

Tillbaka

Någon gång framöver

Om det blir bättre i det land man kommit.

Ifrån

Svara -   - 19/2-18 16:17 -


ann sofie

Svar till Bertil Rosenius.

Det har jag inte insett, att vi inte har någon överhet eftersom de är folkvalda. Det är en tanke som tog tag i mig.

Svara -   - 24/2-18 22:04 -


Leif Boman

Äntligen fler som tar upp felaktigheterna i Lars Enarssons tankebanor!

https://helapingsten.com/2018/07/15/varfor-lars-enarson-har-fel/

Svara -   - 26/7-18 07:49 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Har du sett Birger Skoglunds profetia? Jag hade inte tänkt rösta i valet och efter detta tänker jag absolut inte rösta ,mina tankar gick till Daniel som fick en otroligt hög position, han böjde sig inte för lustigheterna, utan bad till sin Gud, alla vet ju hur utfallet blev, vad sa kungen efter detta, ha det gott Leif 💟🙏☝

Svara -   - 26/7-18 09:29 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

https://youtu.be/kgLfQXBRV_k

Svara -   - 26/7-18 09:32 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Mycket vacker sång Lasse!

Svara -   - 26/7-18 09:58 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Ja, det lönar sig att vara bestämd vad gäller att följa Herren och inte jamsa med när trycket från olika håll kommer. Det är ju faktiskt genom Daniel och de andra brödernas trofasthet mot Guds Ord som t.o.m kungen sakteligen började tro på den Sanne Guden. Stå på dig Lasse😘

Svara -   - 26/7-18 10:04 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Tack Leif, blir väl sofflocket för oss på 🐋 dagen, om det inte dyker upp något att rösta på förstås 🙏😘 https://youtu.be/vsBM0GVnjHI

Svara -   - 26/7-18 10:07 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

https://youtu.be/tTrXsgK4LEo

Svara -   - 26/7-18 10:13 -


Svenne

Svar till nils.

Det är bra, broder nils!

Politiken kan i sig inte förändra landet. Vad som behövs är ett andligt uppvaknande, först och främst bland oss kristna, som ska framstå som föredömen, men även hos politiker och folket i stort.

Om den enskilda individen förändras, genom frälsning , livsförvandling och helgelse för ändras också samhället. En verkligt frälst person super inte eller missbrukar droger, utövar inte maktmissbruk eller våldshandlingar. Jesu kärlek bor i en sådan människa och den kärleken vill inte göra något ont.

Därför behövs väckelse som går på djupet och medför sinnesändring och karaktärsförändring hos individen.

Vi måste be om det som aldrig tidigare, omvända oss själva, bli gripna och brinnande och fyllda av den helige Ande. Vi måste komma bort från de inrutade, stereotypa, stela och uppstyltade gudstjänstformerna, så att Guds Ande får vara med och planera mötesverksamheten. Pastorerna får inte vara så rädda om talarstolen, utan vara villiga att stiga åt sidan, så att andra, som fått ett ord från Herren får tillfälle att bära fram det.

Svara -   - 26/7-18 13:24 -


Bengt

Håller med dig svenne

Svara -   - 26/7-18 14:36 -


Bengt

Håller med dig svenne

Svara -   - 26/7-18 14:36 -


Bengt-Åke Eliasson

Guds frid ! Det som sker i Sverige i dag är saker son gick fel i början av -80 talet. När den falska väckelsen kom in över Sverige 1983. Jag var i Söderköping 1980 och det var bön och väckelsemöten så det stod härliga till. Men man ropade febrilt efter en förnyelse väckelse i Pingströrelsens kyrkor på den tiden. Men senare vet vi vad David Vilkerson Team Chalenges USA, sa till Svenska folket. " kontrovers " Som jag upplevde den tidens kristenhet , så var det, så, att man skvallrade och pratade bakom ryggen om många systrar och bröder i församlingarna. Det var ren och skär SYND. Men man valde att gå framåt, och förlät. Man började sjunga och evangelisera på svenska städers torgplatser för folk. Och vi gjorde det med i Söderköping. Och vi åkte även till Sandens Camping i Skärgården och evangeliserade om JESUS LEVER. Så var det. Men om vi ska få den väckelse vi längtar efter så, är det att anordna fler bönestunder i frikyrkorna runt detta Svenska land. Och evangelisera och BEDJA och berätta om vem Jesus Kristus är och gör i dag. SÅ är det. BENGT.

Svara -   - 6/8-18 11:01 -


Bengt

Du menar väl trosrörelsen när det gäller den

Falska väckelsen?

Svara -   - 6/8-18 13:53 -


Jessica

Svar till Bengt.

EU-kommissionens förste vice ordförande Frans Timmermans, säger att 60% av flyktingarna som tagit sig till EU-länderna har ekonomiska motiv, och har därmed inte flyktingstatus. Det är främst människor från Nordafrika och Marocko.

( källa europaportalen.se)

Svara -   - 6/8-18 21:26 -


Bengt

Ja det är inte helt bra

Visst har dom det tufft

Men många måste återvända ändå

Svara -   - 7/8-18 14:27 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Sanningen om antal medlemmar i Gilead

Läsarmejl av Sigvard Svärd Enligt Anders Olsson var medlemsantalet endast ett 100-tal då han tillträdde som pastor för Gilead i Göteborg 2006. Men I Pingströrelsens årsbok för 2005, stod Gilead antecknade för ett medlemsantal på 610 stycken.

1

Läs allt!


”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”

Bitcoin

”Utan kontanter går vi in i digital diktatur”, säger Björn Eriksson, tidigare rikspolischef. Enligt en ny studie är det den 24 mars 2023 som kontanter blir irrelevanta i Sverige. 

10

Läs allt!


Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

27

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

10

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

13

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

52

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, måndag 17 december 2018 kl. 14:57

Jesus söker: Stig!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 835 332 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 062 bloggartiklar, 92 377 kommentarer och 60 549 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp