DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Gästblogg

Varning till falska profeter

Akta er syskon från lagiska människor, de är falska och profeterar falskt.

Varning till falska profeter

Dani Gabriel.

Var försiktiga, underbara syskon. Falska profeter och predikanter är överallt på Facebook och i en del församlingar. De är själva vilse och tror att de har rätt. Genom att hålla lagen förnekar de Jesu korsfästelse utan att själva vara medvetna om det.

Av: Dani Gabriel
lördag 14 december 2019 22:21📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Varning

Varning till dej som påstår att du är profet, predikant eller pastor. Du vilseleder folk med att leva under lagen. Du skrämmer dem med dina falska profetior och predikningar. Du vill ha makt över dem genom att vilseleda och påstå att lagen gäller.

Detta är en varning till er. Jag hoppas ni vänder om från era villoläror och tar emot Jesus - annars kommer jag att avslöja vilka ni är!

Jag känner er och vet vilka ruttna frukter ni bär. Ni är fem till sex stycken falska profeter, predikanter och pastorer.

Akta er syskon

Så akta er syskon från lagiska människor, de är falska och profeterar falskt.

Alla profetior och predikningar om att man ska hålla lagen från gamla testamentet är villolära och falskt.

Lögn

Att tiondet gäller är lögn.

Och att hålla sabbaten och inte äta griskött, med mera, är falskt och lögn. Det är villolära och är inte bibliskt.

Och du som predikade i en församling att fattigdom och sjukdom är förbannelse - det är lögn och villolära. Var i Bibeln står det?

Och du som profeterade för några dagar sedan, medan du körde bil, att tionde gäller, var står detta i nya testamentet?

Och du som vill ha bidrag och påstår att det finns 164 lagar att hålla, vad menar du? Förutom de 613 som finns i lagen? Eller ska man välja 164 utav 613 och hålla dem? Detta är falskt och lögn.

Era namn kommer att avslöjas

År 2020 kommer era namn att stå överallt på Facebook, om ni fortsätter med er villolära.

Och tro vad ni vill om mig - jag älskar er, men gillar inte när ni predikar falskt och vilseleder människor, som inte mår bra och är sjuka, med mera.

Var försiktiga

Så var försiktiga, underbara syskon. Falska profeter och predikanter är överallt på Facebook och i en del församlingar. De är själva vilse och tror att de har rätt. Genom att hålla lagen förnekar de Jesu korsfästelse utan att själva vara medvetna om det.

Här är lite bibelverser om lagen till dig som har blivit lurad av falska predikanter, med mera, som tror att tiondet gäller, eller sabbaten, att inte äta gris och sådant.

Gud välsignar dej. Be och låt den Helige Ande vägleda dej så att du förstår sanningen i Jesu Kristi nasarens namn, amen.

Jesus på korset och bibelord.

Bibelord

Men Gud som är rik på barmhärtighet har älskat oss med så stor kärlek, också när vi ännu var döda genom våra överträdelser, att han har gjort oss levande tillsammans med Kristus. Av nåd är ni frälsta. Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Jesus, för att i kommande tider visa sin överväldigande rika nåd genom godhet mot oss i Kristus Jesus. Ty av nåden är ni frälsta genom tron, inte av er själva, Guds gåva är det, inte på grund av gärningar, för att ingen skall berömma sig. Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem.
Detta skedde när han i sitt kött tog bort fiendskapen, lagen med dess bud och stadgar, för att av de båda i sig skapa en enda ny människa och så skapa frid.”
‭‭Efesierbrevet‬ ‭2:4-10, 15‬ ‭SFB98‬‬
”I honom och genom tron på honom kan vi frimodigt och med tillförsikt träda fram inför Gud.” Efesierbrevet‬ ‭3:12‬ ‭SFB98‬‬
Innan tron kom hölls vi i fängsligt förvar och var bevakade av lagen, tills tron skulle uppenbaras. Så blev lagen vår övervakare fram till Kristus, för att vi skall förklaras rättfärdiga av tro.”
Galaterbrevet‬ ‭3:23-24‬ ‭SFB98‬‬

Det var inte genom lagen som Abraham och hans efterkommande fick löftet att ärva världen, utan genom den rättfärdighet som kommer av tro. Om de som håller sig till lagen blir arvingar, då är tron utan innehåll och löftet satt ur kraft. Lagen åstadkommer ju vrede. Men där ingen lag finns, där finns inte heller någon överträdelse.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭4:13-15‬ ‭SFB98‬‬

Vers 13 , Abraham blev rättfärdig genom tron han trodde på Gud och blev rättfärdig , lagen fans inte ens på Abrahams tid .

”Men dessutom kom lagen in för att fallet skulle bli så mycket större. Men där synden blev större, där överflödade nåden ännu mer,”

‭‭Romarbrevet‬ ‭5:20‬ ‭SFB98‬‬

Men vi vet att lagen är god, om man brukar den rätt och inser att den inte är till för rättfärdiga utan för laglösa och upproriska, gudlösa och syndare, oheliga och oandliga, för dem som misshandlar sin far och mor, för dråpare, för dem som utövar otukt och homosexualitet, för slavhandlare, lögnare, menedare och för alla som står emot den sunda läran -”

‭‭Första Timoteusbrevet‬ ‭1:8-10‬ ‭SFB98‬‬

Lagen är god men frågan är klarar du att håla alla 613 lag , alltså med andra ord du som håller lagen , syndar du aldrig ? Eller tillexempel om du håller sabbaten eller tiondel och inte äter gris kött och mm så som lagen säger ,

Och om du brutit mot en enda av dom 613 så har du brutit mot hela lagen ? Då räknas du inte rättfärdig inför Gud , då är du en av dom som är

laglösa och upproriska, gudlösa och syndare och mm,

”Men alla som håller sig till laggärningar är under förbannelse. Det står skrivet: "Under förbannelse står den som inte håller fast vid allt som är skrivet i lagens bok och gör därefter."”

‭‭Galaterbrevet‬ ‭3:10‬ ‭SFB98‬‬

”Vi hävdar att människan förklaras rättfärdig genom tro, utan laggärningar.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭3:28‬ ‭SFB98‬‬

”Vad kan vi nu säga att vår stamfader Abraham har vunnit genom gärningar? Om Abraham förklarades rättfärdig på grund av gärningar, då har han något att berömma sig av - men inte inför Gud. Ty vad säger Skriften? "Abraham trodde Gud, och det räknades honom till rättfärdighet". Den som har gärningar att peka på får sin lön, inte av nåd utan som något han har förtjänat. Men den som utan att bygga på gärningar tror på honom som förklarar den ogudaktige rättfärdig, honom räknas hans tro till rättfärdighet.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭4:1-5‬ ‭SFB98‬‬

Ni som var döda på grund av era överträdelser och er oomskurna natur, också er har han gjort levande med Kristus. Han har förlåtit oss alla överträdelser och strukit ut det skuldebrev som med sina krav vittnade mot oss. Det har han tagit bort genom att spika fast det på korset.”

‭‭Kolosserbrevet‬ ‭2:13-14‬ ‭SFB98‬‬

Jesus friköpte dej från lagen och Han spikade fast dina synder på korset och betalade för dom med sitt eget blod ,

Ty livets Andes lag har i Kristus Jesus gjort mig fri från syndens och dödens lag. Det som var omöjligt för lagen, svag som den var genom den syndiga naturen, det gjorde Gud genom att sända sin egen Son som syndoffer, han som till det yttre var lik en syndig människa, och i hans kropp fördömde Gud synden.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭8:2-3‬ ‭SFB98‬‬

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.”

‭‭Johannesevangeliet‬ ‭3:16‬ ‭SFB98‬‬

Jesus älskar dej Han levde underlagen 100% som en människa för att du skulle slippa lagen och bli frälst genom tron och nåd .

”Varför vill ni då fresta Gud och på lärjungarnas axlar lägga ett ok, som varken våra fäder eller vi själva har kunnat bära?”

‭‭Apostlagärningarna‬ ‭15:10‬ ‭SFB98‬‬

Ty ingen människa förklaras rättfärdig inför honom genom laggärningar. Genom lagen ges insikt om synd.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭3:20‬ ‭SFB98‬‬

Om lagen fungerade . Tron skulle vi inte behövas .

”Därför heter det "av tro", för att det skulle vara av nåd och löftet stå fast för alla hans avkomlingar, inte bara för dem som hör till lagens folk utan också för dem som har Abrahams tro, han som är allas vår fader.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭4:16‬ ‭SFB98‬‬

”Synden skall inte vara herre över er, ty ni står inte under lagen utan under nåden.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭6:14‬ ‭SFB98‬‬

”Så har också ni, mina bröder, genom Kristi kropp blivit dödade från lagen, så att ni tillhör en annan, honom som har uppstått från de döda, för att vi skall bära frukt åt Gud.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭7:4‬ ‭SFB98‬‬

Läs gärna hela Romarbrevet 7 (viktigt )

Och från Johannes Döparens dagar ända till nu är himmelriket utsatt för våld, och våldsmän förtrycker det. Ty alla profeterna och lagen har profeterat fram till Johannes,”

‭‭Matteusevangeliet‬ ‭11:12-13‬ ‭SFB98‬‬

”Lagen och profeterna hade sin tid fram till Johannes. Sedan dess predikas evangeliet om Guds rike, och var och en uppmanas enträget att komma in.”

‭‭Lukasevangeliet‬ ‭16:16‬ ‭SFB98‬‬

Ty någon annan grund kan ingen lägga än den som är lagd, Jesus Kristus.”

‭‭Första Korintierbrevet‬ ‭3:11‬ ‭SFB98‬‬

Ty om det första förbundet hade varit utan brist skulle det inte behövas plats för ett andra.”

‭‭Hebreerbrevet‬ ‭8:7‬ ‭SFB98‬‬

Det första förbundet Dvs Lagförbundet .

Ett andra Dvs Nådesförbundet .

Nåd vare med er och frid från Gud, vår Fader, och Herren Jesus Kristus.”

‭‭Filipperbrevet‬ ‭1:2‬ ‭SFB98‬‬

Amen.

Dani Gabriels Facebook.

Dani Gabriel

#Dani Gabriel #Lagen #Villoläror #Nåden


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, fredag 14 maj 2021 kl. 16:07

Dagens bibelord

“Du har skapat mina njurar, du vävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Underbara är dina verk, min själ vet det så väl.” (Psalm 139:13-14)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 14 maj 2021 10:33
Be gör m7g och min sjuka son, befria oss från allt ont. Amen

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp